Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tunaydin kızlar neler yaptınız sabah 9 da kahvaltıdan sonra evi öylece bırakıp kızı yüzme kursuna yazdirmaya gittik hemende başladı üç hoca her birinde 7 çocuk baya eglenceliydi havuzda büyüktü tüm anneler babalar ayaklarında galoş kuzuların yanından ayrilamadik benimki yüzme biraz biliyor evde havuza giriyor diye bilen guruba aldılar karşıya yüz dedi hoca gitti dönerken nefesi yetmedi bir panik oldu kadında tutmadı yüz dedi çıktı ağladı ağlayacak sinir oldum anne bogulucaktim dedi Allah korusun gel sen dedim bugün ilk günün bilmeyen gurupla bir kaç ders alış dedim neyse daha iyi oldu oradaki erkek hoca ilgili çıktı kuzum rahatladı devam etti geldik şükür

Selam kizlar mutlu huzurlu pazarlar
T turkmenkizi86
Mekik aletiylemi cekiyosun canm
Benimde var bende cekmeye baslasam mekik
daha guzel gider yaglar
Tesfik edelim birbirimizi ne dersin :)
Evet canım mekik aletiyle cektim. Valla beni tesvik edecek birini ariyorum. Beraber cekelim.

Benim esimde benzer seyi yasamis kendi yuzme ogreniyor da. Bazi hocalar duyarsiz oluyot sanirim. O ogrensin bende gidecegim yuzmeye.

Ben yüzüyorum da esimde bilmiyor havuzada girince çok komik ayakta durup kızlarla ilgileniyor bende yüzüyorum balık gibi diyor bogulsam beni kurtarabilirmisin denizde falan dedim o kadar uzun mesafede kimse kimseyi çekemez suda, sende yazil öğren ben gerçi kursa gitmedim çocukluğumdan beri yazları sezonluk tatillerde kendi kendime öğrendim

İyi aksamlar kızlar bugün pek uğrayamadım haftasonu olduğundan biraz yoğundum.

Menüm
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
Yeşillik
2 dilim ekmek

Öğle
2 tane etsiz çiğ köfte
Domates
Marul
1 bardak ayran

Ara
Bir küçük kare bitter

Su 2lt
Spor 15dk yürüyüş
Birazdan bir elma yerim.

Kızlar bimden besi bir arada cay aldım. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi. Benim bağırsaklarım biraz tembel o yüzden aldım. Bu çayı ne zaman içsem faydasını görürüm acaba.

Hayirli aksamlar kizlar

Sabah 1 elma

Peynir
Zeytin
Domates
Yesillik
2 d.kizarmis ekmek

Ara..
Portakal
Az findik

Aksam...
Mantar corbasi
Cicekli mancar yumurtali
Yogurtlu havuc

2.5 lt su
20 dak sor
H.spor. 70 dakika

Kızlar bimden besi bir arada cay aldım. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi. Benim bağırsaklarım biraz tembel o yüzden aldım. Bu çayı ne zaman içsem faydasını görürüm acaba.
Canim ben okulda brokoli yedigim zaman acayip faydasini goruyorum. Bir ögunumu haslanmis brokoli ile gecirdim sinirsiz yiyebilirsin. Ben 250 gr kadar hasliyordum. Oglen yiyordum eve gelince direk tuvalete. Cok tembel degil bagirsaklarim ama cok cakistiginida soyleyemem. Dene bak faydasini gorursun. Bahsettigin cayi kaptanimizda icmisti ise yariyor diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…