- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydin kizlar hemen kilo bildirimimi yapayım. Biraz sonra okula cikacağım.
Gecen hafta 94.1
Bu hafta 93.3
Fark 0.8
%0.85
Cok sukur bu haftada kilo verebildim. Sabit cıksa bile üzülmeyecektim.
Herkese hayırlı cumalar.
İnşallah canım Allah gönlündeki ni versin çocuklara da çok üzüldüm demek Eskişehir baya yabancı uyruklu dolu şaşırdımBenimde esim evde ama cogu zaman sizip kalmis oluyor tv izlerken...ikimizin de tayini merkeze gelsin kurban kesecegim adagim var. Ne sosyal hayat ne baska birsey kalmadi bizde.
Kapalı bayanlar 5 vakit namazını kılar sanirdim eskiden hiç aklıma gelmezdi kilmadiklari ne ilginç dimi sonra kapalı bir arkadaşım oldu namaza başlıyorum dedi şaşırmıştım
Kızlar başörtüsüyle ilgili bir yabancı uyruklu din yorumcusu ve yazarı bir kadın denk gelmişti internette arayıp bulun Sonya mıydı adi neydi öyle bişey dinde başörtüsü yok yıllarca ortundum sonra kuranı Kerim i çevirdim ve gördüm kızlar sadece kalçanın ve göğsünü ört yazıyor gerisi dindarim diye geçinen erkek hocaların uydurması açtım başımı dedi gerçektende her iki Halide internette var ve daha birsuru şey lütfen sizde bulup izleyin
günaydın. bende iyi niyet, hoşgörü, vicdan derim bütün bunlar her insanda olsaydı çıplak bile gezebilirdik malesef yok sevgiden bile yoksunuz önyargılıyız. bir insan ne olursa olsun şunu sevmiyorum dediyse ondan korkulur ki zamanımızda hoşnutsuz sevgisiz dolu bunlardan kendimizi korumak için örtünmeliyiz örtü derken tesettürü kastetmiyorum dikkat cekmeyecek şekilde sade ve usturuplu olmalıyız diye düşünüyorum sadece din değil insalsıl bir güdü olarak korunmak için.Bir ara netten bulup izlerim bendeYa aslında herkes birşeyler söylüyor senelerin ilahiyatçısı rahmetli Yaşar Nuri Öztürkte bir ara Kapanılmalı derken sonradan sosyete akımına kapılınca örtünün önemsiz olduğunu söylüyordu
Birde Zekeriya Beyaz vardı ama onuda Otel odasında izlediği miki filmleriyle duyduk
Bin kafadan ses çıkınca insan kime inanacağını şaşırıyor ve biz insanlarında maalesef işine gelene inanmak gibi bir huyu varen azından ben öyleyim
Benim bildiğim ve çoğu hocanında söylediği Kuranda Örtünün yazdığı ama neremizi diye tam belirtilmişmi bilemiyorum açıkçasıheee tabiki bizim ufakken gittiğimiz hoca hep derdi kadının hazinelerini göstermesi günahtır diye babamda hep iman tahtan görünmesin derdi ( göğüsümüz )
Heee Kurani kerimi Tercüme edip okudum demekte Din yorumcusu da olsa çok doğru gelmiyor bana sonuçta bir tane harfin bile yanlış okunması manayı değiştiriyor üstelik senelerin ilahiyatçıları bile yüzde yüz doğrusu budur diyemiyorlar
Ay derin mevzular bunlar :) bilmeden günaya girmiyeyim :)
Benim günahlar bana yeterde artar bileen güzeli sanırım kendimizi garantiye almak ben fazladan yapayımda eksik olmasın hesabı :)
seninle aynı fikirdeyimmgünaydın. bende iyi niyet, hoşgörü, vicdan derim bütün bunlar her insanda olsaydı çıplak bile gezebilirdik malesef yok sevgiden bile yoksunuz önyargılıyız. bir insan ne olursa olsun şunu sevmiyorum dediyse ondan korkulur ki zamanımızda hoşnutsuz sevgisiz dolu bunlardan kendimizi korumak için örtünmeliyiz örtü derken tesettürü kastetmiyorum dikkat cekmeyecek şekilde sade ve usturuplu olmalıyız diye düşünüyorum sadece din değil insalsıl bir güdü olarak korunmak için.
buda benim fikrim
tebrik ederim canim bende insallah seneye istediginiz biyere taininiz cikarGünaydin kizlar hemen kilo bildirimimi yapayım. Biraz sonra okula cikacağım.
Gecen hafta 94.1
Bu hafta 93.3
Fark 0.8
%0.85
Cok sukur bu haftada kilo verebildim. Sabit cıksa bile üzülmeyecektim.
Herkese hayırlı cumalar.
canim uzulme toplarsin insallah kendini bu hafta bende de pek fark yok ama pes etme lutfen hatanin neresinden donersen kardin pes etme devam et insallah haftaya eksi olarak gorursun canim pes etme lutfennoynakbasi34 kaptanım ve tüm kilo veren arkadaşlarımdan özür dileyerek + 1 deyim
2 haftadır çok kötü durumdayım bu hafta toparlamak için çok çabaladım ama her şey kafada bitiyor kafamı toparlayamadım sabah güzel başlıyordum akşam evde bozuyordum yarın dedikçe zıvanadan çıktı
bütün takımdan tekrar tekrar özür diliyorum çok güzel başarılar varken ben resmen onları sabote etmiş oluyorum
geçen hafta 70
bu hafta 71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?