- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iyi akşamlar herkese bugünkü menüm
sabah
tek yumurtalı menemen
yarım dilim tambugday ekmeği
booool yeşillik(yakında mööö lemeye başlıycam)
ara
yeşil çay
2 kuru incir
1 ceviz
öğlen
yok
ara
öğleni atladığım için 2 galeta 1 parça peynir ve yeşil çay
akşam
haşlanmış tavuk
salata
bugün yürüyüş yapamadım şimdi 3 mil leslie yapcam
Aman diyim kaptanım gözüm korktu birden yahuu inşallah hepimiz daha dikkatli oluruzKızlarrrrrrrrrrrrrr malum 2 sarı kartımız var
Bu hafta kesinlikle ilk 3e girmemiz lazım ki sarı kartlardan biri silinsin3cüde dereceye giremezsek kırmızı kart yiyebiliriz buda sonuç listesinin hazırlanma cezası demek oluyor yani benim hazırlamam gerekecek :)
Gerçi hazırlarım sıkıntı değil ama takım olarak daha iyi durumlara gelmek istiyoruz sonuçta
Geçen hafta bir kaç kişi aynı anda regl olunca derecemiz çok iyi olmadı ama inanıyorum bu kez daha güzel olacak
Aman diyim kaptanım gözüm korktu birden yahuu inşallah hepimiz daha dikkatli oluruz
Kizlar beni hergun etiketlermisiniz unutuyorum çünkü diyete tam gaz devam ediyorum yarindan itibaren menülerimi yazacağım duzenli olarak moralmen cok kötüyüm kendi icimde savaslar veriyorum
Kızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beniTamamdır canımben seni her gün etiketlerim
Hayırdır canım inşallah önemli bir şey değildir moralini bozanRabbim yüreğine ferahlık versin ve sıkıntın her neyse hayırlara çıkarsın inşallah......Aminnnnnnn
Konunu okumuştum canım rabbim yardım etsınKızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beni
AminKonunu okumuştum canım rabbim yardım etsın
Kızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beni
Iyi aksamlar kizlar. Bassaglığı dileyenlerden Allah razı olsun.
Menumu paylasip gideyim.
Sabah
1 kk peynir
1 parca helva
Domates salatalik
Ara
Armut
Oglen
Brokoli
Yogurt
1dilim ekmek
Ara
Yarim cay bardagi portakal suyu
Aksam
6 kasik sebze yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Tarcinli süt
Hic eksiye gitmiyorum. Anlamadim. Ayak tabanimda yine siğil çıkıyor sanırım cok sızlıyor. En son ciktigindada epey bir yuruyememistim nasıl bir care bulurum bilmiyorum
canım menün gayet güzel
Bu arada ayağın için çok geçmiş olsunumarım çabucak geçer
İstersen netten bir bak belki bitkisel bir şeyler vardır en azından süreci rahat ve kısa atlatabilmek adına
hepimiz hedeflerimize ulasmadan yilmakda yok izne ayrilmakta :)Yokkiz ben ustume alindigimdan degilde bende bugun izne ayrilaym bi haftalgna demstm ustnede senn o yazini okuyunca kendmi kotu hisseettmki suanki yadklrna elbtte bende katiliyrm:)
Gecmis olsun canm topuk dikeni falanmi bu hic duymadim tabanda sigil...Bu ucuncu cikisi. Biri universitedeydi bir ay kadar yuruyemedim. Gittigim doktor mahvetti. Ikincide dort sene once falandi cildiyeci yakmisti babamda okumustu. Simdi daha disinda degil icerde sizliyor. Biliyorum ki cikar bir kac gunene guzelde yuruyus yapiyordum. Insallah cabuk iyi olur.
Topuk dikeni ayrı birsey o disa vurmuyor sanirim genelde kilolularda oluyor. Cildiyeci sigil demisiti o zaman. Elde cikan ayağimda cikiyor nasir gibi. Neden demistim doktora virus demisti. Bende anlamadim. Benim suan disa vurmadi ama agriyi biliyorum iste. Doktora giderim insallah bir kac gune.Gecmis olsun canm topuk dikeni falanmi bu hic duymadim tabanda sigil...
Benimde sag ayak topugun altinda beze var dr. Gitmedim 1 haftadr cok agri yapiyor topuk dikeni olan bilen varmi sogan bagladim gece strecledim gun icinde cok iyiydim yorulunca basladi yine agri ...
Sende o bolgeye ince sogan dilimle koy iltihabi aliyor yumusatiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?