Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Off su ayakkabilardan bende az cekmedim vanu abla valla 250 tl ye esim spor ayakkabi aldk onda da hayır göremedim bazen cok uciz bir ayakkabu cok iyi dayanip cok rahat olabiliyo

Guzel dileklerin icin teşekkürler abla gercekten zor bi surec şu öğretmek cunku biz öğrenene kadar hocalr isyan ettiler

iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
lor peynir yumurta dereotu pul biber azıcık ta sıvıyağ karıştırdım t.bugday ekmeğinin üzerine sürdüm fırının ızgara kısmında kızarttım 1 dilim sadece
ara yeşilçay 1 avuç leblebi
öğlen mercimek çorba salata
akşam zeytintağlı pırasa 2 kaşık makarna
su 2.5 lt
yürüyüş 40 dk

canım bence profil resmini değiştir, daha motive ediici güzel bi resim koy
Cok mu itici resim? Ben onunla motive oluyorumda.

Bende istiyorum rakibe bana ne banane
Ben olurum istersen. Epey bir sormustum bana rakip olacak kimse cikmadi. Sadece bu hafta spor konusunda biraz sıkıntılı olacağım gibi. Regliyim ve acayip halsizim.

Menude sporda masallah cok guzel.

Bide yemek listeniz varmi yoksa kafaniza goremi yemek yapip yiyorsunuz liste falan bulamadimdaa burada merak ettm arkadaslat
Canim herkes ne yiyorsa onu paylasiyor. Kendine gore uyguluyor. Ben diyetisyene gidiyorum. Mumkun oldugunca onun menusunu yapmaya calisiyorum.

Hayirli aksamlar canlar
Afiyet olsun canm
200 himm biraz daha artirmam lazim

Huzurvemavi tamamladın mı mekigi? Bak benim gobus seninkinden önce eriyecek
Himm gorucez canim
Sende bu azim varken eritirsin bence
Cekicem canim daha firsatim olmadi

Hayirli aksamlar canlar

Afiyet olsun canm
200 himm biraz daha artirmam lazim

Himm gorucez canim
Sende bu azim varken eritirsin bence
Cekicem canim daha firsatim olmadi

Beraber eritelim. Benimki baya bir kotu duruyor. Dun 100 bugun 100 az mi? Karnim cok fena agriyor. Yururken bile hissettim bugun agrisini. Ham olunca.

Olur ben olurum rakip hadi kapışalım

Günaydın herkese....

Huzurvemavi sevgili Rakibem bugünde 100 mekik cekmis buulunuyorum haberin olsun. Benim belim cabuk inceliyor yuruyusle bile gidiyor göguslerimde kuculdu daha cok gobegim var asagi sarkmaya meyilli kalcamda inceliyor yuyusle basenler falanda gider herhalde göbeğim daha cirkinlesmeden ve eriyene kadar seni rakibelikten cikarmaya niyetim yok haftalık 50 50 artirarak gidelim madem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…