- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Olur cekelim canim yarin basliyorum ben insallahEvet canım mekik aletiyle cektim. Valla beni tesvik edecek birini ariyorum. Beraber cekelim.
Bende 25 erli 4 set yaptim. Tamam soralim hergun birbirimize o zaman.Olur cekelim canim yarin basliyorum ben insallah
50. 50 2 set yaparim ben
afiyet olsun canım.Hayirli aksamlar kizlar
Sabah 1 elma
Peynir
Zeytin
Domates
Yesillik
2 d.kizarmis ekmek
Ara..
Portakal
Az findik
Aksam...
Mantar corbasi
Cicekli mancar yumurtali
Yogurtlu havuc
2.5 lt su
20 dak sor
H.spor. 70 dakika
evet canım brokoliyi ben de duymuştum ama hic denemedim. En kısa zamanda almaya calısıcam.Canim ben okulda brokoli yedigim zaman acayip faydasini goruyorum. Bir ögunumu haslanmis brokoli ile gecirdim sinirsiz yiyebilirsin. Ben 250 gr kadar hasliyordum. Oglen yiyordum eve gelince direk tuvalete. Cok tembel degil bagirsaklarim ama cok cakistiginida soyleyemem. Dene bak faydasini gorursun. Bahsettigin cayi kaptanimizda icmisti ise yariyor diyordu.
hava güzel olduğu zamanlar yürüyorum canım ama bugün pek yürüyemedim çok rüzgar var. Dışarı çıktım ama 15dk yürüyebildim. Bende sizin gibi evde spor yapabilsem çok isterdim ama hic sevmiyorum. Evde spor yapabilenlere özeniyorum. Maşallah diyorum.Vav sporda bu hafta birinci olacagim mi diyorsun. Masallah
Disari cikamadigim icin evde yapmaya calisiyorum bende canim. Aslinda kosu bandim var ama kullanmaya firsatim olmuyor oglum yapisik ikiz gibi oluyor. Leslienin bazi hareketleri beni acayip yoruyor.afiyet olsun canım.
evet canım brokoliyi ben de duymuştum ama hic denemedim. En kısa zamanda almaya calısıcam.
hava güzel olduğu zamanlar yürüyorum canım ama bugün pek yürüyemedim çok rüzgar var. Dışarı çıktım ama 15dk yürüyebildim. Bende sizin gibi evde spor yapabilsem çok isterdim ama hic sevmiyorum. Evde spor yapabilenlere özeniyorum. Maşallah diyorum.
Kolay gelsin canim sagolBiraz ütüm var onları yapayım sonra yine gelmeye çalışırım.
Anlastik sorumluyuz artik mekik cektinmi rakibem gitsin bu gobus falan de bana gaz verBende 25 erli 4 set yaptim. Tamam soralim hergun birbirimize o zaman.
Tamam aynen sende bana ver o zaman koca gobuslerden kurtularim hakketen gobus olsun yaniAnlastik sorumluyuz artik mekik cektinmi rakibem gitsin bu gobus falan de bana gaz ver
çok güzel menü.Bugunkü menum
Sabah
Yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi recel
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 kuru kayisi
Oglen
2 haslanmis tavuk but
Salata
Ara
3 kuru kayisi
Aksam
2 yk kiymali sebze yemegi
Haslanmis brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak tarcinli süt
1 dilim armut
Diyet listemde iki porsiyon meyve yaziyor son ara öğunde ama ben onu yemem herhale.
Spor yapamadim bugun oglum uyumadı gündüz. Acayip bacaklarım agriyor hic gözüm kesmiyor yani. Reglide oldum sonunda.
100 tane mekik cektim sabah
Haftalik toplam spor 75 dk
utu her kadının kabusu herhalde. Daha seveni duymadım.Benimde ütülerim var bir tarafim yap simdi diyor bir tarafim yarina utulenmeyecek birsey giy diyor...
Esimin kiyafetlerini utulemekten elimi cektim ben o yuzden cok zorlamiyor. Kendi kiyafetlerimi utuluyorum sadece.çok güzel menü.
utu her kadının kabusu herhalde. Daha seveni duymadım.
Kolay gelsin canim sagol
Benimde var utuler gondereyim yapiver:)
eşin ütülerini kendi mi yapıyor canım.Esimin kiyafetlerini utulemekten elimi cektim ben o yuzden cok zorlamiyor. Kendi kiyafetlerimi utuluyorum sadece.
Evet pantolonlari beceremiyorum. Onceden pantolonlari o utulerdi ust kiyafetleri ben. Cocuk oldu ben calismaya baslayinca yetisemedim herseye. Gomlekleride biraktim. Gecen kolaylik olsun diye butun gomleklerini utuledim beyimiz begenmemis hepsini bastan utulemis artik hayatta utulemem.eşin ütülerini kendi mi yapıyor canım.
Giderken otobusle git gelirken yürüyerek gel yokuş cıkmamış olursun olmazmıYarin okula gotureceklerimi ayarladim. Sabah ugrasmayacağım. Yemegi fazlaca pisirdim. Birazini bugun yedik yarin yanina pilav belki birde corba yaparım. Sabah yuruyerek gitmeyi planliyorum esim yok gitme diyor. 3.5 km falan ama bazi yerleri surekli yokus. Nöbetciyim birde okulda. Zaten hareketli olcam. Kararsiz kaldim.
Iki otobus degistirmem gerekecek. Ben eski bildigim duzen gideyim.yarisini tramvay yarisini yuruyerek. Bu hafta sporum az olur sanirim.Giderken otobusle git gelirken yürüyerek gel yokuş cıkmamış olursun olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?