Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Okuldaki Veli toplantısına gittim Meğer 23 Nisan için yapılmış toplantı hani sizlerde birşeyler yapılsın istiyormusunuz hesabı tabiki bizde istiyoruz dedik
Artık cumaya kadar nasıl bir şey yapılacağına karar vericeğiz Pazartesi günüde provalar başlayacak sonuçta vakit kısıtlı ancak yetiştiririz

Toplantıdan sonra Anneme kahve içmeye uğradım çocukların okuldan çıkmasına daha 1 saat vardı tekrar eve gelip çıkmaya deymez diye Perşembe sabahı Almanya ya uçacakları için yarında bizi Akşam yemeğine çağırıyor ASlında daha bir kaç gün önce Annemdeydik kızkardeşimle ama şimdi gitmeden tekrar toplanalım istedi hatun artık ikizleri idare etmeye çalışacağız küçük kuşumu tembihlerim canını yakarlarsa gel yanımıza otur boşver diye yoksa laf söyleyince fena bozuluyorlar karı koca

Açık çek ha iyiymiş hahaha geyşa hizmeti kız ne muzipsin Banu

Kız adamların isteyipte bulamadığı şey
Benim bordo bir saten kimonom vardı Yeni evliyken bir keresinde onu giyip birde saçımı topuz yapıp tahta şiş saplamıştım ( daha evvel evde şiş kebap yapmak için almıştım ) Sonrada bir tepsiye atıştırmalık birşeyler hazırlayıp eşime sürpriz yapmıştım tabi kırmızı rujlu makyajsız olmaz
Birlikte oturup film keyfi yapmıştık ve eşimin inanılmaz hoşuna gitmişti Sonrası size kalmış : D

Vay kaptanım ne fikirlwr varmış sende tahu

Aaaa hep diyorum eminim 70 yaşına da gelsem herhalde hala muzurluk peşinde dolanırım

Bosuna nikin oynakbaşı değil var ya

Aaaa bende daha ne numaralar var Elim işte gözüm oynaşta hesabı

Kolay gelsin canım sana inşallah çok çok güzel geçer kursunda
Benim büyük kızda bu akşam Almanca kursuna gitmesi gerekiyor ( gerçi kıvırmaya yer arıyor ama ben hiç yüz vermiyorum madem Alman vatandaşı bari az da olsa dilini öğrensin hem bir lisan bir insan demiyorlar boşuna )

süpermiş
Dur bu akşam ben eşime yapışayım bak millette ne kocalar var bana MOtive edecek bir şey koy ortaya diye 5 kgda bir olmasıda çok güzel en azından tam bozacakken bir sonraki hedefe odaklanır insan
Hee belki bu kadar pahalı bir şey olmazda atıyorum ilk 2 hedefe baş başa yemek olur yada gezmek olur ama son hedefte kesinlikle 3 - 4 günlük baş başa bir tatil isterim

Allah yardımcın olsun canım benimkilerin arası 10 yaş ama maşallah biraz evvel birbirlerine girdiler
Büyük arada sataşıyor kızması hoşuna gidiyor diye ama ufaklıkta felaket sinirlenip seni paralarım diye üzerine atlıyor Önceden yırtlıyordum kendimi bir durum valla yolacağım sizi diye ama artık sadece bakıyorum onlarda anlıyor anında tamam tamam sustuk diyorlar

Ben esimden 5 tas sozu aldim. Ama ucuza gitmisim alyanslarımızı degistirecegiz birde. Bunlari almaya gucumuz yetermi bilmiyorum tabi.
İnşallah beş taşını parmağına takar salınarak dolaşırsın canım.
bende akşam eşime bu fotoyu gösterecem. Altın olmaz ama kesenin cebini biraz açsa iyi olur. Adam anlaşma yapıp imza atmış bide. tebrik etmek lazım.

Amin canim hep birlikte zayiflariz insallah...

Ben esime espirisine gonderip ben ucuza gittim dedim. Tamam askim alirim dedi ben soktayim. Uzuun zamandir borc oduyoruz. Evlendigimizden beri ve benim bunaldigimi biliyor. Aldiklarida kendine kalacak onuda biliyor pasam ama alirim demesi acayip mutlu etti beni.

oynakbasi34 . Kaptanim sendeki bu numaralari ogrenmek lazim... Su an kilolu oldugum icin ben hic makyaj yapmiyorum mesela dusundumde bu sene okulda hic yapmadim. Gecen sene arada bir kalem surerdim. Bir arkadasim herkesin icinde aaa ne kadar farkli olmussun derdi. Erkek hocalarda donup bakinca ben cok utanirdim. makyaj yapsam guzel mi olcam dusuncesi var suan da...

Bende hava soguk spor yapamiyacagim diyordum gidip kosu bantinda yuruyum bari. Kayinvalimin odasinda simdilik. Oraya girmedigimden varligini unuttum resmen.
oh ne guzel yurume bandin baya ise yarar senin icin bendede iki tane cocuk oldugu icin spora gidemiyorum malesef evde yapmak zorundayim bende arastryorum yurume bandi alicam bakalim

benim buyukte anliyo 5 yasinda ama kucuk cok yaramaz anlamiyo bazen bende dyorum gidip baska odada kavga edin diyorum kiziyorum buyuk birakiyo ama iki dakka sonra kucuk tekrar satasyo naapalim katlaniyoruzz allahtan esim iste olmadigi surece bana cok yardimci oluyo saolsun ama seninkiler buyukmus baya

Canım dediğin gibi alırım demesi bile güzel Boşver sonunda onada kalacak olsa sana motivasyon olsun cidden alırım diyorsa sende kabul et en azından hepsini vermesende bir kısmıyla kendine hatıra bir şey alırsın kalanı yine eşinin işini görür nasılsa
Bakalım akşam bende bir oturup pazarlığa girişeyim
Benim yolum uzun o yüzden sağlam bir motivasyon olması lazım

Canım okulda yapmasan bile eve gelince elini yüzünü yıkadıktan sonra kendinle ilgilen bir kalem bile sürsen eşinin dikkatini çeker güzel bir cilt bakım kremin varsa sür hem emin ol kremin kokusu bile kendine bakım yapmış olsanda eşine kendine özel yapılmış bir şey olarak algılar

Büyük 17 küçük 7 ama maşallah ikiside sanki yaşıtmış gibi atışıyorlar daha doğrusu büyük bir kerecik sataşıyor sonra ufak durmadan intikam peşinde koşuyor
valla artık diyorum ya ses etmiyorum hatta ben bazen kendimi iyi hissetmiyorum dediğim an kendileri susuyor

Tamam bundan sonra yapiyorum. Devamini bekliyorum bu tüyoların

Ya kizlar soyle zayiflayip esime soyle guzel seyler giymeyi oyle cok istiyorumki geceleri picamayla yatiyorum zayif olsam dusunun artikk bide dugun var 1 ay sonra bakalim bugun yesil cayimi ictim 50 tane mekik cektim deminde sutlu gevrek yedim bakalim insallah 6 dan sonra bisey yememeye caliscamm kizlar beni motive edinnn

oh ne guzel yurume bandin baya ise yarar senin icin bendede iki tane cocuk oldugu icin spora gidemiyorum malesef evde yapmak zorundayim bende arastryorum yurume bandi alicam bakalim
Bende bandi kullanamiyorum benim oglan ille beni istiyor yaninda. O uyumusken hazir firsat dedim. Eliptik bisikletin varsa o daha cok kas calistiriyor bence alma bosuna bir suru yer kapliyor.

Tabii buyuklerin kavgasida buyuk olurbenimkiler.kucuk oldugu icin kavgalari cok buyumeden bitiyo sukurr

ASlında birbirlerini okadar çok seviyorlar ki diyorum sizin ayarınız yok diye
Büyük kız 12 - 13 yaşlarındaydı sırf tepkisini ölçmek için ufaklığa bir bağırdım ufaktan ablası diğer odadan bir fırladı benim yavruma bağıramazsınız diye biz eşimle koptuk sonrada kardeşini kucakladığı gibi gel kuzum biz odamıza gidelim dedi
Halada kendi didişir ama ben kardeşine biraz fırça atacak gibi olayım hemen araya girer abartma Anne daha küçücük çocuk diye
Hep diyorum benden fazla emeği var kardeşinin üzerinde
Ben doğurdum o büyüttü ve inanılmaz çekinir ablasından cadı beni ikna eder her türlü ama ablası bazen ben evette desem birşeye hayır derse onun dediğini yapar 10 yaşındaydı biz hastaneden geldikten 3 gün sonra ben koltukta uyuya kalmıştım; kardeşi ağladı diye alıp Anne sütü ılıtıp vermiş ( ben biberonla sağıp veriyordum Anne sütünü memeden direk ememiyor diye ) kardeşinin altını değiştirmiş ve uyuttuktan sonra da mutfağa girip hazır çorba ve salata yapmış ben uyanana kadar
Halada her fırsatta der ben yurtdışında yaşadığımda kardeşimide yanıma alıp okutacağım der
Yani ne bir arada nede ayrı bizimkilerin durumu

ooo ne guzel valla sana yardimci olmasi bunlari dusunmesi masallah benimkiler pespese oldu buyuk 9 aylikti ben oburkine hamile kalmisim valla basta olmasaydi dedim ama simdi iyiki diyorum acayip seviyoruz pespese oldu birbirlerini yeselerde dedigin gibi bizimkilerde birbirlerine arkadaslik yapiyolar birbirlerinden ayri duramiyolar.canim

Tamam bundan sonra yapiyorum. Devamini bekliyorum bu tüyoların

Gençsiniz kuzum ( bende tabiki ) şimdi süslenmeyeceğiz giyinmeyeceğiz de ne zaman giyineceğiz eşlerimiz için
Heee bunu ama hiç bir zaman eşin için yaptığını belli etme hani çaktırmadan adamı ufak ufak heycanlandır ki oda senin için kendine baksın

Kızzzzzzzzzz ne demek pyjama daha yaşın kaç başın kaç
Benim Anam bile kaç yaşında kadın hala gecelik giyer yaz kış çok üşürsede tayt giyer
Bİr keresinde kadife eşortman altı giymiş Babam hayırdır kız ne iş demiş
Bende genelde hep gecelik yada şort giyerim yaz kış fark etmez üstelik bu kiloma rağmen daha neler giyerim neler sonuçta dörtü duvar arasında eşine ve kendine özel ille fıstık gibi olmak gerekmiyor
Evde bir Banu ALkan havalarındayım bir tek otrişim eksik ( adaşım sonuçta karakterler etkileniyor isimlerden )
Bazen eşim şakasına seksi şempanze der ( Mehmet ali erbilin bir tatlı kaçıklar dizisi vardı ya seneler önce ondaki karakter )

Büyük kızım bile hep der sen varya az değilsin bu adamı sen baştan çıkarıyorsun devamlı diye Evde parmak uçlarında dolanına kırıtan bir tip düşün işte o ben
Adamın yanından geçerken bile bir bakarım gülümseyerek adam başlar gülümsemeye tabi büyük kız yakalarsa bana bak deli kadın yollarım seni adamı ayartma diyor

Bende bandi kullanamiyorum benim oglan ille beni istiyor yaninda. O uyumusken hazir firsat dedim. Eliptik bisikletin varsa o daha cok kas calistiriyor bence alma bosuna bir suru yer kapliyor.
yaa normal bisiklet eski model ya esim.kendi icinde istiyo oda cocuklardan gidemiyo spora baya gobeklendicocuklar pesine takiliyo bende alalim beraber kullanalim dedim bakalim.canim

ya sort giyiyorum bazen ama masallah baldirlar gobek firliyo hemen bende diyorum.boyle daha cirkin oluyorum galiba diye giy picamalarini yat assa diyorumama bundan sonra zayiflarsam geceler korksun bendenn

sende az deyilmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…