Kizlar merhaba bigunki yediklerim
Sabah 2 yumurtali omlet 3 zeytin biraz peynir ceyrek lavas sekersizcay
Ara ceyrek portakal yarim Muz
Aksam bir dolu kase ispanak yaninda yogurt
1 litre su
50 dk yuruyus
Kızlar bişey sorcam daha önceleri cok su içmezdim ama artık baya içiyorum
Bu sabah ıyandıgımda okadar susamıştımki size anlatamam yani
Dün yeterince su içmedimde ondan mı olduki acaba
Merhabalar
Bu gün ki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 parça peynir çay
Ara çay ve 2 gün kurusu
Öğlen salata yoğurt fırında mantar lor peynirli
Ara Türk kahvesi 1 gün kurusu biraz fıstık
Akşam ciha tohumlu ve 1 portakal li yoğurt ve 2 DL çavdar ekmeği arasında omlet
3 lt su
40 dk eliptik bisiklet
Maşallah kız kuş kadar yemişsin ama su yetersiz be güzelim
İnşallah cumaya harika bir sonuç gelecektir senden
Canım akşam biraz farkında olmadan tuzlu bir şey yediysen de olabilirvücudunun suya ihtiyacı vardı demek
Bende yine 1 litrelik şişeme sarılacağımkızlar ortak oluyor diye cam şişemi onlara devrettim kendime yeni şişe edindim :) şimdilik plastik ama olsun
Harika bir menü canımŞu chia tohumu nasıl bir lezzet canım ? bir ara alıp denesem mi diye düşünüyorum ama ya beğenmezsem ziyan olsun istemiyorum
Bu arada su tüketimi harika
banucum slm naber ne zamandır görüşemiyoruz izne de ayrılmışsın umarım bir sorun yoktur herşey yolundadırNeyse kızlar geç oldukarnım baya acıktı bari yatayım ben
Bu arada bugün BİMden 5i bir yerde çay aldım sallamaaç karnına içilince bağırsakları baya çalıştırıyormuş yarın itibaren her gün bir sabah bir akşam ondan içiceğim bir arkadaşım tavsiye etti bağırsakları çalıştırıyormuş üstelik baya su tüketimini arttırıyormuş çok susattığı için
Neyse yarın sabah görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin ........Aminnnnn
canım bağırsaklar için 1 kuru inciri sabah aç karnına ye ve üzerine sıcak su iç. En geç yarim saat içinde bağırsakların boşalır. Ben 10 gündür deniyorum gerçekten çok ise yarıyor.Neyse kızlar geç oldukarnım baya acıktı bari yatayım ben
Bu arada bugün BİMden 5i bir yerde çay aldım sallamaaç karnına içilince bağırsakları baya çalıştırıyormuş yarın itibaren her gün bir sabah bir akşam ondan içiceğim bir arkadaşım tavsiye etti bağırsakları çalıştırıyormuş üstelik baya su tüketimini arttırıyormuş çok susattığı için
Neyse yarın sabah görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin ........Aminnnnn
Banu abla suyu icmeye korkuyom :)
Derse gidecem die icmiyom lavabo yok arabada bekliyoz gelene kadar saat 6 oluyo sonradinds ancak bukadar icebiliyom
banucum slm naber ne zamandır görüşemiyoruz izne de ayrılmışsın umarım bir sorun yoktur herşey yolundadır
canım bağırsaklar için 1 kuru inciri sabah aç karnına ye ve üzerine sıcak su iç. En geç yarim saat içinde bağırsakların boşalır. Ben 10 gündür deniyorum gerçekten çok ise yarıyor.
Herkese günaydın. Bugün ingilizce kursum var kahvaltımı yapıp çıkayım inşallah.
incir canım ama su mutlaka sıcak olmali dene pişman olmazsin.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugünde erken uyandımbüyük kızımıda zamanında geçirdim okula gitmek için
Bİrazdan da küçük kızı uyandırıp hazırlıyacağım
ASlında felaket uykum var ama eğer az koltuğa uzansaydım uyuya kalırdımo yüzden inatla uzanmadım size bakayım dedim
İnşallah cumaya kadar şu 2 günü çok iyi değerlendiririz de şöyle gümbür gümbür listeleri sallarız sonuçlarla
Bende az daha yahu neden korkuyorsun diyecektim de sebebini gördüm
Ya çok zor oluyor dışarı çıkınca su sorunsalıbende genelde pek içmemeye çalışıyorum olmadık anda tutarsa diye ama akşamları bir yarım saat arayla 1 bardak içsen 2 saatte 4 bardak içmiş olursun
Aleyküm selam canım
İYi diyelim iyi olalım şükür günümüzeEvet izne ayrıldım hormonlar kafayı yedi de bu aralar 15 günde bir adet oluyordum ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi şekerde yine sınırın az üzerindeydi
Bütün tahlillerimi falan yaptırdım hormonlardan hariç birde B12 ve D vitamini eksik çıktışimdi 2 günde 1 iğne vuruluyorum tabi listeden izne ayrıldım ki sonra listeye zararım olmasın diye malum B12 az da olsa fark yaratıyor
Neyse inşallah ufak ufak yoluna girerde bende kızlara sadece saha kenarından destek olmakla kalmam listeleri sallarım inşallahBu arada 1 nisanda da diyetisyene gidiyorum kilo çok olunca insan bazen ne gibi bir yol izleyeceğini şaşırıyor bari profesyonel akıl alayım dedim :)
Sen nasılsın bakalım görmeyeli ?
Kuru incirmi kayısımı ? İncir var evde de kayısım yok o bakımdan sordum
Valla zaten bir popiş kaldı doktora göstermedikbari onu bu şekilde çözeyimde bende biraz rahatlıyayım
Sanada günaydın canımAllah zihin açıklığı versin canım kurs bitince nasılsa ilk fırsatta burada olursun
canım ciha tohumunun tadı yok gibi biraz süt veye yoğurtta bekleyince şişiyo onun yanına meyve ile tatlandırabilirsin tok tutuyor ve omega kaynağıMaşallah kız kuş kadar yemişsin ama su yetersiz be güzelim
İnşallah cumaya harika bir sonuç gelecektir senden
Canım akşam biraz farkında olmadan tuzlu bir şey yediysen de olabilirvücudunun suya ihtiyacı vardı demek
Bende yine 1 litrelik şişeme sarılacağımkızlar ortak oluyor diye cam şişemi onlara devrettim kendime yeni şişe edindim :) şimdilik plastik ama olsun
Harika bir menü canımŞu chia tohumu nasıl bir lezzet canım ? bir ara alıp denesem mi diye düşünüyorum ama ya beğenmezsem ziyan olsun istemiyorum
Bu arada su tüketimi harika
bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırasıGunaydin :)
Bugun ilk saatim bostu yuruyerek gelince 3 4 bardak su ictim okulda. Sonra mudur gelip toplantiya gidiyoruz hocam dedi milli egitime geldik. Arabada nasil sıkıstım anlatamam. Mudur park yeri bulamadi hocam sen cik dedi oh dedim. Katta da wc de varmis Allahtan. Disari cikinca su gercekten sıkıntılı.
canım ciha tohumunun tadı yok gibi biraz süt veye yoğurtta bekleyince şişiyo onun yanına meyve ile tatlandırabilirsin tok tutuyor ve omega kaynağı
Günaydınn kızlarrrrrrrr
Sabah;
Peynir
Eski kaşar
Havuç 1 adet
Zeytin
Roka
Ceviz
Siyah kuru kayısı
Akşam;
Fırında tavuk
Domates çorbası (şehriyesiz)
Salata
Yoğurt (ev tapımı)
MENÜLERİM EKMEKSİZDİR !
Gnaydın kızlarr bol suyla başlayalım güne ğnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?