Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun canm bence ara ver dikkat et sagliktan onemlisi yok kepek agirliklimi besleniyorsun?

Sagol canm insallah daha iyi olur sonuc
Sanada Allah kolaylik versin calisinca gercekten zor bir kadin kaca bolunur ki

İyi geceler canım bir ileri iki geri bu diyet işi kaçamaksız yapmam lazım karatayi oda çok zor oluyor keyfim kaçıyor sen nasılsın rakibem
Ayni canm ya 1 ileri 2 geri bende
yeni ilaca basladim sisirdi beni istahim kapandi ama su tutuyor vucudum
Bakalim sonuc ne olacak zamana biraktim sabir diyorum

Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar

Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2
%1.24

Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cok Balonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
Süpersin canım tebrikler annene de acil şifalar
B balyanak çok güzel sonuç devamını bekleriz supersin

Ya sabır o vakit benimde vücut cok su tutuyor ellerim bile şiş diyorum beş sene sonrada burdami olcam acep 65 kilo olarak ve almamaya çalışarak hadi artık gelsin o günler:))
Insallah sabir ve azimle gorelim o gunleri bende biktim inan yaklasik 10 yildir hep kilo vermek icin cabaliyorum tabi o zamanlar 80 yada 70 civariydim hic bu kiloda dusunmemistim kendimi hayirlisi vericez saglikli fit olucaz insallah

Canım umarım çabucak toparlanırsın bol bol limonlu su iç birde suyunu artır
Buğday haşla az şekerli ( aşure tarzı ) oda baya sütü artırır

Aslında salgın var ama eşine onu anlatamazsın şu anda sen onun gözü önünde daha dikkatli beslen ki ikna olsun iyileşmek için elinden geleni yaptığına
Bu cuma için geçti ama önümüzdeki cumaya izinli yazarım senide canım

Sabır canım evet farkındayım çok zor ama eşinin de dediği gibi Ananne ve Babanneye bile çocuk zor alışırken bir yabancıya alışmak çok daha zor olacaktır üstelik karı koca çalışıp bir maaşınızıda bakıcıya vermek bence mantıksız olur Yemek işini nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama akşamdan yaparsan geldiğinde hazır olur
Makine doluysa en tatlı halinle KVne makineyi boşaltırmısın diye çıkarken tembihle yada süpürge açılacaksa en azından günde 1 tanecikte olsa iş yapsa sana kolaylık
Rabbim Anneciğine şifa versinde sende biraz da olsa rahatla

Sağ olasın canım o sizlerin yüreğinin güzelliğinden
Küçüklüğümden beri herkese elimden geleni yapmaya çalışıyorum hatta bazen eşime de diyorum keşke hayır kelimesi lugatımda olsa diye çocukkende kim ne istese benden hemen peki der işimde varsa bırakıp yapardım sırf karşı taraf mutlu olunca bende mutlu oluyorum diye
Her gün olmasada her iki günde bir mutlaka Annemdeyim yapılacak varsa yaparım ama genelde hep kendi işini kendi yapar sadece misafir geldiğinde artık tabi eskisi kadar efor sarf edemiyor yada bir yere gidecekse biz bırakırız hatta ne yaparsa yapsın bana ve eşime fikir danışır ( kızkardeşim uyuz olur ama icraate gelince fos çıkar hep çocuklarını bahane eder ben kızlarım bebekken bile pusete koyar koşardım her işine
Aman iyi olsunlarda yine seve seve yaparım nasılsa

Kaptanım ben mezun oldum mu simdi

Mezuniyet karnen hazırlanacak ona göre Seabahar haber verince mezun olmuş oluyorsun canım istersen cıktısınıda hatıra alabilirsin daha sonra kendine

günaydın kızlar kilom 66.9 700 gr vermişim

oynakbasi34 iyi geceler bugün evde yoktum sabah çıkmadan mesaj atmıştım ama bi problem oldu sanırım yada ben cevapla kısmını tıklamamışım kusuruma bakmayın lütfen

Bu seferlik öyle olsun canım Şimdi sen yazınca baktımda bende oraya yazmamışım bir şey ama sabit olarak kabul etmiştim seni Neyse bu haftalık böyle olsun haftaya nasılsa çok daha güzel bir rakam bildirmiş oluruz

Iyi geceler kizlar esimle film zamani

İyi seyirler size canım
Benim eşimde sağ olsun daha yeni gelebildi dükkandan
Aslında çok yoruluyor diye üzülüyorum, hem eskisi kadar vakit geçiremiyoruz ama ona çok iyi geliyor artık hiç elim uyuşuyor başım ağrıyor demiyor

Kızlar spor listesini yaparım dedim ama demin dayanamadım banyomu temizledim hatta mutfaktada hiç iş bırakmadım yarına tabi geç oldu doğal olarak ama söz yarın sabah erkenden yaparım listemizi

Hee eşim daha oturacağım derse aradan çıkarabilirim

Ciktisini nasıl alabiliyoruz ki ekran görüntüsünu mu kastediyon banu abla

Ciktisini nasıl alabiliyoruz ki ekran görüntüsünu mu kastediyon banu abla

Bilgisayarın yazıcıya bağlıysa ( yada bağlı olan bir bilgisayardan girersen ) yazıcıdan çıktısını alabilirsin
Yada cepten giriyorsan kablosuyla herhangi bir kırtasiyede ekran görüntüsünü alıp direk yazıcıdan çıkarttırabilirsin

çok güzel ya kesin yapcam, bunu uygulasam başarsam üç haftada ideal kiloya geliyorum var ya nasıl bişey yaaa

İnşallah canım, bu diyet gerçekten çok iyi kısa vadeli olduğu için bıktırmıyor, insanı zorlamıyor bence, beraber verirsek kiloları daha çok motive oluru(z)m, sürekli irtibatta olabiliriz bu konu hakkında da :) Ama açıkcası ben 5 kg falan bekliyordum ilk hafta, şuna da kesin dikkat etmeye karar verdim; bu hafta başından itibaren mutlaka sebze çorbası tüketeceğim önceki denememde daha hızlı sonuç almıştım bu şekilde (2 haftada hatta 1.5 haftada 8 kg vermiştim), lütfen sende öyle yap daha çok işe yarayacağına eminim. 1 gün domates çorbası tükettim bu diyetimde sadece (işyerine haftada bir geliyor genelde sebze çorbası), mercimek, ayran, tel şehriye, düğün çorbası vs. içtim diğer günlerde ve bunlarda yağlı ve karbonhidratlıydı. Kesinlikle onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bu haftadan itibaren, termosumla işyerime çorba taşıyacağım, sebze çorbası varsa yemekhaneden yoksa kendi yaptığımı içeceğim. Onun dışında yapacağım bir değişiklikte neredeyse her gün kakaolu süt içtim :) Onu 2 ya da 3 günde 1 olarak içeceğim. Şeker oranı fazla çünkü, ama düşündüm de sütün içine kakao ve azıcıkta bal koyarak kendimizde yapabiliriz böyle bir zararı olmaz. Kefir içmeye devam onu hep tüketmiştim :) Acıktıkça ayran içmekte çok iyi bir seçim bak şişkinlik yaptığı için tokluk hissi veriyor bana, çorbadan ziyade (ana öğünler haricinde acıkıldığında) ayran çok daha az kalorili. Sabahları sütlü kahvede uzun süre idare ediyor beni, kahveyi az çok bilirsiniz insanı tıkıyor. Çorba olarak öneri istersen diye; domates, havuç ve bal kabağı çorbası diyeceğim. Ben bunları tüketmiştim sadece, Allah'tan hepsini de çok seviyorum

Cumartesi günleri saat 12:00'ye kadar çalışıyorum, sabah sadece sütlü kahve içince eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum. O zaman çorba yapmak için bekleyemiyorum haliyle açlıktan gözüm döndüğü için, ben de dün akşamdan domates çorbamı hazır ettim dolapta beni bekliyor Eve gidince direk ısıtıp yiyeceğim, minimum zaman kaybı maksimum dolu mide ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…