Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iki hafta sonra diyetisyen kontrolum var o zaman alayim diyorum. Okul icin mecbur lazim. Mont falan idare olurda pantolon alayim.

Kızlar nerdesiniz aktif olmamız gerekiyor bakıyorum kimse yazmamis motivasyon yerlerde benim sonra
Birazdan spor yapacağım mekik çekeceğim yapabildigim kadar yazarım buraya

Kızlar nerdesiniz aktif olmamız gerekiyor bakıyorum kimse yazmamis motivasyon yerlerde benim sonra
canim ben oyle halsizimki nedense hic icimden bisey yapmak gelmyo girdim yatyorum biraz insallah iyi hissedersem 11 gibi kalkip 100 tane mekik cekicem

canim ben oyle halsizimki nedense hic icimden bisey yapmak gelmyo girdim yatyorum biraz insallah iyi hissedersem 11 gibi kalkip 100 tane mekik cekicem
Geçmiş olsun canım bilirim zor vücut halsiz olunca
Aynı durum bendede var ama sporsuz kilo veremiyorum

Bugunku menum

Sabah
1 kk peynir
Domates
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
2 kare bitter cikolata

Oglen
1 kase barbunya
Kereviz salatasi

Ara
1 galeta
3 4 kasik yogurt

Aksam
Ton balikli salata
4 5 tane mucver (film burda koptu )

Ara
1 bardak süt olacak

Spor 80 dk
Mekik yok
Haftalik toplam sporumu bu aksam mekik isini tamamlayinca yazarim.

Ton balikli salata ile doymadim mi fazlasıyla doydum. Mucver senin neyine ben niye sabredemiyorum. Niye bu kadar iradesizim... Nasil iradeli oluyorsunuz?

Sporumu yaptım
60+30=90 dk 100 de mekik çektim çok açım
Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir iki dilim ekmek

Ara bir dilim kakaolu kek

Öğlen akşam Kıymalı sebze yemeği yoğurt iki dilim ekmek

Sonra bir portakal yerim

Kizlar bende yazayim menumu
1 tane haslanmis yumurta 5 dilim domates 4 tane zeytin 1 bardak sut
Ara bir dilim kek

Aksam birtabak pirasa yemegi 5 dilim domates 1 dilim ekmek 1 kase yogurt su anda spor yapiyorum halsizdim ama dayanamadim kalktim bisiklet suruyorum

Mevsim degisikliginden olabilir canim. Havalar kapali oluncada oluyor bu durum.

İnşallah havalardandır arkadaşlar. Havanın güneşli olacağı gunleri bekliyorum.
Aktif olsak iyi olur canım. Biz rakibe olmuştuk ama pek uyamadık. Yeniden başlayalım mı.
Afiyet olsun canım.

Menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ek.

Öğle
Yumurtalı ıspanak

Aksam
Biraz fırın patates
Kırmızı et
Salata
3 kaşık yoğurt

Su 2 lt.
Spor. Yok gibi çok az yürüdüm onu saymiyorum.

Bu hafta hazım sıkıntısı yaşıyorum. Karnım davul gibi. Sıcak su içiyorum 5 i bir yerde cay içiyorum ama nafile. Önerisi olan var mi.

200 tane mekik cektim cok sukur
Bu hafta 400 tane cekmis oldum cumaya kadar 1050 ye tamamlarsam gunluk 150 cekme hedefimi tamamlamis olacağım. Sofrada nefsime hakim olamiyorum sonra hala kilolu oldugumu gorup kendimi uzuyorum. ideal olmam gereken kiloya gelene kadar sabredeceğim insallah.

Canim brokoliyi denedin mi daha oncede soylemistim sanirim.
Evet canım simdi hatirladim. Yarin markete bakayım varsa alırım inşallah.
Menude cok guzel masallah nasil boyle iradeli olabiliyorsun?
Canım inan çok zorlanıyorum ama sonrasında pişmanlık yaşamamak için kendimi frenliyorum. Sende iyisin canım genel olarak menülerin çok iyi oluyor arada kacamaklarımız var onlarida kontrollü yersek sorun yasamayız. Aksam komşum tatlı getirdi tatlıyı mutfağa masaya koydum esim ve oğluma bunları bitirmeden odaya gelmeyin dedim. Kalırsa yemekten korkuyorum çünkü. Yani bende çok zorlaniyorum. Simdi dolapta mis gibi un kurabiyesi var içim gidiyor ama yemiyorum çünkü sonu pişmanlık olacak biliyorum.

Maşallah

canim aynisini bende yapiyorum esim daha yiyemyrm diyo zorla agzina tikiyorum resmen kalirsa gidip gelip tirtikliyorum ve sonu pismanlik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…