Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok güzel tebrikler. Afiyet olsun.

Seninde menun cok guzel canim. Bu hafta iyi sonuc alacagini dusunuyorum.

Genel de Almanyadan kıyafet gelir ama

canım nerelerdesin hic görünmüyordun.
Giriyorum okuyorum ve çıkıyorum
Menülerimi yazmayınca paylaşacak bişeyim olmuyor, sporu da toplu söylüyorum zaten, yediğime çok dikkat edemedim sanki, Diyet arkadaşıma yazmazsam ne kadar yediğimi anlamıyorum, bu hafta sporu epey yaptım ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum bakalım cuma günü görücez sonucu

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım sabah bir haslanmis yumurta peynir iki ceviz bir çay bardağı süt üstüne kahve 60 dk yürüyüş Akşam kıymalı Karnıbahar yemeği bir kase yoğurt

bugün sporum yok ev trmizledim yarın kahvaltıya misafirlerim var aslında ev sahibi olmak davetli olmaktan iyi kendi evin olunca yok bundan yemedin yok bundan almadın olmuyo kendi kendine takılıyosun diyetteyken en iyi misafir kahvaltıya gelen misafir iui geceler herkese

Bugun bacaklarım ağrıyarak uyandım. En fazla yürüyüsümü bu hafta yaptım sanırım ama regl yaklastığı icin pek bir sonuc alamadım gibi geliyor. Olsaydıda ben de rahatlasaydım. Acaba diyetisyenin tartısında nasıl çıkarım ki... Bu ctesi gideceğim aklımdayken ona da randevu alayım bugün. Benim oğlanın da doktoru orda. Kan değerlerine baktıracağız. Insallah yükselmistir. Demir eksikliği var hatta talesemi olabilir demislerdi de epey korkmuştum...
Aksamdan nohut isladim. Bugunku yemegi kayinvalideye kilitledim. Okuldan yorgun argın gelip birde yemek yapmak çok zoruma gidiyor. Bakici baksa da yapmasa anlayacağımda bu kadın enim konum yatıyor aksama kadar.
Dönüştede yürüyerek gelirim gözüm keserse yolu. Gelincede dinlenirim biraz insallah.

Balonyanak sormuşsunda ben cevap vermemisim ögretmenim canım.

inşallah iyi sonuç alırsın canım. Menünü neden yazmıyorsun merak ettim. Daha önce söyledin de ben mi atladım.

gerçekten öyle misafir olmaktansa ağırlamak daha iyi. Bende evime caya gelen misafire siz gelmeden biraz yedim misafir olunca yoğunluktan halsiz düşüyorum diyorum. Yoksa çok zorluyorlar sende yesene diyorlar. Kendime yine tabak hazırlıyorum ama çok az yiyorum.

Günaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları
günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…