- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Artidayim yine ama inceldigimi hissediyorum. Bakalim cumaya Allah kerim.Canım harika bir menütebrikler
Eminim cumayada harika sonuçlar alacaksın
Masallah ben 30 dkda pes ediyorum.45 dk Leslie yaptım kızlar
Çok az yiyorsundayanabiliyormusun
Canım baya erken yemişsin keşke akşama en azından bir salata ekleseydin ki seni iyice tıkasaydıyoksa menü süper
Harika bir menü canımtebrik ederim sporda var daha ne olsun
Aman canım sakınevet daha haftanın başı ama maalesef bir kere kaçamak yapınca bünye yine istiyor sonrasında
Verdiğin ve vereceğin kiloları düşüneminim eğer şu anda dayanırsan cumaya harika bir sonuç göreceksin
geçmiş olsun canım.Cuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım
evet kaptanım haklisin. Zaten kendimi bırakmıyorum.biraz gevsediğimde aynanın karşısına geçip kendi kendime gevşemek yok diyorum. Maşallah istikrarlı olarak devam ediyorum. İnşallah cumaya iyi bir bildirim yaparım.Canım baya erken yemişsin keşke akşama en azından bir salata ekleseydin ki seni iyice tıkasaydıyoksa menü süper
Harika bir menü canımtebrik ederim sporda var daha ne olsun
Aman canım sakınevet daha haftanın başı ama maalesef bir kere kaçamak yapınca bünye yine istiyor sonrasında
Verdiğin ve vereceğin kiloları düşüneminim eğer şu anda dayanırsan cumaya harika bir sonuç göreceksin
Gecns olsun tatlim kaptanimÇok geçmiş olsun canımBol bol limonlu su iç canım Bence listeyide kafana takma cumaya daha dünya zaman var neler olur o arada
Bir bardak sıcak suya az kara biber limon ve 1 kaşık bal koyup karıştır gripte inanılmaz iyi geliyor hatta benim kızlar bile bir tek onu severek içiyorlar sonradan içimiz ısınıyor iyi geliyor diye
menu cok iyi spor ha ri kaaaaaa:)Merhaba kızlar menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz marul
Biraz lavaş
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği
Ara
1 bardak ayran
3 adet çizi
Aksam
Bir parca tavuk
3 çatal firin patates
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 30dk yürüyüş
Spor 210+30= 240 oldu.
Cook cok gecms olsn once saglk canimmmmCuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım
menulerine hayranimBugunku menum
Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim kepek ekmek
Ara
1 elma
Öglen
3 kofte
Kereviz salatası
1/2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
Ton balikli salata
Ara
1 turk kahvesi
Belki 1 bardak süt
Merhaba kızlar ben daha regl olmadım ya ay bitti nerdeyse
Emzirdigim için düzensiz galiba pufff
Bugünkü menum
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
oglen (misafirlikteydim çok şükür hamurisi yemedim )
Bir tabak bol yesillikli limonlu kısır şekersiz çay
Ara bir avuç badem fındık
Aksam çorba pırasa kavurması bir dilim ekmek
Son bir nar yiyeceğim
Spor 30+30=60
120+60=180 dk
Selam kizlar
Sabah tarcin limon suyu
09.00 gibi ..
Peynir
Zeytin
Domates
Maydanoz
2 d.ekmek
Az kaymak
Ara..
1 sade Turk kahvesi
1 kare bitter
1 portakal
Aksam ..
Y.Mercimek yemegi
Salata
2 kasik makarna
2.5 lt su
50 dak yuruyus
H.top.spor = 110 dak
Artidayim yine ama inceldigimi hissediyorum. Bakalim cumaya Allah kerim.
geçmiş olsun canım.
evet kaptanım haklisin. Zaten kendimi bırakmıyorum.biraz gevsediğimde aynanın karşısına geçip kendi kendime gevşemek yok diyorum. Maşallah istikrarlı olarak devam ediyorum. İnşallah cumaya iyi bir bildirim yaparım.
Gecns olsun tatlim kaptanimoynakbasi34 canim hap bild kadaryla ve bendede gotuldgu uzere regl oranini azaltyr hapin etkisi :)
menu cok iyi spor ha ri kaaaaaa:)
Cook cok gecms olsn once saglk canimmmm
menulerine hayranim
Bu arada dondum araniza ins
Menummm
Sabah
Yok malasef
Ogle
Buyk bir ayvalik tostu
Ara
Bir avuc fistik
Ara
1 elma ve portakal
Suan kahve
Bu arada 3 4 catal kadayf kacirdim((
Su
2 lt civari
Spor
40 dk yuruyus
Selamün Aleyküm kızzzzzlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm
Tam 37 oldum
Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan
Küçük kuşumu okula bırakıp gelicek birlikte artık kahvaltı ederiz
Öğleden sonra Psikatride randevumuz vareşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor
Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum )
Günaydınnn canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bereket sağlık aşk getirsin sağlıkla kilolarını vermeni nasip etsin inşallah aminnnBu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı
Ayaklarında hala his yokmuş
2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamışmecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar
Doktorlar acil ameliyat demişler ama aşırı kilolardan dolayıda tarih bile veremiyorlar; zayıflamadan müdahale etmek istemiyorlar sanırım.
Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye
Günaydınnn canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bereket sağlık aşk getirsin sağlıkla kilolarını vermeni nasip etsin inşallah aminnn
Akrabanizada tez zamanda Allah şifa versin aminn
İnşallah banucum hep birlikte basaricaz Allah'ın izniyleÇoook teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifalar versin...Aminnnnnn
İnşallah bir sonraki doğum günümde hedefime ulaşmış olur çok daha zayıf olarak yeni yaşıma girmiş olurum ..........Aminnnnnnnn
İyi ki doğdun kaptanımSelamün Aleyküm kızzzzzlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm
Tam 37 oldum
Eşim doktor bahanesiyle bugün için izin almış ama açıkçası ne hediye nede atraksiyon beklemiyorum ondan
Öğleden sonra Psikatride randevumuz vareşimde öncesinde hem benim Annemlere kahve içmeye gidelim hemde hastanedeki Yengesini bir ziyaret edelim diyor
Şu işe bakın yaw millet doğum günü için yemeğe gider, tatile gider hatta ve hatta sabahtan akşama süprizlerden süprizlere geçiş yapar ben psikatriye gidiyorum
Özel bir şeyler olacağını sanmıyorum ( geçen sene pasta bile kesmedim gerçi babam geçen gün soruyordu akşama pasta varmı diye ama onada bir PEKİ kek alırım gönlü olur) Zaten kilolarla boğuşuyorum birde pasta olursa dayanamam yerim diye aldırmıyorum )
Bu arada kızlar eşimin Yengesine çok kafam takıldı
Ayaklarında hala his yokmuş
2 gün eşimin halası refakatçi kalmış hatta dün hadi hastanede bir yıkansın demişler ama hiç bir şekilde tek başına ayakta duramamışmecbur yeğeni ve eşimin halası tutup yıkamışlar
Doktorlar acil ameliyat demişler ama aşırı kilolardan dolayıda tarih bile veremiyorlar; zayıflamadan müdahale etmek istemiyorlar sanırım.
Her gün dua ediyorum Allahım sen ona şifa ver, banada tez zamanda şu kilolardan kurtulmayı nasip et ki sağlık sorunları yaşamıyayım diye
süpersinMerhaba kızlar menümü yazayım.
Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz marul
Biraz lavaş
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği
Ara
1 bardak ayran
3 adet çizi
Aksam
Bir parca tavuk
3 çatal firin patates
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 30dk yürüyüş
Spor 210+30= 240 oldu.
ceçmiş olsun canım bende pazar akşamından beri bir üşüme titreme kemiklerde sızı offf ki offf dün işten izin aldım dayanamadım akşamda spor yapamadımCuma'dan beri hastayım, benim spor hedeflerim yalan oldu bu hafta, oysa ne hayaller kurmuştum ne sporlar yapacaktım, iyileşmek için yapmadığım şey kalmadı ama hastalığın beni hemen bırakmaya niyeti yok sanırım
çok güzel menün tebrik ederim her gün tartılma bence ben dün akşam tok karnına tartıldım moralim bozuldu cuma günü tartılmak yeterliBugunku menum
Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim kepek ekmek
Ara
1 elma
Öglen
3 kofte
Kereviz salatası
1/2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
Ton balikli salata
Ara
1 turk kahvesi
Belki 1 bardak süt
daha ne olsun ev işinin üstüne spor tanımamiyi geceleriniz olsun inşallah
bugünkü menüm
sabah
1 küçük patatesli 1 yumurtalı omlet
yeşillik
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
bugün evin altından girip üstünden çıktığım için ara öğünleri atladım sporumda yok malesef
sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin yeni yaşın süprizde neymiş Allah sana seni seven insanlar nasip etmiş gerisi hikayeSelamün Aleyküm kızzzzzlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm
Tam 37 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?