Evet canım mekik aletiyle cektim. Valla beni tesvik edecek birini ariyorum. Beraber cekelim.Selam kizlar mutlu huzurlu pazarlar
T turkmenkizi86
Mekik aletiylemi cekiyosun canm
Benimde var bende cekmeye baslasam mekik
daha guzel gider yaglar
Tesfik edelim birbirimizi ne dersin :)
Sagol canım hep birlikte insallahbugün daha iyiyim canım sağol.
geçmiş olsun canım. Ailece diyet yapmak seni daha motive edecektir.
senin adına çok sevindim canım. İnşallah yaza kadar istediğin kiloya gelirsin.
güzel menü tebrikler.
Benim esimde benzer seyi yasamis kendi yuzme ogreniyor da. Bazi hocalar duyarsiz oluyot sanirim. O ogrensin bende gidecegim yuzmeye.Tunaydin kızlar neler yaptınız sabah 9 da kahvaltıdan sonra evi öylece bırakıp kızı yüzme kursuna yazdirmaya gittik hemende başladı üç hoca her birinde 7 çocuk baya eglenceliydi havuzda büyüktü tüm anneler babalar ayaklarında galoş kuzuların yanından ayrilamadik benimki yüzme biraz biliyor evde havuza giriyor diye bilen guruba aldılar karşıya yüz dedi hoca gitti dönerken nefesi yetmedi bir panik oldu kadında tutmadı yüz dedi çıktı ağladı ağlayacak sinir oldum anne bogulucaktim dedi Allah korusun gel sen dedim bugün ilk günün bilmeyen gurupla bir kaç ders alış dedim neyse daha iyi oldu oradaki erkek hoca ilgili çıktı kuzum rahatladı devam etti geldik şükür
Allah iyiligini versin güldürdün beniAnca mayonun ucundan beni dibe cekmeyecek şekilde tutunursan kendini serbest bırakıp suda çekerim yoksa hep birlikte mortingen
Yok diyor ben o panikle senide bogarim dedim o zaman ötede boğul çocukları kurtarayim, deli kadin diyor
ellerinize sağlık. Afiyetle yersiniz inşallah.Merhaba kızlar nasilsiniz ablamla yaprak sardik tum günümüz yogun gecti siz neler yapiyonuz
Canim ben okulda brokoli yedigim zaman acayip faydasini goruyorum. Bir ögunumu haslanmis brokoli ile gecirdim sinirsiz yiyebilirsin. Ben 250 gr kadar hasliyordum. Oglen yiyordum eve gelince direk tuvalete. Cok tembel degil bagirsaklarim ama cok cakistiginida soyleyemem. Dene bak faydasini gorursun. Bahsettigin cayi kaptanimizda icmisti ise yariyor diyordu.Kızlar bimden besi bir arada cay aldım. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi. Benim bağırsaklarım biraz tembel o yüzden aldım. Bu çayı ne zaman içsem faydasını görürüm acaba.
Vav sporda bu hafta birinci olacagim mi diyorsun. MasallahToplam spor 160+15=175dk.
Simdiden afiyet olsun. Benim canim annemde sarar gonderir bana.Merhaba kızlar nasilsiniz ablamla yaprak sardik tum günümüz yogun gecti siz neler yapiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?