Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü menü
sabah: sanviç peynir
öğle: bi tabağın yarısı tas kebabı yarısı bulgur pilavı, 1 kase çorba ve ayran
akşam: öğlenin aynısı ama cacıkla
2 km yürüyüş, 3 lt su

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu ara büyük kızımın sınav haftası olduğu için sağ olsun laptopa el koyuyor
Bende sanırım hastalığı attığım içinmidir nedir felaket yorgun hissediyorum ( gezentiliğimle hiç alakası yok ) dünde erkenden uyudum ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım

Biraz daha vakit geçsinde salonu süpüreyim o aradada sizlere bakayım dedim
Haftasonu Annemin Amcakızı gelecek ( geçen hafta iptal olmuştu )
Bu arada dün gece telefon geldi köydeki Annemin teyzesi vefat etmiş Senelerdir yatalaktı kurtuldu dedik ama insan ister istemez üzülüyor bir bekar oğlu ( 43 yaşında sanırım ) birde bekar kızı ( 50 yaşlarında sanırım ) var ve yaşları kaç olursa olsun Annesiz kalmış olmaları beni baya etkiledi Babalarını ben çok ufakken kaybetmişlerdi

Seneler çok çabuk geçiyor ve ölüm haberleri aldıkça insan daha fazla korkmaya başlıyor Rabbim tüm Anne Babalarımıza uzun ömürlere versin....Aminnnnn

Kızlar kansızlık sorunu icin hangi bölüme gitmeliyim

Canım sağlık ocağıda bakar ama istersen direk bir devlet hastanesinde dahiliye git ki kan vermişken bütün değerlerine bakılır ( sağlık ocağında hormon tahlillerine bakılmıyor çoğu zaman )

Genel de Almanyadan kıyafet gelir ama

Valla eskiden Annem oradan çok uygun kıyafetler alıp getirirdi ama artık çok fazla uygun bulamıyor ( bazen BİM tarzı yerlerde ancak uygun birşeyler deng gelebilirse getiriyor )
Artık buradaki pazarlarda bile çok uygun ve güzel şeyler var

günaydın
dünkü menüm
sabah 1 kase sumaklı naneli yoğurt
ara 2 incir çay
öğlen 1 kase yogurt 1 kase zeytinyağlı yeşil fasülye 3tane salatalık
ara 1 elma
akşam 1 kase ıspanak çorbası 1 kase makarna salata
ara 1 hurma
3 lt su
30 dk eliptik bisiklet
40 dk da öğlen arası dışarıda yürüyüş

başın sağolsun canım kaç yaşında olursan ol anne hasreti aynıdır Allah eksikliklerini yaşatmasın
ama allah bizlerede annelerimizede evlat acısı göstermesin

Başınız sağolsun canım

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…