- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
pes etme sakın benimde öyleydi bi süre sonra daha rahat veriyosunKizlar gecen hafta kilom76 600 du tabi bunlar ac karnina tartildigim kilo
Bu gun kilom.76 .1
Pek gitmemis yaa
kilom : 67, geçen hafta: 68,5 fark:1,5 kilo
günaydın. bende iyi niyet, hoşgörü, vicdan derim bütün bunlar her insanda olsaydı çıplak bile gezebilirdik malesef yok sevgiden bile yoksunuz önyargılıyız. bir insan ne olursa olsun şunu sevmiyorum dediyse ondan korkulur ki zamanımızda hoşnutsuz sevgisiz dolu bunlardan kendimizi korumak için örtünmeliyiz örtü derken tesettürü kastetmiyorum dikkat cekmeyecek şekilde sade ve usturuplu olmalıyız diye düşünüyorum sadece din değil insalsıl bir güdü olarak korunmak için.
buda benim fikrim
oynakbasi34 kaptanım ve tüm kilo veren arkadaşlarımdan özür dileyerek + 1 deyim
2 haftadır çok kötü durumdayım bu hafta toparlamak için çok çabaladım ama her şey kafada bitiyor kafamı toparlayamadım sabah güzel başlıyordum akşam evde bozuyordum yarın dedikçe zıvanadan çıktı
bütün takımdan tekrar tekrar özür diliyorum çok güzel başarılar varken ben resmen onları sabote etmiş oluyorum
geçen hafta 70
bu hafta 71
Kizlar gecen hafta kilom76 600 du tabi bunlar ac karnina tartildigim kilo
Bu gun kilom.76 .1
Pek gitmemis yaa
herkese hayırlı cumalar 65.7 yaşasın çok mutluyum fark 1.5 kg 10 senedir ilk defa 65 leri gördüm kutlama yapıyorum yeşil çay ve galetayla ne güzel bi gün
Selam kizlar hayirli cumalar ...
Bugun gec kaldim arkadasim ameliyat oldu yanindayim kizlar kusura bakmayin ...
Kilom 90.2
Gecen hafta 90.5
Fark. _ 300 gr .
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Bu ara pek giremiyorum kaptancim
Umarim skinti olmaz elimden geldigince gelirim
Kızlar ben yine yine sabitim dikkat etmiyorum çünkü
Kendime kızıyorum neden iradeli olamıyorum diye ilk baslardaki Hırsım yok oturup ağlamak istiyorum benden bişey olmaz
Anlık mutluluk benimki yiyince mutlu hissediyorum kendimi acaba depresyondamiyim bunun arkasinada saklanmak istemiyorum
Ne olur eski Hırsım geri gelsin(
Canım benim daha dikkatli olmaya çalış. Yemek yemek çok keyifli ama sonrası insani uzuyor. Hadi sen yedim o yuzden sabitim diyorsun ya ben o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım. Çok üzülüyorum. Misafirlerime de diyette olduğunu söyledim aksi halde onların yaninda yemememi yanlış anlayabilirlerdi. Sanki misafir istemiyormuşum gibi algılasın istemedim. Sagolsunlar anlayışla karşıladılar.Kızlar ben yine yine sabitim dikkat etmiyorum çünkü
Kendime kızıyorum neden iradeli olamıyorum diye ilk baslardaki Hırsım yok oturup ağlamak istiyorum benden bişey olmaz
Anlık mutluluk benimki yiyince mutlu hissediyorum kendimi acaba depresyondamiyim bunun arkasinada saklanmak istemiyorum
Ne olur eski Hırsım geri gelsin(
Banu abla kendimi tutamadigim gün ipin ucu kaçıyor ertesi gün diye devam ediyorKuzum bozma moralinibak hepimizin başından geçen şeyler
İnan bende bazen kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum ama yinede pes etmeden hemen bir sonraki kaçamağa kadar ( ki her gün olmaması için elimden geleni yapıyorum ) çok çok dikkatli devam ediyorum
Bak havalarda ısındı bizde depresyon modundan çıkıp kendimizi sokaklara atacağızBen inanıyorum ki toparlayacaksın bak gel iki sohbet edelim, kendini iyi hissettirecek şeyler yap müzik dinlerken bile cıvıl cıvıl olan şarkıları dinle emin ol arabesk dinleyince insanın depresyonu azıyor :) iyi düşünelim iyi olsun
Aynen canım sonra pişman oluyorum benim bu hafta iki kere misafirim geldi dayanamadim yedimCanım benim daha dikkatli olmaya çalış. Yemek yemek çok keyifli ama sonrası insani uzuyor. Hadi sen yedim o yuzden sabitim diyorsun ya ben o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım. Çok üzülüyorum. Misafirlerime de diyette olduğunu söyledim aksi halde onların yaninda yemememi yanlış anlayabilirlerdi. Sanki misafir istemiyormuşum gibi algılasın istemedim. Sagolsunlar anlayışla karşıladılar.
Banu abla kendimi tutamadigim gün ipin ucu kaçıyor ertesi gün diye devam ediyor
Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum netten bununla ilgili bişeyler bulup not etmem lazım
Motivasyon yuklemem lazım bolca. ..
oynakbasi34 canım ben 65.3 geldim sabah, o kadar da yürüyüş yaptım ama yediklerime tam dikkat edemedim galiba bu ara demir, D vitamini, B12 vitamini iğne ilaç kullanıyorum onlar mı bişey yaptı anlamadım, doktorum tedavin bitene kadar kiloyu unutacaksın dedi acaba listeyi daha fazla zarara uğratmadan izne mi ayrılsam kaptanım, bu tedavilerimi mutlaka yapmam lazım çünkü hiç iyi değilim
bizim çorbacı nerde yaaBalonyanak
yarım şekilde uyguluyorum sıvı diyetini faydasını gördüm teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?