yürüyüş bandını satıp eliptik alabilirsinSanki kolaymış gibi geliyor bana ama belki uzun süre yapınca zor oluyordur, benim de şuan koşu bandım var ama sayılı kullanmışımdır, 3-4 sene oldu alalı, diz yapısını bozuyormuş sağlıklı değilmiş aslında hem de evde yürümek çok sıkıcı geliyor bana, şimdi de eliptik merak sardım ben de kas romatizmasi var eliptik de kollar sırtta çalışıyor daha iyi gelir gibi geliyor bana ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum sürekli maymun iştahlısın diyor
Simiti yanına peynir zeytin olaydı iyiydidünkü menü
sabah: yarım simit
öğle: 2 dolma, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim ekmek, peynir
akşam: 1 tabak etli patates yemeği, salata, 1 kaşık pilav, 1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi, 1 küçük cezerye
Satmak istiyorum da, kime, nasıl, uğraşmak mesele, bir de değerinin çok altında satılıyor 2.eller,biz 1milyon küsüre aldık belki yarı fiyatına gidecekyürüyüş bandını satıp eliptik alabilirsin
ledgoya bırak 900 satabilirsen iyidir ama satma benceSatmak istiyorum da, kime, nasıl, uğraşmak mesele, bir de değerinin çok altında satılıyor 2.eller,biz 1milyon küsüre aldık belki yarı fiyatına gidecek
900 olur mu diyorsun?ledgoya bırak 900 satabilirsen iyidir
haklısın arkadaşım, bende yazınca farkettim, bu lezzetten vazgeçmeliyimSimiti yanına peynir zeytin olaydı iyiydi
Bana yine karbonhidrat ağırlıklı geldi menülerin
Akşam menüde patates, pilav, ekmek üçü de karbonhidrat
Dolmanın yanına da ekmeğe gerek yok
Ara öğünde de 1 dilim ekmek yeterdi sanki
Azıcık karbonhidrat, protein+sebze ağırlıklı olursa daha sağlıklı kilo verirsin bence
Kusura bakma böyle eleştirmiş gibi oldu ama yardım destek babındaKK48:)
(babında diyince gülesim geliyor, yaprak dökümündeki bir adam aklıma geliyor)
biz eliptiği sahibinden. com dan bulduk kuzenim o şehirdeydi parayı ona gönderdik oda gidip evinden alıp kargoya verdi yani sahibi kapısında parayı peşin alıp bisikleti teslim etti yani sende kafana uyana satacaksın eşinin numarasını yazarsın zaten araştıranlar gerçek fiyatını bilir hele yakınlarda bir yerden alıcı cıkarsa kargo olmadıği için gözüne gelmez900 olur mu diyorsun?
Ya karşıdaki sahtekar çıkarsa
Sagol canim. Limon icemiyorum tansiyonum dusuyir ama digerini eve gidince denerim biraz bal vardı evde.Çok geçmiş olsun canımBol bol limonlu su iç canım Bence listeyide kafana takma cumaya daha dünya zaman var neler olur o arada
Bir bardak sıcak suya az kara biber limon ve 1 kaşık bal koyup karıştır gripte inanılmaz iyi geliyor hatta benim kızlar bile bir tek onu severek içiyorlar sonradan içimiz ısınıyor iyi geliyor diye
geçmiş olsunSagol canim. Limon icemiyorum tansiyonum dusuyir ama digerini eve gidince denerim biraz bal vardı evde.
Sagol canım.geçmiş olsun
günaydın rakip buldun mu ?Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?