Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya sort giyiyorum bazen ama masallah baldirlar gobek firliyo hemen bende diyorum.boyle daha cirkin oluyorum galiba diye giy picamalarini yat assa diyorumama bundan sonra zayiflarsam geceler korksun bendenn

Senin özgüvenin yüksek olacak ki eşininde sana hayranlığı artsın sen kilo verdikçe kaybetme korkusu yaşasın :)
Valla selülitte olsa umursamadan giyerim geçerken birde bilerek kalça atarım hafiften
Pjamada giyeceksen git satenlerden al giy öyle basit bir şey olmasın çiçekli miçekli Anannemin pazen donu gibi

Gerçi ben evde şalvar bile giyerim arada ama üzerine mutlaka kolsuz giyerim bir yerden bir frikik veririm ki her türlü gözü üzerimde olsun Ayyy çok fenayım ben yaw

ayyy fenasin valla evet ozguvenim yok sanirim canimm ama ugrasiyorum valla olsun diye iste senin ozguvenin yuksek ne guzel valla tamam bundan sonra giyimime dikkat ediyorum picamalari atiyorummm hemenn

valla bugün açlık falan yok maşallah iyi gidiyo, yoğurt çorba gırla

Canim kalorisi dusuk ama doyurucu seylet ye. Ara ogunleride ihmal etme. Spor ve mekikde gayet iyi. Birden artirma ki pes etme.

yaa normal bisiklet eski model ya esim.kendi icinde istiyo oda cocuklardan gidemiyo spora baya gobeklendicocuklar pesine takiliyo bende alalim beraber kullanalim dedim bakalim.canim
Bunu firsat bil o zaman esinde kullanacaksa. Hem birbirinize daha cok destek olursunuz. Kosu bantini geceleri kullanmak sıkıntılı ama. Benim simdiki aklim olsa eliptik bisiklet alirdim onlar ses cikarmiyormus. Evin musaitse tabi kosu bantida iyi olur. Oyle cok ozellikli olmasina bakma. Rampalisi Masaj aletli olanlari falan var ben cok ses cikariyor diye masaj kismini kullanamiyorum.

evet aynen ses yapiyomus cok ama dedigin gibi gunduzleri yaparim canim insallah

Hayirli aksamlar bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 armut

Öglen
Ton balikli salata
2 kasik makarna

Ara
1 kurabiye

Aksam
6 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli sut

80 dk yuruyus
100 mekik

Haftalik toplam
155 dk yuruyus
300 mekik

Çok var canım böyle vaatler banada eşim beş taş yüzükle bilezik alicak ti hala beklemeden 20 kilo verdim hala gelen giden yok :)))

Bugunku menüm biraz karişik
Sabah 1dilim kepekli kuru ekmek üzerine peynir sürdüm yarım bardak çay

Ara kursa kahvaltılık getirmişlerdi
Peynir 3-5 zeytin domates 1 küçük pagaca yedim
Öglen menemen yefim 1dilim ekmek azda eşimin yeşil salatasın dan yedim
Ara 1lokmacık cıkolata
Akşam 1 bucuk kase corba salata 1dilim ekmek.

Selam hayirli aksamlar kizlar
Huzurvemavi mekikler ne alemde bak benim gobus kücüldü

Diademe naptin canim mekikleri tamamladin mi menunu daha gormedim? Cumayada az kaldi.
Masallah canim sana azimli hatunsun
Misafirim geldi 50 cektim canm yatmadan cekmek istiyorum
Bugun arkadasim sen kilomu verdin dedi hosuma gitti sıkılastim galiba kilomu gostermiyorum:)
Kizlar yarin hacamat yaptiricam randevu aldim yaptiran varmi ???

Menüm
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
domates
Yeşillik
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase çorba
Yumurtalı ıspanak yemeği

Aksam
Patates salatası
1 elma

Su 2.5lt
Spor 20dk yürüyüş.

Toplam spor 195+20=215dk.

50 mekigi an itibariyle cekmiş bulunuyorum
Tebrik ederim rakibem

Menude guzel canim. arada ufak kacamakları bende yapiyorum bugunku kurabiye gibi. Tatli krizimi baska turlu geciremiyorum

Canim sana soz verdim diye cekiyorum bende gazlıyorsun beni. Başkalarının zayıflamışsın demeside ayrı güzel oluyor tabi

Yediklerim
1 elma
Karisik kucuk tost
Yesillik

Ara...
1 Türk kahvesi
1Kare bitter

Oglen...
Tavuk sote
Salata

Aksam...
1 kase corba
Tere otu
Mantar sote

Ara..
1 avuc findik
1 tarcinli süt

2.5 lt su
20 dak spor sag sol hareketler ...
50 mekik . 50 cekilecek yatmadan

Menüm
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
domates
Yeşillik
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase çorba
Yumurtalı ıspanak yemeği

Aksam
Patates salatası
1 elma

Su 2.5lt
Spor 20dk yürüyüş.

Toplam spor 195+20=215dk.

Benden daha azimli bir hatun burda masallah canım spor birinciliği sende olacak sanırım

Menude cok guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…