Gunaydin herkese aslinda erken uyanmistimda esim okula gidince geri uyudum. Bugun diyetisten gunum...
valla başladım gubünİnşallah canım, bu diyet gerçekten çok iyi kısa vadeli olduğu için bıktırmıyor, insanı zorlamıyor bence, beraber verirsek kiloları daha çok motive oluru(z)m, sürekli irtibatta olabiliriz bu konu hakkında da :) Ama açıkcası ben 5 kg falan bekliyordum ilk hafta, şuna da kesin dikkat etmeye karar verdim; bu hafta başından itibaren mutlaka sebze çorbası tüketeceğim önceki denememde daha hızlı sonuç almıştım bu şekilde (2 haftada hatta 1.5 haftada 8 kg vermiştim), lütfen sende öyle yap daha çok işe yarayacağına eminim. 1 gün domates çorbası tükettim bu diyetimde sadece (işyerine haftada bir geliyor genelde sebze çorbası), mercimek, ayran, tel şehriye, düğün çorbası vs. içtim diğer günlerde ve bunlarda yağlı ve karbonhidratlıydı. Kesinlikle onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bu haftadan itibaren, termosumla işyerime çorba taşıyacağım, sebze çorbası varsa yemekhaneden yoksa kendi yaptığımı içeceğim. Onun dışında yapacağım bir değişiklikte neredeyse her gün kakaolu süt içtim :) Onu 2 ya da 3 günde 1 olarak içeceğim. Şeker oranı fazla çünkü, ama düşündüm de sütün içine kakao ve azıcıkta bal koyarak kendimizde yapabiliriz böyle bir zararı olmaz. Kefir içmeye devam onu hep tüketmiştim :) Acıktıkça ayran içmekte çok iyi bir seçim bak şişkinlik yaptığı için tokluk hissi veriyor bana, çorbadan ziyade (ana öğünler haricinde acıkıldığında) ayran çok daha az kalorili. Sabahları sütlü kahvede uzun süre idare ediyor beni, kahveyi az çok bilirsiniz insanı tıkıyor. Çorba olarak öneri istersen diye; domates, havuç ve bal kabağı çorbası diyeceğim. Ben bunları tüketmiştim sadece, Allah'tan hepsini de çok seviyorum
canım Allah yardımcın olsun kimse annenin yerini tutmuyo, benim kayınvalide daha nişanlıyken bakmam çocupuna uğraşamam diyodu, şükür şimdide hiç hayrı aman rahatsız etmesinde diyom, takılma boşver, kaç kaç çalışıyosunHayırlı aksamlar bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Hibiskus cayi
Öglen
4 kofte
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 tane tahilli bitter cikolata 90 kaloriymis
Hibiskus cayi
Aksam
1 tavuk but
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 elmali kurabiye
2 biskuvi
Bugun oglum cok huzursuzdu. Aksam durduramadik annemlere gittik. Benimde son ara öğünüm normalin dışına cikti. Annemim bana ne cok faydasi varmis. Okuldan eve geldigimde tam calistigim gunler mutlaka yemegimi yapardi ve hic bulasik koymazdi. Banyomda camasirlar birikmisse mutlaka yikar asardi. Firsat bulursa evide supururdu. Kayinvalide hic birini yapmiyor. Bir sabah bulasigini topluyor ki makineyi bos bulursa rastgele diziyor ben bir daha elden geciriyorum. Bazen eve geliyorum bulasik var ocaga bakiyorum bos tencere yok. Insaf diyorum icimden. Esim gelene kadar mutfaga adimini atmiyor. Ben sofrayi kuruyorum gelip oturuyor sonra ben mutfagi toplamaya basliyorum. Esime bakici tutalim diyorum o da oglan annenneye babanneye zor alisti yabanciya nasil alisacak diyor. Ikna edemiyorum. Bir yandan diyet bir yandan evin isleri bir yandan okul isleriki eve getirmemeye calisiyorum cok yorucu ve yipratici geciyor. Icimi doktum kizlar uzun oldu hakkinizi helal edin...
ÇO BAŞARILI BİR DÖNEM OLMUŞ, ÇOK SEVİNDİM SENİNADINADiyetisyenden geldim.
3 haftada 2.800 vermisim
2600 yagdan 200 gr kastan 400 gr sudan gitmis. Daha fazla vermis olmam gerekmez mi bu hesabi anlamadim ama neyse onun tartisinda 94.5 geldimyaza kadar 80 ne dusermiyim dedim kilo verebiliyorsun dusersin dedi. Karin bolgemi yine soyledi. Kilo verdikce sarkma yasayabilirsin dedi bol bol hareket etmemi soyledi. Mekik aletini getirmistim annemden bu aksamdan itibarek mekik cekmeyede baslayacağım. Bu konuda zorlayacağım kendimi 50 ile baslamayı dusunuyorum bir kac gun sonra 5 er 5 er artırıp 500 e cikmayi planliyorum ucuk bir rakam oldu ama sarkik karin istemiyorum ondan nefret ediyorum.
Bu zamanda kadar 7 cm belden 10 cmde kalcadan incelmisim he birde hafta bir gün bir öğünüme kacamak yazdi. Fazla abartma dedi. O gün normal ögünüme sütlü bir tatlı eklemeyi planliyorum. Benden bu kadar. Telefondan yaziyorum ya aksama bilgisayardan damlarım. Bol eklisili haftamiz olsun insallah...
Kaptanım ben mezun oldum mu simdi
Kadın olmak zor cidden. temizliği bazen sallıyorum bende oğlum çok özlüyor beni. bende onu.Gecmis olsun canm bence ara ver dikkat et sagliktan onemlisi yok kepek agirliklimi besleniyorsun?
Sagol canm insallah daha iyi olur sonuc
Sanada Allah kolaylik versin calisinca gercekten zor bir kadin kaca bolunur ki
aninn canım...Süpersin canım tebrikler annene de acil şifalar
@balyanak çok güzel sonuç devamını bekleriz supersin
aman aman iyi olsunda geç gelsin. hafta sonu falan gezebiliyorsunuz bak biz onuda yapamıyoruz.İyi seyirler size canım
Benim eşimde sağ olsun daha yeni gelebildi dükkandan
Aslında çok yoruluyor diye üzülüyorum, hem eskisi kadar vakit geçiremiyoruz ama ona çok iyi geliyorartık hiç elim uyuşuyor başım ağrıyor demiyor
gitmiş gitmiş 2600 gitmiş. 6 kg yağdan gitti şimdiye kadarUmarım çok güzel sonuçlar alırsın canımbol bol yağlardan gitmiştir inşallah.......Aminnn
keşke benimkide deseydi bazen diyorum. bana yük oluyor resmen bazen. bazende işte çocuğu ona emanet edebilirim sonuçta babanne kızsa dövsede içim acımaz Allahtan yapmıyor öyle şeyler.canım Allah yardımcın olsun kimse annenin yerini tutmuyo, benim kayınvalide daha nişanlıyken bakmam çocupuna uğraşamam diyodu, şükür şimdide hiç hayrı aman rahatsız etmesinde diyom, takılma boşver, kaç kaç çalışıyosun
çok teşekkür ederim canımÇO BAŞARILI BİR DÖNEM OLMUŞ, ÇOK SEVİNDİM SENİNADINA
geçmiş olsun canım.Bugün yazamıyorum çok yorgunum ve başım ağrıyor. Akşama inşallah uğrarım.
Bu cuma evlilik yıl dönümüz kızlar, düşündümde o gün özel olucak, bu gazla ben bu sıvı diyetiyle başarmalııyım ve o gün çok güzel olmalıyımmmmm
teşekkür ederim canım. Sanada Allah kolaylık versin. Çalışan annelerin yoğunluğu çok oluyor. Hele ki çocuk bakimi ayrı bir sorun. Herşey gönlünce olur inşallah.45 dk leslie yaptım. dünde 30 dk yürümüştüm. akşama mekik çekcem inşallah. bu haftada spor birinciliğimi kimseye kaptırmayı düşünmüyorum
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Kadın olmak zor cidden. temizliği bazen sallıyorum bende oğlum çok özlüyor beni. bende onu.
aninn canım...
aman aman iyi olsunda geç gelsin. hafta sonu falan gezebiliyorsunuz bak biz onuda yapamıyoruz.
gitmiş gitmiş 2600 gitmiş. 6 kg yağdan gitti şimdiye kadar
keşke benimkide deseydi bazen diyorum. bana yük oluyor resmen bazen. bazende işte çocuğu ona emanet edebilirim sonuçta babanne kızsa dövsede içim acımaz Allahtan yapmıyor öyle şeyler.
çok teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?