Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çıkacam diyor artık hayırlısı

Bizim takim kaçıncı oldu.

Canım sanırım 7.ci olduk Aslında kilo verenlerin ortalaması süperdi ama tabi ortalama bölündüğü için biraz daha düşüyor ama önemli değil en azından zorunlu olan 0.30luk ortalamayı geçtik ( yani nota alma olasılığımız sıfır )

Çok güzel kilolar verilmiş kaptanim
Kilo verenleri tebrik ediyorum süper maşallah diyorum
Bu sabah yazarken arabadaydim 79 yazmışım.
Yarından itibaren güzel bir diyet başlatacağım haftaya 70 direncini kıracağım.
Bu gün beni gören herkes çok sasiriyordu küçücük olmuş Sun diyorlardı
Bu laflar bana hiç iyi gelmiyor sonra simariyorum yemeye başlıyorum
Bu yüzden bir diyet listesi yapıp dışına çıkmayı planlıyor hadi hayirlisi

Rabbim nazarlardan saklasın canım ....Aminnnn
İnşallah banada bir gün küçücük olmuşsun derler
Ya aslında ben biraz daha sakin günler geçirsem eminim çok daha rahat olurum ama maşallah şimdi Annemin Almanya ya gitmesine bir kaç gün kaldığı için daha fazla yoğunluk oluyor
Haftada iki gün kurs aslında çok fazla değil ama diğer günlerde Annem hadi görüşemedik atlayın gelin diyince işlerde kalıyor eee evde oluncada ancak ev işlerini yapıyorum
Yarın Amcakızı gelecek Annemin eee tabi şöför Nebahat olarak ben onları almam gerekiyor Metrodan Kızkardeşime nazı geçmediği için sabah da beni yardıma çağırdı sanki evde hiç işim yokmuş gibi birde demez mi belki sana da çaya yada kahve içmeye gelebilirler evin düzenli olsun diye diyemedim tabi len rahat veriyormusun ki evimi dilediğim gibi temizliyeyim diye kıyamıyorum hatuna zaten koşturuyor mecbur tamam dedim ve inan daha biraz evvel bir kahve molası verdim yatmadan banyomu da temizleyeceğim ki sabah kahvaltı ettikten sonra mutfağımı da temizleyip direk ona yardıma gideyim artık sabah bir tek süpürmek kalacak evi ( tozuda geceden aldım ki 10 dakikada olsa vakit kazanabileyim )

Bazen hakikaten fazla yufka yürekli olmak iyi olmuyor Kız Kardeşime Annem bir keresinde misafir geleceği zaman yardıma gelirmisin yetişmeyecek demiş hatun aaa benimde evimin işi var gelemem demiş Sabah erkenden gitmiştim yine o zaman ve cidden akşama kadar milletle uğraşmaktan baygın düşmüştüm hatun bütün işler bitince sadece çaya gelmişti oda gelen misafir Almanyadan dı ve gelmedi ufak kızı demesinler diye

Neyse ki Perşembe sabahı 3 haftalığına Almanya ya gidecekler de bende kendime odaklanabileceğim

Hayirli aksamlar...
Sabah 1 portakal

Peynir
zeytin
Yesillik
Domates
2 d.ekmek

Ara..
1 tarcinli kahve
1 parca bitter
2 kayisi

Aksam...
Corba
Salata
Hindi sote

2.5 lt su
20 dak spor

Harika bir menü canım gerçekten çok dengeli menülerin

Iyi geceler kızlar iyice psikolojim bozuldu her yanim ağrıyor evi bile toparlayamiyorum öksürük mahvetti beni eşim kızıyor diyet yaptın yaptın vücudun bağışıklık sistemini dusurdun diyo

Artı sütümde bayagi azalma var yemek yerken gözüme bakıyor diyet yapmiyorsun dimi diye

Ben bir iki hafta izin alsam hem şu öksürük geçse ve vücut ağrısı hemde motivasyonum yükselir belki bilmiyorum

Kilo verememekte canımı sıkıyor spor yapamıyorum bütün eklem yerlerim ağrıyor ne zormuş Rabbim herkese şifa versin banada

Hayırlı aksamlar bugunku menum

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
Hibiskus cayi

Öglen
4 kofte
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 tane tahilli bitter cikolata 90 kaloriymis
Hibiskus cayi

Aksam
1 tavuk but
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 elmali kurabiye
2 biskuvi

Bugun oglum cok huzursuzdu. Aksam durduramadik annemlere gittik. Benimde son ara öğünüm normalin dışına cikti. Annemim bana ne cok faydasi varmis. Okuldan eve geldigimde tam calistigim gunler mutlaka yemegimi yapardi ve hic bulasik koymazdi. Banyomda camasirlar birikmisse mutlaka yikar asardi. Firsat bulursa evide supururdu. Kayinvalide hic birini yapmiyor. Bir sabah bulasigini topluyor ki makineyi bos bulursa rastgele diziyor ben bir daha elden geciriyorum. Bazen eve geliyorum bulasik var ocaga bakiyorum bos tencere yok. Insaf diyorum icimden. Esim gelene kadar mutfaga adimini atmiyor. Ben sofrayi kuruyorum gelip oturuyor sonra ben mutfagi toplamaya basliyorum. Esime bakici tutalim diyorum o da oglan annenneye babanneye zor alisti yabanciya nasil alisacak diyor. Ikna edemiyorum. Bir yandan diyet bir yandan evin isleri bir yandan okul isleriki eve getirmemeye calisiyorum cok yorucu ve yipratici geciyor. Icimi doktum kizlar uzun oldu hakkinizi helal edin...

Valla bende senin diyetisyene gitmeni dort gozle bekliyorum moni ablamla birlikte gidecek olmaniza ayrica sevindim. Rabbim insallah anneme acil sifa verir. oglum boynumu bukuyor bugun acayip huzunluyum. Kayinvalide uzun zamandir bizde 6 hafta falan oldu sanirim ama bizim oglan alisamadi. Az oncede anlattim ya hic bir is yapmiyor namaz kilip oturuyor bazen uyuyor. Gecen senede bakmisti o zamanda oglum onun dokunmasini bile istemiyordu. Bu sene kesinlikle baktirmam diyordum ama annemin hastaliklari ust uste geldi. Mecbur kaldım. Bakici konusunda israr edemiyorum. Ne bakicilar duyuyoruz. Beni yolda birakma ihtimalide var...

tebrikler canım.

geçmiş olsun canım.
Allah anneciğine şifalar versin canım.
Amin canım.
Insallah 80leride gorurum canim insallah hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız.

Hayırlı cumalar kızlar
oynakbasi34 kilom
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:64.5
SPORUM:400 dk
Tebrikler canim.

Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozeliken @Balonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn
Tebrikler canim.

Allah acil sifa versin canim.

canım tebrik edyorum azminden dolayı
anneciğinede acil şifalar
Cok tesekkur ederim ablacım :*

Selam kizlar hayirli cumalar...
Uzgunum asiri sisirdi diaformin beni
2 gundur sadece corba salata beslendim ama artilardayim karnim ve goguslerim balon gibi sisti

Kilom sabit ....
Haftaya daha guzel sonuc alirim umarim odem giderse
Insallah haftayda daha guzel olur.

Geçen hafta 68,3 bu hafta 68 regl oldum
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah canim.

Masallah cok yogunsun yaa. Hayranim sana es dost akraba yakin ve hepsi tatafindan seviliyorsun... Kardesler arasinda da uyaniklar cikiyor galiba. Benim bir abim var garibim cok iyi niyetli temiz kalplidir. Benim yapamadiklarmi o yapar. Annemlere sık sık gider. Hatta bazen cam siler perde takar falan. Annem garibimde benim bu islerimi yapar

Canim aslinda spor yapinca vucut daha direncli oluyorda bu ara salgin var sanirim mevsim gecislerinden dolayi daha cabuk hasta olunuyor. Bosver ev islerini iyi olunca oda oda her isini gunlere boler yaparsın. Hem bebeginede daha iyi bakarsin. Yemek bulasik isini hallet yeterli. Hatta disardan bir iki aksam soylerseniz cok saglikli olmasa da yemekle bulasikla ugrasmazsin. Sut donem donem azalir artar canim cok kafana takma. Benim oglan sutum oldugu halde reddetmisti 16 aylikti. Biberondan likir likir sut icince bende nasibi bu kadarmis deyip birakmistim. Allah acil sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…