- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben kalori hesaplıyorum canım, ekmek çok az tüketiyorum, bazen sadece kahvaltıda, yediğim şeyin doyurucu olup olmadığına göre değişiyor, işte klasik yağlı unlu şekerli şeylerden kaçmaya çalışıyorum bazen ucundan tadına baktığımda oluyor, en çok da akşam dikkat etmeye çalışıyorum akşam çok önemli! Olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum, yaptığım ev işinin bile kalori sini hesaplıyorum, bir de tabiki bol su 3 litre bile içtiğim oluyorCanım senle benim kilolar yaklaşık aynıydı, sen nasıl besleniyorsun, neler yapıyorsun spor felan yardımcı olur musun bana, menü paylaşımını hiç göremedim de
oynakbasi34 kaptanım yaa sen iyi kızsın güzel pozitif fikirlerin var, benim canım çok sıkkın yine, eşimle limoniyiz biraz, bu ara nolduysa sıklaştı, ben ona bi türlü güvenemiorum, kıskanıyorum, her zaman sormam ama bazende soracağım tutar, iyice araştırırım, sonrada böyle oluyo, bişey yaptığını ettiğini sanmıyorum eminim ama sorasım geliyo, soruncada benim eşim çok sinirleniyo, dün bana bak aramız çok kötü olcak söyliyim dedi iki kere,
olay şurdan çıktı, akşam misafirimiz vardı, bu beşte yemek yemiş, sanayide amcaoğluyla banada hiç söylememişti, telini istedim, aldım baktım hiç amcaoğlunu aramamış, mutfağa çağırdım, aramamışsın falan diye sormaya, dediki açıklıycam ama sen görürsün sinirlenmeler falan neyse anlattı denk gelinmiş ve gitmiş, ama misafir varken ne diye yemek yersin akşamada yaptığım o güzelim yemekler yalan oldu,
üç yıldır tanıytorum yapmaz biliyorum, şerefsiz der öylelerine ama soorasım geliyo bni daha bi daha inanmak istiyorum, ama o kıskanılmayı hiç sevmiyo sanırım, oysa beni ilk başta hep kıskandırıp bağlamaya çalışırdı
napıcam bana bi yol söyleyin, en çok ben zarar görüğyorum, sinirlerim bozuluyo, bide soğuk davrnaıyo bana, kendi kıskanabilirmiş ama, evden yürüşe bırakmıyo ondan sonra on kilo aldım ben
lütfenn yardımmm kızlarrrr
Merhabalar bu günkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği biraz peynir
Ara 4 gün kurusu çay
Öğlen 2 tavuk but yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 kase çorba salata 1 tavuk but
Ara küçük bir kase kuru yemiş
3 lt su
25 dk eliptik bisiklet
İyi geceler
oynakbasi34 kız ben yokum spor listesinde ya sporumu ikiyle çarpıyon yada hiç yazmıyorsun 170 dk benim hatırladığım gerisi akilimda deil varsa bile
Zati sporda yapıyorum kilo gitmiyor bide sen yapma kaptan:))
Limonlu yeşil çayimi içer sana selam ederim
Kizlar merhaba albumlerime onceki ve sonraki halimi koyucam aradaki farka bakarmisiniz :)
Anammm Hamiş halin bile çok tatlıymış
Hep diyorum bence fıstık gibisinbir kaç kilo daha gitse yeterli olur ( oda bir iki kilo alma payı dengelemek adına )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?