- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Okuldaki Veli toplantısına gittim Meğer 23 Nisan için yapılmış toplantı hani sizlerde birşeyler yapılsın istiyormusunuz hesabı tabiki bizde istiyoruz dedik
Artık cumaya kadar nasıl bir şey yapılacağına karar vericeğiz Pazartesi günüde provalar başlayacak sonuçta vakit kısıtlı ancak yetiştiririz
Toplantıdan sonra Anneme kahve içmeye uğradım çocukların okuldan çıkmasına daha 1 saat vardı tekrar eve gelip çıkmaya deymez diye Perşembe sabahı Almanya ya uçacakları için yarında bizi Akşam yemeğine çağırıyor ASlında daha bir kaç gün önce Annemdeydik kızkardeşimle ama şimdi gitmeden tekrar toplanalım istedi hatun artık ikizleri idare etmeye çalışacağız küçük kuşumu tembihlerim canını yakarlarsa gel yanımıza otur boşver diye yoksa laf söyleyince fena bozuluyorlar karı koca
Kız adamların isteyipte bulamadığı şey
Benim bordo bir saten kimonom vardı Yeni evliyken bir keresinde onu giyip birde saçımı topuz yapıp tahta şiş saplamıştım ( daha evvel evde şiş kebap yapmak için almıştım ) Sonrada bir tepsiye atıştırmalık birşeyler hazırlayıp eşime sürpriz yapmıştım tabi kırmızı rujlu makyajsız olmaz
Birlikte oturup film keyfi yapmıştık ve eşimin inanılmaz hoşuna gitmişti Sonrası size kalmış : D
Aaaa hep diyorum eminim 70 yaşına da gelsem herhalde hala muzurluk peşinde dolanırım
Aaaa bende daha ne numaralar var Elim işte gözüm oynaşta hesabı
Kolay gelsin canım sana inşallah çok çok güzel geçer kursunda
Benim büyük kızda bu akşam Almanca kursuna gitmesi gerekiyor ( gerçi kıvırmaya yer arıyor ama ben hiç yüz vermiyorum madem Alman vatandaşı bari az da olsa dilini öğrensin hem bir lisan bir insan demiyorlar boşuna )
süpermiş
Dur bu akşam ben eşime yapışayım bak millette ne kocalar var bana MOtive edecek bir şey koy ortaya diye 5 kgda bir olmasıda çok güzel en azından tam bozacakken bir sonraki hedefe odaklanır insan
Hee belki bu kadar pahalı bir şey olmazda atıyorum ilk 2 hedefe baş başa yemek olur yada gezmek olur ama son hedefte kesinlikle 3 - 4 günlük baş başa bir tatil isterim
Allah yardımcın olsun canım benimkilerin arası 10 yaş ama maşallah biraz evvel birbirlerine girdiler
Büyük arada sataşıyor kızması hoşuna gidiyor diye ama ufaklıkta felaket sinirlenip seni paralarım diye üzerine atlıyor Önceden yırtlıyordum kendimi bir durum valla yolacağım sizi diye ama artık sadece bakıyorum onlarda anlıyor anında tamam tamam sustuk diyorlar
Herkese hayırlı günler
Okuldaki Veli toplantısına gittim
Artık cumaya kadar nasıl bir şey yapılacağına karar vericeğiz Pazartesi günüde provalar başlayacak sonuçta vakit kısıtlı ancak yetiştiririz
Toplantıdan sonra Anneme kahve içmeye uğradım çocukların okuldan çıkmasına daha 1 saat vardı tekrar eve gelip çıkmaya deymez diye
Açık çek ha iyiymiş hahaha geyşa hizmeti kız ne muzipsin Banu
Benim bordo bir saten kimonom vardı
Birlikte oturup film keyfi yapmıştık ve eşimin inanılmaz hoşuna gitmişti
Vay kaptanım ne fikirlwr varmış sende tahu
Aaaa hep diyorum eminim 70 yaşına da gelsem herhalde hala muzurluk peşinde dolanırım
Bosuna nikin oynakbaşı değil var ya
Aaaa bende daha ne numaralar var
Birazdan cıkıp kursa gidecem eşim öglenleri eve gelmeye başladı gelip ına yemek hazırlıycam ögleden sonra da fransızca kursum var 1 saat sonrada hocam sohpet yapacak onu dinliycem ay cok yogunum bugun yaa
Bu arada yeni bi küre başladım patlıcan kürü detayları akşam anlatırım hazırlanıp cıkmam lazım yarım saatim kaldı öpüyorum hepinizi
Kolay gelsin canım sana
Benim büyük kızda bu akşam Almanca kursuna gitmesi gerekiyor ( gerçi kıvırmaya yer arıyor ama ben hiç yüz vermiyorum madem Alman vatandaşı bari az da olsa dilini öğrensin
Paylaşabildim şükür. Biraz önce bunu gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Tabi herkesin gücü neye yeterse o alınır. Adam karısına kilo verdiği takdirde altın vaat etmiş. Bunu nette gördüm ama daha önce bir arkadaşımdan eğer zayıflarsam kocam bana bilezik sözü verdi dediğini duymuştum. Ama biz önce kendimiz için zayıflayalım.
Dur bu akşam ben eşime yapışayım bak millette ne kocalar var bana MOtive edecek bir şey koy ortaya diye
Hee belki bu kadar pahalı bir şey olmazda atıyorum ilk 2 hedefe baş başa yemek olur yada gezmek olur ama son hedefte kesinlikle 3 - 4 günlük baş başa bir tatil isterim
Arkadadlar.bende gune iki tane yaramazin kavgasiyla uyandimm oyle bir bagris vardiki evde aman allahim simdi spor zamani.benim icin kondisyon bisikletim var bugun bi saat yapiicam insallah kendime sabah cay hazirladim.bakalim faydalarini gorupte daha cok heveslenirim insallah
Allah yardımcın olsun canım
Büyük arada sataşıyor kızması hoşuna gidiyor diye ama ufaklıkta felaket sinirlenip seni paralarım diye üzerine atlıyor