Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız Allah iyiligini versin zayıflama topiginde böyle puhaca tarifi verilirmi heç aaa

Süpersin canım valla tebrikler benim hafta sonu pek saglıklı gecmedi
Malesef bide hastaydım eşim ne bulduysa yedirmeye calıştı güçten düşersin dedi keşke dinlemeseydim

Bugun sabah cekmedim canim aksama hal kalirsa cekerim.

OO TEBRİKLER CANIM ehliyetin şimdiden hayırlı olsun, ben iyiyim, diyete devam birazda spora dönebilsem süper olacak

Süpersin canım valla tebrikler benim hafta sonu pek saglıklı gecmedi
Malesef bide hastaydım eşim ne bulduysa yedirmeye calıştı güçten düşersin dedi keşke dinlemeseydim
saol canim gecmis olsun artik olmusa care yok bosver dusunme bundan sonra daha dikkat edersin canim esin senin iyiligini dusunmus iyide etmis bosver saglik herseyden once gelir tekrar gecmis olsun

tebrikler canim. Gecmissin maddi kismida bi sekilde atlatilir insallah

canim bisey almasalarda olur ama ucuna bisey konunca gercekten insan daha istekli ve azimli oluyo insallah zayiflayalimda biz kendimizi zaten cok cok odullendiririz insallah canim

MİS GİBİ ÇORBAMI İÇTİM :)
Afiyet olsun canım.
Hayırlı olsun arkadaşım. Bence sen buralardan fazla uzak kalma ben iki gün yazmadım diyet fan yalan oldu. Aramıza don ve bizi motive et. O kilolar nasıl verildi nasıl mezun olundu bizede anlat.

canim bisey almasalarda olur ama ucuna bisey konunca gercekten insan daha istekli ve azimli oluyo insallah zayiflayalimda biz kendimizi zaten cok cok odullendiririz insallah canim
Kesinlikle öyle ben sırf motive olayım diye ödül bekliyorum. Bi de eşimle bunun muhabbetini yapıp eğleniyoruz. Benim hoşuma gidiyor zayıflarsam ne alican diye soruyorum oradan muhabbet yürüyüp gidiyor.

Bugün yürüyemedim üzüldüm. Havalar ısınsaydı iyiydi ama bu hafta soğuk geçecek gibi.
Bu aralar sebebsiz yere moral moral bozukluğu yaşıyorum neden bilmiyorum hic birseyden keyif almiyorum. Devamlı uyumak ve hic is yapmamak istiyorum.

Mevsim degisikliginden olabilir canim. Havalar kapali oluncada oluyor bu durum.

canim banada oluyo oyle arada havalar bunaltici soguk disari cikamiyoruz gezemiyoruz pek ondandir canim bende deminden camasirlari topladim yenilerini astim oyle useniyorumki katlayip yerine koymaya bide iki makine asmistim cok yanii gidiyorum biraz katliyorum birakiyorum sonra tekrar katliyorum canim velhasil kelam oluyo herkeste zaman zaman sikma canini az.kaldi havalarin guzellesmesine benimde cocuklar.sikldi evde artik birbirlerini yiyolar durmadan kavga ediyolar havalar guzellessede herkes rahat etse

Bugun pantolonumun epey bol geligini fatkettim. Bacaklari iyice bol geliyor artik. Bir iki hafta daha giyeyimde yeni alayim iki tane diyorum. mevsimlik montumun dugmeleri zor kapaniyordu artik hafif bosluk kaliyor. Once bir yeni alayim diye dusundum sonra bir iki ay daha giyeyim de seneye yenisini alirim hem daha kucuk bedenini alirim insallah diye dusundum. Kendime para harcamaya kiyamiyorum ya sizde boyle misiniz?

ohhhh canim ne guzel darisi bize insallah bencede hemen yenilerini alma biraz daha bekle cok daha kucuk bedenini alirsin insallah evet oyle esimde bana diyo git kendine biseyler al diye kiyamiyorum biraz bekliyim zayiflayinca alirim dyorum simdi alicam zayiflarsam insallah bi daha almak zorunda kalicam oburkileri atmak zorunda kalicam diyorum bence sen genede biraz bekle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…