Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Deminden beri nedense giremedim
Sabah geç uyandık, ev falan derken öğleden sonra kendimizi dışarı attık
Hesapta kendime ayakkabı alacaktım ama Ayakkabı hariç bir sürü şey aldım
Kendime bir tane pantolon ve 2 adet üst aldım Uzun tunikler hani kapanırsam ileride bol giyilebilenlerden

Ay sinir geldi tam size yazarken bu seferde eşim dur kira gelir beyannamesini aklımdayken vereyim dedi sonrada büyük kız bende birşeyler yazıcıdan çıkaracağım dedi
Eşşekler benim bilgisayar başına geçmemi beklediler sanki

Bu arada 5 aydır hiç saçlarımı boyamıyordum bu gece onuda aradan çıkardım hazır bilgisayara el koydular
Kızın aklına uyup her zamankinden biraz daha açık renge boyadım ama hoşuma gitti küllü kumral gibi bir reng oldu gerçi benim hala aklım sarıda ( pek beğeniyordum da eşim çok dikkat çekiyorum diye istemedi )

Yarın yarım günde olsa kursa gidiceğim ( Annem yok ya kızı alacak kimsem yok mecbur erken çıkacağım ilk bir kvye desem mi dedim ama oda geçen ayaklarım ağrıyor deyince kıyamadım yine )
3 hafta boyunca artık haftada 2 yarım gün giderim Annem gelene kadar nasılsa hoca sıkıntı değil dedi gerçi sıkıntı olsa ne yazar isterse kurstan atsın çokta lülü

Valla iyimiş o zaman ben ne bileyim 1 senede biter atışlarda okadar paraya deymez diyordum ama 3 yıl olduysa iyimiş
Ya ağdanın acısına dayanan onamı dayanamaz
Benimde ağda sayesinde baya azaldı hatta Annem hep der yaşlandıkça iyice yok oluyor diye ama önemli olan şimdi 60 yaşında kıl tüy derdi olmasa ne yazar
Bakalım biraz kenara para koyayımda daha sonra eşime derim hadi yarısı senden yarısı benden diye zaten bu ara ikidir kendime birşeyler alıyorum diye vicdan yapıyorum adamda kızıyor çatlakmısın sana alma diyenmi var al işte temiz temiz gez diye ayakkabılardan vazgeçtim bugün kıyafet alınca ay başında alırım dedim ona bile uyuz oldu cimri karı diye ama ne yapayım adamı sıkıştırmak istemiyorum sonuçta bizede ucu dokunur

Cok bos kalmis buralari. Ben cok fena kacamak yaptim yaa... Esimde kizdi hatta. Yarindan istibaren sıfır kacamaksiz tamamlayacagim haftayi insallah.

Arada öyle oluyor be güzelim önemli olan sonrasında uzun bir süre kaçamak yapmadan devam etmek
Valla bu haftasonu bende abarttım çocuklara eşim cips ve çikolata almış onlardan fazla yedim desem yeridir benim kesinlikle en az 1 ay kaçamak yapmamam lazım ki vicdanen rahat olayım
Birde bu ara yine suyu ihmal ediyorum yaaa o konuda kendime çok kızıyorum iyisimi tekrar telefona su hatırlatması yüklüyeyim bari o bahaneyle içerim su

canim bendr bugun misafirlikteydim revaniler dolmalar tatlilarama inanin birtane bile yemedim kizlar yemiyolar bende yemiycem dedim boyle bi gruba girmek basibos diyet yapmaktan cok daha iyi bencede bisey yemeden once yazmak lazim birbirimizi durdurmamiz lazim kizlar iyi geceler

canim insallah kapanirsin allah nasip ederde ohh iyi yapmissin biseyler almakla bende esimle anlastim nisanin 17 sine kadar 8 kilo verirsem ceyrek alacak kizlar dedim kizlarin kocalari aliyomus dedim oda tamam sen zayifla gerisini dusunme dedi.ama borc oduyoruz ev aldik araba aldik sukur kiyamadim alma bosver dedim sonra.ama genede hayr alicam sozum soz dedi bakalim daha cok cabalamam lazim ucunda ceyrek var dimi

cipsmi benim kilo alma sebebim hic dayanamiyorum cipse cocuklara diye alirim kendim yerim ama 15 gundur yemiyorum sukur yersemde artik kucuk pakettlerden almaya calisiyorum

Evet canım sorumluluk hissi insani frenliyor. İki gündür buraya pek bakamadim hemen yoldan çıktım. Artik daha çok uğrarım yoksa kendimi kontrol edemiyorum. İllaki bi kaçamak yapıyorum.
Oh maşallah bir çeyrek iyiymiş. Ben de etek sözü aldim. Bizde borç ödediğimiz için ancak bu oldu. 70 olursam Güzel bir etek isterim dedim tamam dedi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Sabahlar

Şükür erkenden uyanabildim geç yatmama rağmen gayet dinç uyandım
İnşallah hepimiz bu haftayı gram kaçamaksız atlatırız Haftasonu yaptığım kaçamaklar cidden vicdanımı rahatsız etti Hem zayıflamak istiyorum diye kendimi yırtıyorum hemde kalkmış çocuklar gibi kaçamak derdine düşüyorum
Kesinlikle kaçamak yapmayacağım artık yoksa bu kilolar çok zor gider ve benim o zaman da söylenmeye hakkım yok

Bugün su hatırlatmayıda yüklüyorum hemen telefonuma ( inşallah yeterli alan vardır çünkü ne zaman bir şey yüklemek istesem hemen yetersiz alan diyor )
Kurstada yarım gün kalacağım için arkadaşlarla öğle yemeğine çıkmama gerek yok ( gerçi her defasında sadece çorba ve salata yiyorum ama evde kendim yaparsam çorbamı daha sağlıklı olur en azından katkısız )

Benim bir arkadaşım 2 haftada 7 kg vermiş
Hatun 3 değeride bölmüş yani sabahları sadece calsiyum tüketmiş, öğlen protein ve akşamda karbonhidrat üstelik oturarak çalıştığı için spor yapma şansı olmamış her öğünde başka bir besin değeri karıştırmamış acaba diyorum onu mu denesem gerçi ben hafif ve normal beslenirsem gider zatende rakamı görünce yine beni birşeyler dürttü gerçi sıvı diyetide aklımı bızıklıyor ay iyice dengesiz oldum bu ara
Bakalım artık karar veririm heee tek dikkat etmem gereken şey çok uzun süre aç kalmamam çünkü şekerim iyice düşüyor sonra daha beter oluyorum

Süpermiş helal olsun eşine
Ben ha bire pazarlığı unutuyorum olsun aslın çeyreği nasılsa sen karşılığını aldığında daha azimli olursun hani Allah korusun ama sıkışırsanızda o çeyrekler size imdat çekici gibi gelir
Bende yapışayım adama bu akşam şöyle güzel bir motivasyon ödülü ucuna koyalımda bende daha sıkı tutayım

cipsmi benim kilo alma sebebim hic dayanamiyorum cipse cocuklara diye alirim kendim yerim ama 15 gundur yemiyorum sukur yersemde artik kucuk pakettlerden almaya calisiyorum

Ya sorma normalde bende eve sokmuyordum hatta çok çok isterlerse de evde kendim birşeyler yapıyordum ama ufaklık reklamlarda görünce Babasını cepten arayıp söylemiş ne bilsin anasının daha fazla yiyeceğini yavrum ses de edemedi sadece masun bir haliyle Anneciğim çok canın çekti sanırım dedi hep diyorum eve sokmadığımız sürece risk daha az diye eşimde valla 1 Nisan itibaren gittiğin diyetisyen ne derse hepimiz onu yiyeceğiz sonra istesenizde almam diye

Günaydın kızlar. Güzel ve kaçamaksiz bir haftamız olur inşallah.

Sanada günaydın canım
İnşallah bol bol eksi görürüz hepimiz

Canım herkesin Bünyesi farklı ben gece gündüz ac yatsam 2 haftada 7 kilo veremem ama eltim hic diyet yapmaz çok da yer aldığı en fazla 4,5 kilodur onuda hemen geri verir. Bazan ona çok imreniyorum. Maşallah deyim eltime.
Amin canım. Yürüyüşe çıktım ama yağmur başladı geri eve girdim nasip değilmiş. Yağmur durursa çocuğu okuldan almaya gittiğimde evden biraz erken çıkmaya calisirim.

günaydın kızlarr :)
dünkü menü
sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir zeyin domates salatalık
akşam: 2 kalın dilim ekmek arasına üç köfte, turşu çok az patates
ara: 1 avuç kuruyemiş ve bi çikolata
bugünden sonra sıvı diyetine devam şu an süt içiyorum

Ben cok sukur 65 dk yurudum. Hep diyorum dolmusa binicem bir noktadan sonra diye. Sonra aman daha vakit var yuruyeyim diyorum. Yagisli gosteriyordu hatta cok sukur yagmadi. Bugun nobetciyim hemde bahcede. Her tenefus iki kat inip cikacagim. Esimde gec gelecegim dedim aksama pert olmus bir sekilde evde olurum herhalde... Neyse yuruyus candir

Gunaydin hayirli haftalar kizlar
Nasiliz guzel baslamistir umarim haftanin ilk gunu
Ben cok sukur iyyim :)
Az once kahvalti yaptim ve 2 dilim ekmek kizartmistim 1 ni zor yedim istahim kapandi ...
2 gundur bal limon tarcin sabahlari ve gece yatarken sirke bal tarcin iciyorum iyi enerjik hissediyorum insallah ise yarar

Masallah canm yuruyuste yapilmis bende yapabilsem keske ....
Mekikler nasil cekiyormusun ben bugun cekicem ara vermistim toparlandim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…