Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi aksamlar ben topigin eski tonbullarindan beyazcan. Kg verme ve alma konusunda deneyimliyim diyebilirim..sanirim yine yeniden burdayim...banum kendime uygun bir topik ariyorum burasi uygunmu dersin.
.

Banucum dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim ..ne guzel tesaduf yillar sona topige giriyorum senin dogum gunune denk geliyorum..

Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canım
Gerçekten çok güzel bir tesadüf oldu

Iyi aksamlar ben topigin eski tonbullarindan beyazcan. Kg verme ve alma konusunda deneyimliyim diyebilirim..sanirim yine yeniden burdayim...banum kendime uygun bir topik ariyorum burasi uygunmu dersin.
.

Ne demek canım sana her zaman yer var
Listede sayı tam ama diğer kaptanlarında onayını alır senide listeye dahil ederiz canım
İşte bu haber bana tam bir doğum günü hediyesi oldu

Seni görmek çok güzel canım Bende maalesef kilo aldım ( bir ara ne güzel 92 - 94 aralarında gidip geliyordum eşimin durumu iyice işi bozdu 110 lardayım tekrar ama birlikte çok daha fazlasını veririz nasılsa

Banu abla aygulum tsk ederim destekleriniz için regl olsam sanki rahatliyacagim inş olurum

İnşallah canım bir an önce olursun Bak kendin diyorsun regl olamadım diye oda en az 1 - 1.5 kg fark eder ( bende hatta 2.5 kg artı bile oluyor )
Eminim bu hafta regl olsan bile bir sonraki hafta birden çok daha fazlası gitmiş olacak hiç moralini bozma

Bende seni burda bulduguma cok sevindim canim..bende su ara 4 kg birden aldim ve cok hastayim.bu gun dr dan geldim insulin direncim iyice kotuye gitmis diyetisyene gonderi..bi kac gune diyetisyene gidicem acil diyete baslamam lazim..burasi cok iyi geliyor bana.hayirlisiyla diyetisyene gidiyim diyete baslayim burda kenarda dursamda yer bana..

Selam kızlar iyi akşamlar bugun cok güzel bi menüm varken akşam sinema ya gittik eşimle şekerli popcorn yedim bide fanta içtim
Sabah öglen 12 de
3 yumurta sarılarını pek yemem 3 dilim kepek ekmek
Cay domates peynir
Ara 1elma 1 mandalin
Akşam 1tabak karni bahar yogurt 2-3 kaşik pilav

evet canım bizim vücut tipimize düşük bel gidiyor.

Oh maşallah, benim sporum daha 90 dk, o da çocukları okula götürüp geliyorum ondan yürümek zorundayım, hasta olduğum için başka da bişey yapamıyorum
imkânın varsa çocuğunu okuldan almaya giderken biraz erken çıkıp yolu uzat. Ben öyle yapıyorum.

evet ya herkesin bölgesel kilo ile ilgili sıkıntısı var galiba. İnşallah burada en aza indirecez.

genetik sanırım en iyi çare yürümek bence benimde eskiden elma tipim vardı, üste yoğun spor yaptım inceldi hakikaten önceden sadece yürürdüm şimdi yürümüyom diye alttan kilo aldım

pump it up yap canım benim göbek bölgesini o inceltti

günaydın
ben halen hastayım dün akşam erkenden su torbalarıyla yatağa girdim ısınamıyordum ilaç almama rağmen gece boyunca kafatasımın kemikleri ağrıyordu
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dl ekmek 1 dl peynir
ara 2 elma
öğlen 6 yk yeşil fasülye 2 bardak ayran
ara 2 gün kurusu çay
akşam bol salata 4 yk makarna
su 3 lt
spor yok malesef

Benimde sesim hala duzelmedi. Bir an once iyi olursun insallah. Iyi oluncada sporunu yaparsın.

Havalar ısınsın düşünüyorum aslında ama, şuan hem hastayım hem hava soğuk
Ben Sivastayım

dünkü menü
sabah: yarım peynirli sandviç
öğle: 1 pernirli sandviç, 1 kase mercimek
akşam: tavuk ızagara, ve makarna kaçamak günümdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…