Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.

Allah yardımcın olsun canım.

valla bugün açlık falan yok maşallah iyi gidiyo, yoğurt çorba gırla
Günaydın canım, Maşallah İnşallah günü zararsız kapatmışsındır, ben dün akşam kadar durdum ama evde misafir vardı onlara servis yaparken canım çekti bir sürü abur cubur . 3-4 çatal kadar menemen kalmış sabahtan annem yapmış, onu yedim çok severim. Bir de baktım canım hala aşırı tatlı istiyor sütlü kahve ve 2 küçük çokomel yedim Sonra üstüne spor yaptım ama 1 saat tempolu hulahop çevirdim 200 adet jumping jack hareketini yaptım. Kurtardığımı düşünüyorum Regl iken cidden canım aşırı tatlı istiyor çikolata şelalesi verseler az gelir kendimi sıkıyorum

Allah yardımcınız olsun demek istedim, umarım sorun neyse çözümünü bulursunuz.

Jumping jack nasil birsey acep. Pek cahilim ben yaw.

Jumping jack nasil birsey acep. Pek cahilim ben yaw.

Günaydın, estağfirullah biz de bu yolun yolcusu olmadan bilmiyorduk çoğu şeyi :) mümkünse google'dan bakma imkanınız var mı ? Buradan nasıl tarif edeceğimi bilemedim Bence zor bir hareket değil, sadece ne kadar yaptığınıza bağlı. Ama nabzı yüksek tutan bir hareket dolayısıyla kilo vermek için düzenli yapılırsa bir miktar işe yarar, ben 200 adet yapıyorum genelde. Nabzımın olabildiğince yüksek atmasını istediğim için (abartmadan tabii) 2 set halinde yani 100 sayı yapıp 30 saniye-1 dakika dinlenip tekrar 100 sayı yapıyorum. Kendinize göre uyarlayabilirsiniz

canım sorun ne bilmiyprum ama zaman herşeyin ilacı canını sıkma zor günler geçiyor inşallah sende kısa zamanda atlatırsın allah yardımcınız olsun

Günaydın cümleten, şu sıra sıvı diyetini accık sabote ederek gitsem de asla tam anlamıyla bırakmıyor ve sporumu asla eksik etmiyorum. Akşamları iş çıkışı 25 dakika rampa çıkıyorum eve kadar, eve gelince de tempolu şekilde 35-45-60 dakika hulahop çeviriyorum korsemi takıp. Cuma günü sonucun çok iyi çıkmayacağını düşünüyorum ama olsun öyle ya da böyle gidecek bu kilolar ben azimliyim. Güne 1 bardak yarı süt yarı su karışımı kahve ile başladım ( sütüm bitmiş farketmedim), acıydı dolayısıyla, yanında 7-8 adet fındık ve 1 kayısı yedim alakasız olacak ama bir de küp doğranmış 3 adet kaşar peyniri yedim çok severim napam . Ardından yeşilçay içtim, şu anda da siyah çayımı yudumluyorum.. Erken kalkan yol alırmış cidden

valla benimde iyi gitti ama regl oldum ve canım acayip çikolata istiyodu yarım paket kare çikolata gitti onun dışında pek sıkıntı yok gibi ama cidden eğlenceli olmaya başladı ilk gün çok zordu ama artık açlık hissetmiyorum şükür hemen adapte oldum, hele hele zayıflama fikri aklıma geldikçe dahada motive oluyorum üstelik sıvı olarak sınırsız çorba içebilmek ki ikinci tabakta illaki doyarım büyük rahatlık veriyor, tek eksiğim spor yapmamam onada zaman ayırıp motive olmam lazım çok sağol bu fikir için

günaydın kızlar
dünkü menü
sabah: 1 bardak sütlü kahve ve bir meyveli yoğurt
öğle: 1 kase çorba ve ayran
ara: 1 meyveli yoğurt 1 küçük kurabiye (eğitim verdimde çok ısrar olunca yedim )
akşam: 1 kase çorba
ara: yarım paket bitter çikolata ve bi çay bardağı süt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kızları ve eşimi postaladım işe ve okula sonrada kendime koca bir kase salata yaptım kahvaltı niyetine
Bu aralar nedense pek canım bir şey istemiyor ama yinede sağlıklı şeylerle geçiştiriyorum Allahtan

Yarın sabah Annemler Almanya yolcusu 3 haftalığına
Bir yandan onların adına seviniyorum hem torunlarını görecekler hemde onlara değişiklik olacak diye ( tabi bende de yoğunluk azalacak inşallah ) bir yandanda tabiki insan özleyeceğini düşününce bir tuhaf oluyor
Ben ev telefonumu iptal ettirdiğim için 3 hafta hiç görüşemeyeceğiz ( erkek kardeşimle geçen yazdan beri konuşmuyorum beni kırdığı için yoksa cepten whatsupp yada Skype üzerinden konuşurduk Annemle bir araya geldiklerinde ama açıkçası böyle çok daha kafam dinç çünkü beyefendi en ufak şeyi çevirip üzerine katıp yok bana böyle dedi şöyle dedi diye tatsızlık çıkarıyor ve Annemleride o konuda kandırmaya çalışıyor sirf aramızı açmak için eşşek 32 yaşına geldi hala çocuk gibi eeee kızkardeşimde altan altan ona çoşkuyu veriyormuş sonradan anladım onuda ama Annemlerin hatrına kızkardeşimede bir şey demiyorum şimdi ikisi kankaya bağlamış ama Annemin yanında yüzüne dedim inşallah sende yakında kazığını yemezsin erkek kardeşinin diye çünkü huyudur Anneme kendini iyi göstermek için herkesi arada bir gömer )

Bu arada kızlar ben sabahları hep bel ağrısı ile uyanıyorum uzun zamandır
Çok deli yattığımdan da olabilir ama bu ara ağrılarım çoğaldı hatta bu sabah resmen ağladım canımın acısına
Her sabah ağrıyor ama nasıl birşeyse 2 saat oturunca ağrı hiç yokmuş gibi oluyor Artık eşim bu sabah ya yeter canına yazık gidelim doktora randevu alda dedi Ben bu durumda hangi bölüme randevu almam gerekiyor ki sizce ?

ayyy fenasin valla evet ozguvenim yok sanirim canimm ama ugrasiyorum valla olsun diye iste senin ozguvenin yuksek ne guzel valla tamam bundan sonra giyimime dikkat ediyorum picamalari atiyorummm hemenn

Pijama ancak satense giyilir
Senin özgüvenin yüksek olacak ki karşındakilerde sana güvensin Önce sen kendine inan, her halinle güzel olduğuna ama çok daha güzel olabileceğine
Filmlerdeki hatunlara hiç özenmem çünkü bilirim filtreydi fotophopdu hatta estetikti güzel görünürler yoksa ne olursa olsun hepsinin bir kusuru var
Mesela millet Deniz Akkayayı veya Ebru Şallıyı fizik olarak çok beğenir ama ben ikisinide itici buluruyorum
Sibel can Kilosu olmasına rağmen bana daha hoş gelir hatunun tavrı yeter çilveli hareketleri yeter
Sen kendini nasıl hissediyorsan o enerjiyi de karşındakine yansıtırsın bak benim kafama bir şey takılsın gülümsesemde eşim anında anlar aşkım sende bir haller var hayırdır canını sıkan ne der bende yok bir şey diye diye onu oyuna çevirip az daha ilgilenmesini sağlarım çaktırmadan

Kizlar gecen siparis verdigim.chia tohumum geldi bugun denemeye basliyorum bu urunden kullanan varmii su irem dericinin kullandigi burdanda arastrdim baya faydasini gorenler varmiss

Ay onu bende alıp denemek istiyorum ama ya tadını beğenmezsem diye çekiniyorum
Bir ara karabuğday çok faydalı dediler anam ara ara zor buldum sonrada tadı iğrençti yiyemedim :) hatta kuşlara attım onlar bile yemedi düşün artık

Sen o 5 çocuğu yapıyormuş gibi yap ama yapma
Dediğim gibi daha genciz iyice posamız çıktıktan sonra istesekte giyemeyiz
Kız benimki nasıl tarzıma alıştıysa geçenlerde çiçekli uzun bir tunik giyecektim ki normalde ben çok beğenirim onu adam üzerimde görünce bu ne Allah aşkına sen yaşlımısın çıkar şunu hiç tarzın değil dedi büyük kızda heee çok gençsiniz ufalında çebime girin diye dalga geçti
Alışmış sade de olsa benim spor giymeme öyle fistolu, çiçekli yada karışık desenli birşeyler giyince adamın tuhafına gidiyor Hani klasikde olsa hep kibar şeyler seçtiğim için adam biraz dışına çıkınca beğenmiyor

Yeni evliyken kV beni kaç kere aniden gelip mini elbiseyle yakaladı ( tabi o zamanlar 52 kgdum ) bir gün kızdı hatta ne zaman gelsem bacakların ortada görmek zorundamıyım diye ( eee mecbur o an yakalanıp üzerimi değiştiriyordum tabi bir 5 dakikada olsa öyle görüyordu ) eşimde yooo zorunda değilsin ben öyle istiyorum öyle geziyor görmek istemiyorsan haberleri gelirsin sende demişti

Çok var canım böyle vaatler banada eşim beş taş yüzükle bilezik alicak ti hala beklemeden 20 kilo verdim hala gelen giden yok :)))

Kız hatırlatsana sen adama o bileziği
Hatta ben senin yerinde olsam derim len o bilezik alınmazsa valla senide yirim kiloları geri alırım ona göre diye
Madem söz verdi alsın bari
Ben unuttum dün pazarlık yapmayı bu gece inşallah tabi Annemden dönünce ancak

.

Benim eşim yaptırmıştı bacaklarındaki ağrı için ve çok faydasını görüyordu ama en son beyinfelçinden sonra kan sulandırıcı içtiği için doktor yasakladı kanama durmaz dedi
Aslında hem sünnet hemde vücudu temizliyormuş ben acı olur diye hiç niyetlenmedim ama aslında sendede 1 de olsa yaptırmak çok faydalıymış

Yarın belim için kemik doktoruna gidecem inşallah faydasını görürüm cok agrıyo bu aralar kızlar ayaa

Kız kemik doktoru ortapedi mi oluyor bende gitmem lazım yaaa belimin ağrısından her sabah 2 saat iptal sayılıyorum

Kuzum derdin her ne ise Rabbim hayırlara çıkarsın tez zamanda Sıkıntı değil böyle durumlarda tabiki birbirimizi idare ederiz sen canını sıkma müsait olursan canın isterse gelir sohbetini edersin ama cumayı unutma yeterki
Eğer dertleşmek istersende her zaman buralardayım biliyorsun özeldende yazabilirsin
Sen hiç birşeyi içine atma canım emin ol şu an sıkıntı yok dersin ama seneler sonra çıkıyor onlar canına yazık
Rabbim inşallah yüreğine de ferahlık verir....Aminnnnnnnnnnn
Dualarımız seninle canım sen iyi ol gerisi halledilir nasılsa

Rabbim kolaylık versin inşallah

Sanada günaydın rakibem maşallah sana
100 mekik süpersin
valla ben eşimi gönderdim biraz daha tembellik yapıcam
Sonrada mekigimi 60 tane cekerim inşallah bugun

oynakbasi34 valla kaptancım burda rhumatolog geçiyo belim için gecen sene ona gitmiştim

şimdi gidecegim farklı osteopat diyolar kemikleri yerine oturtuyo falan gidenler cok faydasını görüyolar inşallah bende görürüm
Cok agrıyo buaralar

Sende ihmal etme sakın biran önce görün bi doktora
Anneminde tam tersi cok oturunca agrır beli
Amaaaan valla belde agrımak için bahane arıyo sanki yat agrıyo kalk agrıyo

Canim chia tohumunun tadi hic kotu diyil simdi sute karistrip yiycem icinede gevrek aticam bakalim sonucunu gorursemm yazarim burdan oynakbasi34

Arkadaslar Bide bisey sorcam ben 3 hafta sonra giricemya listeye simdi yediklerimi yazmiyorum cok listemi yani yazmam gerekiyomu sizler gibi yoksa 3 hafta sonrami yazicam

Her yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum
o yorgunluk bendede var yaslanmayla alakasi yok kendimi daha genc goruyorumm heralde yasimin ilerledigini kabullenemiyorumsende gencsindir daha gun icinde cok yorulunca oluyo bana malum cocuklar var sende yoruldugun icin oluyodur canim bence

Her yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum
canım ellerin uyuşuyorsa belki sinir sıkışması olabilir bende var ordan biliyorum doktor ilaç ve bileklik vermişti rahatlatıyo ben uykumdan uyanıyodum uyuşukluğun ağrısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…