dünkü menü
sabah: yarım simit
öğle: yarım kase çorba, 1 dilim ekmek, yarım kase musakka
akşam:1 porsiyon etli nohut, 1 dilim kepek ekmek, maydonoz yeşillik,
ara: 1 ceviz, 1 kayısı
45 dk Leslie 2,5 lt su
E daha ne olsun superrr:)
bugün kendimi iyi hissediyorum, üç haftadır spor yapmıyodum vizdanım rahat şimdi, hergün azda olsa yapıp alışkanlık etmek lazım
Bence sen ozguveni yuksek bi kadinsin cok takdir ettim:)Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
Hastanıza da rabbim şifa versin.
Bugün pardesü almak icin dışarı çıktım. Mağazada benden başka bir bayan daha kendi için pardesü bakıyordu. İkimizde yalniz olduğumuzdan giysilerimizi yakıştı mi diyerek birbirimize soruyorduk. Bayan 40 beden giyiniyor (maşallah) giydiği yakışıyor. Ben kaşemi çıkarıp pardesü giyince bayan hayretle aaa ben sizi benden küçük bedene sahipsiniz diye düşünmüştüm yüzünüz çok zayıf dedi. Gerçekten öyle ayağa kalkmasam kimse belden yukarım için kilolu diyemez. Tabi ben güldüm ama içten içe üzüldümde. Zayıf gördüğü kişi 46 beden kıyafet deneyince haliyle şaşırdı. 5dk sonra mağaza çalışanı kız geldi o da gigdiğime bakarak basen bölgeme bakarak bu size çok geniş dedi. Bende yine gülerek geniş olan o değil benim dedim. Ama üzüldüm kendi kendime hemen zayıfla ve su koca popodan kurtul diye düşündüm. Burada benim gibi basen bölgesi çok geniş olan var mi çok merak ediyorum.
Iste fiziki yapi cogu zamnda genetik bolgesel kilolar daha zor gidiyo sanki mesela ben gecen sene 66 lara dusms baya baya zayif gozukuydm yanlarmda incelmsti ama tamamen gtmemstiii tabi bunda spor eksiklgide cok etkili gerci ben yuruyus yapiyodm ama demkki simit bolgesne cokda etkili deglms napsamki acabakendinle barışık olman çok güzel genel itibariyle bayanların çoğu senin gibi ben ise tam tersi koca bir elmaya iki kibrit çöpü batırmiş gibiyim herkesin derdi başka yakında sende mağazalarda mutlu olacaksın
Benim popom büyük, basen yok, bekarken bende beline pens attırırdım anneme, şimdi düşük bel giydiğim için çok sorun olmuyor artık, fazla kilo almazsam seviyorum popomu aslında, ama fazla kilo alırsam devleşiyor
tebriklerrrr:)Güne gittim hiçbirşey yemedim beni tebrik edin kızlar
Yalnız değilsin bende kum saati gibiyim ama basenlerim daha geniş kocaman bir popom var zayıflasakda kalacaktır. Yürüyüş yapmaya çalış bolca.Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
Bugün pardesü almak icin dışarı çıktım. Mağazada benden başka bir bayan daha kendi için pardesü bakıyordu. İkimizde yalniz olduğumuzdan giysilerimizi yakıştı mi diyerek birbirimize soruyorduk. Bayan 40 beden giyiniyor (maşallah) giydiği yakışıyor. Ben kaşemi çıkarıp pardesü giyince bayan hayretle aaa ben sizi benden küçük bedene sahipsiniz diye düşünmüştüm yüzünüz çok zayıf dedi. Gerçekten öyle ayağa kalkmasam kimse belden yukarım için kilolu diyemez. Tabi ben güldüm ama içten içe üzüldümde. Zayıf gördüğü kişi 46 beden kıyafet deneyince haliyle şaşırdı. 5dk sonra mağaza çalışanı kız geldi o da gigdiğime bakarak basen bölgeme bakarak bu size çok geniş dedi. Bende yine gülerek geniş olan o değil benim dedim. Ama üzüldüm kendi kendime hemen zayıfla ve su koca popodan kurtul diye düşündüm. Burada benim gibi basen bölgesi çok geniş olan var mi çok merak ediyorum.
Tebrik ederim rakibem kesin ben geldim aklina yemedinGüne gittim hiçbirşey yemedim beni tebrik edin kızlar
Beni niye tebrik ettin anlamadım canım:)Bence sen ozguveni yuksek bi kadinsin cok takdir ettim:)
Iste fiziki yapi cogu zamnda genetik bolgesel kilolar daha zor gidiyo sanki mesela ben gecen sene 66 lara dusms baya baya zayif gozukuydm yanlarmda incelmsti ama tamamen gtmemstiii tabi bunda spor eksiklgide cok etkili gerci ben yuruyus yapiyodm ama demkki simit bolgesne cokda etkili deglms napsamki acaba
tebriklerrrr:)
Kiz hatlari karstrmsm ya ben:)))Beni niye tebrik ettin anlamadım canım:)
Popomu mu?
Alintiyi tekrar okuyun isilduru arkadaşı tebrik etmissin yanlış anlasilma olduKiz hatlari karstrmsm ya ben:)))
Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Hayırlısı ile ailenle beraber nice mutlu günler görün inşallah.
oynakbasi34 oncelkle Rabbim yar ve yardmcisi olsun bakilanin ve bakanlarunda ins
Veeeeee iyiki iyiki dogmussunnnnnnn acikcasi seni tanimak isterdm burdan bile enerjin cok guzel etkiliyo beni yeri gelmisken cookk cok tesekkuur ederim:)
Rabbim yeni yasini hayirlisiyla nasip et Rabbim diye duaya doktuklerini yasayabilecegin bir yas olarak gecrmeyi nasip etsin sana hayirlsiyla ins...
Kızlar bu haftada kilo veremezsem izne ayrılmayı düşünüyorum takıma zararim dokunsun istemiyorum sabah tartildim artilardayim moralim bozuldu
Kızlar bu haftada kilo veremezsem izne ayrılmayı düşünüyorum takıma zararim dokunsun istemiyorum sabah tartildim artilardayim moralim bozuldu
Banu ablacim nice senelere rabbim bir diger yaş gününde sana en güzel hediyeyi saglikli ve incecik bir beden nasip etsin ailen esin ve çocuklarınla bir ömür mutlu etsindogum gunun kutlu olsun oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?