Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yürüyüş bandını satıp eliptik alabilirsin

Simiti yanına peynir zeytin olaydı iyiydi
Bana yine karbonhidrat ağırlıklı geldi menülerin
Akşam menüde patates, pilav, ekmek üçü de karbonhidrat
Dolmanın yanına da ekmeğe gerek yok
Ara öğünde de 1 dilim ekmek yeterdi sanki
Azıcık karbonhidrat, protein+sebze ağırlıklı olursa daha sağlıklı kilo verirsin bence
Kusura bakma böyle eleştirmiş gibi oldu ama yardım destek babında KK48:)
(babında diyince gülesim geliyor, yaprak dökümündeki bir adam aklıma geliyor)

günaydıın dünkü menüm
sabah 1/2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 yk tahin helvası çay
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba 1 kase makarna 1 kase salata
ara 1 elma
akşam 5 kaşık kiymalı sebze yemeği 2 kaşık pilav salata
ara çay küçük tadelle
su 1,5 lt
spor 40 dk eliptik bisiklet

haklısın arkadaşım, bende yazınca farkettim, bu lezzetten vazgeçmeliyim

900 olur mu diyorsun?
Ya karşıdaki sahtekar çıkarsa
biz eliptiği sahibinden. com dan bulduk kuzenim o şehirdeydi parayı ona gönderdik oda gidip evinden alıp kargoya verdi yani sahibi kapısında parayı peşin alıp bisikleti teslim etti yani sende kafana uyana satacaksın eşinin numarasını yazarsın zaten araştıranlar gerçek fiyatını bilir hele yakınlarda bir yerden alıcı cıkarsa kargo olmadıği için gözüne gelmez

Sagol canim. Limon icemiyorum tansiyonum dusuyir ama digerini eve gidince denerim biraz bal vardı evde.

Selamün Aleyküm canlar

Şükür kavuşturana

Kursuda bugün hayırlısıyla atlattım Herkes masa örtüsünü beğendi ama hoca ince bir şerit daha geçelim kenara daha güzel olur dedi Bugün birde Hamile olan Kuzene Uyku setine başladım Onuda ufak ufak yaparım artık
Beslenme olarak gayet keyifli ve sağlıklı geçti hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 07:15de
2 yumurtalı omlet
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 turp

ara; 10:15 3 - 4 adet grisini , 1 şekersiz Nescafe

Öğlen; 12:00de
1/2 porsiyon çorba ( 1 kepçe )
1/2 Porsiyon tavuklu sebze güveç
1/2 porsiyon mevsim salata
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara; 14:30 1 adet medine hurması, 1 şekersiz Nescafe

Akşamlıkta kendime güzel bir salata yaparım öndende bir mercimek çorbası ohhh miss daha ne olsun

Cuma günü kursa gidip gelirken 10ar dakikadan 20 dakika yürüdüm bugünde öyle
Toplam 40 dakika oldu

Bu arada asansörümüz tamamen bozuk olduğu için her gün en az bir kere 4 katı inip çıkıyoruz oda spor gibi oldu artık hatta ilk zamanlar 2 kere dinlenirken artık dinlenmeden direk çıkabiliyorum
Eşime diyorum hatta alışırsam asansör tamir de olsa elim kolum dolu olmadığı sürece yürüyerek inip çıkarım diye

Selam hayirli mutlu huzurlu aksamlar kizlar
Bugun kizimin okuluna gidip biraz rehber hocamizla konustum yolu uzatip biraz yurudum 50 dak yuruyus. Iyi geldi ordan arkadasima kahve icmeye gectim guzel bir gundu sabahtan biraz moralim bozulsada tatliya bagladik
Benim kizi sabah yolladim okula geri dondu neymis gec kalmis kizdim soylendim isin asli sordukca cikti tabi meger beden dersi varmis takla atamiyormus hocada buna atabilirsin deyip israr edince bizim kiz israr edecek diye gitmek istememis :)
Ogleden sonra alip goturdum konustum insallah bida sorun olmaz bakalim
Cok nazli bir kizim var biri az sert konussa hemen bozuluyor ne yapicam bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…