Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Birazda brokoli dunden kaldi
1 dilim ekmek

Ara
Yok

Öglen
4 köfte
Kereviz salatası
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam
Ton balıklı sadece limonlu salata koca 1 tabak

Ara
Tarçınlı süt

sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,

Her türlü sebze serbest ister fırında ister yemek şeklinde ister haşlama ama içine portakal gibi meyve eklemeden

Canım menün gayet güzel Kalorileri ya internetten diyetarkadaşımdan hesaplayabilirsin yada fatsecret diye bir program var cebine yüklersen en azından her an ulaşabilirsin tabi yüzde 100 doğrumudur bilemiyorum

Canım menün süper bu hafta eminim harika bir sonucu göreceksin

Merhaba arkadaşlar yine yoğun ve yorgun bi günü geride bıraktım ayaklarımın altı ağırıyo
Neyse menümü paylaşayım
Sabah ılık limonlu su
Nescafe ikisi bi arada
Öğlen
3 tane ızgara köfte
Salata
Ayran
Mantar çorbası
Akşam
Kısır
Ayran
Vee suu2,5 lt

Yarın okula haslanmis tavuk ve salata goturecegim. Salatayi aksamdan yaptigimdan ayirdim. Tavuguda hasladim. Tavugu bu sekilde yemeyi sevmiyorum nasil tatlandirabirim?

Kalorisi o bilmem ama çizi olmasaydı 10 da 10 Luk menu

Yarın okula haslanmis tavuk ve salata goturecegim. Salatayi aksamdan yaptigimdan ayirdim. Tavuguda hasladim. Tavugu bu sekilde yemeyi sevmiyorum nasil tatlandirabirim?
Ben tavuk sote yapıyorum göğüsten yapınca ve az yağ koyunca soğuk yiyebiliyorum veya mercimek çorbası yaparken but atıyorum içine mercimekle haslaninca da güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…