Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım kahvaltı yok mu onu merak ediyorum. Birde esim çok halsiz düşersin diyor. Bu diyet halsiz ve yorgun bırakır mi. Canım 35 yaşındayım ablayim yani.
Evet esim ve oğlum erkenci ondan dolayı.
Ablacım kahvaltı yok maalesef, ama istersen sabah sadece çorbada içebilirsin. Meyve suyu da olur (kendi yapımın olursa), süt, ayran, yoğurt.. Aklına ne gelirse, ben tercih etmiyorum sadece İlk 1-2 gün halsiz bırakabilir belki bende ilk denememde olmuştu, şu an herşeyden ufak ufak aldığım için sıkıntı yaşamadım hiç.

Teşekkür ederimmm

Evet ablacım o yönden güzel uygulama :) Senin nasıl gidiyor abla ?

Valla bu ara koşturmacalardan pek diyet modunda değil gibiyim ama akşamları çorba salatayla gayet hafif geçiriyorum çoğu zaman bir tek dün büyük kızım çok canım çekti dedi diye oturup Lahmacun yaptım evde tabi ufakda olsa bende yedim 2 tane ( normal lahmacunlardan tabiki daha ufak yaptım ben )
ASlında bende şu sıvı beslenmeyi denemeyi düşünüyorum hazır çorbayı çok severken en azından biraz daha midem rahatlamış olur ve diyetisyen önceki biraz midem ufalır diye düşünüyorum

canım teşekkür ederim. Bu hafta geçsin pazartesi sıkıntı olmazsa başlarım inşallah. Haftasonu esim evde zor olur bide gezmeye gidiyoruz veya misafir geliyor. Senin sonucu çok merak ediyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Tabi yaşlada alakalı daha önce çok cabuk kilo veriyordum yas ilerledikçe çok zor oluyor. Sen genç olduğun için rahat verirsin.

Vallahi canım şu sıra öyle lahmacun çekiyordu ki abla tam isabet oldu 65'e indiğimde İnşallah, ödülüm o olacak ablacım, lahmacun da aslında Karatay'da bile önerilen bir yiyecek bildiğim kadarıyla, zararlı birşey yememişsin. Eş, çocuk varken ekstra çabanızı anlıyorum, aynen sıvı diyeti insanı çok hafif hissettiriyor

Ablacım benim mide rahatsızlığım var, inan bana çok diyet yaptım zor kilo veriyorum.Biraz aç kalmadan asla kilo veremiyorum ben vücudumu tanıyorum artık.. Benimde gözüm Cuma'da inanır mısın Haftasonu diyet yapacağım derken daha da saldırıyor ama insan gerçekten, istersen 5 gün diyet 2 gün (haftasonu) normal olarak geçirirsin abartmadan, zor çünkü biliyorum, böyle de işe yarar ama.

İnşallah canım. Bugün kahvaltımı yaptım öğle sadece 1 kase mercimek çorbası ve biraz yoğurt yedim. Simdi biraz açlık hissediyorum yine yoğurt yerim. Kendimi yavaş yavaş alıştırayım. Akşam yemeginide hafif yiyerek geçirebilirsem süper olacak. İnsan yemek yemeye alışınca diyet zor geliyor maalesef ama kilo vermeninde başka yolu yok. hani derler ya doya doya yedim hic birseyden kısmadan zayıfladım diye. Ben inanmıyorum yemeden kesmeyince nasıl zayıflanir. Ha belki akşama kadar salatalik yiyordur onunla doyuyordur ona itirazım yok.
Normalde de tatli delisiyimde tutuyorum iste kendimi
tatlı delisi olmayan var mi. Bende bayılırım.

bence az yemeye alışmış o ona çok geliyodur ondadır bende ne güzel alışıp kilo vermiştim ve tok hissediyordum keşke şimdide öyle olabilsem

Emekci kadinlar günümüz kutlu olsun hanimlar hastane ssk arasi kosturduk bugun ablamin adetleri cok azalmis ve bazi günler karin altisi şişiyor acaba erken menepoz olabilirmi die smear tahlili ve adetin 3. Gunu hormon tahlili yaptirdik umarim sonuçlar temiz çıkar ablam bosandigi icin babamin ssk sindan yararlanamiyo kayit yaptigimiz halde sistemde çıkmıyordu onu halledene kadar bacaklar pert oldu

Bugunki yediklerim
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
9 lu çay

Öğlen
1 kase dolusu nesfit kahvaltılık gevrek
Süt

Ara
1 kruvasan
1 kurabiye
1tane patates kizartmasi
10 badem

Aksam
Menenem
Yogurt

Menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir
Yeşillik
2 dilim t.b.ek

Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
1 kase yoğurt

Aksam
1 kase ıspanak çorbası
3 çatal haşlamış patates
Bol salata

Su 2.5lt
Spor 70dk yürüyüş

Toplam 140+70=210dk.

Bugunku menum

Sabah
Mantarli yumurta
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 muz
1 elma

Öglen
6 yk sebze yemeği
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

Ara
1 kutu kakaolu süt

Aksam
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak tarçınlı süt
10 kadar badem.

Oglen 1 tane biskuvi yedim. Tatlı krizindeyim ciddi anlamda. Süt biraz bastırdı.

Spor 60 dk yürüyüs
Toplamda 260+60=320 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…