- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gunaydin :)
Bugun ilk saatim bostu yuruyerek gelince 3 4 bardak su ictim okulda. Sonra mudur gelip toplantiya gidiyoruz hocam dedi milli egitime geldik. Arabada nasil sıkıstım anlatamam. Mudur park yeri bulamadi hocam sen cik dedi oh dedim. Katta da wc de varmis Allahtan. Disari cikinca su gercekten sıkıntılı.
bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası
Aynen canım tam uyduğun zaman gidiyor kilocuklarrAnam sabah 6da uyandım ya kızı geçireceğim diyegece yatağımız artık eskidiği için karı koca uykumuzu alamadık diye sersem gibiydik herkesi gönderdikten sonra resmen 1 saat daha uyumuşum ama çok iyi geldi
O zaman onuda bir ara deneyeyimomega kaynağı olması çok iyi nasılsa yeterince alamıyoruz
Menün süper canımvalla karataya tam uyunca süper kilolar gidiyor da ben işte tam uyamıyorum
Günaydın canım sanadaHemen bende bu yazı üzerine suyuma abanıyorum
aynen 700 ml lik su şişemiz var işte iken 3 tane bitiriyorum 3.700=2100 , sabah evde büyük bardak su, akşamda spor dan sonra 2/ 3 bardak derken 3 lt yi buluyor spor omasa işte iştiğimle kalırdımGünaydın canım
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım
Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah
ben bugün başladım ama pekte olmadı patates haşladım dün, 6 tane küçük, sabah bi tane yedim, acıktım şimdide yedim, biraz galete yedim yanında bide arkadaş pizza kraker verdi üç tane onu kattım, keşke fazla haşlasaydım, akşama kadar yetmiycekSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bu sabah akraba kahvaltısını unutunca malum birden evden fırladım
Baya bir koşturdum ama yetiştim
Öğlene kadar eşimin teyzesindeydim, Kv ve kızlarıda gelmişti ve gayet keyifli geçti
Dönüşte kızımı okuldan alıp Anneme bir kahve içmeye uğradım ( bir haftadır görüşmemiştik )
Eve geldikten sonra biraz dinlendim küçük kızımla ders yaptım hatta eşimde büyük kızla çatı maketi yapıyorlar şu andaev dershaneye döndü anasını satam
Yarın çok şükür hiç bir planım yok dışarısı ile ilgilievde biraz çamaşır yıkayıp ütü yaparım tabi bir gözüm burada olacak Annem öğleden sonra pazara çıkacağı için beni çağırmaz
Başınız sağ olsun canımRAbbim mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin .....Aminnnnn
Ayyy bana 5de 5 deme kız dayanamam
Aslında uzun zamandır yapsam mı diye düşünüyorum ama maşallah pazartesi ve cuma günleri kursum olduğu için sıkıntı olur diye cesaret edemiyorumaslında bir oturup şu günleri bir günden geçireyim olmadı bende başlarım en azından bende az motive olmuş olurum
ben bugün başladım ama pekte olmadı patates haşladım dün, 6 tane küçük, sabah bi tane yedim, acıktım şimdide yedim, biraz galete yedim yanında bide arkadaş pizza kraker verdi üç tane onu kattım, keşke fazla haşlasaydım, akşama kadar yetmiycek
kız valla sende de ne partik fikirler var haaCanım patatesi dilediğin kadar çok yiyebilirsin keşke daha fazla haşlasaydın Olmadı eve gider gitmez bir iki patetesi daha ufak küp küp doğrayıp haşla ( hemen 10 dakikada pişer o zaman ) yada dışardaysan eve dönerken kumpir satılan bir yerden sadece fırınlanmış patatesi satın aliçini kaşıkla ye beklememiş olursun hem
canım geçmiş olsun inşallah hormonlarında düzene girer biran önce bende iyiyim yaa koşturmaca ev iş çocuklar arada burası hayat telaşı geçinip gidiyoruz tatlımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugünde erken uyandımbüyük kızımıda zamanında geçirdim okula gitmek için
Bİrazdan da küçük kızı uyandırıp hazırlıyacağım
ASlında felaket uykum var ama eğer az koltuğa uzansaydım uyuya kalırdımo yüzden inatla uzanmadım size bakayım dedim
İnşallah cumaya kadar şu 2 günü çok iyi değerlendiririz de şöyle gümbür gümbür listeleri sallarız sonuçlarla
Bende az daha yahu neden korkuyorsun diyecektim de sebebini gördüm
Ya çok zor oluyor dışarı çıkınca su sorunsalıbende genelde pek içmemeye çalışıyorum olmadık anda tutarsa diye ama akşamları bir yarım saat arayla 1 bardak içsen 2 saatte 4 bardak içmiş olursun
Aleyküm selam canım
İYi diyelim iyi olalım şükür günümüzeEvet izne ayrıldım hormonlar kafayı yedi de bu aralar 15 günde bir adet oluyordum ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi şekerde yine sınırın az üzerindeydi
Bütün tahlillerimi falan yaptırdım hormonlardan hariç birde B12 ve D vitamini eksik çıktışimdi 2 günde 1 iğne vuruluyorum tabi listeden izne ayrıldım ki sonra listeye zararım olmasın diye malum B12 az da olsa fark yaratıyor
Neyse inşallah ufak ufak yoluna girerde bende kızlara sadece saha kenarından destek olmakla kalmam listeleri sallarım inşallahBu arada 1 nisanda da diyetisyene gidiyorum kilo çok olunca insan bazen ne gibi bir yol izleyeceğini şaşırıyor bari profesyonel akıl alayım dedim :)
Sen nasılsın bakalım görmeyeli ?
Kuru incirmi kayısımı ? İncir var evde de kayısım yok o bakımdan sordum
Valla zaten bir popiş kaldı doktora göstermedikbari onu bu şekilde çözeyimde bende biraz rahatlıyayım
Sanada günaydın canımAllah zihin açıklığı versin canım kurs bitince nasılsa ilk fırsatta burada olursun
Slm kızlar hepinizi öpüyorum selam olsun dertlilere deva hastalara şifa dilerim kilom h.sonu -1 idi şimdi uykusuzluk ve turşu sayesinde +2 bakalım ne olacak cumaya merakla bekliyorum
kız valla sende de ne partik fikirler var haasüpersin, bi tane arttı öğlen yemeğinden sonra oda artık akşama kadar idare eder, eve gidince pişiricem hemen şu anda iyiyim midemde çıkmıyo en azından, inş bulantıda geçicek
Sevgilioynakbasi34 şimdi bi parklak fikir daha istiyorum, yarın sebze günü, bana fikir ver ne yiycem, sebzeyide hiç yemeksiz yiyemem ama bi yol bulmam lazım, yoğurt olsaydı oda idare ederdi oda yasak, ne yapabilirm, evde brokoli var onu haşlıycam, ıspanak çorba pirinçli yapmıştım dün, patlıcan-biber var sebze olarak bide başkada bişeyim yok
sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,Sevgilioynakbasi34 şimdi bi parklak fikir daha istiyorum, yarın sebze günü, bana fikir ver ne yiycem, sebzeyide hiç yemeksiz yiyemem ama bi yol bulmam lazım, yoğurt olsaydı oda idare ederdi oda yasak, ne yapabilirm, evde brokoli var onu haşlıycam, ıspanak çorba pirinçli yapmıştım dün, patlıcan-biber var sebze olarak bide başkada bişeyim yok
Canim Liptonun 5i1 yerde cayini iç kesinlikle cok rahatlatti beni bugünkac gündür kabizlikla bogusuyordum hafif rahatlatti bol suyla cumaya birseyin kalmaz
Inşallah canim cok güzel sonuclarda alirsin
Canim geceden kendine patliycan ve biberleri yagsiz tavada kozleyebilirsinen azından sabaha hazir olur ve soğuk soğuk süper gidiyor evde varsa havucun ve turp onlarida bir güzel rendele bol limon sık mis gibi salata üstelik inanılmaz tok tutar
Yada brokoliyi haslayip limon sikarak salata gibide yiyebilirsin
sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,
a 101 de süper freş in dondurulmuş fasülyesi var ben kullandım çok güzeldiönerileriniz için teşekkür ederim, süper oldu, banunun fikirler için malzeme evde var, bide yeşil fasulyedde bulsam süper olcak
teşekkürler canım bugün alırım o zamanna 101 de süper freş in dondurulmuş fasülyesi var ben kullandım çok güzeldi
Canım ne is yapıyorsun.ACAYİP YORULDUM YAVV, Bİ AN ÖNCE EVE GİTMEK İSTİYORUMM
bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası
Günaydın canım
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım
Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?