evet canım çocuğu okul için hazırlıyorum o kahvaltısını yaparken hemen buraya bakıyorum.Gunaydın canım. Grubun erkencileri sen ve ben
Bugun benim bos gunum esimi yolladim camasirlari astim bulasik makinesinide calistirip yatayim biraz dedim. Benim oglan uyandi... Bu anneler hiic dinlenmezmis... Aksamlari sizip kaliyorum.evet canım çocuğu okul için hazırlıyorum o kahvaltısını yaparken hemen buraya bakıyorum.
yok estafurullah sen öyle mutluysan öyle kalsın tabiiCok mu itici resim? Ben onunla motive oluyorumda.
Ben olurum istersen. Epey bir sormustum bana rakip olacak kimse cikmadi. Sadece bu hafta spor konusunda biraz sıkıntılı olacağım gibi. Regliyim ve acayip halsizim.
Menude sporda masallah cok guzel.
Canim herkes ne yiyorsa onu paylasiyor. Kendine gore uyguluyor. Ben diyetisyene gidiyorum. Mumkun oldugunca onun menusunu yapmaya calisiyorum.
bende meyveli yoğurt getiriyorum yanımda bugün kakaolu sütte aldım hazır çorbada, öğlendede içicem çorbamı1,5 kepçe çok az yahu cidden, ne diyeyim ki Ama ben olsam yüzsüzlükse bu yapar yine alırdım, yemek istediğim kadarını yiyemeyince agresifleşiyorum Şey yapma imkanın varsa o da güzel olur aslında termos bardağın varsa evden getir çorba acıktıkça onu içersin olmaz mı ? Ben bugün evden getirdim mesela, her daim dolabımda da stokluk bir kaç ayran, kakaolu süt ve kefirim de duruyor. Tablet çikolatam da var
İlk senemiz canım, yeni evliyiz bende öyle olsun istiyorum ama aklıma gömlekten başka bişey gelmiyo, bi adama da hep gömlek alınmazkiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür kavuşturana
Kursum bugün çok yoğun geçti baya iş yaptım ve ilerledikçe çok hoş bir şey ortaya çıkacak inşallah
Dün kendime aldığım ayakkabılarımı giydim anam giymez olaydımMağazada denerken çok rahat olan ayakkabı resmen ayaklarımı mengeneye almış gibi sıkmaya başladı mı kurta zor durdum bütün gün onlarla
Dönüşte Anneme uğradık alışveriş yaptıktan sonra tabi ayakkabılardan söz açılınca Annemde madem öyle ver geline götüreyim onları nasılsa onun ayağı daha ufak üstelik sadece bir kaç saat giydim altları bile kirlenmedi doğru dürüst dedisonuçta mağazaya götürsem dışarda giydim diye almazlar Geline kendi bir cift almıştı zaten hadi al bunlarda benden olsun dedim ama Annem olmaz parasını sana vereceğim git kendine düzgün bir ayakkabı al dedi
Eşim nasıl söyleniyor Anne ben ona dedim düzgün bir şey al 40 liraya ayakkabı mı olur diyededim taman len haftasonu gidip iyisini alayım bari hatta Annem sende git Banuyla yoksa gidip kendine gelince cimrilik yapıyor ucuzuna kaçıyor dedi
TAbi kilo da olunca özellikle ayak rahatlığının daha bir önemi var o yüzden tövbe almam uygun bir şey
Birazdan mutfağa girip yemek yaparımyine ilk fırsatta damlarım buraya
Kızlar yazmış zaten canım hemen başlıyorsun takım listesine de 3.cü bildirimde dahil oluyorsunmaalesef bu kuralı çiğneyemiyorum esnetemiyorum çünkü ilk başta büyük bir azimle gelip sonradan yok olan bir sürü insan oldu geçmişte ve yöneticiler bu konuda katılar
Emin ol zaman su gibi akıp geçiyor burada sohbet ederken ve sende listemize dahil olursun
Hmmm dur ben bir düşüneyimhem hoş bir anı olarak kalabilecek hemde eşinin işine yarayacak bir şey olmasın daha güzel olur
Bu arada sizin kaçıncı seneniz
Aaa süper yazdan domates konserve yapmıştım bahçemizdeki domateslerdenhemen yapıveririm inşallah hatta Çarşamba akşamından yaparım ki perşembeye hemen hazır olsun ( sağ olsun kızkardeşimin kurs için ipi bitmiş ille perşembe sabahtan Eminönüne gidelim diye tutturdu bende tamam dedim bari sabah çorbamıda içip çıkarım ki gelene kadar açıkmıyayım
Umarım bende faydasını görürüm
Bence eksinlikle işe yararhatta ben geçenlerde nette bir tarif gördüm kayıt etmiştim onuda birazdan paylaşayım belki malzemeleri ( 3 malzeme masrafsız yani ) alıp yapmak isteyen olur ben yarın başlarım tüketmeye geçen gün almıştım yoğunluktan daha fırsat olmadı denemeye
Rabbim inşallah sınavdanda alnının akıyla geçmeyi nasip eder....Aminnnn
Bende havaların ısınmasıyla birlikte önümüdeki ay bir arkadaşıma ek ders vereceğimtabi ben ücretsiz yapıyorum hem benim için değerli bir arkadaşım hemde bir bayanın bile trafikte rahat kullanıyor olması beni mutlu eder
Eşi sağ olsun al arabayı ne yaparsanız yapın dedi
Hayırlı sabahlar,hayırlı günler olsun inşallah geleceğin çıtır hanımları.
Belin inceliyorsa sanslisinGünaydın herkese....
Huzurvemavi sevgili Rakibem bugünde 100 mekik cekmis buulunuyorum haberin olsun. Benim belim cabuk inceliyor yuruyusle bile gidiyor göguslerimde kuculdu daha cok gobegim var asagi sarkmaya meyilli kalcamda inceliyor yuyusle basenler falanda gider herhalde göbeğim daha cirkinlesmeden ve eriyene kadar seni rakibelikten cikarmaya niyetim yok haftalık 50 50 artirarak gidelim madem...
günaydın
Hepinize mutlu neseli guzel bir gun diliyorum hi birde azimligünaydın kızlarr
Off su ayakkabilardan bende az cekmedim vanu abla valla 250 tl ye esim spor ayakkabi aldk onda da hayır göremedim bazen cok uciz bir ayakkabu cok iyi dayanip cok rahat olabiliyo
Guzel dileklerin icin teşekkürler abla gercekten zor bi surec şu öğretmek cunku biz öğrenene kadar hocalr isyan ettiler
Tamam canim.ben diyete ve spora basladim bugun internetten arastrip biraz hareket yaptim insallah bende ozamana kadar veririm birazoynakbasi34
Canim malzemeleri yazarsan sevinirim
Bide yemek listeniz varmi yoksa kafaniza goremi yemek yapip yiyorsunuz liste falan bulamadimdaa burada merak ettm arkadaslat
İlk senemiz canım, yeni evliyiz bende öyle olsun istiyorum ama aklıma gömlekten başka bişey gelmiyo, bi adama da hep gömlek alınmazki
Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Belin inceliyorsa sanslisin
Masallah ne ara cektin 100 mekigi:)
Bende gecenin 12 sinde cekip tamamladim dedm rakip olmasaydik cekmezdim bunu
Ve bugun tartildim biraz artidaydim pazar tartildim 91 di bugun 90. 8 iyi geldi bu mekik bence niye daha once cekmedim diyorum...
Hepinize mutlu neseli guzel bir gun diliyorum hi birde azimli
Hosgeldin rakibemGünaydın herkese
Vay kaptanım ne fikirlwr varmış sende tahuSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece yine Laptoba ulaşabilene aşk olsunÖnce büyük kız ders çalıştı sonrada eşim çizim yaptı
Tabi bende o arada boş dururmuyumaz fırsat bulmuşken oturup küçük kuşuma yaptığım Tshirtü işledim ( Beyaz düz bir Tshirt aldım üzerine renkli 3 tane kelebek işlemeye başladım )
Bir ay sonra Amcamlara gittiğimizde değişik bir şey giysin istedim ( hazır arayınca bulamıyor insan )
Bugün küçük kızımın okulunda veli toplantısı varBakalım bu seferki gündem ne
Şükür kuşum çok güzel okuyor hatta çocuğu durduramıyoruzÖğretmenin verdiği tüm fotokopileri en az 10 kere okuyor büyük bir zevkle hatta bu ara tutturdu Ablama kitap alınıyor banada alın diye İnşallah hep bu şekilde devam ederde çok güzel okullardan mezun olduklarını görürüm
Ya Ayakkabıda biraz şans işi ama cidden dün çok ağrıdı ayaklarım eve geldikten sonra bile
Bakalım eşim haftasonu ille birlikte alacağız diyorUmarım düzgün bir şey bulurum.
Dediğin gibi bazende ucuz çok rahat olanlarda oluyor ama işte onlarada deng gelmek var
Süpersin canımbaşlangıcı yaptın emin ol çok güzel farklar gördükçe çok daha motive olacaksın
Ay dün unuttum ben onu yaaa
Hemen sayfasını paylaşıyorum
https://yemek.mynet.com/ayda-4-8-kilo-verdiren-tilya-kuru-nedir-nasil-hazirlanir-1159801
Ben hemen şimdi hazırlıyorum kendimeçok uğraştırmıyor hatta yapıp şişeye koyup yanımıza bile alabiliriz
Herkes kendine göre karar verip besleniyor ama genelde biri çok faydasını gördüğü bir diyet yada detoks varsa burada önerebiliyor ve arzu eden deniyor
Canım kendinde birşeyler yapabilirsinHazır şeyleri herkes alır
Mesela eşine kendi ellerinle açık çek yapabilirsinatıyorum 1 sene içinde kullanabileceği 5 adet çek ( üzerlerine de eşinin sevdiği ve evlendiğinden beri yapamadığı 5 etkinlik yazabilirsin )
Misal; Arkadaşlarınla bir gece saat 12ye kadar gezme izniTuttuğu takımın maçına gitme izni Haftasonu 1 gün sabahtan akşama geyşa hizmeti yani bir dediğini iki etmeyeceğin gün çeki ) gibi birşeyler
Hem aranızda bir muziplik oluşur hemde hediyeyi bedavaya getirmiş olursun
Bosuna nikin oynakbaşı değil var yaSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece yine Laptoba ulaşabilene aşk olsunÖnce büyük kız ders çalıştı sonrada eşim çizim yaptı
Tabi bende o arada boş dururmuyumaz fırsat bulmuşken oturup küçük kuşuma yaptığım Tshirtü işledim ( Beyaz düz bir Tshirt aldım üzerine renkli 3 tane kelebek işlemeye başladım )
Bir ay sonra Amcamlara gittiğimizde değişik bir şey giysin istedim ( hazır arayınca bulamıyor insan )
Bugün küçük kızımın okulunda veli toplantısı varBakalım bu seferki gündem ne
Şükür kuşum çok güzel okuyor hatta çocuğu durduramıyoruzÖğretmenin verdiği tüm fotokopileri en az 10 kere okuyor büyük bir zevkle hatta bu ara tutturdu Ablama kitap alınıyor banada alın diye İnşallah hep bu şekilde devam ederde çok güzel okullardan mezun olduklarını görürüm
Ya Ayakkabıda biraz şans işi ama cidden dün çok ağrıdı ayaklarım eve geldikten sonra bile
Bakalım eşim haftasonu ille birlikte alacağız diyorUmarım düzgün bir şey bulurum.
Dediğin gibi bazende ucuz çok rahat olanlarda oluyor ama işte onlarada deng gelmek var
Süpersin canımbaşlangıcı yaptın emin ol çok güzel farklar gördükçe çok daha motive olacaksın
Ay dün unuttum ben onu yaaa
Hemen sayfasını paylaşıyorum
https://yemek.mynet.com/ayda-4-8-kilo-verdiren-tilya-kuru-nedir-nasil-hazirlanir-1159801
Ben hemen şimdi hazırlıyorum kendimeçok uğraştırmıyor hatta yapıp şişeye koyup yanımıza bile alabiliriz
Herkes kendine göre karar verip besleniyor ama genelde biri çok faydasını gördüğü bir diyet yada detoks varsa burada önerebiliyor ve arzu eden deniyor
Canım kendinde birşeyler yapabilirsinHazır şeyleri herkes alır
Mesela eşine kendi ellerinle açık çek yapabilirsinatıyorum 1 sene içinde kullanabileceği 5 adet çek ( üzerlerine de eşinin sevdiği ve evlendiğinden beri yapamadığı 5 etkinlik yazabilirsin )
Misal; Arkadaşlarınla bir gece saat 12ye kadar gezme izniTuttuğu takımın maçına gitme izni Haftasonu 1 gün sabahtan akşama geyşa hizmeti yani bir dediğini iki etmeyeceğin gün çeki ) gibi birşeyler
Hem aranızda bir muziplik oluşur hemde hediyeyi bedavaya getirmiş olursun
Bu mwkik işine bende başlayım 1 ay öncesine kadar fizik tedaviye gidiyodum orda mecbur cekiyodum şimdi bıraktım belımde sorun varHosgeldin rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?