Evet kaptancım onlardan kablolu bide jeli var onu kullanıyorum 3 yıl oluyo bizimkide 100000 atışlı idi hala bitmedi hatta 3-4 sean eşimin sırtına falan yaptık ama cok esmer tenli oldugu için cok canı yandı biraktık ben ilk zamanlar 2 haftaya bir yaptım sonra sonra azaldıkca 6 aya bir yapıyorum artık
Valla zararı varmı bilmiyorum ama ben orayada uyguladım çok çok acıdıikl zaman ama artık hiç acımıyo ve baya işe yaradı ama ilk zamanlar biraz dayanmak gerekiyo işte
Cok bos kalmis buralari. Ben cok fena kacamak yaptim yaa... Esimde kizdi hatta. Yarindan istibaren sıfır kacamaksiz tamamlayacagim haftayi insallah.
canim bendr bugun misafirlikteydim revaniler dolmalar tatlilarAy canım ya bende simdi buradan ayrı kalmak bana yaramadı diye yazacaktim. Ayni şey bende de oldu bugün biraz kaçamak yaptım malesef. Dun gezme de idim ona rağmen çok abartı yemedik ama bugün abarttım ve simdi çok pişman oldum. Canım sıkıldı moralim bozuldu banada esim biraz kızdı niye moralin bozuk diye. Tabi fazla kaçırdımda o yüzden keyifsizim diyemedim. Yarin dan itibaren daha dikkatli ve kaçamaksiz devam edelim. Gerçekten buradan ayrı kalmak bana hic iyi gelmiyor. Kendimi buradakiler de karşı sorumlu hissettigimde daha dikkatli oluyorum. İnternet paketimi yeniledim inşallah daha aktif olalim. Motivasyonu düşen arkadaslar varsa acilen daha aktif olsunlar ipin ucu bir kere kaçarsa tutmak gerçekten zor oluyor. Tecrübeyle sabittir. Daha önce başıma geldi. 2 ayda 7 kilo aldım ve malesef cabuk alınıyor ama çok zor veriliyor.
bi buskiviyle gecirmissin canim. Bunada sukurrKızlar benimde bisküvi kacamagim var ama yarın daha iyi olacağım
canim insallah kapanirsin allah nasip ederde ohh iyi yapmissin biseyler almakla bende esimle anlastim nisanin 17 sine kadar 8 kilo verirsem ceyrek alacak kizlar dedim kizlarin kocalari aliyomus dedimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaDeminden beri nedense giremedim
Sabah geç uyandık, ev falan derken öğleden sonra kendimizi dışarı attık
Hesapta kendime ayakkabı alacaktım ama Ayakkabı hariç bir sürü şey aldım
Kendime bir tane pantolon ve 2 adet üst aldımUzun tunikler hani kapanırsam ileride bol giyilebilenlerden
Ay sinir geldi tam size yazarken bu seferde eşim dur kira gelir beyannamesini aklımdayken vereyim dedisonrada büyük kız bende birşeyler yazıcıdan çıkaracağım dedi
Eşşekler benim bilgisayar başına geçmemi beklediler sanki
Bu arada 5 aydır hiç saçlarımı boyamıyordum bu gece onuda aradan çıkardım hazır bilgisayara el koydular
Kızın aklına uyup her zamankinden biraz daha açık renge boyadımama hoşuma gitti küllü kumral gibi bir reng oldu gerçi benim hala aklım sarıda ( pek beğeniyordum da eşim çok dikkat çekiyorum diye istemedi )
Yarın yarım günde olsa kursa gidiceğim ( Annem yok ya kızı alacak kimsem yok mecbur erken çıkacağımilk bir kvye desem mi dedim ama oda geçen ayaklarım ağrıyor deyince kıyamadım yine )
3 hafta boyunca artık haftada 2 yarım gün giderim Annem gelene kadar nasılsa hoca sıkıntı değil dedigerçi sıkıntı olsa ne yazar isterse kurstan atsın çokta lülü
Valla iyimiş o zamanben ne bileyim 1 senede biter atışlarda okadar paraya deymez diyordum ama 3 yıl olduysa iyimiş
Ya ağdanın acısına dayanan onamı dayanamaz
Benimde ağda sayesinde baya azaldı hatta Annem hep der yaşlandıkça iyice yok oluyor diye ama önemli olan şimdi60 yaşında kıl tüy derdi olmasa ne yazar
Bakalım biraz kenara para koyayımda daha sonra eşime derim hadi yarısı senden yarısı benden diyezaten bu ara ikidir kendime birşeyler alıyorum diye vicdan yapıyorum adamda kızıyor çatlakmısın sana alma diyenmi var al işte temiz temiz gez diye ayakkabılardan vazgeçtim bugün kıyafet alınca ay başında alırım dedim ona bile uyuz oldu cimri karı diye ama ne yapayım adamı sıkıştırmak istemiyorum sonuçta bizede ucu dokunur
Arada öyle oluyor be güzelimönemli olan sonrasında uzun bir süre kaçamak yapmadan devam etmek
Valla bu haftasonu bende abarttımçocuklara eşim cips ve çikolata almış onlardan fazla yedim desem yeridir benim kesinlikle en az 1 ay kaçamak yapmamam lazım ki vicdanen rahat olayım
Birde bu ara yine suyu ihmal ediyorum yaaa o konuda kendime çok kızıyorumiyisimi tekrar telefona su hatırlatması yüklüyeyim bari o bahaneyle içerim su
cipsmi benim kilo alma sebebim hic dayanamiyorum cipse cocuklara diye alirim kendim yerim ama 15 gundur yemiyorum sukur yersemde artik kucuk pakettlerden almaya calisiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaDeminden beri nedense giremedim
Sabah geç uyandık, ev falan derken öğleden sonra kendimizi dışarı attık
Hesapta kendime ayakkabı alacaktım ama Ayakkabı hariç bir sürü şey aldım
Kendime bir tane pantolon ve 2 adet üst aldımUzun tunikler hani kapanırsam ileride bol giyilebilenlerden
Ay sinir geldi tam size yazarken bu seferde eşim dur kira gelir beyannamesini aklımdayken vereyim dedisonrada büyük kız bende birşeyler yazıcıdan çıkaracağım dedi
Eşşekler benim bilgisayar başına geçmemi beklediler sanki
Bu arada 5 aydır hiç saçlarımı boyamıyordum bu gece onuda aradan çıkardım hazır bilgisayara el koydular
Kızın aklına uyup her zamankinden biraz daha açık renge boyadımama hoşuma gitti küllü kumral gibi bir reng oldu gerçi benim hala aklım sarıda ( pek beğeniyordum da eşim çok dikkat çekiyorum diye istemedi )
Yarın yarım günde olsa kursa gidiceğim ( Annem yok ya kızı alacak kimsem yok mecbur erken çıkacağımilk bir kvye desem mi dedim ama oda geçen ayaklarım ağrıyor deyince kıyamadım yine )
3 hafta boyunca artık haftada 2 yarım gün giderim Annem gelene kadar nasılsa hoca sıkıntı değil dedigerçi sıkıntı olsa ne yazar isterse kurstan atsın çokta lülü
Valla iyimiş o zamanben ne bileyim 1 senede biter atışlarda okadar paraya deymez diyordum ama 3 yıl olduysa iyimiş
Ya ağdanın acısına dayanan onamı dayanamaz
Benimde ağda sayesinde baya azaldı hatta Annem hep der yaşlandıkça iyice yok oluyor diye ama önemli olan şimdi60 yaşında kıl tüy derdi olmasa ne yazar
Bakalım biraz kenara para koyayımda daha sonra eşime derim hadi yarısı senden yarısı benden diyezaten bu ara ikidir kendime birşeyler alıyorum diye vicdan yapıyorum adamda kızıyor çatlakmısın sana alma diyenmi var al işte temiz temiz gez diye ayakkabılardan vazgeçtim bugün kıyafet alınca ay başında alırım dedim ona bile uyuz oldu cimri karı diye ama ne yapayım adamı sıkıştırmak istemiyorum sonuçta bizede ucu dokunur
Arada öyle oluyor be güzelimönemli olan sonrasında uzun bir süre kaçamak yapmadan devam etmek
Valla bu haftasonu bende abarttımçocuklara eşim cips ve çikolata almış onlardan fazla yedim desem yeridir benim kesinlikle en az 1 ay kaçamak yapmamam lazım ki vicdanen rahat olayım
Birde bu ara yine suyu ihmal ediyorum yaaa o konuda kendime çok kızıyorumiyisimi tekrar telefona su hatırlatması yüklüyeyim bari o bahaneyle içerim su
Evet canım sorumluluk hissi insani frenliyor. İki gündür buraya pek bakamadim hemen yoldan çıktım. Artik daha çok uğrarım yoksa kendimi kontrol edemiyorum. İllaki bi kaçamak yapıyorum.canim bendr bugun misafirlikteydim revaniler dolmalar tatlilarama inanin birtane bile yemedim kizlar yemiyolar bende yemiycem dedim boyle bi gruba girmek basibos diyet yapmaktan cok daha iyi bencede bisey yemeden once yazmak lazim birbirimizi durdurmamiz lazim kizlar iyi geceler
Oh maşallah bir çeyrek iyiymiş. Ben de etek sözü aldim. Bizde borç ödediğimiz için ancak bu oldu. 70 olursam Güzel bir etek isterim dedim tamam dedi.canim insallah kapanirsin allah nasip ederde ohh iyi yapmissin biseyler almakla bende esimle anlastim nisanin 17 sine kadar 8 kilo verirsem ceyrek alacak kizlar dedim kizlarin kocalari aliyomus dedimoda tamam sen zayifla gerisini dusunme dedi.ama borc oduyoruz ev aldik araba aldik sukur kiyamadim alma bosver dedim sonra.ama genede hayr alicam sozum soz dedi bakalim daha cok cabalamam lazim ucunda ceyrek var dimi
Kolay gelsin canım iyi dersler.Gunaydin
Ben bugun yuruyerek gidecegoim ojula evden erken cukabilirsem...
canim insallah kapanirsin allah nasip ederde ohh iyi yapmissin biseyler almakla bende esimle anlastim nisanin 17 sine kadar 8 kilo verirsem ceyrek alacak kizlar dedim kizlarin kocalari aliyomus dedimoda tamam sen zayifla gerisini dusunme dedi.ama borc oduyoruz ev aldik araba aldik sukur kiyamadim alma bosver dedim sonra.ama genede hayr alicam sozum soz dedi bakalim daha cok cabalamam lazim ucunda ceyrek var dimi
cipsmi benim kilo alma sebebim hic dayanamiyorum cipse cocuklara diye alirim kendim yerim ama 15 gundur yemiyorum sukur yersemde artik kucuk pakettlerden almaya calisiyorum
Günaydın kızlar. Güzel ve kaçamaksiz bir haftamız olur inşallah.
Canım herkesin Bünyesi farklı ben gece gündüz ac yatsam 2 haftada 7 kilo veremem ama eltim hic diyet yapmaz çok da yer aldığı en fazla 4,5 kilodur onuda hemen geri verir. Bazan ona çok imreniyorum. Maşallah deyim eltime.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı Sabahlar
Şükür erkenden uyanabildimgeç yatmama rağmen gayet dinç uyandım
İnşallah hepimiz bu haftayı gram kaçamaksız atlatırızHaftasonu yaptığım kaçamaklar cidden vicdanımı rahatsız etti Hem zayıflamak istiyorum diye kendimi yırtıyorum hemde kalkmış çocuklar gibi kaçamak derdine düşüyorum
Kesinlikle kaçamak yapmayacağım artık yoksa bu kilolar çok zor gider ve benim o zaman da söylenmeye hakkım yok
Bugün su hatırlatmayıda yüklüyorum hemen telefonuma ( inşallah yeterli alan vardır çünkü ne zaman bir şey yüklemek istesem hemen yetersiz alan diyor)
Kurstada yarım gün kalacağım için arkadaşlarla öğle yemeğine çıkmama gerek yok ( gerçi her defasında sadece çorba ve salata yiyorum ama evde kendim yaparsam çorbamı daha sağlıklı olur en azından katkısız)
Benim bir arkadaşım 2 haftada 7 kg vermiş
Hatun 3 değeride bölmüş yani sabahları sadece calsiyum tüketmiş, öğlen protein ve akşamda karbonhidratüstelik oturarak çalıştığı için spor yapma şansı olmamış her öğünde başka bir besin değeri karıştırmamış acaba diyorum onu mu denesem gerçi ben hafif ve normal beslenirsem gider zatende rakamı görünce yine beni birşeyler dürttü gerçi sıvı diyetide aklımı bızıklıyor ay iyice dengesiz oldum bu ara
Bakalım artık karar veririmheee tek dikkat etmem gereken şey çok uzun süre aç kalmamam çünkü şekerim iyice düşüyor sonra daha beter oluyorum
Amin canım. Yürüyüşe çıktım ama yağmur başladı geri eve girdim nasip değilmiş. Yağmur durursa çocuğu okuldan almaya gittiğimde evden biraz erken çıkmaya calisirim.Süpermiş helal olsun eşine
Ben ha bire pazarlığı unutuyorumolsun aslın çeyreği nasılsa sen karşılığını aldığında daha azimli olursun hani Allah korusun ama sıkışırsanızda o çeyrekler size imdat çekici gibi gelir
Bende yapışayım adama bu akşamşöyle güzel bir motivasyon ödülü ucuna koyalımda bende daha sıkı tutayım
Ya sorma normalde bende eve sokmuyordum hatta çok çok isterlerse de evde kendim birşeyler yapıyordum ama ufaklık reklamlarda görünce Babasını cepten arayıp söylemişne bilsin anasının daha fazla yiyeceğini yavrum ses de edemedi sadece masun bir haliyle Anneciğim çok canın çekti sanırım dedi hep diyorum eve sokmadığımız sürece risk daha az diye eşimde valla 1 Nisan itibaren gittiğin diyetisyen ne derse hepimiz onu yiyeceğiz sonra istesenizde almam diye
Sanada günaydın canım
İnşallah bol bol eksi görürüz hepimiz
Masallah canm yuruyuste yapilmis bende yapabilsem keske ....Ben cok sukur 65 dk yurudum. Hep diyorum dolmusa binicem bir noktadan sonra diye. Sonra aman daha vakit var yuruyeyim diyorum. Yagisli gosteriyordu hatta cok sukur yagmadi. Bugun nobetciyim hemde bahcede. Her tenefus iki kat inip cikacagim. Esimde gec gelecegim dedim aksama pert olmus bir sekilde evde olurum herhalde... Neyse yuruyus candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?