Kız yirim seni dimek 60 dk vuvvv asıl tabiki bu hafta umutluyumGunaydin hayirli sabahlar kizlar
Nasilsiniz kahvalti hazirlarken bir bakinayim dedim
Rakibem ben iyyim sen neler yapiyosun
Gittimi sisligin bu cuma guzel haberler geicekmi senden ona gore bende asilim biraz spora 60 dak sporum var
Canım dün yazamadim dogum günün kutlu olsun
Ben goremedim fotograflari telefondan girdigim icin mi acaba?Evet canim simdiki halim mavi etekli ve sapkali bebek arabasi olanli olan fotolar
Canım dün yazamadim dogum günün kutlu olsun
Ne güzel zayıflayarak kendine dogum günü hediyesi verdin
Eşinide takma kafana erkeklerin heralde % 80 unutur
Ben goremedim fotograflari telefondan girdigim icin mi acaba?
Sagol canim teşekkür ederim yo aslında cok takmadim sadece ablamla kutlamak isterdim neyse demek nesip degilmis
.
Cnm simdi gorebilirsin
Feci :/IrResistibLe_ canım sen ne durumdasın
Eliptik bisikletin faydasını görüyormusun? Sence işe yarıyor mu? İyi kalori yaktırıyor mu?Merhabalar dünkü menüm
Sabah 2 yumurta dan omlet 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 portakal
Öğlen 2 tane muska böreği 1 kase mercimek çorbası salata
Ara çay 2 dilim saray helvası(kacamagim)
Akşam öğlen in aynısı
Ara 2 elma
2 lt su
40 dk eliptik bisiklet
Bende almadan önce çok araştırdımEliptik bisikletin faydasını görüyormusun? Sence işe yarıyor mu? İyi kalori yaktırıyor mu?
Ay masallah cok guzelmissin. Tesetturde ayri guzel durmus.
Teşekkür ederim kaptanım yorumunu bekliyordum açıkcası benim için hayırlı insan inşallah odurSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bu saatte herkes uyuyordur kesin ama yinede bir bakmak istedim
Bugün yine baya yoğun geçti :) Öğleden sonra az evle ilgilendim akşam üzere de eşimle iş yaptığımız Hobby Atölyesine gittikDaha evvel yapıp gönderdiğimiz sipariş ve numunelerle ilgili görüşmeye
Numuneler üzerinde biraz konuştuk ( bazılarının ebatlarını belirledik birliktebirde daha siparişlerin ödemesini aldım İlk paramı kazandım Rabbime şükürler olsun )
Tabi karşı taraftan eve gelmemiz geç saati buldusonrada eşim ve kızlardan laptobu alamadım cebinde şarjı olmayınca bende oturup biraz el işi yaptım
Yarın eşim Motorsiklet fuarına gidecek KaynıylaHastanedeki oda arkadaşımızla birbirlerine öyle diyorlar oda hastanedeyken arkadaş bir şey anlatırken eşimde Cem Yılmazın ''Aynısı kaynımda da var '' espirisini her defasında yapınca birbirlerine Kaynım demeye başladılar hatta eşimin cebinde bile o şekilde kayıtlı
Hazır o evde yokken bende rahat rahat sizlere sohbet ederim
Canım Kızlarında dediği gibi ideal eş diye bir şey yokturEğer anlaşabiliyorsan yanında huzurluysan onu ideal eş kıvamına sen getirirsin
11 sene cidden çok uzun bir süre ve ben hep derim bir ilişkiyi çok fazla uzatınca insan sanırım artık eski heycanı yaşamıyorama belliki bir çok evlilikte olmayacak kadar sağlam bir ilişkiniz varmış
Dediğin gibi git biraz kafa dinle ama ilk fırsatta en azından bir mesaj atsende bende üzülmeyelim şu kafamı toplayayım konuşuruz diye direk kapıları kapatma ki pişman olursan son pişmanlık olmasın
Ailen bu ilişkiyi biliyormu bilmiyorum ama onlarada bir akıl danışsonuçta 11 senedir birbirinizden bıkmış olsaydınız çokdan ilişki biterdi Ben senin onu sevdiğine eminim yoksa onu özlemezsin aksine üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissederdin
Umarım bu süreç ikiniz içinde iyi olur ve hayırlısı ile barışırsınız
Bende 3.cü maddeyi en çok sevdim
Bazı mağazalarda özellikle daha girer girmez insanın önünü kesip Hanımefendi size göre bedenimiz yok demiyorlarmı kuduruyorum sinirdenAhtım var o bedenleri gördüğümde aynı mağazalara sırf gıcıklığına girip hmmm bunların hepsi çok çirkin, benim zevkime göre bir şey yok burada diyip arkama bile bakmadan çıkmak istiyorum
Özellikle bir mağazadaki bir tezgahtara fena takmıştım hani tanıyacağım ve onun hala orada olduğuna emin olsam gidip özellikle o tezgahtara sen zamanında bana şu şekilde davrandın, kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım diyip ona haddini bildirip çıkmak isterim
Kuzummmmmmm doğum günün kutlu olsun
Rabbim tüm ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı seneler nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Eki Görüntüle 1959127
Kız ben bu kilomla bile o moddayım
Köydeki Annemin Dayısının hanımı bana şalvar hediye etmişti ( daha doğrusu benim büyük kız pantalonu orada yırtılınca giydi Yengede sizin olsun demişti ) bugün onu giydim evin içindeeşim nasıl gülüyor ulen şalvarla bile seksi seksi dolanıyorsun diye ruhum fingirdek ne yapayım
Sanki kolaymış gibi geliyor bana ama belki uzun süre yapınca zor oluyordur, benim de şuan koşu bandım var ama sayılı kullanmışımdır, 3-4 sene oldu alalı, diz yapısını bozuyormuş sağlıklı değilmiş aslında hem de evde yürümek çok sıkıcı geliyor bana, şimdi de eliptik merak sardım ben de kas romatizmasi var eliptik de kollar sırtta çalışıyor daha iyi gelir gibi geliyor bana ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum sürekli maymun iştahlısın diyorBende almadan önce çok araştırdım
Önceden yürüyüş bandı m vardı taşınınca ev küçük diye kayinvalidemlere biraktik onlarda şeker hastası arada kullanıyorlardı geri isteyemedik yazın dışarıda yürüyerek epey kilo vermiştim kısa girince otur otur almaya başladım 2. Bir yürüyüş bandı yerine eliptigi araştırdım ve aldim. Yürümek daha kolay eliptik çok zahmetli bazen gözüme geliyor ama eliptik le daha hızlı sonuç aliyorum
Sanki kolaymış gibi geliyor bana ama belki uzun süre yapınca zor oluyordur, benim de şuan koşu bandım var ama sayılı kullanmışımdır, 3-4 sene oldu alalı, diz yapısını bozuyormuş sağlıklı değilmiş aslında hem de evde yürümek çok sıkıcı geliyor bana, şimdi de eliptik merak sardım ben de kas romatizmasi var eliptik de kollar sırtta çalışıyor daha iyi gelir gibi geliyor bana ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum sürekli maymun iştahlısın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?