Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
arkadaşım hoşgeldin, bugün başlıyorsun ama listede kilonun yayınlanması 3 hafta sonra başlıyo yani bi nevi deneme süresi bakalım kilo verebiliyonmu, verirsen listeye alınıyosun

tarifler için teşekkürler bende yapıcam domates çorbasını
Aynen yiyebilirsin ama günde 2 3 kere yapılacak birşey değil ona dikkat ederek İnşallah yarayacak evlilik yıldönümü gazıyla kısa sürede istediğin kiloda olacaksın zaten inanıyorum sana
teşekkür ederim canım, inşallahhh
maydonoz kaynat suyunu iç o çok iyi ödem için

Selam kizlar guzel haftalar
Tabiki iyiye isaret canm bende cektim 50 tane aksama kadar 100 tamamlarim valla 30 da kesildim acaip kramplar girdi nasil hamlastiysam
sonra acip muzigi 30 dak dans ettim iyi geldi 20 daha kattim 50 simdilik

Bende

Araniza katilmak istiyorum79 kiloyum
Hosgeldin canim aramiza

Hadi bakalim aksama bir daha sorarim valla bende cok zorlandim. Hala agriyor karın kaslarım. Gulerken falan agriyor o derece...

A Azmin zaferi hosgeldin canım aramıza.

kızlar güzel olmak kolay değil, pes etmeyin, bugüne kadar tatlıları yedikte geçici mutluluktan başka ne verdiler, sonrasında tontiş ve mutsuz oldukşu sıvı diyeti beni zorluyo amaaaaaaaaaaaa pes etmek yokkkk
Pes etme canim yaparsin. Dedigin gibi tatlilar gecici mutluluk veriyor.

tesekkur ederim hosbuldum canim

Arkadaslar 2 litre suyun icine limon yesilcay karbonat tarcin atip karistrdim ve iki litre bitmek uzere ise yararmi bu sizce deneyen arkadaslar varmi

Ben bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
aramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine ulaşırsın.

kızlar güzel olmak kolay değil, pes etmeyin, bugüne kadar tatlıları yedikte geçici mutluluktan başka ne verdiler, sonrasında tontiş ve mutsuz oldukşu sıvı diyeti beni zorluyo amaaaaaaaaaaaa pes etmek yokkkk
Bende istiyorum ama bu hafta olmadı artik önümüzdeki haftalarda denicem. Ben bu hafta hic ara öğün yapmadan beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah iyi sonuç alırım. Perşembe günüde cuma tartıda az çıkmak için sadece çorba içerim inşallah.

Merhaba kizlar hastane ev arasi kosturdum simdi de direksiyon kursuna gideceğim
Allah kolaylık versin. Hastaneye ablan için mi gittin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…