Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam bende bir yandan bir sürü iş yaptım
Salonu ve mutfağı temizledim bir posta çamaşır attım makineye biraz yatak odasında iş kaldı ama onu öğleden sonra yaparım ki ütülerimide hemen aradan çıkarayım
Biraz dinleneyimde salonumuda bir süpüreyim o arada birde 5i1 yerde çayımmı içeyim

Yarın malum cuma hem Kursum var hemde haftasonuna pek iş kalsın istemiyorum ki az kendime vakit ayırabileyim

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende akşam çok karbonhidrat olur diye az yemiştim aslında aklımda bulunsun

başın sağolsun allah günahlarını bağışlasın
aminnnn inşallah gram gram gidiyo valla göremedim daha 1 kiloları

Kızlar bol bol sular içiliyor sanırım

Yarın malum yine kursum var ama sabahtan yada geceden listeyi buraya düzenleyip hazır ederim gelincede hemen eksikleri doldurup paylaşırım listemizi

Kızlar pırasayı incecik dogradim zeytinyağında kavurdum çok lezzetli oldu yemeğini sevmeyenler için yumurtada kırıp yiyebilirsiniz üzerine ayrıca şunu yaptım hasladigim pancarı bu pirasaylada azcik çevirdim iki yemek bir arada oldu şuan onu yiyorum baharları da var tabiki çok lezzetli oldu tavsiye ederim

Ohhh ellerine sağlık canım afiyet olsun

Ayrıca annem pırasalı peynirli borekte çok yapar nefis olur aynı mantik

Ayyy pırasalı börekte süper olur yaaa kahrolsun diyet
Şaka şaka hedeflerimize ulaşınca nasılsa 1 ufak parçada olsa yiyebiliriz ipin ucu kaçmadığı sürece

Bugünkü menüm sabah Karatay kahvaltısı akşam 4 köfte bir kase yoğurt bir tabak pırasalı pancar kavurma kızım hala uyumadı spor yok malesef

Yediklerini diyet arkadaşıma yaz o hesaplar, tabi önce üye olman lazım :)
teşekkür ederim canım.
başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
valla dayanamadım gittim yedim lahana dolmayı
ama diğer öğünlerde patatese devam
sen iyi sonuç alirsan ben de denemek istiyorum.

Merhaba kızlar. Menümü şimdiden yazayım çünkü aksam biraz isim var.

Sabah
2 yumurta
Biraz peynir
2 dilim t.b.ek.

Öğle komşuda oturma vardı ben sadece 1 kase garniturlu şehriye salatası yedim

Aksam
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata

Saat 8 gibi 1 elma

Su 2lt
Spor yok

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam üzere eşimle pazara çıktık biraz meyve sebze almaya ( özellikle salata malzemesi )
Ordan hadi okçuluk dersine giden büyük kızıda alalım dedik otobüslerle uğraşmasın diye Şansımıza daha dersleri bitmemişti ve bir yarım saat kadar onları izleme şansını bulduk

Kuzum yaaa okadar pür dikkat odaklanmış ki bizi görünce şaşırdı
Şakasına hep diyordum geliceğim izlemeye diye de heycanlanırım hem salon küçük seyirci pek kabul etmiyoruz dedi hakikaten ufak bir salonmuş ama yinede heycanlanmasına rağmen gayet güzel attı oklarını
Hocası bir arkadaşıyla bilirkte ondan çok memnun hatta çalışma saatlerini çoğaltırsa milli takımın seçmelerine bile girebilir demiş Gerçi hiç önemli değil yeter ki o mutlu olsun o an

Eve gelince tabi geç oldu diye yemek yemek istemedi canım zaten en son dışarı çıkmadan öğlen geç saatte salata yemiştim gelincede kendime bitkisel bir çay yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…