Kız Allah iyiligini versin zayıflama topiginde böyle puhaca tarifi verilirmi heç aaaRegl dönemi malum kaçamağım da var ama akşam yemeği yemedim üç puhaca yedim kaçamak olarak sizede tarifini vereyim çok güzel olmuştu içine iki paket krema koydum tek fark bu malzeme.iki yumurta iki kabartma tozu iki krema biraz tuz yarım su bardağı sıvı yağ alabildiği kadar un içine peynir maydanoz kaşar vs
Süpersin canım valla tebrikler benim hafta sonu pek saglıklı gecmedicanim bendr bugun misafirlikteydim revaniler dolmalar tatlilarama inanin birtane bile yemedim kizlar yemiyolar bende yemiycem dedim boyle bi gruba girmek basibos diyet yapmaktan cok daha iyi bencede bisey yemeden once yazmak lazim birbirimizi durdurmamiz lazim kizlar iyi geceler
Gunaydin hayirli haftalar kizlar
Nasiliz guzel baslamistir umarim haftanin ilk gunu
Ben cok sukur iyyim :)
Az once kahvalti yaptim ve 2 dilim ekmek kizartmistim 1 ni zor yedim istahim kapandi ...
2 gundur bal limon tarcin sabahlari ve gece yatarken sirke bal tarcin iciyorum iyi enerjik hissediyorum insallah ise yarar
Hahahaha bende yazarken aklıma gelmedi deilKız Allah iyiligini versin zayıflama topiginde böyle puhaca tarifi verilirmi heç aaa
OO TEBRİKLER CANIM ehliyetin şimdiden hayırlı olsun, ben iyiyim, diyete devam birazda spora dönebilsem süper olacakMerhaba kizlr nasilsiniz mezun olmusken azicik kafa dinleyip bomba gibi dinmek icin yazamadim nezamandir birde bu aralar saldim burda diyet listelerini gorunce moralim bozuluyobu arada direksiyon sinavini gectim coksukur sadece maddi kismi ve onay verilmesini bekliyecegim sizler nasilsiniz?
OO TEBRİKLER CANIM ehliyetin şimdiden hayırlı olsun, ben iyiyim, diyete devam birazda spora dönebilsem süper olacak
saol canim gecmis olsun artik olmusa care yok bosver dusunme bundan sonra daha dikkat edersin canim esin senin iyiligini dusunmus iyide etmis bosver saglik herseyden once gelir tekrar gecmis olsunSüpersin canım valla tebrikler benim hafta sonu pek saglıklı gecmedi
Malesef bide hastaydım eşim ne bulduysa yedirmeye calıştı güçten düşersin dedi keşke dinlemeseydim
tebrikler canim. Gecmissin maddi kismida bi sekilde atlatilir insallahMerhaba kizlr nasilsiniz mezun olmusken azicik kafa dinleyip bomba gibi dinmek icin yazamadim nezamandir birde bu aralar saldim burda diyet listelerini gorunce moralim bozuluyobu arada direksiyon sinavini gectim coksukur sadece maddi kismi ve onay verilmesini bekliyecegim sizler nasilsiniz?
canim bisey almasalarda olur ama ucuna bisey konunca gercekten insan daha istekli ve azimli oluyo insallah zayiflayalimda biz kendimizi zaten cok cok odullendiririz insallah canimEvet canım sorumluluk hissi insani frenliyor. İki gündür buraya pek bakamadim hemen yoldan çıktım. Artik daha çok uğrarım yoksa kendimi kontrol edemiyorum. İllaki bi kaçamak yapıyorum.
Oh maşallah bir çeyrek iyiymiş. Ben de etek sözü aldim. Bizde borç ödediğimiz için ancak bu oldu. 70 olursam Güzel bir etek isterim dedim tamam dedi.
Afiyet olsun canım.MİS GİBİ ÇORBAMI İÇTİM :)
Hayırlı olsun arkadaşım. Bence sen buralardan fazla uzak kalma ben iki gün yazmadım diyet fan yalan oldu. Aramıza don ve bizi motive et. O kilolar nasıl verildi nasıl mezun olundu bizede anlat.Merhaba kizlr nasilsiniz mezun olmusken azicik kafa dinleyip bomba gibi dinmek icin yazamadim nezamandir birde bu aralar saldim burda diyet listelerini gorunce moralim bozuluyobu arada direksiyon sinavini gectim coksukur sadece maddi kismi ve onay verilmesini bekliyecegim sizler nasilsiniz?
Kesinlikle öyle ben sırf motive olayım diye ödül bekliyorum. Bi de eşimle bunun muhabbetini yapıp eğleniyoruz. Benim hoşuma gidiyor zayıflarsam ne alican diye soruyorum oradan muhabbet yürüyüp gidiyor.canim bisey almasalarda olur ama ucuna bisey konunca gercekten insan daha istekli ve azimli oluyo insallah zayiflayalimda biz kendimizi zaten cok cok odullendiririz insallah canim
Bugün yürüyemedimüzüldüm. Havalar ısınsaydı iyiydi ama bu hafta soğuk geçecek gibi.
Bu aralar sebebsiz yere moral moral bozukluğu yaşıyorum neden bilmiyorum hic birseyden keyif almiyorum. Devamlı uyumak ve hic is yapmamak istiyorum.
canim banada oluyo oyle arada havalar bunaltici soguk disari cikamiyoruz gezemiyoruz pek ondandir canim bende deminden camasirlari topladim yenilerini astim oyle useniyorumki katlayip yerine koymaya bide iki makine asmistim cok yanii gidiyorum biraz katliyorum birakiyorum sonra tekrar katliyorum canim velhasil kelam oluyo herkeste zaman zaman sikma canini az.kaldi havalarin guzellesmesine benimde cocuklar.sikldi evde artik birbirlerini yiyolar durmadan kavga ediyolar havalar guzellessede herkes rahat etseBugün yürüyemedimüzüldüm. Havalar ısınsaydı iyiydi ama bu hafta soğuk geçecek gibi.
Bu aralar sebebsiz yere moral moral bozukluğu yaşıyorum neden bilmiyorum hic birseyden keyif almiyorum. Devamlı uyumak ve hic is yapmamak istiyorum.
ohhhh canim ne guzel darisi bize insallah bencede hemen yenilerini alma biraz daha bekle cok daha kucuk bedenini alirsin insallah evet oyle esimde bana diyo git kendine biseyler al diye kiyamiyorum biraz bekliyim zayiflayinca alirim dyorum simdi alicam zayiflarsam insallah bi daha almak zorunda kalicam oburkileri atmak zorunda kalicam diyorum bence sen genede biraz bekle canimBugun pantolonumun epey bol geligini fatkettim. Bacaklari iyice bol geliyor artik. Bir iki hafta daha giyeyimde yeni alayim iki tane diyorum. mevsimlik montumun dugmeleri zor kapaniyordu artik hafif bosluk kaliyor. Once bir yeni alayim diye dusundum sonra bir iki ay daha giyeyim de seneye yenisini alirim hem daha kucuk bedenini alirim insallah diye dusundum. Kendime para harcamaya kiyamiyorum ya sizde boyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?