Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin canlar yarin guzel sonuçlar olur insallah hepimiz icin
Başınız sağolsun banu abla gercekten ister yatalak olsun ister yasli ister genç ölüm üzücü ve insana gercekleri hatirlatiyo umarim son nefesimize kadar az günahla ahirete gocmeyi nasip etsin insallah

banucum başınız sağolsun tatlım bende dün köye gittim rahmetli amcamın eşi vefat etti,çok yaşlı ve iki büklümdü ama insan yinede üzülüyor haklısın

Başınız sağolsun ablalarım. Allah yattığı yerde dinlendirsin...

Ben bugunku menumude yazayim

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Öglen
1 tavuk but haslanmis
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Hisbiskus cayi
Elma

Aksam
Nohut yemegi kucuk bir kasede
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Tarçınlı süt
Belki ceviz ya da badem

Spor 100 dk yuruyus
Haftalık toplam 420 dk.
Insallah yarın güzel bir sonuc alırım cok umutlu degilim regl şiskinliği var olamadim gitti
Insallah grupca cok iyi sonucumuz olur amiiinn

SElamın Aleyküm kızlarrrrr

Hepinize baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Rabbim taksiratını af etsin....Aminnnn

Öğlen kızı okuldan almaya gittim o ara eşim ben hasta oldum eve geliyorum diye telefon açtı
Beyfendiye eczaneden thylolhot ve bengay aldım
Biraz evvel bengayladım, şimdi yeni uyuya kaldı

Akşamlık yemek yapacağım şimdi birde küçük kuşumla ders yapacağız
Başlamadan sizlere bakayım dedim

banucum başınız sağolsun tatlım bende dün köye gittim rahmetli amcamın eşi vefat etti,çok yaşlı ve iki büklümdü ama insan yinede üzülüyor haklısın

Seninde başın sağ olsun Ayşem
Rabbim mekanlarını cennet etsin...Aminnnn

Annemin sadece büyük teyzesi kaldı geriye Ben bildim bileli iki büklüm dolanıyor ve sanrım 80in üzerinde de olmasına rağmen hala her işini kendi yapar ufak ufak da olsa
onu düşünemiyorum sonuçta ondan çok daha ufak olan Anannemde diğer kardeşide vefaat etti, eşide seneler önce vefaat etmişti ve evladı da yok kim bilir ne kadar üzülmüştür.
Köye her gittiğimizde onada mutlaka uğruyoruz, kadıncağız gözleri görürken her gidişimizde birşeyler yapıp hediye ederdi hatta Annemlerin almanyada oldukları dönem bile havalar ısındı belki gelirler diye hemen bakkaldan çocuklara kola ve fanta aldırır koltuğun altına saklardı ( okuma yazma bilmez, tarihlerden haberi yoktur )
Ona göre hava ısınmaya başladıysa Yeğeninin gelme zamanı yaklaşmıştır
Aslında bende çok istedim gitmeyi ama hafta içi sıkıntı oluyor kızların okulu falan olduğu için Annemde çok daha fazla üzüleceğimi bildiği için kızım siz gelmeyin dedi

Allah anneciğine ve teyzesine sağlıklı ömürler versin inşallah amin.ölmüşlerimizin de mekanlarını cennet kabirlerini nur etsin.
ayy smileyler yok olduu

çok güzel tebriklet

Bende menümü yazayım

Sabah
2 yumurta
Peynir
2 dilim t.b.ek.

Öğle
2 kase ispanak çorbasi içtim

Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salatası

Su 2lt
Spo 60dk yürüyüş

Yarin tartı var diye çok hafif yedim. İnşallah ise yarar.

Menu gayet hafif olmus canim hadi bakalim yarin nasil olacak. Bende diyetisyene gidecegim gun misir gevregi yiyorum az cikayim diye

Bu ay iki kez regl oldum üçüncüyü olursam hiç sasmam çok şişim gene hayr olsun menümü paylaşayım sabah iki ceviz iki yumurtayla salçalı yumurta peynir bir çay bardağı süt üstüne kahve 60 dk yürüyüş Akşam kıymalı Karnıbahar yemeği yoğurt haşlanmış tavuk ve suyu yeşil çay ve suuu

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Evde hasta bir koca ve ödevleri birlikte yapalım diyen bir cimcime olunca ancak bakmaya fırsatım oldu
Yarın yine kursum var ama yine yatmadan yada sabah erkenden listemizi ayarlayıp paylaşırım

Canım ihmal etme olmadı ilk fırsatta kadın doğuma görün
Bende de biliyorsun öyle olmuştu ve pko azmış o ara şimdi gerçi doğum kontrol hapı kullanıyorumda zorunlu olarak adet olamıyorum

Aman!! oğlum lafa tuttu alıntıları cevaplamadan attım.@afy2646 canım inşallah diyetisyenin tartısında istedigin rakamları görürsün.@Esrasi canim yemeğimi 6 da yedim. Sadece bildirimi erken yaptım. Yazdığım gibi karnıbahar yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…