Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün Spor yapamadım ama hep hareket halindeydin yarından itibaren günlük bir saat sporumu yaparım inş

Neden bir umutsuzluk var üzerimde anlamıyorum regl olamadım daha bir şişkinlik kız uyumuyor gece gündüz iki azı dişi çıkmış ikiside şiş

Inşallah bu gece uyur

LargeGemini bende göremedim resmini
merakta ettim

bugünkü menüm
sabah
3 çatal sucuklu yumurta
peynir
zeytin
azıcık dut balı ve tabi olmazsa olmazı tereyağ
1 dilim tb.ekmek

akşam
ızgara et ve bol salata
bugün hafta sonu eşim evde olduğu için kahvaltıyı geç yaptık aralarıda atlayınca böyle oldu
2.5 lt su
spor yok maalesef bugün

Izledim seni cnm

Yürüyüş bandını aynı taktikle aldırmıştım

çocukların diş çıkarma sureci gecekten hem anne için hem de çocuk için çok yorucu oluyor. İnşallah hepsi sağlıkla çıkarda gece uykusunu doya doya ikinizde yaşarsınız. Benim oğlum 2 yaşına kadar hemen hemen her gece ağlardı. Sabaha kadar oturduğum günleri biliyorum gerçekten çok yorucu idi.

Bende de bu ara bi kaşık ağrısı var. adet olucam gibi hissediyorum ama takvime gore daha 10 gün var. Hayırlısı bakem. Tartıda artı çıkmayalım da rakibem. Dikkat edelim bu hafta en az 1 kilo gitsin istiyorum inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yeni bir haftaya bomba gibi başlıyoruz inşallah
Ben hala reglyim ( gerçi onada bin şahit lazım bugün 3.gün ve hala çok çok az geliyor nedense ) Doktor 6 ay hapı kullan düzene girer demişti ama bu seferde iyice azaldı yoksam erken menapozamı giriyorum
Dur bakalım 1 ay daha kullanayım hapı yine öyle az olursa doktora tekrar giderim
Yarın hapı bırakalı 7. gün olacak yani tekrar başlamam lazım artık bugün yada yarın alırım hapıda bir çıktığımda

Dün gece buraları sakinken bende oturdum kızımın ceyizlim masa örtüsünü bitirdim
En azından bugün boşuna bir sürü ip taşımamış olurum yeni işin iplerini ve kumaşını zaten götürecektim bari bunları evde bırakayımda yük olmasın dedim
Kendim yaptım diye demiyorum ama çoook güzel oldu Bugün sizlerede atarım ilk fırsatta resmini bakalım siz beğenecekmisiniz

Şimdi kahvaltımı edip hazırlanmaya başlarım ufak ufak
İnşallah hepimiz için bol eksili bir hafta olur

Günaydınlar efenim :)
Grip nedeniyle hafta sonu saldim kendimi hapa gribim ama artik kendimi toplama zamanı. Insallah cumaya listeye girebilirim. Cok zor gorunuyor bu ara

Çok geçmiş olsun canım Bol bol limonlu su iç canım Bence listeyide kafana takma cumaya daha dünya zaman var neler olur o arada
Bir bardak sıcak suya az kara biber limon ve 1 kaşık bal koyup karıştır gripte inanılmaz iyi geliyor hatta benim kızlar bile bir tek onu severek içiyorlar sonradan içimiz ısınıyor iyi geliyor diye

Aleykum selam. El emeği göz nuru çok güzel olmuştur mutlaka ellerine sağlık. Kizin iyi günlerde kullansın inşallah.

Aleykum selam. El emeği göz nuru çok güzel olmuştur mutlaka ellerine sağlık. Kizin iyi günlerde kullansın inşallah.

Aminnn inşallah canım Büyüğü pek heves etmiyor da ufaklık bende aynısından istiyorum diye tuturuyor Bende dur ablana yapalım o nasılsa kullanmazsa hepsi senin olur diyorumda susuyor

Bende ufak ufak hazırlanmam lazım ufaklık uyandı bile ancak çıkarız ama fırsat buldukça bakarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…