Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kadinlar kulubunun en guzel hatunları.

Huzurvemavi sevgili Rakibem sırf sana söz verdim diye kahvaltidan once 100 tane mekik cektim. Bugun cok yorulup gelecegim aksam daha zor olurdu. Acayip zorlandim karin kaslarim cok agriyor. Iyiye isaret dimi? Hadi sendende bekliyorum bu performansı.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kayıp kaptanınız geldiiiiiiiiiiiiiii
Valla bazen kendimi İsviçre Çakısı gibi hissediyorum her işe yarıyorum

Dün kahvaltı faslından sonra önce eşimle dükkana gittik ( daha evvel hep birileri dükkanda var diye bizi sokmazdı içeri sonunda adamcağızın ufakda olsa çalışma alanını gördük )
Rahmetli babasının eski tezgahınıda vermiş eski ortak Tabi büyük kızım onu görünce kendini tutamadı ağlamaya başladı torunların içinde en çok o rahmetli dedesiyle vakit geçirirdi ve ne zaman dükkana gitse o tezgaha dikkat et desede dedesi hep gider kafayı aynı yere vurup dururdu tabi o zamanlar boy yok 3 - 4 yaşlarındaydı

Bİr yarım saatten fazla eşime ailecek yardımcı olduk sonrada kızlarla alışverişe gittim
Şansa ilk gittiğimiz AVM ana baba günüydü ve otoparkına bile giremeden vazgeçtim ve bir başka AVMye geçtik ordada Annemle deng geldik mi
Giderken çağırmıştım onuda yok Eyüpte kuran okuyorum demişti ama eve gelince aklına bir salopet düşmüş Almanyadaki torunu için ve oda en yakın AVM orası diye gittiğimiz yere gelmiş Neyse iyi oldu oda dönüşü yürümek zorunda kalmadı

Kızlara birer hırka, büyük kıza bir beyaz gömlek ufaklığa da düz beyaz bir tshirt ( üzerine kelebekler işliyorum minik kuşuma ) birde kendime 1 cift ayakkabı alıp döndük
Tam ay çok yoruldum yayılayım derken eşim aradı dükkanda kimse yok istersen gel bana arkadaş ol diye
Hadi kızlarıda bırakıp eşimin yanına gittim ve maşallah bayada iş varmış adama yardıma gitmesem kesin gece 1e kadar uğraşırdı

Karı koca bir yandan müzik dinledik bir yandan sohbet edip kalan işleri bitirdik ama yinede gece 11de ancak eve gelebildik üstelik en son saçımdan tutun paçalarıma kadar talaş ve toza bulanmıştım
İnanılmaz yoruldum ama bir okadarda zevkliydi hatta defalarca eşimi bana hayran hayran bakarken yakaladım
Adamcağız ya Helal kız sana Allah razı olsun her işimde en büyük desteğim sensin dedi

Tabi eve gelince doğru duşa attım kendimi ve nasıl yorulduysam anında sızmışım

Bugünde kurs var Aslında gitmeyecektim de hadi önümüzdeki haftalarda yarım gün gideceğim ( küçük kuzunun okulundan dolayı ) bari hoca kafadan takmasın dedim

Bazen cidden insanı dersten soğutuyor hocalar
Büyük kızım daha 8 - 9 yaşındayken bir heves yüzmeye yazdırdım olimpik havuz tabi ve hiç bilmediğini hatta sudan korktuğunu izah ettim Hoca bunlara 1 ders fayans üzerinde hareketleri gösterip ikinci ders direk havuza atlayın dedi bizde tribünde izliyoruz o zaman Anneler olarak Benimki tabi boğulurum atlayamam demiş hocada buna merak etme atla boğulursan seni kurtarım demiş ( sopa uzatıyordu dışardan hani atlayıp su yüzeğine çık tutun ona diye )
Benimki atladı ama hem benim hem onun ömründen rahat 5 sene gitti Çıktığında zangır zangır titriyordu ve hoca hadi bir daha dediğinde ağlayıp ben istemiyorum diye tutturdu haklı olarak
Bir daha o oldu onu götüremedim hatta 17 yaşında bak yazın denize bile girmek istemez
GEçen ufaklığı yazdıracağım dedim de ona bile karşı çıktı hayır izin vermiyorum diye ( ki bu yazdıracağım yer başka bir yer ve asla atlayarak çocukları suya salmıyorlar ) hatta onada dedim o kursa yazıl diye ama inatla gitmem diyor
Kardeşi için bile zor ikna ettim yoksa onada izin vermeyecek
Bazı hocalar insanın hayatında iz bırakıyor maalesef
Hep diyorum belki ileride heveslenip öğrenir inşallah diye

Anca mayonun ucundan beni dibe cekmeyecek şekilde tutunursan kendini serbest bırakıp suda çekerim yoksa hep birlikte mortingen

Benim eşimde yüzme bilmez hatta çenesine gelince başlar nefes sıkıntısı
Hep diyorum Allah korusun bari kendinizi kurtaracak kadar yüzme öğrenin diye ama yok adam Pomak ( Pomaklar suyu pek sevmez ) kızıda ona çekmiş ama en azından ufaklığı kendime benzettim nerde bir etkinlik bizimki hadi gidelim der

Kızlar bimden besi bir arada cay aldım. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi. Benim bağırsaklarım biraz tembel o yüzden aldım. Bu çayı ne zaman içsem faydasını görürüm acaba.

Canım aç karnına içersen çok daha güzel faydasını görürsün

Benimde ütülerim var bir tarafim yap simdi diyor bir tarafim yarina utulenmeyecek birsey giy diyor...

Aynı şeyi banada söyleyenler var yandan yandan
Nefret ediyorum ütüden ( eskiden nasıl bir manyaklıyksa iç çamaşırlarına kadar ütülerdim şimdi yetişemeyince sadece dışarı giydiğimiz kıyafetleri ütülüyorum evde giydiklerimizi güzel katlayınca pek istemiyor )

Yine sen bilirsin ama bencede eski sisteminle git yoksa çok bayır varsa okula gidene kadar kan ter içinde kalırsın
Okulun çok uzak değil yoksa hani 45 dakikada en fazla gidilir

Kız kuralları paylaştında ne demek istedin anlamadık :) Azimliyim benide mi alın diyorsun yoksa :)

Bende

Araniza katilmak istiyorum79 kiloyum

Eee o zaman aramıza hoş geldin diyelim
Kuralları okumuşsun zaten de ben bir özetliyeyim;

Bol bol paylaşım ( günde en az 5 mesaj )

Her gün menü ve yapılıyorsa spor bildirimi ( sporu topluyoruz cumalara kadar )

Cuma bildirm günü yani kilolarımızı saat 12ye kadar hadi taş çatlasın 14 diyelim bildiriyorsunuz
Takımın listesini paylaşım alanına taşıyorum bende
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü cuma takımın listesine girebiliyorlar

Baya kalabalık bir takımız ve üye sayımızın sınırına yaklaştık o yüzden düzenli paylaşımı keisnlikle istiyorum yoksa listeye alamam
İlk fırsatta kendini daha ayrıntılı tanıtırsan sevinrim
Bu ara bende kendimi tanıtayım;

Bendeniz Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ( gerçi daha bu sene doğum günleri )
PKO ve insülin direnci yüzünden zor kilo verenlerdenim ama tedaviye başladım şükür elbet o dirençde kırılacak
Rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110u gördüm ( gerçi bir ara 93 - 94 arası gidip geliyordum ama eşimin sağlık sorunları benide bozdu )
Azimle devam :) inanıyorum o direnç kıralacak ve ben çok daha aşağıları göreceğim

aa muz yiyebiliyoruz bu şekilde yani süperrr kız var ya bu hafta işe yararsa süper olcak çünkü cuma evlilik yıldönümü çok güzel olmalıyım

Günaydın abliş :) Kendim yaptım ablacım bi kaç istisna dışında, plansız programsız yolculuk yapmıştım mesela onda hazır çabuk çorbalar varya domatesli olanını kullanmıştım sadece. Perşembe günü senin için en ideal gün o zaman, sabote edecek birileri varken bu diyet özellikle zor :) Mercimek çorbası olmasın ablacım un koymuyorsun iyi ama sebze yerine geçmediği için istediğin kadar etkiyi yaratmaz, sebze olması daha garanti Domates ve havuç çorbasını çok tüketiyorum ben, belki biliyorsundur ama bilmeyenler için de paylaşacağımı düşünerek domates çorbası tarifime başlıyorum. Çok olsun ısıtıp ısıtıp yiyeyim diye 7-8 adet büyük domatesin kabuklarını soyup blenderda geçiriyorum, daha sonra tencerede en önce göz kararı yağ ve 1 tepeleme yemek kaşığı salçayı kavuruyorum, ardından 1 silme yemek kaşık un koyuyorum onu da kavurunca püre domateslerimi atıyorum içine. Bir kaç dakika da öyle kavuruyorum, tuzunu baharatını ekip suyunu koyuyorum kaynayana kadar bekliyorum. Ocaktan alınca yarım bardakta süt döküyorum ben daha kremamsı bir tat veriyor diye. Bu şekilde tüketiyorum. Havuç çorbası da tüketilecek güzel bir çorba bence, 4 adet havucu rendeleyip tencerede en önce zeytinyağı ile soteliyorum. Havuçlar ölünce ardından 4 su bardağı su koyup ateş altında yumuşamaya bırakıyorum. Pişince onu da tamamen blenderdan geçirip terbiyesini hazırlıyorum bir yandan. Başka bir tavada yine zeytinyağı ve 1 kaşık unu kavuruyorum, kokusu çıkınca 1 bardak süt koyuyorum hızlı hızlı karıştırıp ardından hemen de 1 yumurta sarısını atıyorum iyice karıştırıyorum.Kıvamı hemen yoğunlaşmaya başlayacak iyice karıştırınca hemen blendardan geçirdiğim havucun içine löp atıyorum Beraber karıştırdıktan, tuzunu biberini attıktan sonra bir daha blenderdan geçiriyorum yine daha pürüzsüz oluyor, işte bu kadar

aa muz yiyebiliyoruz bu şekilde yani süperrr kız var ya bu hafta işe yararsa süper olcak çünkü cuma evlilik yıldönümü çok güzel olmalıyım
Aynen yiyebilirsin ama günde 2 3 kere yapılacak birşey değil ona dikkat ederek İnşallah yarayacak evlilik yıldönümü gazıyla kısa sürede istediğin kiloda olacaksın zaten inanıyorum sana

Günaydın kızçeler, cumartesi ve pazar günü 1'er buçuk saatlik yürüyüş yaptım. Ama diyeti accık sabote ettim bence az bile yaptım aslında. 2 günde evde misafirler vardı herkes eli dolu gelmiş, komşu kek yapmış falan Bir de cumartesi gününe ilave etmeyi unutmuşum ben, buraya çok sık giremediğim için herşeyi belirtemiyorum maalesef.. İş çıkışı patronlarımız mangal partisi yapmıştı, zorla bana da yedirdiler gerçekten zorla ama yemicem sevmiyorum dedikçe hakkımı helal etmem diye konuştular benim çekindiğimi düşündüler anlamadım ama cidden çok ısrar ettiler, az birşey yedim sırf gönülleri olsun diye önüme getirip getirip durdular mangalları sağolsunlar.. bir de patronum yani bir yerden sonra ayıp olur diye düşündüm Onun dışında cumartesi gününün başka falsosu yok, ama pazar günü cumartesi günü komşumun getirdiği çikolatalı keke dayanamayıp 4-5 çatal yedim.. Pişman değilim valla iyi geldi ne yalan diim Bir de çorbanın yanında 2 haşlanmış yumurta yedim bir de akşam bir adet pişmaniye ve yağlı gevrek yedim Kaçamaklarım bu kadar, regl olcam ben ondan canım çekiyor napıyım Bu hafta tartıda fazla da çıkabilirim acayip ödem doluyorum çünkü şu an bile biraz var zaten bir de bu kaçamaklarında etkisi olabilir. Kızlar ödem olmaması için ne yapılmasını gerektiğini bilen varsa sevinirim valla yeri gelmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…