- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Kizlar oyle moralim bozukki babam ameliyat oldu onu hastaneden aldim eve gwtrdim biz evdeyken arabama kamyon carpmis kizlar yan taraf pert
saolasin canimCanım çok gecmis olsun.
kimsecikler yok ben yorumlıyımHayirl geceler kizlar. Yine kimseden ses seda yok.
Bugunku menumu paylasayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
Domates
1 dilim tam buyday ekmegi
Ara
1 avuc beyaz nohut (leblebi midyi yoksa)
Öglen
Ton balikli salata
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Aksam
1 kase corba
5 yk havuclu bezelye yemegi
Yogurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 havuc
Spor
75 dk yuruyus
Mekik cekmeyi unuttum gideyimde cekeyim.
Dusundumde bugun hic kacamak yapmamisim cok sukur.
oynakbasi34 . Kaptanim diyetisyenine az kaldi. Sayili gun geciyor ne guzel. Senin kadar bende heyecanliyim. Bende o gun diyetisyene gideceğim.
Ilk gittigim gun biraz sert konusmustu benimle ama son iki gidisimde belinden cok incelmissin cok guzel kilo vermissin diye gazliyor beni. Birde diyet listesi surekli degisiyor ya sanirim o yuzden surekli kilo verme halinde oluyorsun uyarsan. Esinde uyacak sanirim sana. Disarda uymasa bile evde seninle uymasi yeterli. Cocuklarda baska seyler isterlerse sadece onlar icin gonlu olsun diye yaparsin istediklerini. Esinin sana evde uymasi cok cok onemli. Ben esimi uyarmistim bana destek olacaksan gidelim. Oglana ayri sana ayri kendime ayri yemek yapamam diye. Sebze yemeginden hic hoslanmaz mesela ama ses etmiyor simdi.( Bu listem sebze agirlikli.) birde aksamlari cayin yaninda abur cubur yiyor onuda yapmasa cok rahat edicem aslinda ama en azindan ana yemeklerde ses etmiyor.
Tamam rakibecim bugun giremedim pek çok yagmurluydu burasıDiademe Rakibem bu hafta birbirimizi daha cok motive edelim mi? Hem kacamak yapmama hem diyete uyma konusunda. Senin diyet listelerin zaten guzel ama benim bu hafta acayip destege ihtiyacım var. Ve Huzurvemavi . Sirf ikinize soz verdigim icin sabahlari mekik cekiyorum ben. Bu hafta yine gazlayalım mı birbirimizi.
A Azmin zaferi canim cok cok geçmiş olsun
oynakbasi34 kaptancım namazlar be durumda inşallah 5 vakit kılınmıştır
Ben kıldım cok şükür gepsini ama kazaya sabahla akşam kazaya kaldı sabah uyanamadım akşamda yoldaydık anca gelince yatsının arkasından kaza ettim inşallah sizlerde de eksik yoktur yarın taporları bekliyorum
Günaydın kızlar biraz erken kalkıp odaların wc banyonun kapılarını sildim tam balkona geçtim yıkamak için kızım ağladı
Emziriyorum suan eğer uyursa balkonu yikarim biraz büyük balkonum
Uyumazsada kahvaltı yaparız kizimla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu evlat bir başka güzel
Diademe canım hep dualarimdasin Rabbim Çifter Çifter nasip etsin uykusuz gecelerin olsun uyusalarda evi temizliyip yemek yapsam diye söylen emiii
Sağol Banu abla sanada iyi gezmelerSana kolay gelsin canımben bugün gezenti günü ilan ettim ama yarın kaçınılmaz son temizlik olacak
canim saol allah razi olsunA Azmin zaferi canim cok cok geçmiş olsun
oynakbasi34 kaptancım namazlar be durumda inşallah 5 vakit kılınmıştır
Ben kıldım cok şükür gepsini ama kazaya sabahla akşam kazaya kaldı sabah uyanamadım akşamda yoldaydık anca gelince yatsının arkasından kaza ettim inşallah sizlerde de eksik yoktur yarın taporları bekliyorum
gecmis olsun canim esine disari cikmadan ayetel kursuyu okuyun canim nazarin kime deyicegi belli olmaz nazar degmiste olabilir kuzunun da sansina kava cok kotu bigunmaleseffSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve hafif atlatırız
Dün eşim biraz erken geldi başı ağrıdığı içinNedense tansiyonu yükselmişti bütün gece onunla uğraştım Bir ara beni okusana dedi anam okudum ama sonrasında bende bir baş ağrısı anlatamam
Adamcağız bile diyor yahu ne oluyor bize karı koca bu ara nazaramı geliyoruz diye
Saat 23:00de de en sonunda dayanamadım yattım
Bugün malum akraba günümüz varsaat 11de evden çıkıcağım
Birazdan hafif bir kahvaltı yapayım ordada hamur işleri harıç birşeyler yerim nasılsaakşamda sadece çorba içerim ki tam dengelenmiş olsun Büyük ihtimalle 20:00de en geç evde olurum ( gideceğimiz yer çok yakın sayılmaz birde akşam trafiği her gidişimizde 2 saatti buluyor dönmemiz :) )
Küçük kuşumda bugün babasıylaHesapta birlikte Eminönüne gidip çorba içeceklermiş gerçi şansa bugün havada çok soğuk eşim götürürmü bilmiyorum ama gitmezlerse ufaklıktan çekeceği belli söz vermiştin diye yer adamı valla
Allah kabul etsin canımben bugün yarın regl olacağım diye başlamadım daha ama yarın kesin olurum ondan sonra bitsin hemen başlıyorum bende
canim hayirli ugurlu olsun bi an once biterde icine oturursun insallah canim dualarimiz seninlee evinin ici istemedigin kadar cocukla dolsun tassin insallahhTamam rakibecim bugun giremedim pek çok yagmurluydu burası
eşim işten erken geldi
Kv delere geldik hafta sonu onların yanında cok bakamaıyorum ama daha sık gırmeye özen gösterecegim inşallah
Bu arada bide arsa aldık ev yapıcaz inşallah ama 6 aya kadar ancak başlıycak inşaat burda kurallar böyleymiş
Neyse hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim içini dolduracak evlatlarda nasip eder amiiiiiiinnnnn
Buguün eşimle hep planları falan inceledik mimar çizmiş ama alt kat hiç hoşuma gitmedi kendimize göre düzenleri dedi eşim
Ama baya mutlu etti bu ev işi beni rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçi ben hiç bigün evimiz olsun diye dua bile etmedim kısmet plunca oluyomuş demekki
Hayatta ki tek duam saglıklı hayırlı evlatlar inşallah olur beyse gece gece depreşti yine benim duygular iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?