Sana da geçmiş olsun canımgünaydın gününüz dilediğiniz gibi geçsin benim gibi hiç plan yapmayanda savrulur gider ...
süpersin
ceçmiş olsun canım bende pazar akşamından beri bir üşüme titreme kemiklerde sızı offf ki offf dün işten izin aldım dayanamadım akşamda spor yapamadım
çok güzel menün tebrik ederim her gün tartılma bence ben dün akşam tok karnına tartıldım moralim bozuldu cuma günü tartılmak yeterli
daha ne olsun ev işinin üstüne spor tanımam
sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin yeni yaşın süprizde neymiş Allah sana seni seven insanlar nasip etmiş gerisi hikaye
ben pes etmemek için başka müzik dinliyorum kulağımda beni ne coçturursa, o zaman gidiyo :)Masallah ben 30 dkda pes ediyorum.
menün çok iyi sabah simit yerine 2 dilim ekmekle normal kahvaltı yapsan süper olurdudünkü menü
sabah: yarım simit
öğle: yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, yarım kase musakka
akşam:1 porsiyon etli nohut, 1 dilim kepek ekmek, maydonoz yeşillik,
ara: 1 ceviz, 1 kayısı
45 dk Leslie 2,5 lt su
bugün kendimi iyi hissediyorum, üç haftadır spor yapmıyodum vizdanım rahat şimdi, hergün azda olsa yapıp alışkanlık etmek lazım
dünkü menü
sabah: yarım simit
öğle: yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, yarım kase musakka
akşam:1 porsiyon etli nohut, 1 dilim kepek ekmek, maydonoz yeşillik,
ara: 1 ceviz, 1 kayısı
45 dk Leslie 2,5 lt su
bugün kendimi iyi hissediyorum, üç haftadır spor yapmıyodum vizdanım rahat şimdi, hergün azda olsa yapıp alışkanlık etmek lazım
Doğum günün kutlu olsun kaptancım. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin sevdiklerinle birlikte. Insallah seneyeki yasını inceceik kutlarsınSelamün Aleyküm kızzzzzlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm
Tam 37 oldum
Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan
Küçük kuşumu okula bırakıp gelicek birlikte artık kahvaltı ederiz
Öğleden sonra Psikatride randevumuz vareşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor
Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum )
Bu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı
Ayaklarında hala his yokmuş
2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamışmecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar
Doktorlar acil ameliyat demişler ama aşırı kilolardan dolayıda tarih bile veremiyorlar; zayıflamadan müdahale etmek istemiyorlar sanırım.
Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye
günaydın gününüz dilediğiniz gibi geçsin benim gibi hiç plan yapmayanda savrulur gider ...
süpersin
ceçmiş olsun canım bende pazar akşamından beri bir üşüme titreme kemiklerde sızı offf ki offf dün işten izin aldım dayanamadım akşamda spor yapamadım
çok güzel menün tebrik ederim her gün tartılma bence ben dün akşam tok karnına tartıldım moralim bozuldu cuma günü tartılmak yeterli
daha ne olsun ev işinin üstüne spor tanımam
sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin yeni yaşın süprizde neymiş Allah sana seni seven insanlar nasip etmiş gerisi hikaye
ben pes etmemek için başka müzik dinliyorum kulağımda beni ne coçturursa, o zaman gidiyo :)
kendinle barışık olman çok güzel genel itibariyle bayanların çoğu senin gibi ben ise tam tersi koca bir elmaya iki kibrit çöpü batırmiş gibiyim herkesin derdi başka yakında sende mağazalarda mutlu olacaksınDoğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
Hastanıza da rabbim şifa versin.
Bugün pardesü almak icin dışarı çıktım. Mağazada benden başka bir bayan daha kendi için pardesü bakıyordu. İkimizde yalniz olduğumuzdan giysilerimizi yakıştı mi diyerek birbirimize soruyorduk. Bayan 40 beden giyiniyor (maşallah) giydiği yakışıyor. Ben kaşemi çıkarıp pardesü giyince bayan hayretle aaa ben sizi benden küçük bedene sahipsiniz diye düşünmüştüm yüzünüz çok zayıf dedi. Gerçekten öyle ayağa kalkmasam kimse belden yukarım için kilolu diyemez. Tabi ben güldüm ama içten içe üzüldümde. Zayıf gördüğü kişi 46 beden kıyafet deneyince haliyle şaşırdı. 5dk sonra mağaza çalışanı kız geldi o da gigdiğime bakarak basen bölgeme bakarak bu size çok geniş dedi. Bende yine gülerek geniş olan o değil benim dedim. Ama üzüldüm kendi kendime hemen zayıfla ve su koca popodan kurtul diye düşündüm. Burada benim gibi basen bölgesi çok geniş olan var mi çok merak ediyorum.
benimde son iki yılda genişledi çok sinir bozucuDoğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
Bugün pardesü almak icin dışarı çıktım. Mağazada benden başka bir bayan daha kendi için pardesü bakıyordu. İkimizde yalniz olduğumuzdan giysilerimizi yakıştı mi diyerek birbirimize soruyorduk. Bayan 40 beden giyiniyor (maşallah) giydiği yakışıyor. Ben kaşemi çıkarıp pardesü giyince bayan hayretle aaa ben sizi benden küçük bedene sahipsiniz diye düşünmüştüm yüzünüz çok zayıf dedi. Gerçekten öyle ayağa kalkmasam kimse belden yukarım için kilolu diyemez. Tabi ben güldüm ama içten içe üzüldümde. Zayıf gördüğü kişi 46 beden kıyafet deneyince haliyle şaşırdı. 5dk sonra mağaza çalışanı kız geldi o da gigdiğime bakarak basen bölgeme bakarak bu size çok geniş dedi. Bende yine gülerek geniş olan o değil benim dedim. Ama üzüldüm kendi kendime hemen zayıfla ve su koca popodan kurtul diye düşündüm. Burada benim gibi basen bölgesi çok geniş olan var mi çok merak ediyorum.
aslında kendimle pek barışık değilim ama başkasına belli etmem güler geçerim. Karşımdakiler in şaşkınlığına yıllardır şahit oluyorum 50 kilo olduğumda bile bu kizin beline bak kalcasına bak diyorlardı. Seninde belden yukarı geniş galiba sende benim gibi kıyafet seçerken zorlanıyorsundur. Mesela ben aldığım eteklerin beline mutlaka pens attirmalıyım yoksa basen oturuyor bel kısmı boşlukta duruyor sanki.kendinle barışık olman çok güzel genel itibariyle bayanların çoğu senin gibi ben ise tam tersi koca bir elmaya iki kibrit çöpü batırmiş gibiyim herkesin derdi başka yakında sende mağazalarda mutlu olacaksın
bitane daha bendenbenimde son iki yılda genişledi çok sinir bozucu
Benim popom büyük, basen yok, bekarken bende beline pens attırırdım anneme, şimdi düşük bel giydiğim için çok sorun olmuyor artık, fazla kilo almazsam seviyorum popomu aslında, ama fazla kilo alırsam devleşiyorDoğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
Oh maşallah, benim sporum daha 90 dk, o da çocukları okula götürüp geliyorum ondan yürümek zorundayım, hasta olduğum için başka da bişey yapamıyorum240+80=320 toplam sporumbana. Benim sporum sadece yürüyüş.
mutlu yılların olsun inşallah ailenle bütün sevdiklerinde huzur içindeÇok teşekkür ederim kızlar
Henüz eşimden ses seda yok ama en geç Annemlere gidince aaa doğum gününmüş ayağına yatar
benim daha kötü vücudum kiloluda olsam orantılı ama benim de bacaklarım çok kalındır anneden geliyo zayıflasamda bacaklar incelmiyo en çok istediğim şey uzun bi çizme giymek ama olmuyo bacaklarım sığmıyo malesefbenimde son iki yılda genişledi çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?