- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
çıkacam diyor artık hayırlısıCanım sigortalı işiyse işten çıkarılmayı sağlasın canımen azından sskdan 10 ay işsizlik maaşı alırsınız eşin yeni işini oturtana kadar o parayla idare edersiniz hiç yoktan iyidir hem tazminatı da olacaktır
çıkacam diyor artık hayırlısı
Amin canimRabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin .....Aminnnn
Teşekkürler kaptanım :)Canım sporunda bildiriminde harika tebrik ederim
Bizim takim kaçıncı oldu.
Çok güzel kilolar verilmiş kaptanimCanım sanırım 7.ci oldukAslında kilo verenlerin ortalaması süperdi ama tabi ortalama bölündüğü için biraz daha düşüyor ama önemli değil en azından zorunlu olan 0.30luk ortalamayı geçtik ( yani nota alma olasılığımız sıfır )
Çok güzel kilolar verilmiş kaptanim
Kilo verenleri tebrik ediyorum süper maşallah diyorum
Bu sabah yazarken arabadaydim 79 yazmışım.
Yarından itibaren güzel bir diyet başlatacağım haftaya 70 direncini kıracağım.
Bu gün beni gören herkes çok sasiriyordu küçücük olmuş Sun diyorlardı
Bu laflar bana hiç iyi gelmiyor sonra simariyorum yemeye başlıyorum
Bu yüzden bir diyet listesi yapıp dışına çıkmayı planlıyor hadi hayirlisi
Hayirli aksamlar...
Sabah 1 portakal
Peynir
zeytin
Yesillik
Domates
2 d.ekmek
Ara..
1 tarcinli kahve
1 parca bitter
2 kayisi
Aksam...
Corba
Salata
Hindi sote
2.5 lt su
20 dak spor
Ay sorma valla bende heycanla diyetisyen günü bekliyorumAyşeyle ( moni ) ile birlikte gideceğiz hem uzun zamandır görüşemiyorduk o bahaneyle sık sık görüşeceğiz hemde birbirimizle yarışıp gaz veririz
Evdekilerede aynı beslenmeyi uygulayacağım gerçi eşim dışarda kesin dışına çıkarAğustosta evlilik yıldönümümüz bari o zamana kadar çok güzel fark yaratmış olurum inşallah Zaten diyetisyenle birlikte sabah yürüyüşlerime de başlıyacağım o zaman çok daha güzel gider inşallah
Rabbim Anneciğine acil şifalar versin canım ....Aminnnn
Kuzular alışınca başkası da bakınca düzenleri şaşıyorBenim kızımda aslında Babannesini çok sever ama Ananne daha yakın davrandığı için onu daha çok sever tabi bir dediği iki olmamasınında etkisi büyük
Umarım senin kuzuda bir iki güne alışırBelki KVn onunla yanlızken çok fazla oyun falan oynamıyorsa sıkılıyor olabilir Benim annem işini gücünü bırakıp devamlı onunla ilgilenir ama KV genelde oturup TV izler yada el işi yapar
Allah yardımcın olsun canım çalışan anne olmak çok daha zor
Amin canım.tebrikler canım.
geçmiş olsun canım.
Allah anneciğine şifalar versin canım.
Insallah 80leride gorurum canim insallah hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız.Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramımBir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar ), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım
Tebrikler canim.
Tebrikler canim.Gunaydinlarrr
Kilom
Gecn hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Herkesi tebrik ederim ayrica ozeliken @Balonyanak seni rica eysem bi haftlk menunu en azbdan bi gunlk menunu yazablrmsn
Allah acil sifa versin canim.Günaydın kızlar
Giremiyorum buraya kızımın öksürüğü başladı şimdi çok huysuz sürekli ağlamaklı yavrum
Bende çok şükür biraz daha iyiyim benimde öksürük var ama olsun
Bu hafta diyet yapamadım ballı süt ıhlamur fln derken kilom sabit
Inşallah herşey yoluna girerde bende kilo verebilirim artık
Herkese hayırlı cumalar bol eksili bir gün olur ins
Cok tesekkur ederim ablacım :*canım tebrik edyorum azminden dolayı
anneciğinede acil şifalar
Insallah haftayda daha guzel olur.Selam kizlar hayirli cumalar...
Uzgunum asiri sisirdi diaformin beni
2 gundur sadece corba salata beslendim ama artilardayim karnim ve goguslerim balon gibi sisti
Kilom sabit ....
Haftaya daha guzel sonuc alirim umarim odem giderse
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah canim.Geçen hafta 68,3 bu hafta 68 regl oldum
Masallah cok yogunsun yaa. Hayranim sanaRabbim nazarlardan saklasın canım ....Aminnnn
İnşallah banada bir gün küçücük olmuşsun derler
Ya aslında ben biraz daha sakin günler geçirsem eminim çok daha rahat olurum ama maşallah şimdi Annemin Almanya ya gitmesine bir kaç gün kaldığı için daha fazla yoğunluk oluyor
Haftada iki gün kurs aslında çok fazla değil ama diğer günlerde Annem hadi görüşemedik atlayın gelin diyince işlerde kalıyor eee evde oluncada ancak ev işlerini yapıyorum
Yarın Amcakızı gelecek Annemin eee tabi şöför Nebahat olarak ben onları almam gerekiyor MetrodanKızkardeşime nazı geçmediği için sabah da beni yardıma çağırdı sanki evde hiç işim yokmuş gibi birde demez mi belki sana da çaya yada kahve içmeye gelebilirler evin düzenli olsun diye diyemedim tabi len rahat veriyormusun ki evimi dilediğim gibi temizliyeyim diye kıyamıyorum hatuna zaten koşturuyor mecbur tamam dedim ve inan daha biraz evvel bir kahve molası verdim yatmadan banyomu da temizleyeceğim ki sabah kahvaltı ettikten sonra mutfağımı da temizleyip direk ona yardıma gideyim artık sabah bir tek süpürmek kalacak evi ( tozuda geceden aldım ki 10 dakikada olsa vakit kazanabileyim )
Bazen hakikaten fazla yufka yürekli olmak iyi olmuyorKız Kardeşime Annem bir keresinde misafir geleceği zaman yardıma gelirmisin yetişmeyecek demiş hatun aaa benimde evimin işi var gelemem demiş Sabah erkenden gitmiştim yine o zaman ve cidden akşama kadar milletle uğraşmaktan baygın düşmüştüm hatun bütün işler bitince sadece çaya gelmişti oda gelen misafir Almanyadan dı ve gelmedi ufak kızı demesinler diye
Neyse ki Perşembe sabahı 3 haftalığına Almanya ya gidecekler de bende kendime odaklanabileceğim
Harika bir menü canımgerçekten çok dengeli menülerin
Canim aslinda spor yapinca vucut daha direncli oluyorda bu ara salgin var sanirim mevsim gecislerinden dolayi daha cabuk hasta olunuyor. Bosver ev islerini iyi olunca oda oda her isini gunlere boler yaparsın. Hem bebeginede daha iyi bakarsin. Yemek bulasik isini hallet yeterli. Hatta disardan bir iki aksam soylerseniz cok saglikli olmasa da yemekle bulasikla ugrasmazsin. Sut donem donem azalir artar canim cok kafana takma. Benim oglan sutum oldugu halde reddetmisti 16 aylikti. Biberondan likir likir sut icince bende nasibi bu kadarmis deyip birakmistim. Allah acil sifa versin.Iyi geceler kızlar iyice psikolojim bozuldu her yanim ağrıyor evi bile toparlayamiyorum öksürük mahvetti beni eşim kızıyor diyet yaptın yaptın vücudun bağışıklık sistemini dusurdun diyo
Artı sütümde bayagi azalma var yemek yerken gözüme bakıyor diyet yapmiyorsun dimi diye
Ben bir iki hafta izin alsam hem şu öksürük geçse ve vücut ağrısı hemde motivasyonum yükselir belki bilmiyorum
Kilo verememekte canımı sıkıyor spor yapamıyorum bütün eklem yerlerim ağrıyor ne zormuş Rabbim herkese şifa versin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?