- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Iyi geceler kızlar
Çok şükür öksürük ve iştahsızlık dışında bişeyim kalmadı
Pazar günü yine yüksek ateş öksürük vücut ağrısından acildeydik iğne yaptılar
Antibiyotik,öksürük surupu ,soğuk algınlığı ve Grip ilacı burun sprey yazdı Dr bugün daha iyiyim
Grip kızımada geçti hasta olmak sorun değil kizimla ilgilememek bitirdi beni dün kV geldi baktı pazar günü annem bizdeydi ikimizede baktı ilgilendi sağolsun
Öksürük geçse bide istahim acilsa bunu isteyecegimi hiç dusunmemistim yemeklerin tadı yok tatlı bile yiyemedim dün
Kilom sabit görünüyor ama inş biran önce iyilesip aranıza dönmek istiyorum kendimi eksik hissediyorum çünkü
Merhabalar
TLF çok takip edemiyorum
Haftaya iyi başladım aldığım kötü habere karşın kendimi korumaya çalıştım ama bilinç altına atmışım aldığım haberi sizinle paylaşamam ama şunu söyleyebilirim umut hiç bitmezoynakbasi34 kaptanim bu hafta her şeye rağmen kendimi birakmayacaktim ama kendimi kandirmisim herkes ayaktayken ben uyumak istedim herkes uyurken de içime attiklarimi çıkardım hiç te kolay değilmiş yasayacaklarimiz. anlatamıyorum mesele mesele babamla ilgili meni mazur görün.
Diyeceğim şu ki kaptanim pazartesiye kadar menulerimi yazmasam cuma sadece kilo bildirsem beni bir kaç gün idereedebilirmisiniz çünkü burayı bırakırsam verdiğim bir kaç kiloydun geri alırım.ama pazartesi ye toparlanirim
Günaydın canım, Maşallahvalla bugün açlık falan yok maşallah iyi gidiyo, yoğurt çorba gırla
Allah yardımcınız olsun demek istedim, umarım sorun neyse çözümünü bulursunuz.Merhabalar
TLF çok takip edemiyorum
Haftaya iyi başladım aldığım kötü habere karşın kendimi korumaya çalıştım ama bilinç altına atmışım aldığım haberi sizinle paylaşamam ama şunu söyleyebilirim umut hiç bitmezoynakbasi34 kaptanim bu hafta her şeye rağmen kendimi birakmayacaktim ama kendimi kandirmisim herkes ayaktayken ben uyumak istedim herkes uyurken de içime attiklarimi çıkardım hiç te kolay değilmiş yasayacaklarimiz. anlatamıyorum mesele mesele babamla ilgili meni mazur görün.
Diyeceğim şu ki kaptanim pazartesiye kadar menulerimi yazmasam cuma sadece kilo bildirsem beni bir kaç gün idereedebilirmisiniz çünkü burayı bırakırsam verdiğim bir kaç kiloydun geri alırım.ama pazartesi ye toparlanirim
Jumping jack nasil birsey acep. Pek cahilim ben yaw.Günaydın canım, Maşallahİnşallah günü zararsız kapatmışsındır, ben dün akşam kadar durdum ama evde misafir vardı onlara servis yaparken canım çekti bir sürü abur cubur . 3-4 çatal kadar menemen kalmış sabahtan annem yapmış, onu yedim çok severim. Bir de baktım canım hala aşırı tatlı istiyor sütlü kahve ve 2 küçük çokomel yedim Sonra üstüne spor yaptım ama 1 saat tempolu hulahop çevirdim 200 adet jumping jack hareketini yaptım. Kurtardığımı düşünüyorum Regl iken cidden canım aşırı tatlı istiyor çikolata şelalesi verseler az gelir kendimi sıkıyorum
Jumping jack nasil birsey acep. Pek cahilim ben yaw.
canım sorun ne bilmiyprum ama zaman herşeyin ilacı canını sıkma zor günler geçiyor inşallah sende kısa zamanda atlatırsın allah yardımcınız olsunMerhabalar
TLF çok takip edemiyorum
valla benimde iyi gitti ama regl oldum ve canım acayip çikolata istiyodu yarım paket kare çikolata gittiGünaydın canım, Maşallahİnşallah günü zararsız kapatmışsındır, ben dün akşam kadar durdum ama evde misafir vardı onlara servis yaparken canım çekti bir sürü abur cubur . 3-4 çatal kadar menemen kalmış sabahtan annem yapmış, onu yedim çok severim. Bir de baktım canım hala aşırı tatlı istiyor sütlü kahve ve 2 küçük çokomel yedim Sonra üstüne spor yaptım ama 1 saat tempolu hulahop çevirdim 200 adet jumping jack hareketini yaptım. Kurtardığımı düşünüyorum Regl iken cidden canım aşırı tatlı istiyor çikolata şelalesi verseler az gelir kendimi sıkıyorum
ayyy fenasin valla evet ozguvenim yok sanirim canimm ama ugrasiyorum valla olsun diye iste senin ozguvenin yuksek ne guzel valla tamam bundan sonra giyimime dikkat ediyorum picamalari atiyorummm hemenn
Kizlar gecen siparis verdigim.chia tohumum geldi bugun denemeye basliyorum bu urunden kullanan varmii su irem dericinin kullandigi burdanda arastrdim baya faydasini gorenler varmiss
oynakbasi34 . Valla kaptancım ben senin dediginin onda birini yapsam herhalde bir degil 5 cocugum olurdu simdiye kadar. Bizim evde ben kacarim o kovalar ama dedigin gibi olmak lazım. Genclik gidiyor. Su kayinvalide gitsinde bende susleneyim
Çok var canım böyle vaatler banada eşim beş taş yüzükle bilezik alicak ti hala beklemeden 20 kilo verdim hala gelen giden yok :)))
Selam hayirli aksamlar kizlar
Masallah canim sana azimli hatunsun
Misafirim geldi 50 cektim canm yatmadan cekmek istiyorum
Bugun arkadasim sen kilomu verdin dedi hosuma gitti sıkılastim galiba kilomu gostermiyorum:)
Kizlar yarin hacamat yaptiricam randevu aldim yaptiran varmi ???
Yarın belim için kemik doktoruna gidecem inşallah faydasını görürüm cok agrıyo bu aralar kızlar ayaa
Merhabalar
TLF çok takip edemiyorum
Rabbim kolaylık versin inşallahMerhabalar
TLF çok takip edemiyorum
Sanada günaydın rakibem maşallah sanaGünaydın kadınlar kulubünun en güzel hatunları
6 da kalktim her zamanki gibi kahvaltıyıda hazirladim. Esim utu yaparken ben 100 mekik cektim. Onun bitirmesini bekliyorum
@Huzurvemavi veDiademe benim göbüş sizlerden önce eriyecek
Cuma günü tartı şasirtmazsa güzel sonucum olacak insallah...
Bol eksili günümüz olsun insallah...
o yorgunluk bendede var yaslanmayla alakasi yok kendimi daha genc goruyorumm heralde yasimin ilerledigini kabullenemiyorumHer yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum
canım ellerin uyuşuyorsa belki sinir sıkışması olabilir bende var ordan biliyorum doktor ilaç ve bileklik vermişti rahatlatıyo ben uykumdan uyanıyodum uyuşukluğun ağrısındanHer yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?