- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ya sort giyiyorum bazen ama masallah baldirlar gobek firliyo hemen bende diyorum.boyle daha cirkin oluyorum galiba diye giy picamalarini yat assa diyorumama bundan sonra zayiflarsam geceler korksun bendenn
ayyy fenasin valla evet ozguvenim yok sanirim canimm ama ugrasiyorum valla olsun diye iste senin ozguvenin yuksek ne guzel valla tamam bundan sonra giyimime dikkat ediyorum picamalari atiyorummm hemennSenin özgüvenin yüksek olacak ki eşininde sana hayranlığı artsınsen kilo verdikçe kaybetme korkusu yaşasın :)
Valla selülitte olsa umursamadan giyerimgeçerken birde bilerek kalça atarım hafiften
Pjamada giyeceksen git satenlerden al giyöyle basit bir şey olmasın çiçekli miçekli Anannemin pazen donu gibi
Gerçi ben evde şalvar bile giyerim aradaama üzerine mutlaka kolsuz giyerim bir yerden bir frikik veririm ki her türlü gözü üzerimde olsun Ayyy çok fenayım ben yaw
valla bugün açlık falan yok maşallah iyi gidiyo, yoğurt çorba gırlaOlalım valla senden biraz daha kilom fazla ama yakın kulvar sayılırız yine de@LargeGemini arkadaşımla da rakiptik aslında ama yalan olduk galiba bilemedim :) Seninle de yapalım gaza geliriz hem daha çok. Stok iyi olmuş akşama gözün dönmez bugün, nasıl gidiyor bakiim şu an ? Dün ki gibi açlık kalmamıştır herhal Ben de hasta oldum bu arada acayip şişim, bu hafta tartıdan korkuyorum senin o maydanoz kürünü yapmaya da vaktim ve zamanım olmadı bugün yapacağım İnşallah..
Ya kizlar soyle zayiflayip esime soyle guzel seyler giymeyi oyle cok istiyorumki geceleri picamayla yatiyorum zayif olsam dusunun artikkbide dugun var 1 ay sonra bakalim bugun yesil cayimi ictim 50 tane mekik cektim deminde sutlu gevrek yedim bakalim insallah 6 dan sonra bisey yememeye caliscamm kizlar beni motive edinnn
Bunu firsat bil o zaman esinde kullanacaksa. Hem birbirinize daha cok destek olursunuz. Kosu bantini geceleri kullanmak sıkıntılı ama. Benim simdiki aklim olsa eliptik bisiklet alirdim onlar ses cikarmiyormus. Evin musaitse tabi kosu bantida iyi olur. Oyle cok ozellikli olmasina bakma. Rampalisi Masaj aletli olanlari falan var ben cok ses cikariyor diye masaj kismini kullanamiyorum.yaa normal bisiklet eski model ya esim.kendi icinde istiyo oda cocuklardan gidemiyo spora baya gobeklendicocuklar pesine takiliyo bende alalim beraber kullanalim dedim bakalim.canim
evet aynen ses yapiyomus cok ama dedigin gibi gunduzleri yaparim canim insallahCanim kalorisi dusuk ama doyurucu seylet ye. Ara ogunleride ihmal etme. Spor ve mekikde gayet iyi. Birden artirma ki pes etme.
Bunu firsat bil o zaman esinde kullanacaksa. Hem birbirinize daha cok destek olursunuz. Kosu bantini geceleri kullanmak sıkıntılı ama. Benim simdiki aklim olsa eliptik bisiklet alirdim onlar ses cikarmiyormus. Evin musaitse tabi kosu bantida iyi olur. Oyle cok ozellikli olmasina bakma. Rampalisi Masaj aletli olanlari falan var ben cok ses cikariyor diye masaj kismini kullanamiyorum.
Çok var canım böyle vaatler banada eşim beş taş yüzükle bilezik alicak ti hala beklemeden 20 kilo verdim hala gelen giden yok :)))Paylaşabildim şükür. Biraz önce bunu gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Tabi herkesin gücü neye yeterse o alınır. Adam karısına kilo verdiği takdirde altın vaat etmiş. Bunu nette gördüm ama daha önce bir arkadaşımdan eğer zayıflarsam kocam bana bilezik sözü verdi dediğini duymuştum. Ama biz önce kendimiz için zayıflayalım.
50 mekigi an itibariyle cekmiş bulunuyorumHuzurvemavi mekikler ne alemde bak benim gobus kücüldü
Diademe naptin canim mekikleri tamamladin mi menunu daha gormedim? Cumayada az kaldi.
Masallah canim sana azimli hatunsunHuzurvemavi mekikler ne alemde bak benim gobus kücüldü
Diademe naptin canim mekikleri tamamladin mi menunu daha gormedim? Cumayada az kaldi.
Tebrik ederim rakibem50 mekigi an itibariyle cekmiş bulunuyorum
Menude guzel canim. arada ufak kacamakları bende yapiyorum bugunku kurabiye gibi. Tatli krizimi baska turlu geciremiyorumBugunku menüm biraz karişik
Sabah 1dilim kepekli kuru ekmek üzerine peynir sürdüm yarım bardak çay
Ara kursa kahvaltılık getirmişlerdi
Peynir 3-5 zeytin domates 1 küçük pagaca yedim
Öglen menemen yefim 1dilim ekmek azda eşimin yeşil salatasın dan yedim
Ara 1lokmacık cıkolata
Akşam 1 bucuk kase corba salata 1dilim ekmek.
Selam hayirli aksamlar kizlar
Masallah canim sana azimli hatunsun
Misafirim geldi 50 cektim canm yatmadan cekmek istiyorum
Bugun arkadasim sen kilomu verdin dedi hosuma gitti sıkılastim galiba kilomu gostermiyorum:)
Kizlar yarin hacamat yaptiricam randevu aldim yaptiran varmi ???
Menüm
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
domates
Yeşillik
1 dilim ekmek
Öğle
1 kase çorba
Yumurtalı ıspanak yemeği
Aksam
Patates salatası
1 elma
Su 2.5lt
Spor 20dk yürüyüş.
Toplam spor 195+20=215dk.
Menude cok guzel canim afiyet olsunYediklerim
1 elma
Karisik kucuk tost
Yesillik
Ara...
1 Türk kahvesi
1Kare bitter
Oglen...
Tavuk sote
Salata
Aksam...
1 kase corba
Tere otu
Mantar sote
Ara..
1 avuc findik
1 tarcinli süt
2.5 lt su
20 dak spor sag sol hareketler ...
50 mekik . 50 cekilecek yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?