Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tebrikler canim. Gecmissin maddi kismida bi sekilde atlatilir insallah

LargeGemini canim ehliyetin hayirli olsun.
Kizlar cok sagolun bende buralardan kopmak istemiyorum ama ablam gidince tam gaz gelip kaldigim yerfen devam edeceğim yoksa azicik ondan azicik vundan die die hersey yiyo oluyorsun

canim aynisini bende yapiyorum esim daha yiyemyrm diyo zorla agzina tikiyorum resmen kalirsa gidip gelip tirtikliyorum ve sonu pismanlik oluyo
Başka türlü nefse hakim olmak zor canım. Evde cıslar olmasa kendimi kontrol edebiliyorum ama olunca zorlaniyorum. En iyisi ne eve abur cubur almamak nede pasta börek yapmamak.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Herkese hayırlı geceler

Malum önümüzdeki hafta büyük kızın sınavları var ya öğlen bir geliyor laptopa el koyuyor ancak kurtarabildim
Okuldan kuzumu alıp eve gelince az dinlenip sonrada ders başı yaptık akşam yemeği falan derken zaten oldu saat 19:00 sonrada bilgisayarı beklemek zorunda kaldım ( cebiminde şarjı bitmiş eşimde evdeki tek şarj aletini yanına almıştı )

Bende boş kalınca biraz kursdaki işimi yaptım
Bu arada hoca bana iyice uyuz olmaya başladı sanki ben ona bayılıyorum
Geçenlerde yine birşeyler gruptan sordum lütfedip 1 gün sonra cevap verdi hatta diğer elemanların dikkatini çekmiş bugün yine biri bana kız yine aynısını yaptı sana dedi dedim sıkıntı değil bu 3 etti artık asla bir şey sormam yapacağım işlerinde rengine kendim karar veririm dedim o an hoca kapının önünden geçti duydu sanırım baktı bana tuhaf tuhaf bende umursamadan günaydın dedim işime döndüm öğlende de çıkarken ben gidiyorum demedim bile
Valla tepem atarsa sertifikayı bile umursamadan bırakırım kursu sonuçta öğrendim herşeyi hem nettede bir sürü video var

VAlla sanki beni tarif ettin bende bugün öğleden sonra öyle oldum hatta eşim bile şaşırdı hayırdır bir sıkıntınmı var diye tabi adam alışkın değil evde sessiz bir Banuya hatta o an yatıp koltukta az uyuyayım dedim oda kalk kız diye örtümü çekeledi muzurluk olsun diye :) az kendime geldim ondan sonra

Canım bende aynıyım kızlara gelince hadi gönüllerine göre olsun diyorum, eşimde çalışıyor diye ona hiç esirgemem ama kendime gelince kırk yılın başı alırım oda mecbur kalınca ( geçen pantalonum bacak arası sürtünmekten erimişti tek pantalona kalınca mecbur aldım üstleride insan içine çıkıyorsun diye eşim zorladı yoksa bana kalsa yine almazdım üstlerden biri 19 diğeride 24 liraydı zaten )
Bencede bu sene olanla idare et sonra çok daha güzelini ve daha ufağını alırsın nasılsa

kızlar insulin direnci olanlara neler yasak ?

Canım insülin direncinde şekerli her türlü şey yasak hatta mümkünse direnci daha çabuk kırmak için paketli olanlarda tüketilmemeli daha doğrusu şekeri fırlatacak her türlü şey yasak patates ve bezelye dahil pişmiş havuçda tavsiye edilmiyor ama çiğden tüketilebilir
Birde direnci kırmak için yürüyüş şartmış ( zaten benim de ondan bir türlü kırılmadı meret ya )
şu havalar bir düzelsede bende kendimi sokaklara atsam sabahları

Kizlar cok sagolun bende buralardan kopmak istemiyorum ama ablam gidince tam gaz gelip kaldigim yerfen devam edeceğim yoksa azicik ondan azicik vundan die die hersey yiyo oluyorsun
Bekliyoruz canım motivasyona çok ihtiyacımız var. İnşallah kısa zamanda aramıza gelirsin. Hem kendin icin hemde bizim için çok iyi olur.

Allah zihin acikligi versin kuzuya. Kurstaki hocan da kendi egosunu tatmin edenlerden sanırım. Bosver nasilsa ögrenmissin herseyi. Ust almayacagim yaza kadar. Yazlik pek birseyim yok. Ben yazin giydigim tunikleri uzerine hirka giyip kisinda giydim bu sene. Eskidiler iyice ama biraz daha kilo verip almak istiyorum yenilerini. Yalniz pantolon sart bakalim harcamaya kiyabilcek miyim

Valla yazlık hiç bir şeyim yok Tshirtlerin yakaları bol geldikçe sarkıyor eşim deli oluyor o yüzden arada 1 tane alırım yada Annem pazardan bulur nasılsa
Geçen yaz iki caprim vardı bu sene olurmu bilmiyorum ama inşallah diyetisyen sayesinde yaza kadar baya giderde en azından onlarla idare ederim
Sende uygun bulursan al canım iyicede pasaklı dolanmayalım verdiğimiz yada vereceğimiz ( benim açımdan ) kilolar belli olsun

Canım harika bir menü tebrik ederim sporunda gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…