Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim oglen ve aksam az degil mi. Corbanin yanina sebze yemegi yada kofte tavuk ekleseydin keske hem doyurucu olurdu. Benim diyetisyenim yemeklerine et kiyma eklersen kilo vermen daha kolaylasir dedi.

Canim oglen ve aksam az degil mi. Corbanin yanina sebze yemegi yada kofte tavuk ekleseydin keske hem doyurucu olurdu. Benim diyetisyenim yemeklerine et kiyma eklersen kilo vermen daha kolaylasir dedi.
Haklısın ama ben et yemiyorum zaten bol bol yeşil mercimek yemeye calışıyorum vede yumurta

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana

Annemlerden geç geldik sonrada büyük kız biraz ödev yapınca bana ancak sıra geldi
Bugün evin uydu alıcısıda bozulunca laptobdan tv açtılar akşam Allahtan eşim oyun konsoluna yapıştı da bende laptobu alınca ekranı indirip size yazabiliyorum ( ses dinlesinler yeter ) Ufaklık zaten uyudu

Yarın sabah kızı okula bıraktıktan sonra bende Eminönüne ineceğim şu anda yaptığım işin ipi yetersiz geldi yarım kaldı onu almak için gitmek zorundayım Eşim sağ olsun Otobüs durağına bırakacak beni sonrada Annemleri havaalanına bırakacak Öğlen 12:40da uçakları kalkıyor ama eşim işe gideceği için onları biraz erken bırakacak

Artık yarından itibaren kendime odaklanabileceğim zaten 17 gün sonrada diyetisyen randevum var gerçi bu ara çok kaçırmasamda ilacımı içmeyi unutuyorum yine onada daha fazla dikkat etmem lazım tabi su tüketimime

@LargeGemini kuzum bak mezuniyetin tamamdır Tebrik ederim RAbbim bir daha hiç artı yüzü göstermesin sana ve bundan sonra da buradaki kızlara koçluk yaparsın bizlere hedeflerimize ulaşırken yarenlik edip motivasyona destek olursun

oynakbasi34 benim kv de azıcık açık giyin süslen de bakayım der

Bizimki eskiden çok rahatsız olurdu şimdi bir laf olunca kıyafetten hemen der gençsiniz tabi giyeceksiniz diye tabi oğlunun neyi sevdiğini öğrendi artık

.

Sanırım sabah yediğin gevrekte chia tohumuda vardı
Az gibi ama zaten aç kalmadan gitmiyor maalesef bende kahve delisiyimdir :) kesinlikle günün her saati gecede olsa içip yatarım hiç dokunmaz

YOk çamaşırlarla gezdim deseydin
Eşinde bir alemmiş çok fazlada yüzlemesin anasını sonra temelli yerleşirse kendi de baş başa kalamayınca keşke Annem eve gitsede bir gece baş başa kalsak der Tabiki Anne baş üzerinde yeri var ama yanlış yaşamayada alışması şart
Benim KVde eskiden derdi senle aynı evde yaşamam diye bende hayırdır nedenki diye saf saf sorunca aaaa sen yarı çıplak gezersin bacaklarını görmek zorundamıyım demişti hatta bunu toplum içinde diyince bir kaç arkadaşı ay ne var kadın kadına tabiki gezebilir demişlerdi şimdi eminim evim biraz daha büyük olsa ona kendine ait oda olmuş olsa donlada gezsem gelirdi benle yaşamaya
Kadın bayılır hizmet edilsin, hiç yemek yapmadan temizlik yapmadan geçen hayat daha ne ister bir KV

Benim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralar o neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...

Ay benim eşimde ilk kapri giydiğinde rahmetli babasıda Anneside fena şaşırmışlardı hayırdır çocukluğunu mu yaşayamadın, senin böyle huyların yoktu bu nerden çıktı demişlerdi onlara göre ayıptı hatta babası tembihledi mahallede böyle dolanma bari diye sonra alıştılar tabi
Bazen KV eşime saçı sakalı için söyleniyor neymiş saçlarını niye uzatmış niye sakallarını kesmiyormuş diye eşimde Banu böyle beğeniyor deyince anında aaa o zaman başka diyor

Yarınki menumude kafamda belirledim. Aksamdan hazirlamadım ama sabah gidene kadar yetistiririm insallah. Tabi mekigimide cekmeyi ihmal etmeyecegim. Internette israrla mekik gobek eritmez sadece sekil verdirir diyor. Su an regliyim karnim inmeye basladı sanki ise yariyor gibi geliyor. Kafamda deli sorular yine?

Ogretmensin diye hiç aklıma gelmemişti artık her meslekte serbest sanırım ben işi bırakali 8 yıl oldu izmirdede pek denk gelmedim demek farkında değilim

Okuldaki ögrenciler bile soruyordu bana sen ögretmen misin diye yeni geldigimde. Kapali+kilolu olunca hizmetli saniyorlardi sanirim beni. Evet artik her meslekte var. Yinede sayılı. O yuzden farketmemissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…