Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok mutlu oluyorum farkedilmek guzel baskulde cok ilerlemesemde
Yavas gitsin ama gitsin insallah :)
Devam durmak yok rakibem eriyecek o gobek istee o kadar

Cok mutlu oluyorum farkedilmek guzel baskulde cok ilerlemesemde
Yavas gitsin ama gitsin insallah :)
Devam durmak yok rakibem eriyecek o gobek istee o kadar
Kas yapiyorsundur belki canim moni kaptanimizken bir resim paylasmisti 50 kg ve 56 kg ayni kisi ama 56 iken daha zayif gorunuyordu. Belki hatirlar paylasir burda.

Benimde cok agriyordu dizlerim ve ayaklarim d vitamini eksikmis ondan kullaniyorum 20 damla gunluk gecti sikayetlerim cok sukur
Hangi doktors gitmek lazim bunun icin. Endokrin miydi neydi ona git demislerdi bana troitlerine baktir diye ama onun icin hastaneden gidip randevu almak lazim benimde vaktim yok hic.

Dahiliye dr da yaptirir canm sikayetlerini soylersen ben arastirma hastnesine dahiliye bolumune gidiyorum

Herkese hayirli geceler

İyi geceler canım burda saat daha 9 ben baya acım şuanda sen ne durumdasın rakibem

Yarın belim için kemik doktoruna gidecem inşallah faydasını görürüm cok agrıyo bu aralar kızlar ayaa

Sırf o da deil TSH T3 t4 İnsülin direnci b 12 demir ve d vitamini 3 ayda bir baktırın eksiklik çıkarsa kiloda veremiyorum
Hormonlara da saglik ocagi bakiyor mu? Endokrinin yaptigi butun tahlileri yapiyor mu acaba? Özel hastaneler sehrin diger tarafinda esimde hafta sonu calisiyor bu aralar. Ben zaten ozele gidemem.

Iyi geceler kızlar
Çok şükür öksürük ve iştahsızlık dışında bişeyim kalmadı
Pazar günü yine yüksek ateş öksürük vücut ağrısından acildeydik iğne yaptılar
Antibiyotik,öksürük surupu ,soğuk algınlığı ve Grip ilacı burun sprey yazdı Dr bugün daha iyiyim

Grip kızımada geçti hasta olmak sorun değil kizimla ilgilememek bitirdi beni dün kV geldi baktı pazar günü annem bizdeydi ikimizede baktı ilgilendi sağolsun

Öksürük geçse bide istahim acilsa bunu isteyecegimi hiç dusunmemistim yemeklerin tadı yok tatlı bile yiyemedim dün

Kilom sabit görünüyor ama inş biran önce iyilesip aranıza dönmek istiyorum kendimi eksik hissediyorum çünkü

Merhabalar
TLF çok takip edemiyorum
Haftaya iyi başladım aldığım kötü habere karşın kendimi korumaya çalıştım ama bilinç altına atmışım aldığım haberi sizinle paylaşamam ama şunu söyleyebilirim umut hiç bitmez oynakbasi34 kaptanim bu hafta her şeye rağmen kendimi birakmayacaktim ama kendimi kandirmisim herkes ayaktayken ben uyumak istedim herkes uyurken de içime attiklarimi çıkardım hiç te kolay değilmiş yasayacaklarimiz. anlatamıyorum mesele mesele babamla ilgili meni mazur görün.
Diyeceğim şu ki kaptanim pazartesiye kadar menulerimi yazmasam cuma sadece kilo bildirsem beni bir kaç gün idereedebilirmisiniz çünkü burayı bırakırsam verdiğim bir kaç kiloydun geri alırım.ama pazartesi ye toparlanirim

Günaydın kadınlar kulubünun en güzel hatunları

6 da kalktim her zamanki gibi kahvaltıyıda hazirladim. Esim utu yaparken ben 100 mekik cektim. Onun bitirmesini bekliyorum

Huzurvemavi ve Diademe benim göbüş sizlerden önce eriyecek

Cuma günü tartı şasirtmazsa güzel sonucum olacak insallah...
Bol eksili günümüz olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…