Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü menüm
sabah iki dilim tam tahıllı ekmekle peynirli yeşillikli sand,viç
ara 2 gün kurusu çay
öğlen salata yoğurt 1 dl ekmek 5 yk yeşil fasülye
ara 1 elma
akşam bol salata 1 dl ekmek 4 yk et sote
ara 2 elma
su 1,5 lt
spor yok bu gün iyileşmek için her şeyi yapacağım sporsuz olmaz

Sana da geçmiş olsun canım

dünkü menü
sabah: yarım simit
öğle: yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, yarım kase musakka
akşam:1 porsiyon etli nohut, 1 dilim kepek ekmek, maydonoz yeşillik,
ara: 1 ceviz, 1 kayısı
45 dk Leslie 2,5 lt su

bugün kendimi iyi hissediyorum, üç haftadır spor yapmıyodum vizdanım rahat şimdi, hergün azda olsa yapıp alışkanlık etmek lazım

menün çok iyi sabah simit yerine 2 dilim ekmekle normal kahvaltı yapsan süper olurdu

Doğum günün kutlu olsun kaptancım. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin sevdiklerinle birlikte. Insallah seneyeki yasını inceceik kutlarsın

Allah acil şifa versin. Bakana da zor yatanada.

Tartılmayacağım diyorum aslında her sabah ama dayanamıyorum. Cumaya iyi bir sonuç alırız insallah. Ben hic umutlu değilim de.

ben pes etmemek için başka müzik dinliyorum kulağımda beni ne coçturursa, o zaman gidiyo :)

Bak çok mantıklı ben niye düşünemedim ki bunu Onun sesini kısıp arkadan baska birsey acayım bende laptoptan.

Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.

Hastanıza da rabbim şifa versin.

Bugün pardesü almak icin dışarı çıktım. Mağazada benden başka bir bayan daha kendi için pardesü bakıyordu. İkimizde yalniz olduğumuzdan giysilerimizi yakıştı mi diyerek birbirimize soruyorduk. Bayan 40 beden giyiniyor (maşallah) giydiği yakışıyor. Ben kaşemi çıkarıp pardesü giyince bayan hayretle aaa ben sizi benden küçük bedene sahipsiniz diye düşünmüştüm yüzünüz çok zayıf dedi. Gerçekten öyle ayağa kalkmasam kimse belden yukarım için kilolu diyemez. Tabi ben güldüm ama içten içe üzüldümde. Zayıf gördüğü kişi 46 beden kıyafet deneyince haliyle şaşırdı. 5dk sonra mağaza çalışanı kız geldi o da gigdiğime bakarak basen bölgeme bakarak bu size çok geniş dedi. Bende yine gülerek geniş olan o değil benim dedim. Ama üzüldüm kendi kendime hemen zayıfla ve su koca popodan kurtul diye düşündüm. Burada benim gibi basen bölgesi çok geniş olan var mi çok merak ediyorum.

kendinle barışık olman çok güzel genel itibariyle bayanların çoğu senin gibi ben ise tam tersi koca bir elmaya iki kibrit çöpü batırmiş gibiyim herkesin derdi başka yakında sende mağazalarda mutlu olacaksın

benimde son iki yılda genişledi çok sinir bozucu

aslında kendimle pek barışık değilim ama başkasına belli etmem güler geçerim. Karşımdakiler in şaşkınlığına yıllardır şahit oluyorum 50 kilo olduğumda bile bu kizin beline bak kalcasına bak diyorlardı. Seninde belden yukarı geniş galiba sende benim gibi kıyafet seçerken zorlanıyorsundur. Mesela ben aldığım eteklerin beline mutlaka pens attirmalıyım yoksa basen oturuyor bel kısmı boşlukta duruyor sanki.

benimde son iki yılda genişledi çok sinir bozucu
bitane daha benden

Menümü de simdi yazayım akşam biraz isim var.

Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Penir
Marul
2 dilim t.b.ek

Öğle
Kabak yemeği
Corba

Aksam yemedik ama şöyle düşüyorum.

3 kaşık etli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Bol salata

Su 2.5lt
Spor 80dk yürüyüş

Toplam sporumu unuttum geçmiş mesajlarima bakmam lazim.

Benim popom büyük, basen yok, bekarken bende beline pens attırırdım anneme, şimdi düşük bel giydiğim için çok sorun olmuyor artık, fazla kilo almazsam seviyorum popomu aslında, ama fazla kilo alırsam devleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…