Yediklerini diyet arkadaşıma yaz o hesaplar, tabi önce üye olman lazım :)Günü tamamladım insallah. belki son olarak bir elma yerim. Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Biraz tahin
Öğle
Yeşil fasulye
Bol salata
Ara
Biraz kuru uzum
5 tane çizi
Aksam
Patatesli karnıbahar yemeği
Küçük kase ıspanak çorbası
Su 2.5lt su
Spor 70dk. Yürüyüş
Bu yediklerimin kalorisi ne kadardır arkadaşlar. Nasıl hesaplanıyor bilen var mi
sporun ve su çok iyi sanki biraz az yemişsin mekik çekiyorsun nacizane fikrim akşam barbunyayı 5 kaşık yapabilirdin.bir spor hocasından duymuştum barbunya ve tavuk göhsünden yapılan salata göbek yağlarını eritmede iyi bir etkenmiş protein deposugünaydın herkese dünki menüm
sabah
tb ekmeğine tost yagsız ve lor peynirli
ara
1 geleta
yeşil çay
öğlen
1 orta boy haşlammış patatesi salata yaptım yağsız
ara
2 incir
2 ceviz
yeşil çay
akşam
2 kaşık barbunya
2 kaşık pilav
yoğurt
3 lt su
30 dk yürüyüş
120 mekik
Benim tarti bozukmudur ne bilemedim bu sabah 97.8 dim hala artı gosteriyordum en azindan ona sukrettim. Yeni tartı almayı bile düsunuorum.
Hangi marka güvenilir ki acaba.
Yarın okula haslanmis tavuk ve salata goturecegim. Salatayi aksamdan yaptigimdan ayirdim. Tavuguda hasladim. Tavugu bu sekilde yemeyi sevmiyorum nasil tatlandirabirim?
Banu abla cok zayiflamisim ben ya fotoğraflarda normalde gören fazla verdin daha verme dio yuzum cokuyo cirkin oluyorum izne mi ayrilsam yoksa mezun mu olsam bilmiyorum ne yapsam acabaoynakbasi34
günaydın kızlarrr
dünkü menü
sabah: 2 patates
öğle: 2 patates
ara: 4,5 galeta
akşam: ıspanak çorba ve patates salata
3 lt su
Allah rahmet eyledin kaptancim basiniz sagolsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nette sıkıntı vardı gece giremedimama aklım burada kaldı
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorumeminim takımca harika sonuçlar alacağız
Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yinemaşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Rabbim taksiratını af etsin ...Aminnn
Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldıdaha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Bİraz sonra onu hazırlıyayım bakalım içebilecekmiyim
Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibiÖnce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor
Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanıröbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsingayet güzel bir tat oluyor
Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba katsonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum
Süpersin canım vallaeminim çok güzel sonuç alacaksın
başınız sağolsun canım, umarım güzel sonuç alırım hakikaten,SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Maşallah herkes gayet güzel menüler paylaşmış artık yarını iple çekiyorumeminim takımca harika sonuçlar alacağız
Bugün biraz ufak ufak temizlik yaparım yinemaşallah en nankör iş ama yapmazsam daha beter olur
Annemler bu sabah köye gittiler Amcasının oğlu vefat etmiş ( Ben belki bir yada iki kere görmüşümdür, Annemler gittiğinde uğruyordu da bizimle gidince fırsat olmuyordu )
Bu arada dün Annem bana bol maydanoz aldıdaha doğrusu TVde bir detoks görmüşler babamla maydanozu blenderdan geçirip içine 1 limon sıkıp 1 bardak suylada hafif sulandırıp içiliyormuş vücudu arındırmak için yapacaklarını söylediler bende aaa eksik kalırmıyım banada al dedim
Canım benimki Fakir ama şöyle bir şey var belki seninkinin pili zayıflamıştır kızların dediği gibiÖnce bir pil değiştirerek dene çünkü o zamanda yanlış gösterebiliyor
Canım ben genelde tavuğu haşladığımda eşim hemen baharatlara dayanıröbür türlü yavan geliyor
Biraz pul biber, nane, kekik, tuz ve kara biber ekleyip iyice harmanla ama çok fazla abartma yoksa baharattan yiyemezsingayet güzel bir tat oluyor
Canım sen bilirsin ama istersen 1 - 2 kg alıp verme payınıda hesaba katsonra seni mezun eder kaptan yardımcı ve yaşam koçu olarak takımda yine daimi arkadaşımız olarak görmk istiyorum
Süpersin canım valla eminim çok güzel sonuç alacaksın
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Süpersin canım vallaeminim çok güzel sonuç alacaksın
başınız sağolsun canım, umarım güzel sonuç alırım hakikaten,eğlenceli gidiyo ama akşama doğru başım ağırdı biraz,
açlıktan sanırım
Bugun aklimda eve giderken pil alacagim hem saat pillerinden degilmis bulmam daha kolay mutlaka pili zayiflamistir.
Tavugu pisirirken tuz atmistim. Sonra biraz pul biber ekledim. Bakalım nasil olacak. Bir dahakine nane ve kekikde koyarım. Aksamdan hazirlayinca cok rahat oluyormus.
ZATEN Bİ GÜN ÖNCE AKŞAMDAN PİŞİRİYORUM ERTESİ GÜN SOĞUK SOĞUK YİYORUMCanım akşamda yiyebilirsin sonuçta sınırsız ama patates soğukken Glisemik indeksi daha düşük oluyor o zaman daha geç acıkırsın sıcak yenince daha çabuk acıktırıyor
Akşamdan yemeği hazırlayınca hem kaçamak riski de azalıyor
ZATEN Bİ GÜN ÖNCE AKŞAMDAN PİŞİRİYORUM ERTESİ GÜN SOĞUK SOĞUK YİYORUMBUGÜNDE LAHA DOLMA VARMIŞ EN SEVDİĞİM OFF YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?