Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 kaptanım 2 gündür yazamıyorum internetim yoktu evde int yok telden giriyorum o da bitirmişim paketi şimdi tarifem yenilendi hemen yazayım haber vereyim dedim 2 gündür giremiyorum ya çok stres oldum ya aklım buradaydı affet beni büyük kaptan

Kizceler ilk defa pirasa aldim hic yememistim bugune kadar pirasa ile yapılan en lezzetli yemek tarifi yazsanizs yarin yapim ya:)

Kizceler ilk defa pirasa aldim hic yememistim bugune kadar pirasa ile yapılan en lezzetli yemek tarifi yazsanizs yarin yapim ya:)
Ben 12 senedir yemedim pırasa hiç sevmezdim o zamanlar yemekhanede diyette çıkıyo bazen geçen gün bi yiyeyim dedim 12 yıl boyunca hiç ilerleme kaydedememişler pırasa üzerinde tat aynı yani hala sevmiyo muşum onu fark ettim

Canım ben yemeğini hiç sevmem
Kavurması hoşuma gidiyor acılı
Göz kararı yağını tuzunu ekliyorsun Salça pul biber karıştırıp sonra doğranmış yıkanmış suyu suzulmus pirasalari ekliyorsun üzerine göz kararı bulgular koyup karıştıriyorsun
Kendi suyunu çekip tencere cisirdamaya başlayınca altını kapatiyorsun

Bugün yaptım bende acılı acılı güzel oluyor

Nette baktimda şimdi benim gibi yapan hiç yok su eklemiyorum hiç ben

Tokatliyiz biz çok severek yeriz başka benim yaptığım gibi yapan varmı acaba

Günaydınlar herkese

Dün menumu paylasmayi unutmusum cok yoruldum. Hemen yazayım.

Sabah
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik
2 dilim ekmek

Ara
1 elma
hibiskus çayı

Öglen

2 dilim ekmek 4 minin kofte

Ara
1 havuc
1galeta

Aksam
5 bardak sebze yemegi
1 kase yogurt

Ara
1 elma

Spor 60 dk

Günaydın dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta salata
Ara 1 elma
Öğlen 5 YK mantar sote 3 YK pilav salata
Ara 5 burçak bisküvi çay
Akşam 1 kase şehirye çorbası
Ara avuç içi kadar kuru yemiş çay
3 lt su
Spor yok
Bu günlük benden bu kadar evdeyken TLF Co haklarını elinde oluyor

Günaydınlar herkese

Dün menumu paylasmayi unutmusum cok yoruldum. Hemen yazayım.

Sabah
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik
2 dilim ekmek

Ara
1 elma
hibiskus çayı

Öglen

2 dilim ekmek 4 minin kofte

Ara
1 havuc
1galeta

Aksam
5 kasık sebze yemegi
1 kase yogurt

Ara
1 elma

Diyetisyenden geldim sukur. Birazda esim oglum ve kv ile parkta dolastık.

Ditetisten ben sana 2.5 kg verdirmeyi hedefliyordum ama sen 3.4 vermissin. 200 gr yag kasa dönüsmüs dedi cok incelmissin dedi hatta olculerinide söyledide aklimda tutamadim. Kiyafetlerinden farketmiyor musun dedi. Bende bol giyindigim icin farkedemedim aslinda. Yeni liste verdi. 3 hafta sonra gel ondan sonra aylik cagiracagim dedi. Benim tartim onunkinden fazla tartiyormus onda 97.3 geldim. Tabi evdekini söyleyecegim buraya. Cok sukur keyfim yerine geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…