- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Gecmis olsun canm bence ara ver dikkat et sagliktan onemlisi yok kepek agirliklimi besleniyorsun?Iyi geceler kızlar iyice psikolojim bozuldu her yanim ağrıyor evi bile toparlayamiyorum öksürük mahvetti beni eşim kızıyor diyet yaptın yaptın vücudun bağışıklık sistemini dusurdun diyo
Artı sütümde bayagi azalma var yemek yerken gözüme bakıyor diyet yapmiyorsun dimi diye
Ben bir iki hafta izin alsam hem şu öksürük geçse ve vücut ağrısı hemde motivasyonum yükselir belki bilmiyorum
Kilo verememekte canımı sıkıyor spor yapamıyorum bütün eklem yerlerim ağrıyor ne zormuş Rabbim herkese şifa versin banada
Sagol canm insallah daha iyi olur sonucValla bende senin diyetisyene gitmeni dort gozle bekliyorum @moni ablamla birlikte gidecek olmaniza ayrica sevindim. Rabbim insallah anneme acil sifa verir. oglum boynumu bukuyor bugun acayip huzunluyum. Kayinvalide uzun zamandir bizde 6 hafta falan oldu sanirim ama bizim oglan alisamadi. Az oncede anlattim ya hic bir is yapmiyor namaz kilip oturuyor bazen uyuyor. Gecen senede bakmisti o zamanda oglum onun dokunmasini bile istemiyordu. Bu sene kesinlikle baktirmam diyordum ama annemin hastaliklari ust uste geldi. Mecbur kaldım. Bakici konusunda israr edemiyorum. Ne bakicilar duyuyoruz. Beni yolda birakma ihtimalide var...
Amin canım.
Insallah 80leride gorurum canim insallah hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız.
Tebrikler canim.
Tebrikler canim.
Allah acil sifa versin canim.
Cok tesekkur ederim ablacım :*
Insallah haftayda daha guzel olur.
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah canim.
Iyi geceler nerdesin rakibem ozledimİyi geceler
Ayni canm ya 1 ileri 2 geri bendeİyi geceler canım bir ileri iki geri bu diyet işi kaçamaksız yapmam lazım karatayi oda çok zor oluyor keyfim kaçıyor sen nasılsın rakibem
Süpersin canım tebrikler annene de acil şifalarGünaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2
%1.24
Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cokBalonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
Insallah sabir ve azimle gorelim o gunleri bende biktim inan yaklasik 10 yildir hep kilo vermek icin cabaliyorum tabi o zamanlar 80 yada 70 civariydim hic bu kiloda dusunmemistim kendimi hayirlisi vericez saglikli fit olucaz insallahYa sabır o vakit benimde vücut cok su tutuyor ellerim bile şiş diyorum beş sene sonrada burdami olcam acep 65 kilo olarak ve almamaya çalışarak hadi artık gelsin o günler:))
Iyi geceler kızlar iyice psikolojim bozuldu her yanim ağrıyor evi bile toparlayamiyorum öksürük mahvetti beni eşim kızıyor diyet yaptın yaptın vücudun bağışıklık sistemini dusurdun diyo
Artı sütümde bayagi azalma var yemek yerken gözüme bakıyor diyet yapmiyorsun dimi diye
Ben bir iki hafta izin alsam hem şu öksürük geçse ve vücut ağrısı hemde motivasyonum yükselir belki bilmiyorum
Kilo verememekte canımı sıkıyor spor yapamıyorum bütün eklem yerlerim ağrıyor ne zormuş Rabbim herkese şifa versin banada
Hayırlı aksamlar bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Hibiskus cayi
Öglen
4 kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 tane tahilli bitter cikolata 90 kaloriymis
Hibiskus cayi
Aksam
1 tavuk but
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 elmali kurabiye
2 biskuvi
Bugun oglum cok huzursuzdu. Aksam durduramadik annemlere gittik. Benimde son ara öğünüm normalin dışına cikti. Annemim bana ne cok faydasi varmis. Okuldan eve geldigimde tam calistigim gunler mutlaka yemegimi yapardi ve hic bulasik koymazdi. Banyomda camasirlar birikmisse mutlaka yikar asardi. Firsat bulursa evide supururdu. Kayinvalide hic birini yapmiyor. Bir sabah bulasigini topluyor ki makineyi bos bulursa rastgele diziyor ben bir daha elden geciriyorum. Bazen eve geliyorum bulasik var ocaga bakiyorum bos tencere yok. Insaf diyorum icimden. Esim gelene kadar mutfaga adimini atmiyor. Ben sofrayi kuruyorum gelip oturuyor sonra ben mutfagi toplamaya basliyorum. Esime bakici tutalim diyorum o da oglan annenneye babanneye zor alisti yabanciya nasil alisacak diyor. Ikna edemiyorum. Bir yandan diyet bir yandan evin isleri bir yandan okul isleriki eve getirmemeye calisiyorum cok yorucu ve yipratici geciyor. Icimi doktum kizlar uzun oldu hakkinizi helal edin...
Masallah cok yogunsun yaa. Hayranim sanaes dost akraba yakin ve hepsi tatafindan seviliyorsun... Kardesler arasinda da uyaniklar cikiyor galiba. Benim bir abim var garibim cok iyi niyetli temiz kalplidir. Benim yapamadiklarmi o yapar. Annemlere sık sık gider. Hatta bazen cam siler perde takar falan. Annem garibimde benim bu islerimi yapar
Kaptanım ben mezun oldum mu simdi
günaydın kızlar kilom 66.9 700 gr vermişim
oynakbasi34 iyi geceler bugün evde yoktum sabah çıkmadan mesaj atmıştım ama bi problem oldu sanırım yada ben cevapla kısmını tıklamamışım kusuruma bakmayın lütfen
Iyi geceler kizlar esimle film zamani
Teşekkürler, senide tebrik ederimTebrikler canim.
Canım umarım çabucak toparlanırsınbol bol limonlu su iç birde suyunu artır
Buğday haşla az şekerli ( aşure tarzı ) oda baya sütü artırır
Aslında salgın var ama eşine onu anlatamazsın şu andasen onun gözü önünde daha dikkatli beslen ki ikna olsun iyileşmek için elinden geleni yaptığına
Bu cuma için geçti ama önümüzdeki cumaya izinli yazarım senide canım
Sabır canım evet farkındayım çok zor ama eşinin de dediği gibi Ananne ve Babanneye bile çocuk zor alışırken bir yabancıya alışmak çok daha zor olacaktırüstelik karı koca çalışıp bir maaşınızıda bakıcıya vermek bence mantıksız olur Yemek işini nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama akşamdan yaparsan geldiğinde hazır olur
Makine doluysa en tatlı halinle KVne makineyi boşaltırmısın diye çıkarken tembihleyada süpürge açılacaksa en azından günde 1 tanecikte olsa iş yapsa sana kolaylık
Rabbim Anneciğine şifa versinde sende biraz da olsa rahatla
Sağ olasın canım o sizlerin yüreğinin güzelliğinden
Küçüklüğümden beri herkese elimden geleni yapmaya çalışıyorum hatta bazen eşime de diyorum keşke hayır kelimesi lugatımda olsa diyeçocukkende kim ne istese benden hemen peki der işimde varsa bırakıp yapardım sırf karşı taraf mutlu olunca bende mutlu oluyorum diye
Her gün olmasada her iki günde bir mutlaka Annemdeyimyapılacak varsa yaparım ama genelde hep kendi işini kendi yapar sadece misafir geldiğinde artık tabi eskisi kadar efor sarf edemiyor yada bir yere gidecekse biz bırakırız hatta ne yaparsa yapsın bana ve eşime fikir danışır ( kızkardeşim uyuz olur ama icraate gelince fos çıkar hep çocuklarını bahane eder ben kızlarım bebekken bile pusete koyar koşardım her işine
Aman iyi olsunlarda yine seve seve yaparım nasılsa
Mezuniyet karnen hazırlanacak ona göre Seabahar haber verince mezun olmuş oluyorsun canımistersen cıktısınıda hatıra alabilirsin daha sonra kendine
Bu seferlik öyle olsun canımŞimdi sen yazınca baktımda bende oraya yazmamışım bir şey ama sabit olarak kabul etmiştim seni Neyse bu haftalık böyle olsun haftaya nasılsa çok daha güzel bir rakam bildirmiş oluruz
Ciktisini nasıl alabiliyoruz ki ekran görüntüsünu mu kastediyon banu abla
çok güzel ya kesin yapcam, bunu uygulasam başarsam üç haftada ideal kiloya geliyorum var ya nasıl bişey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?