- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Regl dönemi falan mı ? Ben de normalde tatlı delisiyimHadi gecmis olsun canım.
Bende nasil tatlı krizindeyim anlatamam...
Ablacım kahvaltı yok maalesef, ama istersen sabah sadece çorbada içebilirsin. Meyve suyu da olur (kendi yapımın olursa), süt, ayran, yoğurt.. Aklına ne gelirse, ben tercih etmiyorum sadececanım kahvaltı yok mu onu merak ediyorum. Birde esim çok halsiz düşersin diyor. Bu diyet halsiz ve yorgun bırakır mi. Canım 35 yaşındayım ablayim yani.
Evet esim ve oğlum erkenci ondan dolayı.
Teşekkür ederimmmgünaydın nnn....
dün geç uyandım evden çıkarken kahvaltı yapamadım
sabah 1 büyük bardak ayran
öğlen salata yogurt 3 kaşık pilav 4 parça tavuk göğsü 5 kaşık bamya
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase yogurt
su 3 litre
nihayet spora başlayabildim 40 dk eliptik bisiklet
hafta sonu sıkıntılıydım menülerim çok saçmaydı haftayı kurtarmaya çalışıyorum
iradene hayranım
maşallah spor dakikalarınakıskandım
çok geçmiş olsun canım
günaydın çok erkencisin
Evet ablacım o yönden güzel uygulama :) Senin nasıl gidiyor abla ?Aynen canım üstelik genelde haftasonları misafirlikler falan derken çok az kaçamakda olsa cumaya kadar telafi şansı oluyor
Evet ablacım o yönden güzel uygulama :) Senin nasıl gidiyor abla ?
canım teşekkür ederim. Bu hafta geçsin pazartesi sıkıntı olmazsa başlarım inşallah. Haftasonu esim evde zor olur bide gezmeye gidiyoruz veya misafir geliyor. Senin sonucu çok merak ediyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Tabi yaşlada alakalı daha önce çok cabuk kilo veriyordum yas ilerledikçe çok zor oluyor. Sen genç olduğun için rahat verirsin.Ablacım kahvaltı yok maalesef, ama istersen sabah sadece çorbada içebilirsin. Meyve suyu da olur (kendi yapımın olursa), süt, ayran, yoğurt.. Aklına ne gelirse, ben tercih etmiyorum sadeceİlk 1-2 gün halsiz bırakabilir belki bende ilk denememde olmuştu, şu an herşeyden ufak ufak aldığım için sıkıntı yaşamadım hiç.
Vallahi canım şu sıra öyle lahmacun çekiyordu ki abla tam isabet olduValla bu ara koşturmacalardan pek diyet modunda değil gibiyim ama akşamları çorba salatayla gayet hafif geçiriyorum çoğu zamanbir tek dün büyük kızım çok canım çekti dedi diye oturup Lahmacun yaptım evde tabi ufakda olsa bende yedim 2 tane ( normal lahmacunlardan tabiki daha ufak yaptım ben )
ASlında bende şu sıvı beslenmeyi denemeyi düşünüyorum hazır çorbayı çok severkenen azından biraz daha midem rahatlamış olur ve diyetisyen önceki biraz midem ufalır diye düşünüyorum
Ablacım benim mide rahatsızlığım var, inan bana çok diyet yaptım zor kilo veriyorum.Biraz aç kalmadan asla kilo veremiyorum ben vücudumu tanıyorum artık.. Benimde gözüm Cuma'da inanır mısıncanım teşekkür ederim. Bu hafta geçsin pazartesi sıkıntı olmazsa başlarım inşallah. Haftasonu esim evde zor olur bide gezmeye gidiyoruz veya misafir geliyor. Senin sonucu çok merak ediyorum cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Tabi yaşlada alakalı daha önce çok cabuk kilo veriyordum yas ilerledikçe çok zor oluyor. Sen genç olduğun için rahat verirsin.
Normalde de tatli delisiyimde tutuyorum iste kendimiRegl dönemi falan mı ? Ben de normalde tatlı delisiyim
İnşallah canım. Bugün kahvaltımı yaptım öğle sadece 1 kase mercimek çorbası ve biraz yoğurt yedim. Simdi biraz açlık hissediyorum yine yoğurt yerim. Kendimi yavaş yavaş alıştırayım. Akşam yemeginide hafif yiyerek geçirebilirsem süper olacak. İnsan yemek yemeye alışınca diyet zor geliyor maalesef ama kilo vermeninde başka yolu yok. hani derler ya doya doya yedim hic birseyden kısmadan zayıfladım diye. Ben inanmıyorum yemeden kesmeyince nasıl zayıflanir. Ha belki akşama kadar salatalik yiyordur onunla doyuyordur ona itirazım yok.Ablacım benim mide rahatsızlığım var, inan bana çok diyet yaptım zor kilo veriyorum.Biraz aç kalmadan asla kilo veremiyorum ben vücudumu tanıyorum artık.. Benimde gözüm Cuma'da inanır mısınHaftasonu diyet yapacağım derken daha da saldırıyor ama insan gerçekten, istersen 5 gün diyet 2 gün (haftasonu) normal olarak geçirirsin abartmadan, zor çünkü biliyorum, böyle de işe yarar ama.
tatlı delisi olmayan var mi. Bende bayılırım.Normalde de tatli delisiyimde tutuyorum iste kendimi
bence az yemeye alışmış o ona çok geliyodur ondadır bende ne güzel alışıp kilo vermiştim ve tok hissediyordum keşke şimdide öyle olabilsemİnşallah canım. Bugün kahvaltımı yaptım öğle sadece 1 kase mercimek çorbası ve biraz yoğurt yedim. Simdi biraz açlık hissediyorum yine yoğurt yerim. Kendimi yavaş yavaş alıştırayım. Akşam yemeginide hafif yiyerek geçirebilirsem süper olacak. İnsan yemek yemeye alışınca diyet zor geliyor maalesef ama kilo vermeninde başka yolu yok. hani derler ya doya doya yedim hic birseyden kısmadan zayıfladım diye. Ben inanmıyorum yemeden kesmeyince nasıl zayıflanir. Ha belki akşama kadar salatalik yiyordur onunla doyuyordur ona itirazım yok.
tatlı delisi olmayan var mi. Bende bayılırım.
Aile hekimleri bakiyor ama ayrica kime gitmek gerekir bilmiyorum.Kızlar kansızlık sorunu icin hangi bölüme gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?