valla heryol mübah deniycez artık naapalımmaramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine ulaşırsın.
Bende istiyorum ama bu hafta olmadı artik önümüzdeki haftalarda denicem. Ben bu hafta hic ara öğün yapmadan beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah iyi sonuç alırım. Perşembe günüde cuma tartıda az çıkmak için sadece çorba içerim inşallah.
Allah kolaylık versin. Hastaneye ablan için mi gittin.
senin sonucuda merakla bekliyorum. İnşallah @Balonyanak arkadaşımız gibi kilo verebilirsin. Sen de verirsen buradakiler de daha istekli olur diye düşünüyorum.valla heryol mübah deniycez artık naapalımm
marhaba canim hosgeldin grubumuza hedefine en kisa zamanda ulasman dileğiyletesekkur ederim hosbuldum canim
hem ablam hem kendim icin canim kalbim agriyodu eko cekildi cok sukir kalpte bisey cikmadi doktor kas agrisi dedi ablamin da boynunda kist var emar istediler 12 nisana gun verdiler bizde baska nir hst randevu aldık umarim o hast erken zamana gun verıraramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine ulaşırsın.
Bende istiyorum ama bu hafta olmadı artik önümüzdeki haftalarda denicem. Ben bu hafta hic ara öğün yapmadan beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah iyi sonuç alırım. Perşembe günüde cuma tartıda az çıkmak için sadece çorba içerim inşallah.
Allah kolaylık versin. Hastaneye ablan için mi gittin.
AYNEN UMARIM BENDE BAŞARIRIM AMA kolay değil yaa karnım çok acıktı @Balonyanak nasıl dayanıyodu acaba, gerçi ben bi buçuk kepçe çorba içtim o 4 kaseden bahsediyodu napiyim bizim yemekhane sıkınmtılı bide ben müdürüm burda herkes naptığımı merek ediyo sinir bozucusenin sonucuda merakla bekliyorum. İnşallah @Balonyanak arkadaşımız gibi kilo verebilirsin. Sen de verirsen buradakiler de daha istekli olur diye düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin canım inş, mutlu olun ailece <3Kizlar araba surmek cok keyifli bisey bugun son dersim hafta sonu sinav var onu gecersem allah bilir birdaha nezaman kullanirim rabbim tez zamanda ince basimizi sokacagimiz bi ev almayi nasio eder sonrada araba
canım bence profil resmini değiştir, daha motive ediici güzel bi resim koyMenu gayet hafif olmus canim hadi bakalim yarin nasil olacak. Bende diyetisyene gidecegim gun misir gevregi yiyorum az cikayim diye
geçmiş olsun canım. Benim eşimde kalbim ağrıyor diye doktora gitti ve doktor soğuklardan dolayı kasların geriliyor dedi. Havalar ışınca sorun yok ama soğuk olduğum da nefesi biraz daralıyor.marhaba canim hosgeldin grubumuza hedefine en kisa zamanda ulasman dileğiyle
hem ablam hem kendim icin canim kalbim agriyodu eko cekildi cok sukir kalpte bisey cikmadi doktor kas agrisi dedi ablamin da boynunda kist var emar istediler 12 nisana gun verdiler bizde baska nir hst randevu aldık umarim o hast erken zamana gun verır
Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. Bir kase çorba gerçekten az. Çalışınca yemek sıkıntısı yaşanıyor evde olsan daha rahat yapabilirdin.AYNEN UMARIM BENDE BAŞARIRIM AMA kolay değil yaa karnım çok acıktıBalonyanak nasıl dayanıyodu acaba, gerçi ben bi buçuk kepçe çorba içtim o 4 kaseden bahsediyodu napiyim bizim yemekhane sıkınmtılı bide ben müdürüm burda herkes naptığımı merek ediyo sinir bozucu hatta sade çorba ve yoğurt aldım diye herkes ayrı bi soru sordu midem ağrıyo dedim napim şimdi toplantıya gircem artık çıkısında ayran içerim akşam eve gidincede inş bol bol çorba içicem
evet bazen ev hanımı olasım geliyo çok daha huzurlu sanki :)geçmiş olsun canım. Benim eşimde kalbim ağrıyor diye doktora gitti ve doktor soğuklardan dolayı kasların geriliyor dedi. Havalar ışınca sorun yok ama soğuk olduğum da nefesi biraz daralıyor.
Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. Bir kase çorba gerçekten az. Çalışınca yemek sıkıntısı yaşanıyor evde olsan daha rahat yapabilirdin.
X xyz_s Canım bir tek senin bildirimin kaldı
Bu arada yüzünü gören cennetlik oldu kız özlettin kendiniYanlış anlama ama artık seni daha sık burada görmek isteriz sonuçta diğer arkadaşlarımız devamlı fedakarlık yapıyor yeri geldiğinde düzenli olarak paylaşım yapıyorlar Lütfen sende bu konuda biraz daha özenli ol kuzu çünkü adminler o konuda uyarınca benimde bahanem olmaz sonuçta sırf bizim takım değil bir sürü üye var
Çarşamba sabit diye yazmışsın ama onu baz alayım mı bilemedimGerçi şimdi gördüm Annendeydin pazar dönecektin o zaman bu bildirimini baz alayımda pazardan sonra her fırsatta burada görelim seni
Oyy tripte yaparmis rakibesine hem spor rakibem olsun hem diyet rakibem opuyorum canm gaz ver arada bana sesin cikmiyor
Ne zaman giricem peki listeye arkadasim yeni katiliyorum pek anlamiyorum ama artik canima yetti benimde iki oglum var biri 5 biri 3 bucuk yasinda bende kilolari bi aliyorum bi veriyorum en son 70.tim.smdi 2 3 ay icinde 79.oldum napicam bilmiyorumm
günaydın kızlarrrrr
sizin fikrinize ihtiyacım var, eşime ne hediye alsam acaba özellikleoynakbasi34 senin fikirlerin güzel oluyo cevap bekliyorum
Günaydın abliş :) Kendim yaptım ablacım bi kaç istisna dışında, plansız programsız yolculuk yapmıştım mesela onda hazır çabuk çorbalar varya domatesli olanını kullanmıştım sadece. Perşembe günü senin için en ideal gün o zaman, sabote edecek birileri varken bu diyet özellikle zor :) Mercimek çorbası olmasın ablacım un koymuyorsun iyi ama sebze yerine geçmediği için istediğin kadar etkiyi yaratmaz, sebze olması daha garantiDomates ve havuç çorbasını çok tüketiyorum ben, belki biliyorsundur ama bilmeyenler için de paylaşacağımı düşünerek domates çorbası tarifime başlıyorum. Çok olsun ısıtıp ısıtıp yiyeyim diye 7-8 adet büyük domatesin kabuklarını soyup blenderda geçiriyorum, daha sonra tencerede en önce göz kararı yağ ve 1 tepeleme yemek kaşığı salçayı kavuruyorum, ardından 1 silme yemek kaşık un koyuyorum onu da kavurunca püre domateslerimi atıyorum içine. Bir kaç dakika da öyle kavuruyorum, tuzunu baharatını ekip suyunu koyuyorum kaynayana kadar bekliyorum. Ocaktan alınca yarım bardakta süt döküyorum ben daha kremamsı bir tat veriyor diye. Bu şekilde tüketiyorum. Havuç çorbası da tüketilecek güzel bir çorba bence, 4 adet havucu rendeleyip tencerede en önce zeytinyağı ile soteliyorum. Havuçlar ölünce ardından 4 su bardağı su koyup ateş altında yumuşamaya bırakıyorum. Pişince onu da tamamen blenderdan geçirip terbiyesini hazırlıyorum bir yandan. Başka bir tavada yine zeytinyağı ve 1 kaşık unu kavuruyorum, kokusu çıkınca 1 bardak süt koyuyorum hızlı hızlı karıştırıp ardından hemen de 1 yumurta sarısını atıyorum iyice karıştırıyorum.Kıvamı hemen yoğunlaşmaya başlayacak iyice karıştırınca hemen blendardan geçirdiğim havucun içine löp atıyorum Beraber karıştırdıktan, tuzunu biberini attıktan sonra bir daha blenderdan geçiriyorum yine daha pürüzsüz oluyor, işte bu kadar
Arkadaslar 2 litre suyun icine limon yesilcay karbonat tarcin atip karistrdim ve iki litre bitmek uzere ise yararmi bu sizce deneyen arkadaslar varmi
Kizlar araba surmek cok keyifli bisey bugun son dersim hafta sonu sinav var onu gecersem allah bilir birdaha nezaman kullanirim rabbim tez zamanda ince basimizi sokacagimiz bi ev almayi nasio eder sonrada araba
1,5 kepçe çok az yahu cidden, ne diyeyim kiAYNEN UMARIM BENDE BAŞARIRIM AMA kolay değil yaa karnım çok acıktıBalonyanak nasıl dayanıyodu acaba, gerçi ben bi buçuk kepçe çorba içtim o 4 kaseden bahsediyodu napiyim bizim yemekhane sıkınmtılı bide ben müdürüm burda herkes naptığımı merek ediyo sinir bozucu hatta sade çorba ve yoğurt aldım diye herkes ayrı bi soru sordu midem ağrıyo dedim napim şimdi toplantıya gircem artık çıkısında ayran içerim akşam eve gidincede inş bol bol çorba içicem
İnşallah ablacım, süper olur valla şimdiden bol azim ve irade diliyorum bir kere o yola girdimi gerisi de geliyor zaten kendini odaklayarak ve telkin ederek başlamanı tavsiye ederim kesinlikle, klasik bir söz var ya güç senin içindedir diye gerçekten öyle çıkarmanın vakti şu anSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür kavuşturana
Kursum bugün çok yoğun geçti baya iş yaptım ve ilerledikçe çok hoş bir şey ortaya çıkacak inşallah
Dün kendime aldığım ayakkabılarımı giydim anam giymez olaydımMağazada denerken çok rahat olan ayakkabı resmen ayaklarımı mengeneye almış gibi sıkmaya başladı mı kurta zor durdum bütün gün onlarla
Dönüşte Anneme uğradık alışveriş yaptıktan sonra tabi ayakkabılardan söz açılınca Annemde madem öyle ver geline götüreyim onları nasılsa onun ayağı daha ufak üstelik sadece bir kaç saat giydim altları bile kirlenmedi doğru dürüst dedisonuçta mağazaya götürsem dışarda giydim diye almazlar Geline kendi bir cift almıştı zaten hadi al bunlarda benden olsun dedim ama Annem olmaz parasını sana vereceğim git kendine düzgün bir ayakkabı al dedi
Eşim nasıl söyleniyor Anne ben ona dedim düzgün bir şey al 40 liraya ayakkabı mı olur diyededim taman len haftasonu gidip iyisini alayım bari hatta Annem sende git Banuyla yoksa gidip kendine gelince cimrilik yapıyor ucuzuna kaçıyor dedi
TAbi kilo da olunca özellikle ayak rahatlığının daha bir önemi var o yüzden tövbe almam uygun bir şey
Birazdan mutfağa girip yemek yaparımyine ilk fırsatta damlarım buraya
Kızlar yazmış zaten canım hemen başlıyorsun takım listesine de 3.cü bildirimde dahil oluyorsunmaalesef bu kuralı çiğneyemiyorum esnetemiyorum çünkü ilk başta büyük bir azimle gelip sonradan yok olan bir sürü insan oldu geçmişte ve yöneticiler bu konuda katılar
Emin ol zaman su gibi akıp geçiyor burada sohbet ederken ve sende listemize dahil olursun
Hmmm dur ben bir düşüneyimhem hoş bir anı olarak kalabilecek hemde eşinin işine yarayacak bir şey olmasın daha güzel olur
Bu arada sizin kaçıncı seneniz
Aaa süper yazdan domates konserve yapmıştım bahçemizdeki domateslerdenhemen yapıveririm inşallah hatta Çarşamba akşamından yaparım ki perşembeye hemen hazır olsun ( sağ olsun kızkardeşimin kurs için ipi bitmiş ille perşembe sabahtan Eminönüne gidelim diye tutturdu bende tamam dedim bari sabah çorbamıda içip çıkarım ki gelene kadar açıkmıyayım
Umarım bende faydasını görürüm
Bence eksinlikle işe yararhatta ben geçenlerde nette bir tarif gördüm kayıt etmiştim onuda birazdan paylaşayım belki malzemeleri ( 3 malzeme masrafsız yani ) alıp yapmak isteyen olur ben yarın başlarım tüketmeye geçen gün almıştım yoğunluktan daha fırsat olmadı denemeye
Rabbim inşallah sınavdanda alnının akıyla geçmeyi nasip eder....Aminnnn
Bende havaların ısınmasıyla birlikte önümüdeki ay bir arkadaşıma ek ders vereceğimtabi ben ücretsiz yapıyorum hem benim için değerli bir arkadaşım hemde bir bayanın bile trafikte rahat kullanıyor olması beni mutlu eder
Eşi sağ olsun al arabayı ne yaparsanız yapın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?