- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Başınız sağolsun banu abla gercekten ister yatalak olsun ister yasli ister genç ölüm üzücü ve insana gercekleri hatirlatiyo umarim son nefesimize kadar az günahla ahirete gocmeyi nasip etsin insallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara büyük kızımın sınav haftası olduğu için sağ olsun laptopa el koyuyor
Bende sanırım hastalığı attığım içinmidir nedir felaket yorgun hissediyorum ( gezentiliğimle hiç alakası yok) dünde erkenden uyudum ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Biraz daha vakit geçsinde salonu süpüreyim o aradada sizlere bakayım dedim
Haftasonu Annemin Amcakızı gelecek ( geçen hafta iptal olmuştu )
Bu arada dün gece telefon geldi köydeki Annemin teyzesi vefat etmişSenelerdir yatalaktı kurtuldu dedik ama insan ister istemez üzülüyor bir bekar oğlu ( 43 yaşında sanırım ) birde bekar kızı ( 50 yaşlarında sanırım ) var ve yaşları kaç olursa olsun Annesiz kalmış olmaları beni baya etkiledi Babalarını ben çok ufakken kaybetmişlerdi
Seneler çok çabuk geçiyor ve ölüm haberleri aldıkça insan daha fazla korkmaya başlıyorRabbim tüm Anne Babalarımıza uzun ömürlere versin....Aminnnnn
başınız sağolsun.banucum başınız sağolsun tatlım bende dün köye gittim rahmetli amcamın eşi vefat etti,çok yaşlı ve iki büklümdü ama insan yinede üzülüyor haklısın
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara büyük kızımın sınav haftası olduğu için sağ olsun laptopa el koyuyor
Bende sanırım hastalığı attığım içinmidir nedir felaket yorgun hissediyorum ( gezentiliğimle hiç alakası yok) dünde erkenden uyudum ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Biraz daha vakit geçsinde salonu süpüreyim o aradada sizlere bakayım dedim
Haftasonu Annemin Amcakızı gelecek ( geçen hafta iptal olmuştu )
Bu arada dün gece telefon geldi köydeki Annemin teyzesi vefat etmişSenelerdir yatalaktı kurtuldu dedik ama insan ister istemez üzülüyor bir bekar oğlu ( 43 yaşında sanırım ) birde bekar kızı ( 50 yaşlarında sanırım ) var ve yaşları kaç olursa olsun Annesiz kalmış olmaları beni baya etkiledi Babalarını ben çok ufakken kaybetmişlerdi
Seneler çok çabuk geçiyor ve ölüm haberleri aldıkça insan daha fazla korkmaya başlıyorRabbim tüm Anne Babalarımıza uzun ömürlere versin....Aminnnnn
banucum başınız sağolsun tatlım bende dün köye gittim rahmetli amcamın eşi vefat etti,çok yaşlı ve iki büklümdü ama insan yinede üzülüyor haklısın
başınız sağolsun.
sağolun dostlar sağolsunBaşınız sağolsun ablalarım. Allah yattığı yerde dinlendirsin...
banucum başınız sağolsun tatlım bende dün köye gittim rahmetli amcamın eşi vefat etti,çok yaşlı ve iki büklümdü ama insan yinede üzülüyor haklısın
Allah anneciğine ve teyzesine sağlıklı ömürler versin inşallah amin.ölmüşlerimizin de mekanlarını cennet kabirlerini nur etsin.SElamın Aleyküm kızlarrrrr
Hepinize baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Rabbim taksiratını af etsin....Aminnnn
Öğlen kızı okuldan almaya gittimo ara eşim ben hasta oldum eve geliyorum diye telefon açtı
Beyfendiye eczaneden thylolhot ve bengay aldım
Biraz evvel bengayladım, şimdi yeni uyuya kaldı
Akşamlık yemek yapacağım şimdibirde küçük kuşumla ders yapacağız
Başlamadan sizlere bakayım dedim
Seninde başın sağ olsun Ayşem
Rabbim mekanlarını cennet etsin...Aminnnn
Annemin sadece büyük teyzesi kaldı geriyeBen bildim bileli iki büklüm dolanıyor ve sanrım 80in üzerinde de olmasına rağmen hala her işini kendi yapar ufak ufak da olsa
onu düşünemiyorum sonuçta ondan çok daha ufak olan Anannemde diğer kardeşide vefaat etti, eşide seneler önce vefaat etmişti ve evladı da yokkim bilir ne kadar üzülmüştür.
Köye her gittiğimizde onada mutlaka uğruyoruz, kadıncağız gözleri görürken her gidişimizde birşeyler yapıp hediye ederdi hatta Annemlerin almanyada oldukları dönem bile havalar ısındı belki gelirler diye hemen bakkaldan çocuklara kola ve fanta aldırır koltuğun altına saklardı ( okuma yazma bilmez, tarihlerden haberi yoktur )
Ona göre hava ısınmaya başladıysa Yeğeninin gelme zamanı yaklaşmıştır
Aslında bende çok istedim gitmeyi ama hafta içi sıkıntı oluyor kızların okulu falan olduğu içinAnnemde çok daha fazla üzüleceğimi bildiği için kızım siz gelmeyin dedi
çok güzel tebrikletBen bugunku menumude yazayim
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öglen
1 tavuk but haslanmis
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Hisbiskus cayi
Elma
Aksam
Nohut yemegi kucuk bir kasede
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Tarçınlı süt
Belki ceviz ya da badem
Spor 100 dk yuruyus
Haftalık toplam 420 dk.
Insallah yarın güzel bir sonuc alırım cok umutlu degilim regl şiskinliği var olamadim gitti
Insallah grupca cok iyi sonucumuz olur amiiinn
Menu gayet hafif olmus canim hadi bakalim yarin nasil olacak. Bende diyetisyene gidecegim gun misir gevregi yiyorum az cikayim diyeBende menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Peynir
2 dilim t.b.ek.
Öğle
2 kase ispanak çorbasi içtim
Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salatası
Su 2lt
Spo 60dk yürüyüş
Yarin tartı var diye çok hafif yedim. İnşallah ise yarar.
muhteşemsin maşallahBende menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Peynir
2 dilim t.b.ek.
Öğle
2 kase ispanak çorbasi içtim
Akşam
Yoğurtlu karnıbahar salatası
Su 2lt
Spo 60dk yürüyüş
Yarin tartı var diye çok hafif yedim. İnşallah ise yarar.
Bu ay iki kez regl oldum üçüncüyü olursam hiç sasmam çok şişim gene hayr olsun menümü paylaşayım sabah iki ceviz iki yumurtayla salçalı yumurta peynir bir çay bardağı süt üstüne kahve 60 dk yürüyüş Akşam kıymalı Karnıbahar yemeği yoğurt haşlanmış tavuk ve suyu yeşil çay ve suuu
Menu gayet hafif olmus canim hadi bakalim yarin nasil olacak. Bende diyetisyene gidecegim gun misir gevregi yiyorum az cikayim diye
muhteşemsin maşallah
Avsumay sen dörtte bildirmişsin, o saatet yemeği bitirince acıkmıyo musun , gerçiş en güzeli erken bitirmek ama ben dayanamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?