- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Iki hafta sonra diyetisyen kontrolum var o zaman alayim diyorum. Okul icin mecbur lazim. Mont falan idare olurda pantolon alayim.ohhhh canim ne guzel darisi bize insallah bencede hemen yenilerini alma biraz daha bekle cok daha kucuk bedenini alirsin insallah evet oyle esimde bana diyo git kendine biseyler al diye kiyamiyorum biraz bekliyim zayiflayinca alirim dyorum simdi alicam zayiflarsam insallah bi daha almak zorunda kalicam oburkileri atmak zorunda kalicam diyorum bence sen genede biraz bekle canim
anladim canim ihtiyacsa tabiki alman lazimIki hafta sonra diyetisyen kontrolum var o zaman alayim diyorum. Okul icin mecbur lazim. Mont falan idare olurda pantolon alayim.
canim ben oyle halsizimki nedense hic icimden bisey yapmak gelmyo girdim yatyorum biraz insallah iyi hissedersem 11 gibi kalkip 100 tane mekik cekicemKızlar nerdesiniz aktif olmamız gerekiyor bakıyorum kimse yazmamis motivasyon yerlerde benim sonra
Birazdan spor yapacağım mekik çekeceğim yapabildigim kadar yazarım buraya
Geçmiş olsun canım bilirim zor vücut halsiz oluncacanim ben oyle halsizimki nedense hic icimden bisey yapmak gelmyo girdim yatyorum biraz insallah iyi hissedersem 11 gibi kalkip 100 tane mekik cekicem
saol canim evet sporsuz kilo vermek zor cocuklara zar zor yemek yaptim yedirdim hemen yattim insallah iyi olurumda spor yapabilirim bendeGeçmiş olsun canım bilirim zor vücut halsiz olunca
Aynı durum bendede var ama sporsuz kilo veremiyorum
Mevsim degisikliginden olabilir canim. Havalar kapali oluncada oluyor bu durum.
İnşallah havalardandır arkadaşlar. Havanın güneşli olacağı gunleri bekliyorum.canim banada oluyo oyle arada havalar bunaltici soguk disari cikamiyoruz gezemiyoruz pek ondandir canim bende deminden camasirlari topladim yenilerini astim oyle useniyorumki katlayip yerine koymaya bide iki makine asmistim cok yanii gidiyorum biraz katliyorum birakiyorum sonra tekrar katliyorum canim velhasil kelam oluyo herkeste zaman zaman sikma canini az.kaldi havalarin guzellesmesine benimde cocuklar.sikldi evde artik birbirlerini yiyolar durmadan kavga ediyolar havalar guzellessede herkes rahat etse
Aktif olsak iyi olur canım. Biz rakibe olmuştuk ama pek uyamadık. Yeniden başlayalım mı.Kızlar nerdesiniz aktif olmamız gerekiyor bakıyorum kimse yazmamis motivasyon yerlerde benim sonra
Birazdan spor yapacağım mekik çekeceğim yapabildigim kadar yazarım buraya
Afiyet olsun canım.Bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
Domates
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
2 kare bitter cikolata
Oglen
1 kase barbunya
Kereviz salatasi
Ara
1 galeta
3 4 kasik yogurt
Aksam
Ton balikli salata
4 5 tane mucver (film burda koptu)
Ara
1 bardak süt olacak
Spor 80 dk
Mekik yok
Haftalik toplam sporumu bu aksam mekik isini tamamlayinca yazarim.
Ton balikli salata ile doymadim mi fazlasıyla doydum. Mucver senin neyineben niye sabredemiyorum. Niye bu kadar iradesizim... Nasil iradeli oluyorsunuz?
Bu hafta hazım sıkıntısı yaşıyorum. Karnım davul gibi. Sıcak su içiyorum 5 i bir yerde cay içiyorum ama nafile. Önerisi olan var mi.
Menude cok guzel masallah nasil boyle iradeli olabiliyorsun?Menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ek.
Öğle
Yumurtalı ıspanak
Aksam
Biraz fırın patates
Kırmızı et
Salata
3 kaşık yoğurt
Su 2 lt.
Spor. Yok gibi çok az yürüdüm onu saymiyorum.
Evet canım simdi hatirladim. Yarin markete bakayım varsa alırım inşallah.Canim brokoliyi denedin mi daha oncede soylemistim sanirim.
Canım inan çok zorlanıyorum ama sonrasında pişmanlık yaşamamak için kendimi frenliyorum. Sende iyisin canım genel olarak menülerin çok iyi oluyor arada kacamaklarımız var onlarida kontrollü yersek sorun yasamayız. Aksam komşum tatlı getirdi tatlıyı mutfağa masaya koydum esim ve oğluma bunları bitirmeden odaya gelmeyin dedim. Kalırsa yemekten korkuyorum çünkü. Yani bende çok zorlaniyorum. Simdi dolapta mis gibi un kurabiyesi var içim gidiyor ama yemiyorum çünkü sonu pişmanlık olacak biliyorum.Menude cok guzel masallah nasil boyle iradeli olabiliyorsun?
Maşallah200 tane mekik cektim cok sukur
Bu hafta 400 tane cekmis oldum cumaya kadar 1050 ye tamamlarsam gunluk 150 cekme hedefimi tamamlamis olacağım. Sofrada nefsime hakim olamiyorum sonra hala kilolu oldugumu gorup kendimi uzuyorum.ideal olmam gereken kiloya gelene kadar sabredeceğim insallah.
canim aynisini bende yapiyorum esim daha yiyemyrm diyo zorla agzina tikiyorum resmen kalirsa gidip gelip tirtikliyorum ve sonu pismanlik oluyoEvet canım simdi hatirladim. Yarin markete bakayım varsa alırım inşallah.
Canım inan çok zorlanıyorum ama sonrasında pişmanlık yaşamamak için kendimi frenliyorum. Sende iyisin canım genel olarak menülerin çok iyi oluyor arada kacamaklarımız var onlarida kontrollü yersek sorun yasamayız. Aksam komşum tatlı getirdi tatlıyı mutfağa masaya koydum esim ve oğluma bunları bitirmeden odaya gelmeyin dedim. Kalırsa yemekten korkuyorum çünkü. Yani bende çok zorlaniyorum. Simdi dolapta mis gibi un kurabiyesi var içim gidiyor ama yemiyorum çünkü sonu pişmanlık olacak biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?