- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
valla dayanamadım gittim yedim lahana dolmayıSabır canım karşılığını aldığında o lahana dolmadan daha fazla haz aldığını göreceksin
valla dayanamadım gittim yedim lahana dolmayı
ama diğer öğünlerde patatese devam
Okadar çatlak su kaçırmazDediğin gibi akşama kadar devam
canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende akşam çok karbonhidrat olur diye az yemiştim aslında aklımda bulunsunsporun ve su çok iyi sanki biraz az yemişsin mekik çekiyorsun nacizane fikrim akşam barbunyayı 5 kaşık yapabilirdin.bir spor hocasından duymuştum barbunya ve tavuk göhsünden yapılan salata göbek yağlarını eritmede iyi bir etkenmiş protein deposu
bolll eksilerrrr
başın sağolsun allah günahlarını bağışlasınSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nette sıkıntı vardı gece giremedimama aklım burada kaldı
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorumeminim takımca harika sonuçlar alacağız
Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yinemaşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Rabbim taksiratını af etsin ...Aminnn
Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldıdaha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Bİraz sonra onu hazırlıyayım bakalım içebilecekmiyim
Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibiÖnce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor
Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanıröbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsingayet güzel bir tat oluyor
Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba katsonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum
Süpersin canım vallaeminim çok güzel sonuç alacaksın
Kızlar pırasayı incecik dogradim zeytinyağında kavurdum çok lezzetli oldu yemeğini sevmeyenler için yumurtada kırıp yiyebilirsiniz üzerine ayrıca şunu yaptım hasladigim pancarı bu pirasaylada azcik çevirdim iki yemek bir arada oldu şuan onu yiyorum baharları da var tabiki çok lezzetli oldu tavsiye ederim
Ayrıca annem pırasalı peynirli borekte çok yapar nefis olur aynı mantik
teşekkür ederim canım.Yediklerini diyet arkadaşıma yaz o hesaplar, tabi önce üye olman lazım :)
başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nette sıkıntı vardı gece giremedimama aklım burada kaldı
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorumeminim takımca harika sonuçlar alacağız
Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yinemaşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Rabbim taksiratını af etsin ...Aminnn
Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldıdaha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Bİraz sonra onu hazırlıyayım bakalım içebilecekmiyim
Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibiÖnce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor
Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanıröbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsingayet güzel bir tat oluyor
Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba katsonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum
Süpersin canım vallaeminim çok güzel sonuç alacaksın
sen iyi sonuç alirsan ben de denemek istiyorum.valla dayanamadım gittim yedim lahana dolmayı
ama diğer öğünlerde patatese devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?