- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
kolay gelsin canimmGünaydın kızlar biraz erken kalkıp odaların wc banyonun kapılarını sildim tam balkona geçtim yıkamak için kızım ağladı
Emziriyorum suan eğer uyursa balkonu yikarim biraz büyük balkonum
Uyumazsada kahvaltı yaparız kizimla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu evlat bir başka güzel
Diademe canım hep dualarimdasin Rabbim Çifter Çifter nasip etsin uykusuz gecelerin olsun uyusalarda evi temizliyip yemek yapsam diye söylen emiii
gecmis olsun canim esine disari cikmadan ayetel kursuyu okuyun canim nazarin kime deyicegi belli olmaz nazar degmiste olabilir kuzunun da sansina kava cok kotu bigunmaleseff
vavvvv bu harika bişeyyyyBu arada dünki listeyi hazırlarken bir tane bireysellerde gözümden kaçan olmuşhayat ebruli kusura bakma kuzum ama ikinci olmuşsun meğer gerçi yine önemli değil çünkü arada sadece 0.01% fark var bu durumda Esrasi da 4. olmuş oluyor ama toplam 121 yarışan arasında mükemmel bir derece
valla bende bi diyet yapıyodum onu bıraktım o kadarda para verdim bi işe yaramamıştı insan parasınada acıyo amna bilmemki sen bilirsinnBu diyeti bende yapmak istiyorum. Acaba ramazan baslamadan oncemi yapsam. Ya da yaz tatilinde daha rahat mi yaparim karar veremedim... Diyetisyene okul kapanana kadar devam edecegim.
o zaman aynı gazla devammm teşekkür ederimmm canımmmmBu aradahayat ebruli kızzzzzzz bireysellerde birinci oldun
Esrasi canım sende 3.cü oldun
Takım olarak derece alamasakta en azından bizim takımdan bireysellerin çıkması çok mutlu etti ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum
İnşallah haftaya çok daha güzel bir derece alırız
İnşallah kuzumGünaydın kızlar biraz erken kalkıp odaların wc banyonun kapılarını sildim tam balkona geçtim yıkamak için kızım ağladı
Emziriyorum suan eğer uyursa balkonu yikarim biraz büyük balkonum
Uyumazsada kahvaltı yaparız kizimla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu evlat bir başka güzel
Diademe canım hep dualarimdasin Rabbim Çifter Çifter nasip etsin uykusuz gecelerin olsun uyusalarda evi temizliyip yemek yapsam diye söylen emiii
Amiiinnn inşallah isteyen herkesecanim hayirli ugurlu olsun bi an once biterde icine oturursun insallah canim dualarimiz seninlee evinin ici istemedigin kadar cocukla dolsun tassin insallahhhersey allahtan herseyin zamani bi vakti var allah ne zaman verecegini ne zamanin daha hayirli oldugunu bilir dedigim gibi insallah allah sana cok guzel bi evlat nasip etsin canimm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Laptoba kavuştum ama büyük kız matematik ödevlerini temize çekmeyide kakaladı bana
Aslında az daha trip atacaktımda ödevlerini söyleyince az konuştuk trip trip trip diye dolanıyorsun evde dedi banahatta farkındaysan artık babama yapmıyorsun bana yapıyorsun dedi dedim baban huyumu suyumu biliyor ona göre suyuma gidiyor sende git trip yeme diye
Zaten ortada küslük yaratacak bir durum yoktu da işte iş olsun
Şimdi hanımın ödevlerini de bir yandan temize geçeyimde oda o arada diğer derslerini bitirsin
Canım kızlarında dediği gibi kesinlikle senin pasif biri olduğunu göstermezzamanla sohbette ilerler konu konuyu açar he bazı insanlarla kafa yapısı uyuşunca daha aynı gün bile insan saatlerce sohbet edebilir benim karşı komşumla öyleydik daha ilk tanıştığımız gün saatlerce sohbet etmiştik hatta o dönem hiç iyi değildim oturup hatuna direk ağlamıştım ne güzel her Allahın günü birlikte kahve içmeye bir araya gelir vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazdık ama maalesef Anadolu yakasına taşınmak zorunda kaldı 2 sene evvel ay ilk taşınacağını bana söylediğinde ne ağlamıştım Bana Annemden bile yakındı ( bizimkiler tabi o zamanlar daha yurtdışında emekli olmamışlardı senede bir gelirlerdi kadıncağız 365 gün Annem gibi herşeye koşardı hatta hamileliğimde bile her gün yemek yapar uzatırdı ben yaptığım halde kızım ellinde büyüdü
Halada görüşürüz telefonlada olsa hatta bugün tam 1 saat konuşmuşuzŞükür yine bu yakınlara taşınacakmış torunu kreşe tam gün başlayacağı için ( torunu için gitmişti zaten )
Hastanedeki oda arkadaşlarımızda aynı şekildeokadar uyuşuyoruz ki daha aynı gün kankaya bağladık yaşadıklarımızda benzer olunca aaa aynısı bizimde oldu modunda geçti ilk sohbetimiz neredeyse her Allahın günü görüşüyoruz telefonla hatta haftada 1de eşlerle bir araya geliyoruz bir ara 3 hafta kadar görüşemedik büyük oğulları bile Banu abla bizi ihmal ediyorsunuz ama demişti
Eminim sende çok güzel dostluklar kuracaksın canımbiraz zaman ver
Hee bazı insan seninle aynı kafada değilse zevk vermez pek sohbet ama onuda zaten fark edip ona göre sohbete girersinHep derim herkese herşey anlatılmaz diye kiminle ne sohbet edeceğini zaten zamanla göreceksin
Canım benim cevap yazmada geciktim kusura bakma. Misafirlerle ugrasirken bu konuyu atlamışım. O kadar güzel yazmissin ki okuyunca için açıldı. İnşallah bende senin gibi güzel arkadaşlıklar kurabilirim. Buna çok ihtiyacım var. Yeni yer, yani arkadaşlar tabi farklı karakterler Rabbim hepimizin karşısına iyi insanları çıkarsın inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Laptoba kavuştum ama büyük kız matematik ödevlerini temize çekmeyide kakaladı bana
Aslında az daha trip atacaktımda ödevlerini söyleyince az konuştuk trip trip trip diye dolanıyorsun evde dedi banahatta farkındaysan artık babama yapmıyorsun bana yapıyorsun dedi dedim baban huyumu suyumu biliyor ona göre suyuma gidiyor sende git trip yeme diye
Zaten ortada küslük yaratacak bir durum yoktu da işte iş olsun
Şimdi hanımın ödevlerini de bir yandan temize geçeyimde oda o arada diğer derslerini bitirsin
Canım kızlarında dediği gibi kesinlikle senin pasif biri olduğunu göstermezzamanla sohbette ilerler konu konuyu açar he bazı insanlarla kafa yapısı uyuşunca daha aynı gün bile insan saatlerce sohbet edebilir benim karşı komşumla öyleydik daha ilk tanıştığımız gün saatlerce sohbet etmiştik hatta o dönem hiç iyi değildim oturup hatuna direk ağlamıştım ne güzel her Allahın günü birlikte kahve içmeye bir araya gelir vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazdık ama maalesef Anadolu yakasına taşınmak zorunda kaldı 2 sene evvel ay ilk taşınacağını bana söylediğinde ne ağlamıştım Bana Annemden bile yakındı ( bizimkiler tabi o zamanlar daha yurtdışında emekli olmamışlardı senede bir gelirlerdi kadıncağız 365 gün Annem gibi herşeye koşardı hatta hamileliğimde bile her gün yemek yapar uzatırdı ben yaptığım halde kızım ellinde büyüdü
Halada görüşürüz telefonlada olsa hatta bugün tam 1 saat konuşmuşuzŞükür yine bu yakınlara taşınacakmış torunu kreşe tam gün başlayacağı için ( torunu için gitmişti zaten )
Hastanedeki oda arkadaşlarımızda aynı şekildeokadar uyuşuyoruz ki daha aynı gün kankaya bağladık yaşadıklarımızda benzer olunca aaa aynısı bizimde oldu modunda geçti ilk sohbetimiz neredeyse her Allahın günü görüşüyoruz telefonla hatta haftada 1de eşlerle bir araya geliyoruz bir ara 3 hafta kadar görüşemedik büyük oğulları bile Banu abla bizi ihmal ediyorsunuz ama demişti
Eminim sende çok güzel dostluklar kuracaksın canımbiraz zaman ver
Hee bazı insan seninle aynı kafada değilse zevk vermez pek sohbet ama onuda zaten fark edip ona göre sohbete girersinHep derim herkese herşey anlatılmaz diye kiminle ne sohbet edeceğini zaten zamanla göreceksin
Canım benim cevap yazmada geciktim kusura bakma. Misafirlerle ugrasirken bu konuyu atlamışım. O kadar güzel yazmissin ki okuyunca için açıldı. İnşallah bende senin gibi güzel arkadaşlıklar kurabilirim. Buna çok ihtiyacım var. Yeni yer, yani arkadaşlar tabi farklı karakterler Rabbim hepimizin karşısına iyi insanları çıkarsın inşallah.
Merhaba kızlar çok şükür bu saate kadar kacamagim yok sonrada olmaz olamaz biraz acıktım gibi portakal yiyeceğim bastırir acligimi
kızlar evde değilim kv deyim burda net çekmiyor çok giremiyorumoynakbasi34 2 olduysam yazı yazmıycam ozaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?