Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir haftasonu diliyorum

Hazır eşimde uyurken sizlere bir bakayım dedim Kahvaltı ettikten sonra Annemi ararım Şimdi ararsam hazır uyanmışken atla gel der
Hem eşim kalkana kadar şu listelerimizi yaparım

*** 8. Takım 508. Etap ***

Diademe ( 71,4 / 71,6 / + 0,2 / - 0,28 %)
IrResistible_ ( 76,4 / 78 / -1,6 / - 2,09 %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Sabit
LargeGemini ( 71 / / / % ) Sabit, Üye mezun olmak istiyor
Esrası ( 68,3 / 68 / 0,3 / 0,44 % )
serenalar ( 75,1 / / / %) Sabit
Huzurvemavi (90,1 / / / % ) sabit
xyz_s ( 67,4 / / / % ) sabit
elifdnzzz ( 71,6 / 70,7 / 0,9 /1,26 % )
zambak86 ( 65,5 / 64,5 / 1 / 1,53 % )
saimeberen ( 67,6 / 66,9 / 0,7 / 1,03 % )
Sevimasi ( 74,1 / 73,3 / 0,8 / 1,08 % )
Alya39 (69,8 /69,8 / / % ) Sabit
afy2646 ( 96.5 / 95.3 / 1.2 / %1.24 )

Takım Toplamı; 0,307 %

Saimeberenin bildirimide eklenince ortalamamız bu Dün İresistiblenin ortalamasını yazarken eksi işaretini koymamışım onuda bildirim alanında düzelttireyim haksızlık olmasın )

Takım içinde en iyiler;

1. Balonyanak..............................4,73 %
2. Zambak86................................1.53%
3.elifdnzzz...................................1.26%
4.afy2646.....................................1.24%

5.Sevimasi...................................1.08 %
6.saimeberen................................1.03 %
7.Esrası........................................0,44%

Kızlar hepinizi tebrik ederim güzel eksiler gördünüz Eminim haftayada diğer sabit çıkan kızlarda harika sonuçlarla bildirim yapacaklardır
Her ne yaptıysanız aynen devam kızlar

Bu arada bu bizim kendi takım içinde liste olduğu için Balonyanak arkadaşımızıda ekledim ve tabiki verdiği kiloyla zirveye oturdu Hem onada motivasyon olur bizide gaza getirir inşallahhhhhhhhhhhhhh

Şimdi birde spor listemizi hazırlıyayım

Spor Dereceleri;

1. afy2646................................420 dakika
2. zambak86........................... 400 dakika
3. Sevimasi...............................270 dakika
4. Işılduru.................................200 dakika
5. Serenalar...............................150 dakika
6. elifdnzzz................................120 dakika
7. alya39.................................... 70 dakika

Çarşamba gününe kadar geri baktım ve bulduğum spor bildirimleri ancak bukadardı
Yazmayanlar varsada artık bu hafta daha dikkatli olup yazmayın unutmayın

valla başladım gubün
sabah sütlü kahve içtim ve probiyotik yoğurt yedim meyveli yoğurt yerine dünde kefir aldım iki kutu marketten, inş başarılı olurum, sen peki toplam kaç kilo verdin bununla yani başladığında kaçtin sonra ne oldu biraz anlatsana

canım Allah yardımcın olsun kimse annenin yerini tutmuyo, benim kayınvalide daha nişanlıyken bakmam çocupuna uğraşamam diyodu, şükür şimdide hiç hayrı aman rahatsız etmesinde diyom, takılma boşver, kaç kaç çalışıyosun

Diyetisyenden geldim.
3 haftada 2.800 vermisim
2600 yagdan 200 gr kastan 400 gr sudan gitmis. Daha fazla vermis olmam gerekmez mi bu hesabi anlamadim ama neyse onun tartisinda 94.5 geldim yaza kadar 80 ne dusermiyim dedim kilo verebiliyorsun dusersin dedi. Karin bolgemi yine soyledi. Kilo verdikce sarkma yasayabilirsin dedi bol bol hareket etmemi soyledi. Mekik aletini getirmistim annemden bu aksamdan itibarek mekik cekmeyede baslayacağım. Bu konuda zorlayacağım kendimi 50 ile baslamayı dusunuyorum bir kac gun sonra 5 er 5 er artırıp 500 e cikmayi planliyorum ucuk bir rakam oldu ama sarkik karin istemiyorum ondan nefret ediyorum.
Bu zamanda kadar 7 cm belden 10 cmde kalcadan incelmisim he birde hafta bir gün bir öğünüme kacamak yazdi. Fazla abartma dedi. O gün normal ögünüme sütlü bir tatlı eklemeyi planliyorum. Benden bu kadar. Telefondan yaziyorum ya aksama bilgisayardan damlarım. Bol eklisili haftamiz olsun insallah...

ÇO BAŞARILI BİR DÖNEM OLMUŞ, ÇOK SEVİNDİM SENİNADINA

45 dk leslie yaptım. dünde 30 dk yürümüştüm. akşama mekik çekcem inşallah. bu haftada spor birinciliğimi kimseye kaptırmayı düşünmüyorum

Kaptanım ben mezun oldum mu simdi

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

Gecmis olsun canm bence ara ver dikkat et sagliktan onemlisi yok kepek agirliklimi besleniyorsun?

Sagol canm insallah daha iyi olur sonuc
Sanada Allah kolaylik versin calisinca gercekten zor bir kadin kaca bolunur ki
Kadın olmak zor cidden. temizliği bazen sallıyorum bende oğlum çok özlüyor beni. bende onu.

Süpersin canım tebrikler annene de acil şifalar
@balyanak çok güzel sonuç devamını bekleriz supersin
aninn canım...

aman aman iyi olsunda geç gelsin. hafta sonu falan gezebiliyorsunuz bak biz onuda yapamıyoruz.
Umarım çok güzel sonuçlar alırsın canım bol bol yağlardan gitmiştir inşallah.......Aminnn
gitmiş gitmiş 2600 gitmiş. 6 kg yağdan gitti şimdiye kadar

keşke benimkide deseydi bazen diyorum. bana yük oluyor resmen bazen. bazende işte çocuğu ona emanet edebilirim sonuçta babanne kızsa dövsede içim acımaz Allahtan yapmıyor öyle şeyler.
ÇO BAŞARILI BİR DÖNEM OLMUŞ, ÇOK SEVİNDİM SENİNADINA
çok teşekkür ederim canım
Bugün yazamıyorum çok yorgunum ve başım ağrıyor. Akşama inşallah uğrarım.
geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım. Sanada Allah kolaylık versin. Çalışan annelerin yoğunluğu çok oluyor. Hele ki çocuk bakimi ayrı bir sorun. Herşey gönlünce olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…