Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sporun bitti günü kapatıyorum
Menüm
Sabah 1 dl çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin
Ara 1 gün kurusu çay
Öğlen 1 dl çavdar ekmeği 5 kaşık ıspanak 1 haşlanmış tavuk but salata yoğurt
Ara 1 gün kurusu ve Türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık ıspanak ve yoğurt
Ara 1 elma
3 lt su
40 dk eliptik bisiklet

Slm kizlar nasilsiniz hemen bugunki menumu paylasayim
Sabah sucuklu iki yumurta ceyrek lavas 3 zeytin iki dilim kaşar sekersiz cay
Ara 2 adet baket degil form biskuvi
Aksam 17.30 da bir tabak dolusu kofteli sulu yemek iki parçacık tursu iki 3 catal ispanak yemegi

20.00 karamelli kullah dondurma
2 litreye yakin su
3 saat yuruyus ablamla avm ye gittik gidis gelis yuruduk orada da hep gezdik oturmadik

Banu abla cok zayiflamisim ben ya fotoğraflarda normalde gören fazla verdin daha verme dio yuzum cokuyo cirkin oluyorum izne mi ayrilsam yoksa mezun mu olsam bilmiyorum ne yapsam acaba oynakbasi34

İyi geceler kızlar ilginç bir şekilde kanamam var 17 gün oldu biteli reglim ve ilk kez başıma geliyor düzenlidir hep artiminda sebebi belli oldu böylece sinir oldum Tamda KV yokken hızlanmıştım neden böyle oldu ki anlamadım ya off

günaydın herkese dünki menüm
sabah
tb ekmeğine tost yagsız ve lor peynirli

ara
1 geleta
yeşil çay

öğlen
1 orta boy haşlammış patatesi salata yaptım yağsız
ara
2 incir
2 ceviz
yeşil çay

akşam
2 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
yoğurt

3 lt su
30 dk yürüyüş
120 mekik

Yediklerini diyet arkadaşıma yaz o hesaplar, tabi önce üye olman lazım :)

sporun ve su çok iyi sanki biraz az yemişsin mekik çekiyorsun nacizane fikrim akşam barbunyayı 5 kaşık yapabilirdin.bir spor hocasından duymuştum barbunya ve tavuk göhsünden yapılan salata göbek yağlarını eritmede iyi bir etkenmiş protein deposu
bolll eksilerrrr

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nette sıkıntı vardı gece giremedim ama aklım burada kaldı
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorum eminim takımca harika sonuçlar alacağız

Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yine maşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Rabbim taksiratını af etsin ...Aminnn

Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldı daha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Bİraz sonra onu hazırlıyayım bakalım içebilecekmiyim

Benim tarti bozukmudur ne bilemedim bu sabah 97.8 dim hala artı gosteriyordum en azindan ona sukrettim. Yeni tartı almayı bile düsunuorum.
Hangi marka güvenilir ki acaba.

Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibi Önce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor

Yarın okula haslanmis tavuk ve salata goturecegim. Salatayi aksamdan yaptigimdan ayirdim. Tavuguda hasladim. Tavugu bu sekilde yemeyi sevmiyorum nasil tatlandirabirim?

Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanır öbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsin gayet güzel bir tat oluyor

Banu abla cok zayiflamisim ben ya fotoğraflarda normalde gören fazla verdin daha verme dio yuzum cokuyo cirkin oluyorum izne mi ayrilsam yoksa mezun mu olsam bilmiyorum ne yapsam acaba oynakbasi34

Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba kat sonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum

günaydın kızlarrr

dünkü menü
sabah: 2 patates
öğle: 2 patates
ara: 4,5 galeta
akşam: ıspanak çorba ve patates salata

3 lt su

Süpersin canım valla eminim çok güzel sonuç alacaksın

Allah rahmet eyledin kaptancim basiniz sagolsun

başınız sağolsun canım, umarım güzel sonuç alırım hakikaten, eğlenceli gidiyo ama akşama doğru başım ağırdı biraz,
açlıktan sanırım

Bugun aklimda eve giderken pil alacagim hem saat pillerinden degilmis bulmam daha kolay mutlaka pili zayiflamistir.
Tavugu pisirirken tuz atmistim. Sonra biraz pul biber ekledim. Bakalım nasil olacak. Bir dahakine nane ve kekikde koyarım. Aksamdan hazirlayinca cok rahat oluyormus.

başınız sağolsun canım, umarım güzel sonuç alırım hakikaten, eğlenceli gidiyo ama akşama doğru başım ağırdı biraz,
açlıktan sanırım

Canım akşamda yiyebilirsin sonuçta sınırsız ama patates soğukken Glisemik indeksi daha düşük oluyor o zaman daha geç acıkırsın sıcak yenince daha çabuk acıktırıyor

Akşamdan yemeği hazırlayınca hem kaçamak riski de azalıyor

ZATEN Bİ GÜN ÖNCE AKŞAMDAN PİŞİRİYORUM ERTESİ GÜN SOĞUK SOĞUK YİYORUM BUGÜNDE LAHA DOLMA VARMIŞ EN SEVDİĞİM OFF YAA

ZATEN Bİ GÜN ÖNCE AKŞAMDAN PİŞİRİYORUM ERTESİ GÜN SOĞUK SOĞUK YİYORUM BUGÜNDE LAHA DOLMA VARMIŞ EN SEVDİĞİM OFF YAA

Sabır canım karşılığını aldığında o lahana dolmadan daha fazla haz aldığını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…