genelde kaynanalar kapali giyinin der seninki iyiymiss
allah allah onedemek biri tayt giydi diye evdenmi.gidilirmisBenim esimde annemi tayt giyerek mi kacirttin evden diyor hasbinallah dedim öyle olsa bu akşam geri gelmezdi zannimca yoldalar geliyorlar
Kp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadimallah allah onedemek biri tayt giydi diye evdenmi.gidilirmisesinde alemmis valla kv lidenlemi kaliyosun canim merak ettim
basiniz sag olsun canim anladim tabi canim.kaypdrn olsa demesi normalde kadin kadna ne olcakmis acaba neyse takma erkek milleti soyler en olmadik yrde canimKp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadim
afiyet olsun canım.Hayirli aksamlar bugunku menum
Sabah
Miisrgevregi sut
Ara
Tahilli cikolata
Öglen
Bulgur pilavi
Brokoli haslanmis
Ara
3 kuru kayisi
1 elma
Aksam
2 dolma
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt
Ara
Tarcinli sut
Belki meyve
Spor 100 mekik
40 dk yuruyus
Haftalik toplam
205 dk yürüyüs
400 mekik
Kendi yanında tabiki, ben zaten dışarıda kapalıyım, yabancı erkek görmedikten sonra ne olacak kigenelde kaynanalar kapali giyinin der seninki iyiymiss
bencede bende kapaliyim kaynanamin yaninda.bende acik gynrim cogu kaynanalr icin dedim canimKendi yanında tabiki, ben zaten dışarıda kapalıyım, yabancı erkek görmedikten sonra ne olacak ki
iyi aksamlar canim sanadaaHayirli aksamlar kizlar
çok güzelmiş. Afiyet olsun canım.Bugun yediklerim
1 elma
Peynir
Zeytin
Yesillik
Domates
2 d.kizrmis ekmek
Ara ...
Turk kahvesi
1 dilim irmik tatlisi
Aksam ...
Patlican yemegi
Salata
2.5 lt su
100 mekik
30 dak spor
Haf spor ... 150 dak
300 mekik
Sevgili rakibem 60 mekigimi çektimBenim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralaro neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...
Sevgili rakibem 60 mekigimi çektim
Valla size söz vermesem cekemem bende heralde bugunki kemik dokyoru cok rahatlattı vücudumu gercekten tüm kemiklerimi kütletti cok iyi geldi sırtıma
Ama belim gecermi bilmem neyse birazdan menümüde paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz
Şyi fikir karnim cok acımıyor alışkındım Zaten fizik tedaviye gidiyodum ama belimden korkuyorum. İşteNe guzel birbirimizi motive ediyoruz
Cok sevindim senin adina insallah Rabbim acil sifa verir.
Istersen yarin artirma cumadan sonra artirip bir hafta boyunca ayni sayida cek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?