Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8. Takım 510. Etap ***

Diademe ( 71,2 /71,2 /0 /0 %)sabit
IrResistible_ ( 78 / / / %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % )
Esrası ( 68,5 / 67 / 1,5 / 2,19 % )
serenalar ( 75,1 / / / % )
Huzurvemavi (90,5 / / / % )
elifdnzzz ( 70.7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor
zambak86 ( 64.5 / / / % )
saimeberen ( 67,2 / 65,7 / 1,5 / 2,23 % )
Sevimasi ( 72,1 / 72,3 / +0,2 / - 0,27 %)
Alya39 ( 70 / 71 / +1 / - 1,43 % )
afy2646 ( 94,1 / 93,3 / 0,8 / 0,85% )

Son düzenleme:
Selam kizlar hayirli cumalar ...
Bugun gec kaldim arkadasim ameliyat oldu yanindayim kizlar kusura bakmayin ...
Kilom 90.2
Gecen hafta 90.5
Fark. _ 300 gr .
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Bu ara pek giremiyorum kaptancim
Umarim skinti olmaz elimden geldigince gelirim

kilom : 67, geçen hafta: 68,5 fark:1,5 kilo

Harikasın canım tebrik ederim aynen devam

Kesinlikle çok haklısın canım

Üzülme kuzum ödemdir o bol bol maydanozlu limonlu salata tüket canım birde bol su
Bende kendime şöyle güzel bol dereotlu ve naneli yeşil salata yapacağım kendime akşama da Allah kerim

Kizlar gecen hafta kilom76 600 du tabi bunlar ac karnina tartildigim kilo
Bu gun kilom.76 .1
Pek gitmemis yaa

Canım pek gitmemiş dediğin yarım kilo sağlıklı olanıda o zaten
Eminim haftaya dahada güzel gidecek
Bu hafta 2.ci bildirimin dimi yani haftaya sende listedesin ona göre bu hafta daha güzel devam et

herkese hayırlı cumalar 65.7 yaşasın çok mutluyum fark 1.5 kg 10 senedir ilk defa 65 leri gördüm kutlama yapıyorum yeşil çay ve galetayla ne güzel bi gün

senide tebrik ediyorum canım çok güzel bir rakam ve inşallah haftaya dahada aşağıları görürsün

8. Takım 510. Etap ***

ISILDURU ( 83,3 / / / % )
serenalar ( 75,1 / / / % )
Huzurvemavi (90,5 / 90,2 / 0,3 / 0,33 % )
zambak86 ( 64.5 / / / % )

Sıkıntı olmaz kuzu idare ederiz ne demek yoğunluğun bitsin nasılsa her an yine burada olursun
Bu arada ha gayret haftaya 8li rakamlar garanti
Tebrik ederim

Kızlar ben yine yine sabitim dikkat etmiyorum çünkü
Kendime kızıyorum neden iradeli olamıyorum diye ilk baslardaki Hırsım yok oturup ağlamak istiyorum benden bişey olmaz
Anlık mutluluk benimki yiyince mutlu hissediyorum kendimi acaba depresyondamiyim bunun arkasinada saklanmak istemiyorum
Ne olur eski Hırsım geri gelsin (

Kuzum bozma moralini bak hepimizin başından geçen şeyler
İnan bende bazen kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum ama yinede pes etmeden hemen bir sonraki kaçamağa kadar ( ki her gün olmaması için elimden geleni yapıyorum ) çok çok dikkatli devam ediyorum

Bak havalarda ısındı bizde depresyon modundan çıkıp kendimizi sokaklara atacağız Ben inanıyorum ki toparlayacaksın bak gel iki sohbet edelim, kendini iyi hissettirecek şeyler yap müzik dinlerken bile cıvıl cıvıl olan şarkıları dinle emin ol arabesk dinleyince insanın depresyonu azıyor :) iyi düşünelim iyi olsun

Canım benim daha dikkatli olmaya çalış. Yemek yemek çok keyifli ama sonrası insani uzuyor. Hadi sen yedim o yuzden sabitim diyorsun ya ben o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım. Çok üzülüyorum. Misafirlerime de diyette olduğunu söyledim aksi halde onların yaninda yemememi yanlış anlayabilirlerdi. Sanki misafir istemiyormuşum gibi algılasın istemedim. Sagolsunlar anlayışla karşıladılar.

Banu abla kendimi tutamadigim gün ipin ucu kaçıyor ertesi gün diye devam ediyor
Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum netten bununla ilgili bişeyler bulup not etmem lazım
Motivasyon yuklemem lazım bolca. ..

Aynen canım sonra pişman oluyorum benim bu hafta iki kere misafirim geldi dayanamadim yedim
Önümüzdeki hafta da akrabamiza geçmiş olsun gideceğim ameliyat oldu şimdi onu düşünüyorum kendime hakim olmalıyım diye
Inşallah hepimiz daha iyi oluruz bogazimizi tutma konusunda

oynakbasi34 canım ben 65.3 geldim sabah, o kadar da yürüyüş yaptım ama yediklerime tam dikkat edemedim galiba bu ara demir, D vitamini, B12 vitamini iğne ilaç kullanıyorum onlar mı bişey yaptı anlamadım, doktorum tedavin bitene kadar kiloyu unutacaksın dedi acaba listeyi daha fazla zarara uğratmadan izne mi ayrılsam kaptanım, bu tedavilerimi mutlaka yapmam lazım çünkü hiç iyi değilim

8. Takım 510. Etap ***

ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
serenalar ( 75,1 / / / % ) Sabit
Huzurvemavi (90,5 / 90,2 / 0,3 / 0,33 % )
zambak86 ( 64.5 / 65,3 / +0,8 / - 1,24 % )

Banu abla kendimi tutamadigim gün ipin ucu kaçıyor ertesi gün diye devam ediyor
Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum netten bununla ilgili bişeyler bulup not etmem lazım
Motivasyon yuklemem lazım bolca. ..

Stres yapma canım biliyorsun en baş düşmanımız
İnan ve bol bol '' La Havle vela Kuvvet-e Rabbi temin bin hayr '' çek
Bak güzel kilolar verdin ve devamınıda inanıyorum getirebileceğine

Canım yine sen bilirsin istersen bir hafta daha bekleyelim ama doktor kiloyu unutacaksın dediysede kendini kastığına da deymez stres serenalara da dediğim gibi bizim baş düşmanımız
Eğer gerçekten istiyorsan bir kaç hafta izne ayrıl ama bizlerden kopma fırsat buldukça gel ki tamamen kilo alma moduna girme

IrResistibLe_ Canım bildirim yapmanı bekliyorum

E elifdnzzz canım senin kilon ne alemde en son sabit demiştin birde izine ayrılacakmısın net bilgi alayım ki kafama göre iş yapmamış olayım

bizim çorbacı nerde yaa Balonyanak
yarım şekilde uyguluyorum sıvı diyetini faydasını gördüm teşekkürlerrr

Hakkikaten bende iki gündür bu kız eskisi gibi gelmiyor diyordum
Ay birde ben uygulayabilsem :) salata manyağıyım ben :) bugün öğlen kurs çıkışı ( diğerleri öğle paydosu yapınca ) dışarda yemeğe gittik hemen her zamanki gibi çorba ve salata sipariş verdim sırf çorba içsem ya ama yok ille salata yiyeceğim :)

Okuldan geldim. Biraz dinlenip mutfaga daldim. Bu hafta harfiyen uyacağım diyetisyene insallah menude yazanin yerine birseymi yesem salata ile mi gecirsem derken uy dedim kendi kendime hemen havuclu bezelye yaptım. Salatada yaptim esimi bekliyorum. Kilo veremeyen arti goren arkadaslar insallah haftaya daha iyi olursunuz.

Verenleri de ayrıca tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…