Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrrrrrrrrrrrr malum 2 sarı kartımız var
Bu hafta kesinlikle ilk 3e girmemiz lazım ki sarı kartlardan biri silinsin 3cüde dereceye giremezsek kırmızı kart yiyebiliriz buda sonuç listesinin hazırlanma cezası demek oluyor yani benim hazırlamam gerekecek :)
Gerçi hazırlarım sıkıntı değil ama takım olarak daha iyi durumlara gelmek istiyoruz sonuçta

Geçen hafta bir kaç kişi aynı anda regl olunca derecemiz çok iyi olmadı ama inanıyorum bu kez daha güzel olacak

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese bugünkü menüm

sabah
tek yumurtalı menemen
yarım dilim tambugday ekmeği
booool yeşillik(yakında mööö lemeye başlıycam)

ara
yeşil çay
2 kuru incir
1 ceviz

öğlen
yok

ara
öğleni atladığım için 2 galeta 1 parça peynir ve yeşil çay

akşam
haşlanmış tavuk
salata

bugün yürüyüş yapamadım şimdi 3 mil leslie yapcam

Canım çok güzel bir menü
3 Mil leslie 45 dakika falan yapar bence harika bir gün için

Aman diyim kaptanım gözüm korktu birden yahuu inşallah hepimiz daha dikkatli oluruz

Kizlar beni hergun etiketlermisiniz unutuyorum çünkü diyete tam gaz devam ediyorum yarindan itibaren menülerimi yazacağım duzenli olarak moralmen cok kötüyüm kendi icimde savaslar veriyorum

Kizlar beni hergun etiketlermisiniz unutuyorum çünkü diyete tam gaz devam ediyorum yarindan itibaren menülerimi yazacağım duzenli olarak moralmen cok kötüyüm kendi icimde savaslar veriyorum

Tamamdır canım ben seni her gün etiketlerim
Hayırdır canım inşallah önemli bir şey değildir moralini bozan Rabbim yüreğine ferahlık versin ve sıkıntın her neyse hayırlara çıkarsın inşallah......Aminnnnnnn

Kızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beni

Kızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beni

Canım maalesef insan akrabalarını seçemiyor
Sen yuvanda huzurlu olmaya çalış sıkıntı her neyse kendi ailene yansımasına asla müsaade etme
İnan benim kızkardeşimle okadar zıt karakterlere sahibiz hatta onunla tanışan arkadaşlarım bile hep diyorlar kardeş olduğunuza bin şahit lazım diye kendisi herşeyi hep en iyi bilir, herkesi kıskanır ama tam tersi herkesin kendisini kıskandığını idda eder, herkesten üstün görür kendini hatta resmen de bir keresinde yüzüme demişti açığını yakaladığım an Anneme seni söylerim diye hani aklı sıra Annemle aramızı bozacak ki geçmişte bir çok kez denemiştir Annemi gaza getirmeyi Normalde erkek kardeşiminde devamlı arkasından konuşur ama geçen yaz ben erkek kardeşimle babama sesini yükselttiği için tepki verdiğimden tartışıp konuşmayı kestiğimden beri kankaya bağladılar artık whatsuppda ne muhabbetler dönüyor benle alakalı Allah bilir
İlk zamanlar çok takıyordum üzülüyordum ama inan artık gram umurum değil
Herkes karakterini yansıtır O sülalede olsun cevrede olsun insanlar tarafından hep soğuk bulunur banada tam tersi çok cana yakınsın bir gram art niyetin yok derler
Annem bile farkında ve resmen kadın diyor sen herkesi kendin gibi görüyorsun ve sırf bu yüzden hep zarar görüyorsun diye ama onada hep dediğim gibi herkes kendine yakışanı yapar boşver ben içimden geldiği gibi davranayım Allah katında vicdanım rahat o yüzden varsın erkek kardeşim benle konuşmasın ( ki kızım su çiçeği olduğunda bile geçmiş olsun diye mesaj atmadı ) varsın kızkardeşim ikiyüzlülük yapsın bana karşı

Sizde sıkıntılar ne bilmiyorum ama sen vicdanen rahatsan boşver gerisini Allaha havale et herkes er geç hatasını anlayacaktır Benim KVde zamanında az yapmadı bana ama ben yaptığı tüm kötülüklere karşı iyilikle yaklaştım şükür o anladı heee kardeşlerim anlarmı bilmiyorum ama ben evlatlarımı doğru yetiştirmekten başka şeyi düşünmüyorum en azından onlar bizim gibi olmasınlar

Iyi aksamlar kizlar. Bassaglığı dileyenlerden Allah razı olsun.
Menumu paylasip gideyim.

Sabah
1 kk peynir
1 parca helva
Domates salatalik

Ara
Armut

Oglen
Brokoli
Yogurt
1dilim ekmek

Ara
Yarim cay bardagi portakal suyu

Aksam
6 kasik sebze yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli süt

Hic eksiye gitmiyorum. Anlamadim. Ayak tabanimda yine siğil çıkıyor sanırım cok sızlıyor. En son ciktigindada epey bir yuruyememistim nasıl bir care bulurum bilmiyorum

canım menün gayet güzel
Bu arada ayağın için çok geçmiş olsun umarım çabucak geçer
İstersen netten bir bak belki bitkisel bir şeyler vardır en azından süreci rahat ve kısa atlatabilmek adına

Bu ucuncu cikisi. Biri universitedeydi bir ay kadar yuruyemedim. Gittigim doktor mahvetti. Ikincide dort sene once falandi cildiyeci yakmisti babamda okumustu. Simdi daha disinda degil icerde sizliyor. Biliyorum ki cikar bir kac gune ne guzelde yuruyus yapiyordum. Insallah cabuk iyi olur.

Yok canm sakin demorilize olma sonucta elinden geleni yapip kendinden eminsen illa kirilacak o direnc hem
Yokkiz ben ustume alindigimdan degilde bende bugun izne ayrilaym bi haftalgna demstm ustnede senn o yazini okuyunca kendmi kotu hisseettmki suanki yadklrna elbtte bende katiliyrm:)
hepimiz hedeflerimize ulasmadan yilmakda yok izne ayrilmakta :)

Gecmis olsun canm topuk dikeni falanmi bu hic duymadim tabanda sigil...
Benimde sag ayak topugun altinda beze var dr. Gitmedim 1 haftadr cok agri yapiyor topuk dikeni olan bilen varmi sogan bagladim gece strecledim gun icinde cok iyiydim yorulunca basladi yine agri ...
Sende o bolgeye ince sogan dilimle koy iltihabi aliyor yumusatiyor canim

Topuk dikeni ayrı birsey o disa vurmuyor sanirim genelde kilolularda oluyor. Cildiyeci sigil demisiti o zaman. Elde cikan ayağimda cikiyor nasir gibi. Neden demistim doktora virus demisti. Bende anlamadim. Benim suan disa vurmadi ama agriyi biliyorum iste. Doktora giderim insallah bir kac gune.

Kızlar bişey sorcam daha önceleri cok su içmezdim ama artık baya içiyorum
Bu sabah ıyandıgımda okadar susamıştımki size anlatamam yani
Dün yeterince su içmedimde ondan mı olduki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…