Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü yazacağım ama pek diyet gibi değil
sabah 2 dilim tam buğday ekmek üstüne biber salçası ve 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 karnıyarık 4 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık güveç bol salata 1 kase yoğurt
ara 1 elma biraz fındık
akşam 5 kaşık etli patates yemeği
ara 1 portakal 2 hurma biraz kuruyemiş
1,5 lt su
spora başlayamadım daha spora başlarsam her şeyi yoluna koyarım spor yapınca ödevini yapmış çocuk gibi hissediyorum

Havalardan mi bilmem ama çok halsizim. Hasta değilim ama hic de halim yok anlamıyorum.
Gunaydin kızlar. Bugun bos gunum gideyimde hastanede kan vereyim dedim endokrine o da bugun izinliymis. Aile hekimide hastaneye yakin simdi onun kapısında bekliyorum. Hazir acken buraya vereyim diye.

İnsallah doktor saatinde gelir suan hic hareketlilik yok...
Geçmiş olsun canım. Benimde bugün doktor randevum vardı ama hic gidesim gelmedi. Zaten halsizim bide yarına misafirim var kalkıp temizlik yapmam lazım.

günaydın kızlarrrr
Günaydın canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah beri internette sıkıntı vardı bir türlü giremedim
Hele şükür girebildim
Dün gece nasıl geç yattıysam sabah bir türlü uykumu alamadım koltukta ordan oraya devirdim durdum kendimi sonra baktım daha beter olacağım hemen kalkıp kendime bir kahve yaptım

Gunaydin kızlar. Bugun bos gunum gideyimde hastanede kan vereyim dedim endokrine o da bugun izinliymis. Aile hekimide hastaneye yakin simdi onun kapısında bekliyorum. Hazir acken buraya vereyim diye.

Umarım çabucak gelirde sende tahlilini aradan çıkarırsın

Bacaklarım agrıdı beklemekten oturacak yerde yok. Ayrica sinir oldum doktora.

Bizim Aile Hekimide aynı hesapta 08:00de muayeneye başlıyorlar ama bizimkinin gelmesi genelde 09:30u buluyor Ben alıştım artık bekleyeceğim diye gidiyorum Zaten yeni sisteme göre ( bilmiyorum sizde de öylemi ) randevu alıp gidiliyor Sağlık ocağınada hatta yarın için bende randevu varsa almam lazım eşimin ilaçları bitmiş onları yazdırayım gitmişken

Al benden de okadar hastalık yok bir şey yok ama hep yatasım geliyor Sanırım şu yoğunluklar beni iyice halsiz düşürdü Aslında benimde temizlik yapmam lazım ama az daha oyalanıp öyle girişirim nasılsa madalya takmıyorlar erkenden yapınca
Ay bu ara Pasaklı Marimar olasım geliyor ama sonra yine ben yapacağım nasılsa diye mecbur kalkıyorum

Günaydın kk hatunları, bir kaç gündür yoktum, haftasonu şımarık beslenmeden ve dün de ofiste tek başına kaldığım için yoğunluktan dolayı.. Çorba diyetini bırakmadım tam anlamıyla ama biraz kaçak göçek beslendim ne yalan diim Bir de herkes ne kadar zayıflamışsın dedikçe bir rahatlık geldi bana güncel kilom en son 72 civarıydı ama cidden herkes 65'ten fazla rakam söylemedi, mutlu oldum Bugün kaldığımız yerden devam, sabah yine sütlü kahve içtim yanında da 2 kuru kayısı ve 7-8 adet fındıkla. Daha sonra maden suyu içtim, çay vs. bende durum budur

Gunaydin kizlar bugun benimde isim var saglik ocaginda ehliyeti degistiricem yarin randevum varmis unutmusum dun aklimiza geldi esim yatarken senin randevu gecti heralde dedi ama gecmemis bugun once resim cektircem sonra saglik raporu almaya gitcem yarinda yenisini cikartcam insallah tabi esim erken gelirse cocugu kursa yazdirmaya gitti bakalim

Maşallah diyelim canım inşallah 65i de görürsün Aslında insanın hoşuna gidiyor da işte sonradan şımarma olmasa ben ne güzel bir ara 92i görmüşken millet aaaa 33 kg mu verdin süpermiş falan diye beni pohpohladıkça kendimi manken sandım sonrada zaten eşimin sağlık sorunları derken yine aldım
Hep diyorum o zamanlar bu kadar havalanmasaydım şimdiye çoktan 8li rakamları görmüş olurdum hatta belki daha bile aşağıları
Bakalım bu sefer diyetisyenle istikrarlı gideceğim inşallah bıktım artık kilo derdinden istediğimi alamamaktan ama pes etmek yok gidecek o kilolar

Ben 18 senedir Alman ehliyetiyle kullanıyorum Allahtan çevirmeye yakalanmadım hiç gerçi öylede olsaydı kesin aptala yatarım diyordum Geçmişte değiştirmek istedim maşallah 600 lira masrafı çıkar demişti karakolda danıştığım Polis Memuru bende o ara sıkışıkız diye az daha bekliyeyim dedim kendi kendime artık sanırım gerek kalmadı AB standartlarına ehliyetler döndüğü için gerçi yinede onu sorup öğrenmem lazım olmadı bende değiştireyim artık bir zahmet

Slm kızlar nasilsiniz?

Ben aile hekimine gittim kan tahlilini verdim. Yarin sabah gel dedi hemsireler. Yarin ilk saatim dolu. Artık persembe alacağım sonuçlarını. Donuste anneme ugradim. Yime kizim al sunu gotur bunu gotur diye bir poset yapti. Daha verecektide anne tasiyamam dedim. Eve geldim kaginvalideyle pazara ciktim. Gezme detince 5 dkya hazir oluyor bizimki
1 saat git gel yorulmusum oglani uyuturken bende uyudum. Pazı almistik anne pisir dedim. Ben banyo yapcam dedi. Yine yemek ustume kaldı

Kız 18 senedir Alman ehliyetiylemi geziyon Türkiye de hahahha hiç çevirme olmadimi

Oda iyiymiş ne güzel bişey hep otursunlar köşe yastıkları

oo canim.allahtan cevirmemisler cezasi varmis baya bende gittim.ama hic bisey yapamadim resim cekindim saglik ocagina gittim bizim doktor yok ne zaman olduda zaten geri dondum yarin sabahtan gidicem saglik raporunu alip degistirmeye gidicem iste sende degistr bi an once canim yakalanma

Bizde hep oyle ya bende biblo diyordum iki aydir bizde sayilidir valla yemek yaptigi okuldan gelip yemek yaparim hep. Pazıyı kendi almasa yapda demem zaten. Ben onu pisirmedim hic.
ayy kizlar o konuda sansliyim tabi ayni evde oturmuyoruz altli usltu oturuyoruz ama saolsun yemegim yok desem hemen yollar gel yap desem isim var desem.gelir yapar saolsun bazen gicikliklari var ama genede saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…