- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
8. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
8.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
>>> 1.sarı kart,2.sarı kart ve kırmızı kart ile diskalifiye...
sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...!
*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı ve mesaj sayılarının toplamı da yazılacak.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...
sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...!özel durumlar kaptanın insifiyatinde...!
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile+günlük mesaj sayısını bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...
sarı kartların silinmesi>>> genel bireyselde ilk 3 dereceye girenlerin sarı kartları silinir.her kilo verdiği hafta,bir önceki sarı kartı silinir...!
* yeni üyenin deneme süresi 3 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.
*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...
*cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.
* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
MUTLAKA OKUYUNUZ...!!!
***13. takımdan alıntıdır***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
EK OLARAK;
Kardeş takımımız: 3. takımdır.
kardeş takımın arada sırada topikleri ziyaret edilecek ve yardıma ihtiyaçları olduğunda yardım edilecek.
aynı şekilde bizimde yardıma ihtiyacımız olduğunda yardım istenilecek.
şu 3 linkdeki güncellemelerin son sayfalarını hergün okuyun,takip edin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953&page=15&p=32695734#post32695734
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1049
HER ÜYE TAKIM LİSTESİNİ HAZIRLAMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDADIR
1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...
SPOR VE MESAJ SAYISI KONUSU İSE ŞU ŞEKİLDE;
spor ve mesaj sayısı başlangıç >>cuma günü sabahı
spor ve mesaj sayısı bitiş >>perşembe akşamı
yani cuma günü sporlarınızı ve mesaj sayılarınızı bildirirken,perşembe akşamına kadar olan sporlarınızı ve mesaj sayılarınızı toplayıp yazıyorsunuz.kilo bildirimini erken saatlerde yaptığımız için cuma günkü sporlar ve mesaj sayıları gelecek haftaya dahil ediliyor...
kilomuzu ve sporumuzu ve haftalık mesaj sayımızı şu şekilde bildiricez:
***ÖRNEKTİR***
kilo bildirimim
geçen hafta : 90,5
bu hafta :90,4
aradaki fark :0,1
hesaplanmış hali : %0,11
bu haftaki toplam sporum :115 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :35
GÜNLÜK GÜN SONU BİLDİRİMLERİMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR
bugünkü menüm:
sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara
içilen su:
yapılan spor dakikası:
mesaj sayım:
Tunaydin kızlar neler yaptınız sabah 9 da kahvaltıdan sonra evi öylece bırakıp kızı yüzme kursuna yazdirmaya gittik hemende başladı üç hoca her birinde 7 çocuk baya eglenceliydi havuzda büyüktü tüm anneler babalar ayaklarında galoş kuzuların yanından ayrilamadik benimki yüzme biraz biliyor evde havuza giriyor diye bilen guruba aldılar karşıya yüz dedi hoca gitti dönerken nefesi yetmedi bir panik oldu kadında tutmadı yüz dedi çıktı ağladı ağlayacak sinir oldum anne bogulucaktim dedi Allah korusun gel sen dedim bugün ilk günün bilmeyen gurupla bir kaç ders alış dedim neyse daha iyi oldu oradaki erkek hoca ilgili çıktı kuzum rahatladı devam etti geldik şükür
Anca mayonun ucundan beni dibe cekmeyecek şekilde tutunursan kendini serbest bırakıp suda çekerim yoksa hep birlikte mortingen
Kızlar bimden besi bir arada cay aldım. Daha önce kullanıp faydasını gören var mi. Benim bağırsaklarım biraz tembel o yüzden aldım. Bu çayı ne zaman içsem faydasını görürüm acaba.
Benimde ütülerim var bir tarafim yap simdi diyor bir tarafim yarina utulenmeyecek birsey giy diyor...
Yarin okula gotureceklerimi ayarladim. Sabah ugrasmayacağım. Yemegi fazlaca pisirdim. Birazini bugun yedik yarin yanina pilav belki birde corba yaparım. Sabah yuruyerek gitmeyi planliyorum esim yok gitme diyor. 3.5 km falan ama bazi yerleri surekli yokus. Nöbetciyim birde okulda. Zaten hareketli olcam. Kararsiz kaldim.
Bende
Araniza katilmak istiyorum79 kiloyum
aa muz yiyebiliyoruz bu şekilde yani süperrrBugün 1.5 saat yürüyüs yaptim ve eve geldim bir de ne goreyim; cikiletali kekama yemiycem , komsu yapmis ben seviyorum diye vallahi sinaniyorum ya ekte bugün yaptigim smoothiem mevcut Esrasi arkadasima da ornek olsun istedim, bak acayip iyi geliyor tatli istegine de, denemek istersen; bir muz bir su bardagi süt 2 kasik yogurt ve bir tatli kasigi pekmez ya da bali robotta gecir iste bu kadar. devasa bir bardak oluyor ic ic bitmiyor
canım hoşgeldin inşallah ulaşırsın en kısa zamanda hedefine bugünden itibaren başlıyorsun yazmaya cuma günü bütün guruplar arasına 3 hafta sonra giriyosunBen bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
SElamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Aslında 2 saat evvel eve geldim ama eşim sağ olsun laptobla cizim yapınca ancak bana sıra geldi
Gün çok yoğun ve yorucuydu ama yinede çok zevkliydi
Bol bol sohbet ettik tabi bütün servis yine bana kızkardeşim her zamanki gibi kıvırdığı için
Öğlende ona kahve içmeye gittik sonrada dönüşte akşam Annemin Amcakızını kızlarıyla Metro durağına bıraktım. Akşam yemeğine Annemlerde toplandık ve her zamanki gibi yine ikizler benim kıza zarar vermeye kalkıştılarBu kez tek kelime etmedim ( yoksa yine gerilecektik çünkü damat sağ olsun çocukları zarar dahi verse git öte dediğimiz an uyuz oluyor ) ama kuşum akıllıca davranıp siz bana zarar veriyorsunuz sizinle oynamayacağım dedi
Şükür bu geceyi sıkıntısız atlattık
Artık çarşamba akşamı yine Annemde toplanırız ( Perşembe sabahı Almanyaya uçacaklar 3 haftalığına ) sonra zaten o arada biz kızkardeşimle kursta bir araya gelsekde çocuklar olmadığı için sıkıntı yaşanmaz
Zaten fıstık gibi hatunsuneminim cumaya kadar az daha gider ve çok daha güzel olursun
Tebrik ederim canım neredeyse hepsi yağdan gitmiş yani kalıcı ne mutlu sana Darısı benim başıma valla ayın 1ini iple çekiyorum
Umarım bende hep yağdan gitti diye paylaşmak nasip olur
Çok çok geçmiş olsun canımİnşallah geçmiştir başın
Bak sana ne güzel bir motivasyon oldu ve keki yemedin
Eminim haftaya dahada güzel bir rakam bildirirsin
VAlla diyetisyene gitmeden bende denemek istiyorum şu sıvı diyeti ( en azından diyetisyendeki başlangıcım az eksik olsun) hatta Perşembe sabahı başlarım hazır Annemde gitmiş olacak beni sabote edemez
Bu arada çorbaları hep kendinmi yaptın yoksa hazırda kullandınmı
Birde Mercimek çorbasını çok seviyorum ben hatta genelde hiç un eklemem, sadece çok az salça ve yağ, az tuz ile bir nevi haşlanıyor ve sonra blenderden geçiriyorumtabi içine evde varsa kereviz ekliyorum çok lezzetli oluyor
Bana tarif yazarmısın en azından eksik malzeme varsa alayım perşembe günü marketten ( halkgünü o zaman)
Aynen yiyebilirsin ama günde 2 3 kere yapılacak birşey değil ona dikkat ederekaa muz yiyebiliyoruz bu şekilde yani süperrrkız var ya bu hafta işe yararsa süper olcak çünkü cuma evlilik yıldönümü çok güzel olmalıyım
Günaydın, hoşgeldinizBen bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
Deneyin, denettirinArkadaslar bende buraya yeni girdim bu havuc corbasini bende deniycem insallahh saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?