- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
tebrikler canim. Gecmissin maddi kismida bi sekilde atlatilir insallah
Afiyet olsun canım.
Hayırlı olsun arkadaşım. Bence sen buralardan fazla uzak kalma ben iki gün yazmadım diyet fan yalan oldu. Aramıza don ve bizi motive et. O kilolar nasıl verildi nasıl mezun olundu bizede anlat.
Kesinlikle öyle ben sırf motive olayım diye ödül bekliyorum. Bi de eşimle bunun muhabbetini yapıp eğleniyoruz. Benim hoşuma gidiyor zayıflarsam ne alican diye soruyorum oradan muhabbet yürüyüp gidiyor.
Kizlar cok sagolun bende buralardan kopmak istemiyorum ama ablam gidince tam gaz gelip kaldigim yerfen devam edeceğim yoksa azicik ondan azicik vundan die die hersey yiyo oluyorsunLargeGemini canim ehliyetin hayirli olsun.
Başka türlü nefse hakim olmak zor canım. Evde cıslar olmasa kendimi kontrol edebiliyorum ama olunca zorlaniyorum. En iyisi ne eve abur cubur almamak nede pasta börek yapmamak.canim aynisini bende yapiyorum esim daha yiyemyrm diyo zorla agzina tikiyorum resmen kalirsa gidip gelip tirtikliyorum ve sonu pismanlik oluyo
Bugün yürüyemedimüzüldüm. Havalar ısınsaydı iyiydi ama bu hafta soğuk geçecek gibi.
Bu aralar sebebsiz yere moral moral bozukluğu yaşıyorum neden bilmiyorum hic birseyden keyif almiyorum. Devamlı uyumak ve hic is yapmamak istiyorum.
Bugun pantolonumun epey bol geligini fatkettim. Bacaklari iyice bol geliyor artik. Bir iki hafta daha giyeyimde yeni alayim iki tane diyorum. mevsimlik montumun dugmeleri zor kapaniyordu artik hafif bosluk kaliyor. Once bir yeni alayim diye dusundum sonra bir iki ay daha giyeyim de seneye yenisini alirim hem daha kucuk bedenini alirim insallah diye dusundum. Kendime para harcamaya kiyamiyorum ya sizde boyle misiniz?
kızlar insulin direnci olanlara neler yasak ?
Bekliyoruz canım motivasyona çok ihtiyacımız var. İnşallah kısa zamanda aramıza gelirsin. Hem kendin icin hemde bizim için çok iyi olur.Kizlar cok sagolun bende buralardan kopmak istemiyorum ama ablam gidince tam gaz gelip kaldigim yerfen devam edeceğim yoksa azicik ondan azicik vundan die die hersey yiyo oluyorsun
Ben yatmaya gidiyorum. Hepinize hayırlı geceler. Allah izin verirse sabah görüşürüz.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Herkese hayırlı geceler
Malum önümüzdeki hafta büyük kızın sınavları var ya öğlen bir geliyor laptopa el koyuyor ancak kurtarabildim
Okuldan kuzumu alıp eve gelince az dinlenip sonrada ders başı yaptıkakşam yemeği falan derken zaten oldu saat 19:00 sonrada bilgisayarı beklemek zorunda kaldım ( cebiminde şarjı bitmiş eşimde evdeki tek şarj aletini yanına almıştı )
Bende boş kalınca biraz kursdaki işimi yaptım
Bu arada hoca bana iyice uyuz olmaya başladısanki ben ona bayılıyorum
Geçenlerde yine birşeyler gruptan sordum lütfedip 1 gün sonra cevap verdi hatta diğer elemanların dikkatini çekmiş bugün yine biri bana kız yine aynısını yaptı sana dedidedim sıkıntı değil bu 3 etti artık asla bir şey sormam yapacağım işlerinde rengine kendim karar veririm dedim o an hoca kapının önünden geçti duydu sanırım baktı bana tuhaf tuhaf bende umursamadan günaydın dedim işime döndüm öğlende de çıkarken ben gidiyorum demedim bile
Valla tepem atarsa sertifikayı bile umursamadan bırakırım kursu sonuçta öğrendim herşeyihem nettede bir sürü video var
VAlla sanki beni tarif ettinbende bugün öğleden sonra öyle oldum hatta eşim bile şaşırdı hayırdır bir sıkıntınmı var diye tabi adam alışkın değil evde sessiz bir Banuya hatta o an yatıp koltukta az uyuyayım dedim oda kalk kız diye örtümü çekeledi muzurluk olsun diye :) az kendime geldim ondan sonra
Canım bende aynıyımkızlara gelince hadi gönüllerine göre olsun diyorum, eşimde çalışıyor diye ona hiç esirgemem ama kendime gelince kırk yılın başı alırım oda mecbur kalınca ( geçen pantalonum bacak arası sürtünmekten erimişti tek pantalona kalınca mecbur aldım üstleride insan içine çıkıyorsun diye eşim zorladı yoksa bana kalsa yine almazdım üstlerden biri 19 diğeride 24 liraydı zaten )
Bencede bu sene olanla idare et sonra çok daha güzelini ve daha ufağını alırsın nasılsa
Canım insülin direncinde şekerli her türlü şey yasak hatta mümkünse direnci daha çabuk kırmak için paketli olanlarda tüketilmemelidaha doğrusu şekeri fırlatacak her türlü şey yasak patates ve bezelye dahil pişmiş havuçda tavsiye edilmiyor ama çiğden tüketilebilir
Birde direnci kırmak için yürüyüş şartmış ( zaten benim de ondan bir türlü kırılmadı meret ya)
şu havalar bir düzelsede bende kendimi sokaklara atsam sabahları
Allah zihin acikligi versin kuzuya. Kurstaki hocan da kendi egosunu tatmin edenlerden sanırım. Bosver nasilsa ögrenmissin herseyi. Ust almayacagim yaza kadar. Yazlik pek birseyim yok. Ben yazin giydigim tunikleri uzerine hirka giyip kisinda giydim bu sene. Eskidiler iyice ama biraz daha kilo verip almak istiyorum yenilerini. Yalniz pantolon sartbakalim harcamaya kiyabilcek miyim
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta-peynir-zeytin-bol yeşillik
ara yeşil çay
öğlen yoğurtlu pul biberli haşlanmış karnıbahar
ara 1 elma 1 ceviz yeşil çay
akşam tavuklu yeşil salata
yürüyüş 45 dk
sanada iyi uykular canim.ben cocuklari.anca uyuttm bende simdi yaticam gorusuruz insallah yarin iyi gecelerİyi geceler kızlar ancak okudum eskileri bayada birikmiş kimsecikler kalmamış bende yatayım bari kısmetse sabah grsrz iyi uykular
tebriklerHe bu arada unutmadan bugün kaçamaksız bir gündü regl olduğum halde çok şükür
dokuzdan aşağı gelmez onlarGunaydin kızlar. Bugun bos gunum gideyimde hastanede kan vereyim dedim endokrine o da bugun izinliymis. Aile hekimide hastaneye yakin simdi onun kapısında bekliyorum. Hazir acken buraya vereyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?