Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

saol canim benim allah razi olsun demedim zaten ama fazla yemek yemeyince sordu tabi bende.seninkine benzer bi cevap verdim oyle gecistrdk daha yeni geldik zaten gebzeden cocuklari yataklarina soktuk kocamla.bi sinema keyfi yapalim yarin esime is yok nasil olsa

Evet kaptancım onlardan kablolu bide jeli var onu kullanıyorum 3 yıl oluyo bizimkide 100000 atışlı idi hala bitmedi hatta 3-4 sean eşimin sırtına falan yaptık ama cok esmer tenli oldugu için cok canı yandı biraktık ben ilk zamanlar 2 haftaya bir yaptım sonra sonra azaldıkca 6 aya bir yapıyorum artık
Valla zararı varmı bilmiyorum ama ben orayada uyguladım çok çok acıdıikl zaman ama artık hiç acımıyo ve baya işe yaradı ama ilk zamanlar biraz dayanmak gerekiyo işte

Cok bos kalmis buralari. Ben cok fena kacamak yaptim yaa... Esimde kizdi hatta. Yarindan istibaren sıfır kacamaksiz tamamlayacagim haftayi insallah.
Ay canım ya bende simdi buradan ayrı kalmak bana yaramadı diye yazacaktim. Ayni şey bende de oldu bugün biraz kaçamak yaptım malesef. Dun gezme de idim ona rağmen çok abartı yemedik ama bugün abarttım ve simdi çok pişman oldum. Canım sıkıldı moralim bozuldu banada esim biraz kızdı niye moralin bozuk diye. Tabi fazla kaçırdımda o yüzden keyifsizim diyemedim. Yarin dan itibaren daha dikkatli ve kaçamaksiz devam edelim. Gerçekten buradan ayrı kalmak bana hic iyi gelmiyor. Kendimi buradakiler de karşı sorumlu hissettigimde daha dikkatli oluyorum. İnternet paketimi yeniledim inşallah daha aktif olalim. Motivasyonu düşen arkadaslar varsa acilen daha aktif olsunlar ipin ucu bir kere kaçarsa tutmak gerçekten zor oluyor. Tecrübeyle sabittir. Daha önce başıma geldi. 2 ayda 7 kilo aldım ve malesef cabuk alınıyor ama çok zor veriliyor.

Bende kizginim su an kendime. O kadar emegimi bosa harcadim diye. Bir yanim cok sevdigim ozledigin seylerdi diyor. Bir yanim aferin iyi yaptin 6 hafta disini sıktın bak ne kadar zor kilo veriyorsun diyorda diyor...
Burdan ayri kalinca gercekten kotu oluyor. Daha aktif olalim insallah...

Bundan sonra kimseye kilo vermis miyim diye sormayacagim. Şımarıyorum sonra...
Aslında bende şımardım beni görenler kilo vermissin dedikce biraz gevşedim. Özellikle bu hafta. Bilmiyorlar ki bu kiloları vermek için nasıl ac kalıyorum. Bende bazı şeyleri yemeyi çok özledim bugünkü kaçamağı yaparken esim bana hani diyet yapıyordun benden çok yedin dedi. Bende 2 aydır yeniyorum özlemişim dedim ama yedikten sonra tabiki pişmanlık. Canım emeğimiz boşa gitmeden toparlanmak lazim ben yiyince kendimi alamiyorum çünkü. Yarin sağlam irade ile kahvaltımızı yapıyoruz ve yürüyoruz inşallah.

Insallah...

Regl dönemi malum kaçamağım da var ama akşam yemeği yemedim üç puhaca yedim kaçamak olarak sizede tarifini vereyim çok güzel olmuştu içine iki paket krema koydum tek fark bu malzeme.iki yumurta iki kabartma tozu iki krema biraz tuz yarım su bardağı sıvı yağ alabildiği kadar un içine peynir maydanoz kaşar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…