- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Bugunku menüm
Sabah 09.00
zeytin peynir domates 2 haşlanmış yumurta 2 dılım kızarmış tam bugday ekmegi
( tam ekmek degil aslında kahvaltı için gevrek ekmek gibi bişi ) cay
Öglen 12.30
1bucuk kase ezogelin corbası salata 1 dilim ekmek
Ara 1elma
1muz
Akşam 1 kase ezogelin 1dilim kızarmış ekmek
1fincan kahve
Haklısın ama ben et yemiyorum zaten bol bol yeşil mercimek yemeye calışıyorum vede yumurtaCanim oglen ve aksam az degil mi. Corbanin yanina sebze yemegi yada kofte tavuk ekleseydin keske hem doyurucu olurdu. Benim diyetisyenim yemeklerine et kiyma eklersen kilo vermen daha kolaylasir dedi.
Mekik aleti ile cekiyorsan belinu cok zorlamaz sanirim.Şyi fikir karnim cok acımıyor alışkındım Zaten fizik tedaviye gidiyodum ama belimden korkuyorum. İşte
Sut ve yogurt?Haklısın ama ben et yemiyorum zaten bol bol yeşil mercimek yemeye calışıyorum vede yumurta
Onları bolca tüketiyorum severek son günlerde pek yemedimSut ve yogurt?
Yok kendim cekiyorum aletsizMekik aleti ile cekiyorsan belinu cok zorlamaz sanirim.
508. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-136#post-50486295
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
- Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ETAP MEZUNLARI
1. Takımdan Pamukprncess mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50495763
8. Takımdan LargeGemini mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50503348
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 508. Etap birincisi; 3. Takımdan Anterior arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Arkadaslar bende menumu paylasiyorum sabah 1 kase gevrek koydum sutle onu yedim
Oglen. 1 dilim borek
Aksam 1 tabak havuc corbasii
Kizlar benim menumde bu ama 9 gibi falanda sutlu kahve icerim ben kahveyi cok severim dayanamiyorum
Kp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadim
Benim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralaro neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...
Yatmadan da sut ic o zaman canim. Sanirim yurt disindasin. 9.30 dan sonra bende yeme icmeti kesiyorum.Onları bolca tüketiyorum severek son günlerde pek yemedim
O zaman masallah iyi cekiyorsun. Ben aletle cektigim icin bu kadar kolay cekiyorum canim.Yok kendim cekiyorum aletsiz
Güle güle gitsinler canım. Allah yol açıklığı versin.Sağ olasın canımsayılı günler çabuk geçer nasılsa
Güle güle gitsinler canım. Allah yol açıklığı versin.
Sn tesettürlümüsün canımBenim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralaro neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...
Evet canım.Sn tesettürlümüsün canım
Ogretmensin diye hiç aklıma gelmemişti artık her meslekte serbest sanırım ben işi bırakali 8 yıl oldu izmirdede pek denk gelmedim demek farkında değilimEvet canım.
Ogretmensin diye hiç aklıma gelmemişti artık her meslekte serbest sanırım ben işi bırakali 8 yıl oldu izmirdede pek denk gelmedim demek farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?