- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
ayy insallah bizde boyle zayifladigimiz gunleri goruruzzKızlarrrrrrrrrrrr
Şimdi eşimin 1.5 ay evvel tüp mide ameliyatı olan kuzeni instagrama resim atmış
108 kgluk hali aslında benden çok daha kilolu dururken kız gitti tüp mide ameliyatı oldu ve şu anda 8li rakamlarda sanırım ( en son 92 kgdu bir 3 hafta evvel ) ve inanılmaz zayıflamış görünüyor eski halinle before after yapmış
Hayatım boyunca kimseyi kıskanmamış olan ben ilk kez kıskançlık duygusu yaşadım
Sülalede en kilolu ben oldum bu durumdahayır görüntü umurum değil ama sağlık açısından cidden bir an kıskandım kızı eminim şu anda kendini kuş gibi hissediyordur eski haline nazaran
İnşallah çok çok daha güzel ve zarif hallerini görürüm ( bekar kız sonuçta 34 yaşında falan )
Rabbim inşallah banada nasip eder cidden içim cız etti ilk kezAminnnnnnnnnnnn
ayy insallah bizde boyle zayifladigimiz gunleri goruruzz
aynen canim.ameliyattan sonra cok iyi bakim gerekli bencede hic tehlikeye sokma kendini evlatlarimiz var birazcik iradeli olursak veririz insallahhh. Bu arada bu kilolari hep birlikte pes etmeden birbirimizi motive ederek vericez bu kilolariiiiiiiİnşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh canım inşallah hepimiz incecik oluruz
Sizler bile verince inan çok çok mutlu oluyorumümidimi yitirmiyorum o zaman Rabbim banada nasip edecek diye düşünüyorum
Bu ara etrafımda çok fazla mide ameliyatı olup fıstık gibi olanları görünce bir an niyeti bozuyorum ama sonrada diyorum ki iradeli davranmazsam o ameliyatta çare değil ki hem niye o riske gireyim
Hayirli aksamlar koyde internetim cekmedigi icin giremedim. Kacamaksiz birgundu sukur. Yarin menumu yazarim.
oynakbasi34 . Kaptanim hic uzulme sen. Ben senin basaracagina gercekten inaniyorum. Iradelisin yapabilirsin. Yaza insallah daha guzel rakamlarla gireceksin. Bu arada kac olunca listede olacaksin?
aynen canim.ameliyattan sonra cok iyi bakim gerekli bencede hic tehlikeye sokma kendini evlatlarimiz var birazcik iradeli olursak veririz insallahhh. Bu arada bu kilolari hep birlikte pes etmeden birbirimizi motive ederek vericez bu kilolariiiiiii
Tamam rakibecim benim de bu hafta sinu gezmekle gecti. Ama ptesiden itibaren sıkarsak 4 gunde iyi bir sonuc alabiliriz diye dusunuyorum.Tamam rakibecim bugun giremedim pek çok yagmurluydu burası
eşim işten erken geldi
Kv delere geldik hafta sonu onların yanında cok bakamaıyorum ama daha sık gırmeye özen gösterecegim inşallah
Bu arada bide arsa aldık ev yapıcaz inşallah ama 6 aya kadar ancak başlıycak inşaat burda kurallar böyleymiş
Neyse hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim içini dolduracak evlatlarda nasip eder amiiiiiiinnnnn
Buguün eşimle hep planları falan inceledik mimar çizmiş ama alt kat hiç hoşuma gitmedi kendimize göre düzenleri dedi eşim
Ama baya mutlu etti bu ev işi beni rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçi ben hiç bigün evimiz olsun diye dua bile etmedim kısmet plunca oluyomuş demekki
Hayatta ki tek duam saglıklı hayırlı evlatlar inşallah olur beyse gece gece depreşti yine benim duygular iyi geceler herkese
Canım sende inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Zaten diyetisyen randevunada az kaldı. Ben senin çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.Kızlarrrrrrrrrrrr
Şimdi eşimin 1.5 ay evvel tüp mide ameliyatı olan kuzeni instagrama resim atmış
108 kgluk hali aslında benden çok daha kilolu dururken kız gitti tüp mide ameliyatı oldu ve şu anda 8li rakamlarda sanırım ( en son 92 kgdu bir 3 hafta evvel ) ve inanılmaz zayıflamış görünüyor eski halinle before after yapmış
Hayatım boyunca kimseyi kıskanmamış olan ben ilk kez kıskançlık duygusu yaşadım
Sülalede en kilolu ben oldum bu durumdahayır görüntü umurum değil ama sağlık açısından cidden bir an kıskandım kızı eminim şu anda kendini kuş gibi hissediyordur eski haline nazaran
İnşallah çok çok daha güzel ve zarif hallerini görürüm ( bekar kız sonuçta 34 yaşında falan )
Rabbim inşallah banada nasip eder cidden içim cız etti ilk kezAminnnnnnnnnnnn
Gunaydin hanimlar
Afiyet olsun. Günleri çok severim hele ikramlara bayılırımama artik yemiyorum.
Negüzel rakibem ben dünden hiç bahsetmeyim kv tutturdu gözleme yapalım diye kendiside yapamıyo sag tarından felç gecirdi baya düzeldi gercçi ama sag elini kullanamıyo ben de yapmasam olmuyo canları çekiyodur diyeHayirli aksamlar koyde internetim cekmedigi icin giremedim. Kacamaksiz birgundu sukur. Yarin menumu yazarim.
oynakbasi34 . Kaptanim hic uzulme sen. Ben senin basaracagina gercekten inaniyorum. Iradelisin yapabilirsin. Yaza insallah daha guzel rakamlarla gireceksin. Bu arada kac olunca listede olacaksin?
amin canım inşallahTamam rakibecim benim de bu hafta sinu gezmekle gecti. Ama ptesiden itibaren sıkarsak 4 gunde iyi bir sonuc alabiliriz diye dusunuyorum.
Evin insallah istedigin gibi olur ve Rabbim sana saglikli hayirli ikizler ucuzler nasip etsin insallah...
Cooook teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunDiademe canım evin hayırlı olsun. Rabbim evinizin içini neşe ile doldursun inşallah.
Benim misafirlerim biraz önce gitti. Evi toparladım simdi oturuyorum. İnşallah hepimiz için kaçamaksiz bir hafta olur.Merhaba kizlar bugün evde dinleniyorum dün kaçamak yapmadım umarım bugunde öyle olur siz napiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?