çok güzel tebrikler. Afiyet olsun.Bugunku menum
Sabah
Mantarli yumurta
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 muz
1 elma
Öglen
6 yk sebze yemeği
Salata
Ayran
1 dilim ekmek
Ara
1 kutu kakaolu süt
Aksam
Ton balikli salata
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak tarçınlı süt
10 kadar badem.
Oglen 1 tane biskuvi yedim. Tatlı krizindeyim ciddi anlamda. Süt biraz bastırdı.
Spor 60 dk yürüyüs
Toplamda 260+60=320 dk
Hafta sonlarida yapmaya calistim canim insallah cumaya sonucunu aliriz. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.Bu hafta T turkmenkizi86 çok güzel sporun var.
Seninde menun cok guzel canim. Bu hafta iyi sonuc alacagini dusunuyorum.Menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir
Yeşillik
2 dilim t.b.ek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara
1 kase yoğurt
Aksam
1 kase ıspanak çorbası
3 çatal haşlamış patates
Bol salata
Su 2.5lt
Spor 70dk yürüyüş
Toplam 140+70=210dk.
geçen hafta bende yürümüştüm ve gerçekten çok yorucu oluyor.Hafta sonlarida yapmaya calistim canim insallah cumaya sonucunu aliriz. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah.Seninde menun cok guzel canim. Bu hafta iyi sonuc alacagini dusunuyorum.
Genel de Almanyadan kıyafet gelir amaAnam hesapta küçük kuşumun bir kıyafetini arayıp Anneme verecekken kızın bütün dolabını bir elden geçirip ufak gelenleri ayıkladım
Hani derler ya yediği helal giydiği haram diye cidden öyledoğru dürüst giyilmemiş yep yeni kıyafetler vardı hepsini bir valize koydum Anneme götüreceğim öğlende içinden en azından beğendiklerini haftaya Almanyaya giderken götürürde yeğenim giyer kalanlarıda ihtiyacı olanlara verir nasılsa
canım nerelerdesin hic görünmüyordun.Genel de Almanyadan kıyafet gelir ama
Dahiliye canımKızlar kansızlık sorunu icin hangi bölüme gitmeliyim
Giriyorum okuyorum ve çıkıyorumcanım nerelerdesin hic görünmüyordun.
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Bende tatlı krizim tutunca en iyisi uyuyayım diyorumŞuan gerçekten acıktım bu yediklerim yetmedi sanırım en iyisi uyumak iyi geceler kızlar
inşallah iyi sonuç alırsın canım. Menünü neden yazmıyorsun merak ettim. Daha önce söyledin de ben mi atladım.Giriyorum okuyorum ve çıkıyorum
Menülerimi yazmayınca paylaşacak bişeyim olmuyor, sporu da toplu söylüyorum zaten, yediğime çok dikkat edemedim sanki, Diyet arkadaşıma yazmazsam ne kadar yediğimi anlamıyorum, bu hafta sporu epey yaptım ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum bakalım cuma günü görücez sonucu
gerçekten öyle misafir olmaktansa ağırlamak daha iyi. Bende evime caya gelen misafire siz gelmeden biraz yedim misafir olunca yoğunluktan halsiz düşüyorum diyorum. Yoksa çok zorluyorlar sende yesene diyorlar. Kendime yine tabak hazırlıyorum ama çok az yiyorum.bugün sporum yok ev trmizledim yarın kahvaltıya misafirlerim var aslında ev sahibi olmak davetli olmaktan iyi kendi evin olunca yok bundan yemedin yok bundan almadın olmuyo kendi kendine takılıyosun diyetteyken en iyi misafir kahvaltıya gelen misafir iui geceler herkese
günaydın canım.Günaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları
Bugun bacaklarım ağrıyarak uyandım. En fazla yürüyüsümü bu hafta yaptım sanırım ama regl yaklastığı icin pek bir sonuc alamadım gibi geliyor. Olsaydıda ben de rahatlasaydım. Acaba diyetisyenin tartısında nasıl çıkarım ki... Bu ctesi gideceğim aklımdayken ona da randevu alayım bugün. Benim oğlanın da doktoru orda. Kan değerlerine baktıracağız. Insallah yükselmistir. Demir eksikliği var hatta talesemi olabilir demislerdi de epey korkmuştum...
Aksamdan nohut isladim. Bugunku yemegi kayinvalideye kilitledim. Okuldan yorgun argın gelip birde yemek yapmak çok zoruma gidiyor. Bakici baksa da yapmasa anlayacağımda bu kadın enim konum yatıyor aksama kadar.
Dönüştede yürüyerek gelirim gözüm keserse yolu. Gelincede dinlenirim biraz insallah.
Oglusunun tahlilleri inşallah çok iyi çıkar canım. Sende diyetisyenin baskulunde istediğin sonucu görürsün.
Balonyanak sormuşsunda ben cevap vermemisim ögretmenim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?