- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ciddi işe yarıyomu zor degilmi bugun kv ye gidiyoz pazartesi başlasammı acababizim çorbacı nerde yaa @Balonyanak
yarım şekilde uyguluyorum sıvı diyetini faydasını gördüm teşekkürlerrr
ilk gün çok zor ama sonra alışıyosunCiddi işe yarıyomu zor degilmi bugun kv ye gidiyoz pazartesi başlasammı acaba
Diademe arada bi normalde ye rahatlatır, zaten tam uyabilsem belki bende 3-4 kilo verirdim ama böyle gayet mutluyummm
Listemizi paylaştım kızlarSekizinci olduk :) gerçi daha sonuç listesini paylaşmadım ama sonuç belli :)
İnşallah haftaya daha güzel derece alırız
Kizlar oyle moralim bozukki babam ameliyat oldu onu hastaneden aldim eve gwtrdim biz evdeyken arabama kamyon carpmis kizlar yan taraf pert
saol canim allahrazi olsun canim adam yaptrcak sofor kacmamis zaten annem gormus balkondan allahtan canim degistrme gibi bi imkanimiz yok borcunu oduyoruz daha ama aynen icindeyken olmadi allahtan verilmis sadakamiz varmisÇok çok geçmiş olsun canımRabbim korumuş ya siz içindeyken olsaydı Allah göstermesin ......Aminnnn
Canım eminim yol üzerinde bir dükkanın falan kamerası vardır yada apartmanınçarpan kamyonun plakasını polis bulur ve sonra inşallah arabanın hasarını alırsınız
Pert diyorsun baya ağır hasar var sanırımher şerde bir hayır vardır belki o bahaneyle arabayı değiştirirsiniz canınıza bir şey olmamış ya önemli olan o
Geçmiş olsun canımsaol canim allahrazi olsun canim adam yaptrcak sofor kacmamis zaten annem gormus balkondan allahtan canim degistrme gibi bi imkanimiz yok borcunu oduyoruz daha ama aynen icindeyken olmadi allahtan verilmis sadakamiz varmis
saol allah razi olsun canimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?