Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takım içi Spor Derecelerimiz;

1. Zambak86.................................. 520 dakika
2. afy2646........................................330 dakika + 550 mekik
3. Esrasi............................................250 dakika
4. Serenalar ......................................160 dakika
5. IŞILDURU..................................120 dakika
6. Sevimasi.........................................110 dakika
7. Huzurvemavi.................................90 dakika
8. Saimeberen...................................90 dakika

Kızlar valla bu hafta herkes haftalık yazmamış sporunu o yüzden geçen cumaya kadar geçmiş yapıp gördüklerimin hepsini not ettim
A Azmin zaferi Canım sende hafta içi spor yaptığını yazmışsın ama süre belirtmedin aşağı yukarı kaç dakika olduğunu yazarsan senide hemen dahil edeyim

Hatam var ise af ola kuzular
Hepinizi istikrarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve kesinlikle örnek almam gerekiyor şu hafta sonunu atlatayımda pazartesi inşallah başlayacağım bende spora

Diademe arada bi normalde ye rahatlatır, zaten tam uyabilsem belki bende 3-4 kilo verirdim ama böyle gayet mutluyummm

8. Takım 510. Etap ***

Diademe ( 71,2 /71,2 /0 /0 %)sabit
IrResistible_ ( 78 / / / %) 3.kez bildirimde bulunmadı, kurallara uymadığı için diskalifiye oldu
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
Esrası ( 68,5 / 67 / 1,5 / 2,19 % )
serenalar ( 75,1 / / / % ) Sabit
Huzurvemavi (90,5 / 90,2 / 0,3 / 0,33 % )
elifdnzzz ( 70.7 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor
zambak86 ( 64.5 / 65,3 / +0,8 / - 1,24 % )
saimeberen ( 67,2 / 65,7 / 1,5 / 2,23 % )
Sevimasi ( 72,1 / 72,3 / +0,2 / - 0,27 %)
Alya39 ( 70 / 71 / +1 / - 1,43 % )
afy2646 ( 94,1 / 93,3 / 0,8 / 0,85% )

Takım ortalaması; 0,222 %

Kızlarrrr listeyi daha geç olmadan paylaşsammı

Şu ana kadar IrResistibLe_ paylaşımda bulunmadı zaten takımada uğramadığı için kural gereği takım dışı kalacak maalesef Yöneticiler kontrol ettiğinde yoksa benim başım ağrıyacak üstelik sizler istikrarlı artı da olsa bildirim yaparken haksızlık yapmak istemiyorum daha fazla sonuçta sizlerinde hakkı geçer

Diademe arada bi normalde ye rahatlatır, zaten tam uyabilsem belki bende 3-4 kilo verirdim ama böyle gayet mutluyummm

Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Acaba ramazan baslamadan oncemi yapsam. Ya da yaz tatilinde daha rahat mi yaparim karar veremedim... Diyetisyene okul kapanana kadar devam edecegim.

Listemizi paylaştım kızlar Sekizinci olduk :) gerçi daha sonuç listesini paylaşmadım ama sonuç belli :)
İnşallah haftaya daha güzel derece alırız

Bu arada @saimeberen kızzzzzzz bireysellerde birinci oldun

Esrasi canım sende 3.cü oldun

Takım olarak derece alamasakta en azından bizim takımdan bireysellerin çıkması çok mutlu etti ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum

İnşallah haftaya çok daha güzel bir derece alırız

hayırlı akşamlar şekerler

dokuzuncu olan takımdan bireyselde 1. ve 3.yü çıkarmak büyük başarı tebrik ediyorum canlarım

BİREYSEL DERECELER

1. saimeberen (8.takım) ........%2,23

2. fancynancy (5. Takım).........%2,20

3. Esrasi (8.takım) .........% 2,19

Kizlar oyle moralim bozukki babam ameliyat oldu onu hastaneden aldim eve gwtrdim biz evdeyken arabama kamyon carpmis kizlar yan taraf pert

Kizlar oyle moralim bozukki babam ameliyat oldu onu hastaneden aldim eve gwtrdim biz evdeyken arabama kamyon carpmis kizlar yan taraf pert

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş ya siz içindeyken olsaydı Allah göstermesin ......Aminnnn
Canım eminim yol üzerinde bir dükkanın falan kamerası vardır yada apartmanın çarpan kamyonun plakasını polis bulur ve sonra inşallah arabanın hasarını alırsınız
Pert diyorsun baya ağır hasar var sanırım her şerde bir hayır vardır belki o bahaneyle arabayı değiştirirsiniz canınıza bir şey olmamış ya önemli olan o

saol canim allahrazi olsun canim adam yaptrcak sofor kacmamis zaten annem gormus balkondan allahtan canim degistrme gibi bi imkanimiz yok borcunu oduyoruz daha ama aynen icindeyken olmadi allahtan verilmis sadakamiz varmis

saol canim allahrazi olsun canim adam yaptrcak sofor kacmamis zaten annem gormus balkondan allahtan canim degistrme gibi bi imkanimiz yok borcunu oduyoruz daha ama aynen icindeyken olmadi allahtan verilmis sadakamiz varmis
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…