Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım

bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası

Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah

Aynen canım tam uyduğun zaman gidiyor kilocuklarr

Günaydın canım
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım

aynen 700 ml lik su şişemiz var işte iken 3 tane bitiriyorum 3.700=2100 , sabah evde büyük bardak su, akşamda spor dan sonra 2/ 3 bardak derken 3 lt yi buluyor spor omasa işte iştiğimle kalırdım

ben bugün başladım ama pekte olmadı patates haşladım dün, 6 tane küçük, sabah bi tane yedim, acıktım şimdide yedim, biraz galete yedim yanında bide arkadaş pizza kraker verdi üç tane onu kattım, keşke fazla haşlasaydım, akşama kadar yetmiycek

günaydın kızlar aanca gelebildim işlerim çok yoğun bu aralar,
dün baya miden ağırıyodu birazda ondan bugün patates yiyeyim dedim
dünkü menü;
sabah 1 simit
ara : 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek,iki yk kuru fasulye pilav, 1 bardak ayran
akşam: 2 sb tarçınlı süt
miden kötü olduğundan akşam yediğim çıktı o yüzden yazmıyorum üstüne süt içtim, ilaç kullanıyroum umarım bugün iyi olucam

Canım patatesi dilediğin kadar çok yiyebilirsin keşke daha fazla haşlasaydın Olmadı eve gider gitmez bir iki patetesi daha ufak küp küp doğrayıp haşla ( hemen 10 dakikada pişer o zaman ) yada dışardaysan eve dönerken kumpir satılan bir yerden sadece fırınlanmış patatesi satın al içini kaşıkla ye beklememiş olursun hem

kız valla sende de ne partik fikirler var haa süpersin, bi tane arttı öğlen yemeğinden sonra oda artık akşama kadar idare eder, eve gidince pişiricem hemen şu anda iyiyim midemde çıkmıyo en azından, inş bulantıda geçicek

Sevgili oynakbasi34 şimdi bi parklak fikir daha istiyorum, yarın sebze günü, bana fikir ver ne yiycem, sebzeyide hiç yemeksiz yiyemem ama bi yol bulmam lazım, yoğurt olsaydı oda idare ederdi oda yasak, ne yapabilirm, evde brokoli var onu haşlıycam, ıspanak çorba pirinçli yapmıştım dün, patlıcan-biber var sebze olarak bide başkada bişeyim yok

canım geçmiş olsun inşallah hormonlarında düzene girer biran önce bende iyiyim yaa koşturmaca ev iş çocuklar arada burası hayat telaşı geçinip gidiyoruz tatlım

Slm kızlar hepinizi öpüyorum selam olsun dertlilere deva hastalara şifa dilerim kilom h.sonu -1 idi şimdi uykusuzluk ve turşu sayesinde +2 bakalım ne olacak cumaya merakla bekliyorum

Canim Liptonun 5i1 yerde cayini iç kesinlikle cok rahatlatti beni bugün kac gündür kabizlikla bogusuyordum hafif rahatlatti bol suyla cumaya birseyin kalmaz

Inşallah canim cok güzel sonuclarda alirsin

Canim geceden kendine patliycan ve biberleri yagsiz tavada kozleyebilirsin en azından sabaha hazir olur ve soğuk soğuk süper gidiyor evde varsa havucun ve turp onlarida bir güzel rendele bol limon sık mis gibi salata üstelik inanılmaz tok tutar
Yada brokoliyi haslayip limon sikarak salata gibide yiyebilirsin

sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,

sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,

önerileriniz için teşekkür ederim, süper oldu, banunun fikirler için malzeme evde var, bide yeşil fasulyedde bulsam süper olcak

Günü tamamladım insallah. belki son olarak bir elma yerim. Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Biraz tahin

Öğle
Yeşil fasulye
Bol salata

Ara
Biraz kuru uzum
5 tane çizi

Aksam
Patatesli karnıbahar yemeği
Küçük kase ıspanak çorbası

Su 2.5lt su

Spor 70dk. Yürüyüş

Bu yediklerimin kalorisi ne kadardır arkadaşlar. Nasıl hesaplanıyor bilen var mi

bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası

Bende her tenefus lavobadayim nerdeyse.

Günaydın canım

Okulda gidiyorum iste temiz olmasa da hic temizlemiyorlar galiba wcyi. Toplantidan haberim yoktu yoksa o kadar su icmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…