tebrikler canım.Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2
%1.24
Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cokBalonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
geçmiş olsun canım.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhh.......Aminnnnnnnnn
Şükür bu sabah çok çok daha iyiyimBu sabah minik kuşumda ufaktan öksürmeye başladı Evi revire çevirmezsek iyidir Büyük kızı gönderdim eşimde yattıkça daha kötü oluyorum sabah işe giderim olmadı erken çıkarım işten dedi
Bakalım eğer haftasonu küçük kuşumda hasta olmazsa Pazartesiye kadar diğerleride iyileşmiş olur inşallah
Bugün malum kurs günügidip azcık hocayı çıldırtayım yine Bugün yeni başlayacağım işin renglerine yine kendim karar vereceğim ( hatun ille herşey danışılsın istiyor ama diğer kurstakiler bile sen kendin karar verince netice çok daha güzel oluyor diyorlar )
Helal kız sana Cidden süper bir bildirim olmuş Sen en geç 1 ay sonra 8li rakamlarıda görürsün bu azimle Tebrikler
Allah anneciğine şifalar versin canım.Kuzum yine cok agladi bu sabah.Erkenden uyandi yine annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.
teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin.Tebrikler canımgüzel gitmiş seninde 6li rakamlara az kaldı
Yüzdende 1.08 %
Benim acil çıkmam lazım kızlar ekler listeye
Kocaman öpüyorum hepinizi
Tebrikler canım çok iyiteşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin.
Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2
%1.24
Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cokBalonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
Vaaaav mükemmel tebrik ederim.Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramımBir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar ), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım
Maşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.
Çok teşekkür ederim hocamVaaaav mükemmel tebrik ederim.
canım tebrik edyorum azminden dolayıKuzum yine cok agladi bu sabah.Erkenden uyandi yine annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?