Havalardan mi bilmem ama çok halsizim. Hasta değilim ama hic de halim yok anlamıyorum.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Herkese hayırlı geceler
Malum önümüzdeki hafta büyük kızın sınavları var ya öğlen bir geliyor laptopa el koyuyor ancak kurtarabildim
Okuldan kuzumu alıp eve gelince az dinlenip sonrada ders başı yaptıkakşam yemeği falan derken zaten oldu saat 19:00 sonrada bilgisayarı beklemek zorunda kaldım ( cebiminde şarjı bitmiş eşimde evdeki tek şarj aletini yanına almıştı )
Bende boş kalınca biraz kursdaki işimi yaptım
Bu arada hoca bana iyice uyuz olmaya başladısanki ben ona bayılıyorum
Geçenlerde yine birşeyler gruptan sordum lütfedip 1 gün sonra cevap verdi hatta diğer elemanların dikkatini çekmiş bugün yine biri bana kız yine aynısını yaptı sana dedidedim sıkıntı değil bu 3 etti artık asla bir şey sormam yapacağım işlerinde rengine kendim karar veririm dedim o an hoca kapının önünden geçti duydu sanırım baktı bana tuhaf tuhaf bende umursamadan günaydın dedim işime döndüm öğlende de çıkarken ben gidiyorum demedim bile
Valla tepem atarsa sertifikayı bile umursamadan bırakırım kursu sonuçta öğrendim herşeyihem nettede bir sürü video var
VAlla sanki beni tarif ettinbende bugün öğleden sonra öyle oldum hatta eşim bile şaşırdı hayırdır bir sıkıntınmı var diye tabi adam alışkın değil evde sessiz bir Banuya hatta o an yatıp koltukta az uyuyayım dedim oda kalk kız diye örtümü çekeledi muzurluk olsun diye :) az kendime geldim ondan sonra
Canım bende aynıyımkızlara gelince hadi gönüllerine göre olsun diyorum, eşimde çalışıyor diye ona hiç esirgemem ama kendime gelince kırk yılın başı alırım oda mecbur kalınca ( geçen pantalonum bacak arası sürtünmekten erimişti tek pantalona kalınca mecbur aldım üstleride insan içine çıkıyorsun diye eşim zorladı yoksa bana kalsa yine almazdım üstlerden biri 19 diğeride 24 liraydı zaten )
Bencede bu sene olanla idare et sonra çok daha güzelini ve daha ufağını alırsın nasılsa
Canım insülin direncinde şekerli her türlü şey yasak hatta mümkünse direnci daha çabuk kırmak için paketli olanlarda tüketilmemelidaha doğrusu şekeri fırlatacak her türlü şey yasak patates ve bezelye dahil pişmiş havuçda tavsiye edilmiyor ama çiğden tüketilebilir
Birde direnci kırmak için yürüyüş şartmış ( zaten benim de ondan bir türlü kırılmadı meret ya)
şu havalar bir düzelsede bende kendimi sokaklara atsam sabahları
Gunaydin kızlar. Bugun bos gunum gideyimde hastanede kan vereyim dedim endokrine o da bugun izinliymis. Aile hekimide hastaneye yakin simdi onun kapısında bekliyorum. Hazir acken buraya vereyim diye.
Geçmiş olsun canım. Benimde bugün doktor randevum vardı ama hic gidesim gelmedi. Zaten halsizim bide yarına misafirim var kalkıp temizlik yapmam lazım.İnsallah doktor saatinde gelir suan hic hareketlilik yok...
Günaydın canım.günaydın kızlarrrr
Gunaydin kızlar. Bugun bos gunum gideyimde hastanede kan vereyim dedim endokrine o da bugun izinliymis. Aile hekimide hastaneye yakin simdi onun kapısında bekliyorum. Hazir acken buraya vereyim diye.
Bacaklarım agrıdı beklemekten oturacak yerde yok. Ayrica sinir oldum doktora.
Havalardan mi bilmem ama çok halsizim. Hasta değilim ama hic de halim yok anlamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Benimde bugün doktor randevum vardı ama hic gidesim gelmedi. Zaten halsizim bide yarına misafirim var kalkıp temizlik yapmam lazım.
Günaydın canım.
Günaydın kk hatunları, bir kaç gündür yoktum, haftasonu şımarık beslenmeden ve dün de ofiste tek başına kaldığım için yoğunluktan dolayı.. Çorba diyetini bırakmadım tam anlamıyla ama biraz kaçak göçek beslendim ne yalan diimBir de herkes ne kadar zayıflamışsın dedikçe bir rahatlık geldi bana güncel kilom en son 72 civarıydı ama cidden herkes 65'ten fazla rakam söylemedi, mutlu oldum Bugün kaldığımız yerden devam, sabah yine sütlü kahve içtim yanında da 2 kuru kayısı ve 7-8 adet fındıkla. Daha sonra maden suyu içtim, çay vs. bende durum budur
Gunaydin kizlar bugun benimde isim var saglik ocaginda ehliyeti degistiricem yarin randevum varmis unutmusum dun aklimiza geldi esim yatarken senin randevu gecti heralde dedi ama gecmemis bugun once resim cektircem sonra saglik raporu almaya gitcem yarinda yenisini cikartcam insallah tabi esim erken gelirse cocugu kursa yazdirmaya gitti bakalim
Aleykum selam canımSelam kizlar
Kız 18 senedir Alman ehliyetiylemi geziyon Türkiye de hahahha hiç çevirme olmadimiMaşallah diyelim canıminşallah 65i de görürsün Aslında insanın hoşuna gidiyor da işte sonradan şımarma olmasa ben ne güzel bir ara 92i görmüşken millet aaaa 33 kg mu verdin süpermiş falan diye beni pohpohladıkça kendimi manken sandım sonrada zaten eşimin sağlık sorunları derken yine aldım
Hep diyorum o zamanlar bu kadar havalanmasaydım şimdiye çoktan 8li rakamları görmüş olurdum hatta belki daha bile aşağıları
Bakalım bu sefer diyetisyenle istikrarlı gideceğim inşallahbıktım artık kilo derdinden istediğimi alamamaktan ama pes etmek yok gidecek o kilolar
Ben 18 senedir Alman ehliyetiyle kullanıyorumAllahtan çevirmeye yakalanmadım hiç gerçi öylede olsaydı kesin aptala yatarım diyordum Geçmişte değiştirmek istedim maşallah 600 lira masrafı çıkar demişti karakolda danıştığım Polis Memuru bende o ara sıkışıkız diye az daha bekliyeyim dedim kendi kendime artık sanırım gerek kalmadı AB standartlarına ehliyetler döndüğü için gerçi yinede onu sorup öğrenmem lazım olmadı bende değiştireyim artık bir zahmet
Oda iyiymiş ne güzel bişey hep otursunlar köşe yastıklarıSlm kızlar nasilsiniz?
Ben aile hekimine gittim kan tahlilini verdim. Yarin sabah gel dedi hemsireler. Yarin ilk saatim dolu. Artık persembe alacağım sonuçlarını. Donuste anneme ugradim. Yime kizim al sunu gotur bunu gotur diye bir poset yapti. Daha verecektide anne tasiyamam dedim. Eve geldim kaginvalideyle pazara ciktim. Gezme detince 5 dkya hazir oluyor bizimki
1 saat git gel yorulmusum oglani uyuturken bende uyudum. Pazı almistik anne pisir dedim. Ben banyo yapcam dedi. Yine yemek ustume kaldı
Oda iyiymiş ne güzel bişey hep otursunlar köşe yastıkları
oo canim.allahtan cevirmemisler cezasi varmis baya bende gittim.ama hic bisey yapamadim resim cekindim saglik ocagina gittim bizim doktor yok ne zaman olduda zaten geri dondum yarin sabahtan gidicem saglik raporunu alip degistirmeye gidicem iste sende degistr bi an once canim yakalanmaMaşallah diyelim canıminşallah 65i de görürsün Aslında insanın hoşuna gidiyor da işte sonradan şımarma olmasa ben ne güzel bir ara 92i görmüşken millet aaaa 33 kg mu verdin süpermiş falan diye beni pohpohladıkça kendimi manken sandım sonrada zaten eşimin sağlık sorunları derken yine aldım
Hep diyorum o zamanlar bu kadar havalanmasaydım şimdiye çoktan 8li rakamları görmüş olurdum hatta belki daha bile aşağıları
Bakalım bu sefer diyetisyenle istikrarlı gideceğim inşallahbıktım artık kilo derdinden istediğimi alamamaktan ama pes etmek yok gidecek o kilolar
Ben 18 senedir Alman ehliyetiyle kullanıyorumAllahtan çevirmeye yakalanmadım hiç gerçi öylede olsaydı kesin aptala yatarım diyordum Geçmişte değiştirmek istedim maşallah 600 lira masrafı çıkar demişti karakolda danıştığım Polis Memuru bende o ara sıkışıkız diye az daha bekliyeyim dedim kendi kendime artık sanırım gerek kalmadı AB standartlarına ehliyetler döndüğü için gerçi yinede onu sorup öğrenmem lazım olmadı bende değiştireyim artık bir zahmet
ayy kizlar o konuda sansliyim tabi ayni evde oturmuyoruz altli usltu oturuyoruz ama saolsun yemegim yok desem hemen yollar gel yap desem isim var desem.gelir yapar saolsun bazen gicikliklari var ama genede saolsunBizde hep oyle ya bende biblo diyordumiki aydir bizde sayilidir valla yemek yaptigi okuldan gelip yemek yaparim hep. Pazıyı kendi almasa yapda demem zaten. Ben onu pisirmedim hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?