anlıyorum seni bitanem bende evleneli 2 yıl olacak 13 gün sonra ilk başlarda bende korundum senin düşündüğün gibi düşünüyordum hep 8 ay korundum daha sonra eşim dediki yaşımız geçiyor artık çoçuk yapalım bıraktık korunmayı ilk ay birşey olmadı tabi 2 ay adetim gelmedi test yaptım negatif 2 ay daha gelmedi sonra geldi ondan sonra doktora gittik kilo vereceksin dediler ilaçlar kullnadım bir sürü bu zaman zarfında mam olmadı halen çabalıyorum ama malesef olmuyor geçen ay rahim filmi çektirdim biliyorsundur senden hayatımda hiç birşey okadar çok canımı yakmamıştı şimdi bebek için yapmıyacağım şey yok anlıyacağın dayanmıyacağımda acı yok bunları sende yaşıyacaksın demiyorum elbet allah korusun inşallah düşündüğün ay hamile kalırsın da bunları yaşamazsın ben 15 aydır gitmediğim doktor kalmadı verdiğim paranın kullnadığım ilaçın hesabı yok ama şuan bukadar sıkılmamın sebebi zaten bunlar hem madi açıdan hemde manevi acıdan çok zarar verdi bu tedavi süreci bana birde sonuç alamamış olmam iyice beni yıprattı
nesliş benim adamda ne diyor biliyormusun benim yumurtalıklar yağ bağlamış ben kilo verdim ama yumurtalıklardaki yağı bir türlü eritemedim o yüzden bebeğimiz olmuyormuş yumurtalarım oluyormuş ama yağdan spermler girecek yer bulamıyormuş :roflol::roflol::roflol:tabi bukadar demiyorda azıcık ben abarttım :roflol:
nesliş benim adamda ne diyor biliyormusun benim yumurtalıklar yağ bağlamış ben kilo verdim ama yumurtalıklardaki yağı bir türlü eritemedim o yüzden bebeğimiz olmuyormuş yumurtalarım oluyormuş ama yağdan spermler girecek yer bulamıyormuş :roflol::roflol::roflol:tabi bukadar demiyorda azıcık ben abarttım :roflol:
İlter sen çok yaşa e mi naısl güldüm herkes bana baktı valla:)
ben de bazen eşime çok çocuk istiyormuşum gibi davranıp -onu strese sokmak için- hemen çocuk yapmmazı lazım bak yşım geçiyor sonra olmaz uğraşmayalım falan diyorum..yok canım sen merak etme sende çok anaç doğurgan bir hava var diyo ya nerden belli oluyorsa deli:sm_cool:
:roflol: :roflol::roflol: herşeyi canım çekti demişsin ona gülüyorum :roflol:
ayrıca neden sormıyayım biz burda hayatımızı paylaşmıyormuyuz elbette birbirmize dertlermizi anlatıcaz sıkıntılarımızı sevincimizi paylaşıcaz
bu doktorlarda çok dengesiz yaa birdan pat diye söylüyorlar doğru olup olmadığından bile emin olmadan
doğuma gttiğim gün dyak bile yedim:çok üzgünüm:
bu yazdığın beni çok etliledi bu gerçek değil demi nasıl yapılır böyle bir şey yaaa mafoldumben
maalesef gerçek
dur onu anlatrsam sayfalar yetmeezkaydirigubbakcemile3
aslında gülünecek bişey yok ama insan yaşayanco çok zor ama sonrasında gülüp geçersin demişler di aynn de öle olduu
gülemk lazım hayataa.s
evet valla dağçileği çok komik bu kocalar:)
bu arada kızlar ben dün bekarlık evimde kaldım ordan servise binince beni bi süredir örmeyen arkadaşlar vardı bana sen zayıflamışsın bayağı belli oluyor dediler çok mutlu oldum..5 kg da olsa belli oluyor demek ki:)evlilik yaramış dediler...
ne mutlu benim adam sizleri bile güldürdü :roflol:allah iyiylk versin senin herife sabah sabah güldürüdü bni:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
bencede bir doktora git baktır ama iyi bir doktora git kafana takma hiç allahın izni ile olur inşallah ben ilk adet olduğumdan beri adet düzensizliği yaşıyorum zaten yeni bir olay değil bekliyordum böyle olacağını buda benim kadarim allahtan gelen kabulümdür elden birşey gelmez inşallah banada diğer isteyen tüm arkadaşlarımada nasip eder anneliği yüce rabbimkıyamam canım sana ben inanıyorum Allahın yardımıyla kısa sürede başarıya ulaşacaksın ve çok da iyi bir anne olacaksın...
canım benn korunmuyorum eşime söyledim ben korunmam zaten yaşım belli bir de artı hormon alıp yumurtalıklarımı tembelleştiremem dedim..yakında gidip bir kadın doğumcuya duruma baktırcam çocuk olmasını engeller bir durum var mı yok mu diye..seneye falan duruma bakıcaz..ama kısmet bu işler..Allah hayırlısını versin hepimize işallah..
onu bilmiyoruz işte onu araştırıyoruz şimdi :roflol:süper bir yorum...peki yumurtalık yağları ı eritecek bir egzersiz var mıymış.......
:sm_cool:
ahh erkeler esasında benimkisi haklı bunu söymekteki amacı bildiği için değil sadece doktor pkos ne oludunu çok kaba bir tabirle bu şekilde anlattı karnımın yağ bağladığını ve buda yumurtanın gelişmesine engel olduğunu yumurtalar oluşup küçük kistler şeklinde kaldığını söylmek istedi ama tam anlatamadı benim adamda öyle algıları o günden beri öyle der durur :roflol:İlter sen çok yaşa e mi naısl güldüm herkes bana baktı valla:)
ben de bazen eşime çok çocuk istiyormuşum gibi davranıp -onu strese sokmak için- hemen çocuk yapmmazı lazım bak yşım geçiyor sonra olmaz uğraşmayalım falan diyorum..yok canım sen merak etme sende çok anaç doğurgan bir hava var diyo ya nerden belli oluyorsa deli:sm_cool:
evet inanılmaz iç güdülerierkekler ve inanılmaz içgüdüleri...........delikafadulden
evli olmak güzelmiş be adamlar paso sizi güldürüyor...acilen evlenmem lazım bakayım
bendede anaç bir tip var mı?
boş ver hayat herşeye ragmen çok güzel kaptanım mmmmaalesef gerçek
dur onu anlatrsam sayfalar yetmeezkaydirigubbakcemile3
aslında gülünecek bişey yok ama insan yaşayanco çok zor ama sonrasında gülüp geçersin demişler di aynn de öle olduu
gülemk lazım hayataa.s
süper süper bayrama kadar 5 kilo daha verdinmi süper olacaksın ozamanevet valla dağçileği çok komik bu kocalar:)
bu arada kızlar ben dün bekarlık evimde kaldım ordan servise binince beni bi süredir örmeyen arkadaşlar vardı bana sen zayıflamışsın bayağı belli oluyor dediler çok mutlu oldum..5 kg da olsa belli oluyor demek ki:)evlilik yaramış dediler...
:roflol::roflol::roflol:ceza evinde snaırımmesela dün karakola düştük ama ben gülmekten öldüm...bir karakola düşmediğim kalmamıştı diye...daha neler görecem diye....
size şimdi sorun....
tatile çıkan dağçilegi tatilin ;
1.gecesini acilde
2.gecesini karakolda geçirir..
sizce 3.geceyi nerde geçirir.?
doğru yanıtı bulan ilk 3 kişiyi öpecem:1hug:
:roflol::roflol::roflol:ceza evinde snaırım
korkma korkma :roflol::roflol::roflolsağol ya zaten dışarı çıkmaya korkar oldum sende iyice korkuttun beni...valla bugün evde oturacam.......:gitme:
korkma korkma :roflol::roflol::roflolzaman sen bu akşam camiye git terafini kılarsın hem hemde biryere gitmiş olursun ama zararı olmaz :roflol::roflol:
mesela dün karakola düştük ama ben gülmekten öldüm...bir karakola düşmediğim kalmamıştı diye...daha neler görecem diye....
size şimdi sorun....
1.gecesini acilde
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenmesela dün karakola düştük ama ben gülmekten öldüm...bir karakola düşmediğim kalmamıştı diye...daha neler görecem diye....
size şimdi sorun....
1.gecesini acilde
korkme korkme çık gezkaydirigubbakcemile2sağol ya zaten dışarı çıkmaya korkar oldum sende iyice korkuttun beni...valla bugün evde oturacam.......:gitme:
he ya yararı bile olur:Saruboceq::Saruboceq:korkma korkma :roflol::roflol::roflolzaman sen bu akşam camiye git terafini kılarsın hem hemde biryere gitmiş olursun ama zararı olmaz :roflol::roflol:
bn bugün baktım herkese repim açık yarın kilo verenlere rep dağıtacaamkaydirigubbakcemile5kızlar ben rep veriyorum kimse vermiyor vermiyecem bizim takıma birdaha reppppp
canım kaptanım geçmişte yaşadıklarına çok üzüldüm ama şimdiye bakmak gerek şimdi iyisin mutlusun ya gerisi boş:)
valla kaptanım ben acayip gaza geldim size anlatmaya fırsatım olmadı kızlar hazır muhabbet güzelken paylaşayım sizinle..
benim kınam kuzenimin bir gün önce düğünü olması nedeniyle pazar günü öğleden sonra evde oldu kızlar....eltim de ogün pazar olduğu için kuafr bulamamış- ki ben o gün kusföre gitmedim eve kendim yaptım saçlarımı- herneyse bizim evin yakınında bir kuaföre bırakmış kaynım ..çok çok geş kına bitmeye yakın geldi..ordaki kuaförün bizim tanıdık olduğunu bilmeden arkamdan bayağı atmış tutmuş ..ben yıllık izinde izmire gidince o kuaföre gittim ondan öğrendim..duyduklarıma inanamadım kızlar..ben apar topra düğün yaptırtıyormuşum..erkek tarafı beni hiç istemiyormuş..ben çok kbirli burnu büyükmüşüm...suratıma bakılmayacak kadar çirkin ve aşırı kiloluymuşum..eşimi parmağımın ucunda döndürüyormuşum..beni kimse istemediğinden düğünü ertelemeye çalışmışlar ama ben o kadar evlenme meraklısıymışım ki çok baskı yapmışım onlar da apar topar gelmek zorunda kalmışlar...kayınvalidem beni hiç sevmiyormuş onu seviyormuş..artık napalım ailemize de böyle bir gelin geldi çekicez demiş..biz çıkıyorduk bunlar tanıştıklarında 3 ay içinde apar topar evlnediler eşimin babası bunlara çok masraf ettiği için biz bekledik yoksa kasımda evlencektik haziranı bekledik 6 ay nişanlı kaldık vs...şimdi ona inat da zayıflamak istiyorum....
canım kaptanım geçmişte yaşadıklarına çok üzüldüm ama şimdiye bakmak gerek şimdi iyisin mutlusun ya gerisi boş:)
valla kaptanım ben acayip gaza geldim size anlatmaya fırsatım olmadı kızlar hazır muhabbet güzelken paylaşayım sizinle..
benim kınam kuzenimin bir gün önce düğünü olması nedeniyle pazar günü öğleden sonra evde oldu kızlar....eltim de ogün pazar olduğu için kuafr bulamamış- ki ben o gün kusföre gitmedim eve kendim yaptım saçlarımı- herneyse bizim evin yakınında bir kuaföre bırakmış kaynım ..çok çok geş kına bitmeye yakın geldi..ordaki kuaförün bizim tanıdık olduğunu bilmeden arkamdan bayağı atmış tutmuş ..ben yıllık izinde izmire gidince o kuaföre gittim ondan öğrendim..duyduklarıma inanamadım kızlar..ben apar topra düğün yaptırtıyormuşum..erkek tarafı beni hiç istemiyormuş..ben çok kbirli burnu büyükmüşüm...suratıma bakılmayacak kadar çirkin ve aşırı kiloluymuşum..eşimi parmağımın ucunda döndürüyormuşum..beni kimse istemediğinden düğünü ertelemeye çalışmışlar ama ben o kadar evlenme meraklısıymışım ki çok baskı yapmışım onlar da apar topar gelmek zorunda kalmışlar...kayınvalidem beni hiç sevmiyormuş onu seviyormuş..artık napalım ailemize de böyle bir gelin geldi çekicez demiş..biz çıkıyorduk bunlar tanıştıklarında 3 ay içinde apar topar evlnediler eşimin babası bunlara çok masraf ettiği için biz bekledik yoksa kasımda evlencektik haziranı bekledik 6 ay nişanlı kaldık vs...şimdi ona inat da zayıflamak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?