Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsin canimm

Bende ufak ufak hazırlanmaya başlıyayım daha bankamatiğe uğrayıp para çekeceğim alırken iyidi verirken kötü Allahtan bugün sonda artık yaz tatili sonrasında yine başlarız

vavvvv bu harika bişeyyyy

Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Acaba ramazan baslamadan oncemi yapsam. Ya da yaz tatilinde daha rahat mi yaparim karar veremedim... Diyetisyene okul kapanana kadar devam edecegim.
valla bende bi diyet yapıyodum onu bıraktım o kadarda para verdim bi işe yaramamıştı insan parasınada acıyo amna bilmemki sen bilirsinn

o zaman aynı gazla devammm teşekkür ederimmm canımmmm

günaydın kızlarrrr :)
sabah: 1 bardak sür, 1 küçük yoğurt
öğle: yarım kase çorba, 2 kadın budu köfte az salata
akşam: 1 küçük kase bulgur pilavı

bu dünkü kaçamak şeklindeydi tabi yine yarı sıvı diyete devam edicem

İnşallah kuzum
Cok sagol Allah razı olsun

Amiiinnn inşallah isteyen herkese

Dün yine kahvaltı yapmadım yine yaymaya başladım çünkü öalesef
Öglen 2 yumurta cok az tereyagda
Zeytın beyaz peynir 2 dilim kadar ekmek
Çay
Ara 1 küçük dilim kek yedim
Biraz çekirdek

Akşam 1 porsiyon çorba 2-3 kaşik pilav bol salata 1lokmacık ekmek

Akşam yemegini baya geç yedim 8,bıcukgibi

Canım benim cevap yazmada geciktim kusura bakma. Misafirlerle ugrasirken bu konuyu atlamışım. O kadar güzel yazmissin ki okuyunca için açıldı. İnşallah bende senin gibi güzel arkadaşlıklar kurabilirim. Buna çok ihtiyacım var. Yeni yer, yani arkadaşlar tabi farklı karakterler Rabbim hepimizin karşısına iyi insanları çıkarsın inşallah.

Misafirlerim hala gitmedi. 2 gün daha bendeler sonrasında aktif olarak devam edicem inşallah. Menüm genel olarak iyi. yazmaya zamanım olmuyor oyuzden mumunu paylaşamıyorum.. misafirlerim elde devamlı telefon olmasından pek memnun olmuyorlar. Simdi uyuyorlar onlar yatarken biraz yazayım dedim.

Aminnnnnn canım inşallah seninde Rabbim karşına yüreği güzel insanlar çıkarır tez zamanda Ben hep derim biriyle tanışıyorsam ve cidden bana iyi geliyorsa bunda da var bir sebep diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

ASlında saat 19:00 gibi evdeydim ama sağ olsun eşim Laptob başından ayrılmayınca ancak fırsat bulabildim
Akraba günü gayet keyifli geçti Tabi ben yine her zamanki gibi zamanın çoğunu mutfakta geçirdim Ev sahibinden sağlam dua aldım

Bir sürü yemek hazırlamıştı ama şükür fazla kaçırmadım Mantı yapmıştı, 2 çeşit salata, börek, nohutlu buğdaylı bir çeşitte görümcemin kayınvalidesi getirmişti, iki çeşitte tatlı vardı
Mantıdan 3 kaşık yedim sadece bol yoğurtlu birde salata
Böreği ağzıma sürmedim Tatlıda rulo pasta ve kurabiyeydi ( Rulo pastayı kendi yapıyor ve içinde gram yağ yok çok azda şeker var ve inanılmaz ısrar edince yarım dilim kadar yedim

Sabah zaten doğru düzgün bir şey yememiştim birde baya koşturunca eve geldiğimde açtım
Artık uzun bir süre günümüz yok Yazlıkcılar dönünce ancak

Bu arada Ev sahibi ailenin ufaklıklarına birer fıkra kitabı almış Kitap fuarından hatta hepsini ismen imzalatmış küçük kuşum görünce resmen sevinç çığlıkları attı
Tabi büyük kızında kitap kurdu olduğu muhabbeti geçince bir tanede ona Ahmet Hamdi Tanpınarın kitabını hediye etti eşi
Bu gece rahat sınava hazırlanmak için hazır Anannesinin evi boş diye gitti oraya büyük cadı tabi ben resmi çekip atınca şaşırdı bu ne dediğinde bunuda sana gönderdi Nevin Yengenin eşi diyince inanılmaz sevindi
Onların tabi mutlu olması beni çok daha mutlu etti

Merhaba kızlar çok şükür bu saate kadar kacamagim yok sonrada olmaz olamaz biraz acıktım gibi portakal yiyeceğim bastırir acligimi

Harikasın canım aynen devam
Bende yarın sabah itibariyle söz veriyorum çok sıkı tutacağım beslenmemi nasılsa haftayada diyetisyen başlıyor ay çok heycanlandım Bu arada regl olmaya başladım akşam üzere oda iyi oldu en azından diyetisyene gittiğimde aman şişlik var diyemeyeceğim

kızlar evde değilim kv deyim burda net çekmiyor çok giremiyorum oynakbasi34 2 olduysam yazı yazmıycam ozaman dimi

Aynen canım İnşallah bir sonraki haftada yine bireysellerde dereceye girersin hatta takım olarak inşallah çok güzel rakamlar görürüz

İyi aksamlar. Ayyy kizlar dun annrmlerdeydik biliyosunuz bugunde ablam geldi kapida guzel sacda hamur isi yaptik dayanamadim bugun biraz bozdum sayilir o yuzden menumu cok yazmiyorum kizlar

Kızlarrrrrrrrrrrr

Şimdi eşimin 1.5 ay evvel tüp mide ameliyatı olan kuzeni instagrama resim atmış
108 kgluk hali aslında benden çok daha kilolu dururken kız gitti tüp mide ameliyatı oldu ve şu anda 8li rakamlarda sanırım ( en son 92 kgdu bir 3 hafta evvel ) ve inanılmaz zayıflamış görünüyor eski halinle before after yapmış
Hayatım boyunca kimseyi kıskanmamış olan ben ilk kez kıskançlık duygusu yaşadım
Sülalede en kilolu ben oldum bu durumda hayır görüntü umurum değil ama sağlık açısından cidden bir an kıskandım kızı eminim şu anda kendini kuş gibi hissediyordur eski haline nazaran

İnşallah çok çok daha güzel ve zarif hallerini görürüm ( bekar kız sonuçta 34 yaşında falan )
Rabbim inşallah banada nasip eder cidden içim cız etti ilk kez Aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…