Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy insallah bizde boyle zayifladigimiz gunleri goruruzz

ayy insallah bizde boyle zayifladigimiz gunleri goruruzz

İnşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh canım inşallah hepimiz incecik oluruz
Sizler bile verince inan çok çok mutlu oluyorum ümidimi yitirmiyorum o zaman Rabbim banada nasip edecek diye düşünüyorum
Bu ara etrafımda çok fazla mide ameliyatı olup fıstık gibi olanları görünce bir an niyeti bozuyorum ama sonrada diyorum ki iradeli davranmazsam o ameliyatta çare değil ki hem niye o riske gireyim

Hayirli aksamlar koyde internetim cekmedigi icin giremedim. Kacamaksiz birgundu sukur. Yarin menumu yazarim.

oynakbasi34 . Kaptanim hic uzulme sen. Ben senin basaracagina gercekten inaniyorum. Iradelisin yapabilirsin. Yaza insallah daha guzel rakamlarla gireceksin. Bu arada kac olunca listede olacaksin?

aynen canim.ameliyattan sonra cok iyi bakim gerekli bencede hic tehlikeye sokma kendini evlatlarimiz var birazcik iradeli olursak veririz insallahhh. Bu arada bu kilolari hep birlikte pes etmeden birbirimizi motive ederek vericez bu kilolariiiiiii

Canım inşallah dediğin gibi bende çok güzel farklar görürüm artık cidden çok fazla sıkılıyorum
Kız akraba gününde görümcemin Kayınvalidesi tam masaya oturduğumuzda alaycı bir şekilde bakalım kim ne kadar yiyecek dedi Kendi oğluda çok çok kiloluydu ama o bile zayıfladı hatta normalde erkekler güne katılmıyor ama bu hafta o şoförlük yapınca ( benim arabaya tabi herkes sığmayınca o ikinci araba olarak geldi ) oda bütün gün bizimleydi
Ben böreği ağzıma sürmedim, o iki dilim yedi ama nedense Anasının gözü sanki benim üzerimdeydi ( sağ olsun diyemiyeceğim ama hatun bayılır laf sokmaya )
Artık bir ortama girdiğimde nasılsa çok kilolu bu çok yer düşüncesini üzerimden atmak istiyorum

Eşimin halalarıda hep derler biz senin yediğini yesek kesinlikle çoktan bayılmıştık diye :)

Listeden hangi kiloda ayrıldıysan o kiloya gelince ancak listeye dönülebiliyor ama maalesef benim bir kaç kilo fazlam görünüyor şu ara veremiyorum veremiyorum derken birde üzerine aldım ama hatalarımın farkındayım bazen 1 bardak bile su içmediğim oluyor, bu ara 2si1 aradaya dadandım ( eskiden ne güzel sadece şekersiz türk kahvesi yada filtre kahve içiyordum ), akşam yemeklerimiz bazen 8i buluyor ve arada da olsa kaçamak yaptığım oldu o yüzden hiç söylenmeye hakkım yok birazda o yüzden ya benim depresyona giresim var

aynen canim.ameliyattan sonra cok iyi bakim gerekli bencede hic tehlikeye sokma kendini evlatlarimiz var birazcik iradeli olursak veririz insallahhh. Bu arada bu kilolari hep birlikte pes etmeden birbirimizi motive ederek vericez bu kilolariiiiiii

Cidden ameliyatı bende son çare olarak görüyorum zaten daha iradeli davranırsam gerek bile kalmayacak
Ya tek korkum eşimin yengesi gibi sinirlerde yada belimde bir sakatlık yaşamam kadın 21 gün hastanede yattı yürüyemedi uzun bir süre sonra eve gönderdiler ameliyat bir türlü yapılamadı diye ( yoğun bakımda yer yokmuş hesapta ) şimdi başka bir doktorda 25 000 tl istemiş ameliyatı için ve eğer ameliyat olmazsada çok daha kötü olabilirmiş ileride ( kilodan sinirleri sıkışmış ve şu anda tuvaletinin geldiğinden bile haberi olmuyor büyük abdesti de olsa ancak ameliyat olursa düzelirmiş )
Tabi onu öyle gördükten sonra iyice korkmaya başladım açıkçası

İnşallah dediğiniz gibi gerek kalmadan kilolarımı veririm
Hepinize söz veriyorum yarın sabah itibaren çok ama çok daha sıkı tutacağım en azından diyetisyene gidene kadar biraz daha alışmış olurum düzenli yemeğe

Iyi geceler kızlar
Menum
Sabah Sucuklu yumurta peynir iki dilim ekmek

Öğlen patlıcan oturtmasi bir kase yoğurt iki dilim ekmek

Ara portakal

Aksam 18:30 da
Patlıcan oturtmasi kısır bol yeşillikli acılı limonlu

20:30 kV de avuçiçi kadar badem fındık fıstık

Yarın ogleden sonra kızkardeşimle anneme gideceğiz kardeşim bebegiyle ilk kez gidecek anneme

Aksamada düğüne gideceğiz kızımı kV bırakacağım takiyi takıp çıkarız hemen gerçi yinede gidip gelmemiz üç saati bulur

Kızlar güzel güzel kilolarımizi veririz şu bize alaycı konuşan insanlarada kapak olur
Banu abla ben inanıyorum diyetisyen iyi gelecek sana

Dusumu aldım yatayim artık ben eşim tv karşında kesin uyuya kalır

Herkese iyi geceler iyi uykular bol ve guzel motivasyonlu bir sabaha uyaniriz ve böyle devam eder inş

Gunaydin hanimlar
Bende annemdeyim bugun. Onun gunu var. Gunde Allahtan 1 cesit yemek salata ve tatli var. Abarti yemem gibi bir durumum yok sukur.

Tamam rakibecim benim de bu hafta sinu gezmekle gecti. Ama ptesiden itibaren sıkarsak 4 gunde iyi bir sonuc alabiliriz diye dusunuyorum.

Evin insallah istedigin gibi olur ve Rabbim sana saglikli hayirli ikizler ucuzler nasip etsin insallah...

Canım sende inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Zaten diyetisyen randevunada az kaldı. Ben senin çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Bi de ben o kizin zayıf haline imrendim simdi çok daha sağlıklıdır yazmissin. Aslında öyle değil hic de kıskanma canım. Daha birkaç gün önce doktorun biri tv de şöyle diyordu. İnsanlarımız zahmetsiz kilo vermek için midelerini küçültüp sağlıklı olan organlarını vücutlarından atıyorlar. Tüp mide ameliyati çok yaygınlaştı ve malesef bunu herkes yaptırıyor. Simdi görüntü olarak iyi olabilirler ama bu insanların yıllar sonra yani yaşlandıklarında nasıl olacaklarını hic birimiz bilmiyoruz.

Gerçektende öyle doktor doğru söylüyor. Bu insanlar yollar sonra mideleriyle ilgili nelerle karşılaşacaklar acaba. Daha önce tv de birkaç doktordan daha dinlemiştim.
Sen yazınca paylaşmak istedim.

Negüzel rakibem ben dünden hiç bahsetmeyim kv tutturdu gözleme yapalım diye kendiside yapamıyo sag tarından felç gecirdi baya düzeldi gercçi ama sag elini kullanamıyo ben de yapmasam olmuyo canları çekiyodur diye
Malesef başka yemek olmayınca bende ondan yadim pişmanım
Tamam rakibecim benim de bu hafta sinu gezmekle gecti. Ama ptesiden itibaren sıkarsak 4 gunde iyi bir sonuc alabiliriz diye dusunuyorum.

Evin insallah istedigin gibi olur ve Rabbim sana saglikli hayirli ikizler ucuzler nasip etsin insallah...
amin canım inşallah
Ben yarından başlayıp oruç tutmayi düşünüyorum 3 aylarda girecek Çarşamba
Borçlarımda var zaten
aslında sıvı diyeti yapmayı düşünüyodum. Eger oruc tutmazsam belki başlarım sıvı diyetini
Hadi nolur bu hafta yı sıkı tutalım rakibem artık 6 lı rakamlar görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…