Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıyamam canım sana ben inanıyorum Allahın yardımıyla kısa sürede başarıya ulaşacaksın ve çok da iyi bir anne olacaksın...
canım benn korunmuyorum eşime söyledim ben korunmam zaten yaşım belli bir de artı hormon alıp yumurtalıklarımı tembelleştiremem dedim..yakında gidip bir kadın doğumcuya duruma baktırcam çocuk olmasını engeller bir durum var mı yok mu diye..seneye falan duruma bakıcaz..ama kısmet bu işler..Allah hayırlısını versin hepimize işallah..

süper bir yorum...peki yumurtalık yağları ı eritecek bir egzersiz var mıymış.......
:sm_cool:

İlter sen çok yaşa e mi naısl güldüm herkes bana baktı valla:)
ben de bazen eşime çok çocuk istiyormuşum gibi davranıp -onu strese sokmak için- hemen çocuk yapmmazı lazım bak yşım geçiyor sonra olmaz uğraşmayalım falan diyorum..yok canım sen merak etme sende çok anaç doğurgan bir hava var diyo ya nerden belli oluyorsa deli:sm_cool:

erkekler ve inanılmaz içgüdüleri...........delikafadulden

evli olmak güzelmiş be adamlar paso sizi güldürüyor...acilen evlenmem lazım bakayım
bendede anaç bir tip var mı?

maalesef gerçek
dur onu anlatrsam sayfalar yetmeezkaydirigubbakcemile3
aslında gülünecek bişey yok ama insan yaşayanco çok zor ama sonrasında gülüp geçersin demişler di aynn de öle olduu
gülemk lazım hayataa.s

evet valla dağçileği çok komik bu kocalar:)
bu arada kızlar ben dün bekarlık evimde kaldım ordan servise binince beni bi süredir örmeyen arkadaşlar vardı bana sen zayıflamışsın bayağı belli oluyor dediler çok mutlu oldum..5 kg da olsa belli oluyor demek ki:)evlilik yaramış dediler...

ne güzel iştee demekki belli sendee bnde 5 kilo versem belli olmuyor
bu iltifatlar her daim bni ihya etmiştrkaydirigubbakcemile5

mesela dün karakola düştük ama ben gülmekten öldüm...bir karakola düşmediğim kalmamıştı diye...daha neler görecem diye....
size şimdi sorun....
tatile çıkan dağçilegi tatilin ;
1.gecesini acilde
2.gecesini karakolda geçirir..
sizce 3.geceyi nerde geçirir.?
doğru yanıtı bulan ilk 3 kişiyi öpecem:1hug:

allah iyiylk versin senin herife sabah sabah güldürüdü bni:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
ne mutlu benim adam sizleri bile güldürdü :roflol:
bencede bir doktora git baktır ama iyi bir doktora git kafana takma hiç allahın izni ile olur inşallah ben ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliği yaşıyorum zaten yeni bir olay değil bekliyordum böyle olacağını buda benim kadarim allahtan gelen kabulümdür elden birşey gelmez inşallah banada diğer isteyen tüm arkadaşlarımada nasip eder anneliği yüce rabbim
süper bir yorum...peki yumurtalık yağları ı eritecek bir egzersiz var mıymış.......
:sm_cool:
onu bilmiyoruz işte onu araştırıyoruz şimdi :roflol:
ahh erkeler esasında benimkisi haklı bunu söymekteki amacı bildiği için değil sadece doktor pkos ne oludunu çok kaba bir tabirle bu şekilde anlattı karnımın yağ bağladığını ve buda yumurtanın gelişmesine engel olduğunu yumurtalar oluşup küçük kistler şeklinde kaldığını söylmek istedi ama tam anlatamadı benim adamda öyle algıları o günden beri öyle der durur :roflol:

erkekler ve inanılmaz içgüdüleri...........delikafadulden

evli olmak güzelmiş be adamlar paso sizi güldürüyor...acilen evlenmem lazım bakayım
bendede anaç bir tip var mı?
evet inanılmaz iç güdüleri
ama sana şunu söylüyebilirim evlilik gerçekten doğu insanı bulduğun anda güzel birşey fakat hayat hiç birzamanda dört dörtlük değil evlilikte dört dörtlük olmaz her evde sorunlar olur herkze birbiri ile tartışır ama önemli olan birbirni çok ama çok fazla kırmadan incitmeden olayların üstesinden gelmektir.
dün levrek evlenmekten korktuğunu söylüyordu kesinlikle korkmayın ama doğru insanı bulduğunuz zaman korkmayın insan hayatını ancak kendisi güzel hale getirebilir olaylara kötü acıdan bakarsan kötü olur iyi açılardan bakarsan iyi olur bunu unutmayın
evlilikte ben şuna çok inanıyorum sevgiden önce eşler arasında birbirlerine saygı olmalı saygı oldumu birbirini incitmezsiniz

boş ver hayat herşeye ragmen çok güzel kaptanım mmm

süper süper bayrama kadar 5 kilo daha verdinmi süper olacaksın ozaman
:roflol::roflol::roflol:ceza evinde snaırım

canım kaptanım geçmişte yaşadıklarına çok üzüldüm ama şimdiye bakmak gerek şimdi iyisin mutlusun ya gerisi boş:)
valla kaptanım ben acayip gaza geldim size anlatmaya fırsatım olmadı kızlar hazır muhabbet güzelken paylaşayım sizinle..
benim kınam kuzenimin bir gün önce düğünü olması nedeniyle pazar günü öğleden sonra evde oldu kızlar....eltim de ogün pazar olduğu için kuafr bulamamış- ki ben o gün kusföre gitmedim eve kendim yaptım saçlarımı- herneyse bizim evin yakınında bir kuaföre bırakmış kaynım ..çok çok geş kına bitmeye yakın geldi..ordaki kuaförün bizim tanıdık olduğunu bilmeden arkamdan bayağı atmış tutmuş ..ben yıllık izinde izmire gidince o kuaföre gittim ondan öğrendim..duyduklarıma inanamadım kızlar..ben apar topra düğün yaptırtıyormuşum..erkek tarafı beni hiç istemiyormuş..ben çok kbirli burnu büyükmüşüm...suratıma bakılmayacak kadar çirkin ve aşırı kiloluymuşum..eşimi parmağımın ucunda döndürüyormuşum..beni kimse istemediğinden düğünü ertelemeye çalışmışlar ama ben o kadar evlenme meraklısıymışım ki çok baskı yapmışım onlar da apar topar gelmek zorunda kalmışlar...kayınvalidem beni hiç sevmiyormuş onu seviyormuş..artık napalım ailemize de böyle bir gelin geldi çekicez demiş..biz çıkıyorduk bunlar tanıştıklarında 3 ay içinde apar topar evlnediler eşimin babası bunlara çok masraf ettiği için biz bekledik yoksa kasımda evlencektik haziranı bekledik 6 ay nişanlı kaldık vs...şimdi ona inat da zayıflamak istiyorum....

korkma korkma :roflol::roflol::roflolzaman sen bu akşam camiye git terafini kılarsın hem hemde biryere gitmiş olursun ama zararı olmaz :roflol::roflol:

ya normalde tervaihi hiç aksatmam...ama buralarda yakında cami yok...iftarı topla açıyoz...dediğini yapacam akşam cami arayacam........

bu ne ya amanın...3. gece tv ye çıkma canım:dance::dance:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kötü yola düşmede nere düşersen düşkaydirigubbakcemile3

sağol ya zaten dışarı çıkmaya korkar oldum sende iyice korkuttun beni...valla bugün evde oturacam.......:gitme:
korkme korkme çık gezkaydirigubbakcemile2

korkma korkma :roflol::roflol::roflolzaman sen bu akşam camiye git terafini kılarsın hem hemde biryere gitmiş olursun ama zararı olmaz :roflol::roflol:
he ya yararı bile olur:Saruboceq::Saruboceq:
bize de dua et

kızlar ben rep veriyorum kimse vermiyor vermiyecem bizim takıma birdaha reppppp
bn bugün baktım herkese repim açık yarın kilo verenlere rep dağıtacaamkaydirigubbakcemile5

sen o cadı eltiyi buraya bi yollasana kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hakkından gelek biz onunklava:klava:klava:klava:

yuh ya sen bunları öğrendikten sonra o insanın samimiyetine nasıl inanacan artık....
zayıfla kız....gözü hiç olmazsa güzel görür............sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…