Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Tahmin ettiğim gibi regl oldum sabah beri belden aşağım çok ağrıyor
Ağrı kesici de içemiyorum çünkü reglken içtiğim an tamamen kanama kesiliyor ve ertesi gün çok daha ağrılı geçiyor
Şükür şu anda daha iyiyim sadece mide bulantım var nedense.

Yarın Ümreye gidecek olan bir akrabamıza gidecektik hesapta ama böyle olunca tabi eşim boşver telefon açarız dedi Bana kalsa şimdide olsa biraz uğrayalım derim de adamcağız dükkana çalışmaya gitti ve yarım saat sonra gelecekmiş o saatten sonrada sanırım gitmez neyse kısmet değilmiş gelince artık hoşgeldine gideriz

Yarın yine yarım gün kursum var okul çıkışıda kuzuyu alıp sağlık ocağına eşime ilaçlarını yazdırmaya gideceğiz birde kuzunun kolunda ufak bir kabarıklık var onuda gitmişken göstermiş olurum ( kaç gündür Anneciğim Cildiyeden randevu alsana diyip duruyordu pipirik prenses )

Bu arada dün durduk yere tam yatmak için uzandığında burnu kanadı ( artık bir görmeden burnunu mu bızıkladı bilemiyorum hesapta birden ıslaklık hissetmiş sümüğü aktı sanmış elini deydirince kanı görmüş )
Eşimde bende dalmışız o an tv ve laptopa onun çığlığı ile birden yerimizden fırladık sonrada 1 saatte yakın ben uyuyamam ya kanarsa diyip durdu en sonunda babası tamam ben sabaha kadar seni beklerim dedi ( ya uykun gelirse diye karşılık verincede ) uykum gelirsede nöbeti Annene devrederim dedide öylelikle uyudu

Sanırım biraz psikolojik olarak şu kilolardan sıkıldığım için bir an öyle hissettim
Dün gece o saatte ona ameliyatla ilgili bir şeyler sorarken beni aradı ve 1 saat konuştuk telefonla O süreci anlattıkça cidden bu işin bana göre olmadığına karar verdim evet 55 günde 108.5 kgdan 89 kgya ( akşam tok karnına tartılmış ) düşmüş ve inanılmaz fark var tabi ama 6 ay boyunca çok çok dikkat etmek gerekiyormuş mesela 3 aylık ameliyatlı biri dayanamayıp 1 kaşık pilav yemiş kız hastanelik olmuş hee yinede kız Yengeciğim kesinlikle tavsiye ederim inan şu an iyiki diyorum, evet biraz fazla kaçırırsa insan ağrı oluyormuş ama ben bunu bile bile niye fazla kaçırayım dediğim için zaten çok dikkat ediyorum dedi zaten başka bir arkadaşımda ameliyat olduğu için sürecide beslenmeyide çok iyi biliyorum ama dün onunlada konuşunca daha da fazla korkum arttı açıkçası sonuçta 1 çay bardağı ile doyuyor mesela 1 köfteyi yarım saatte ancak yiyorum diyor evet güzel gidiyor ama bukadar işkenceyede değermi kız zaten korkuyordum daha beter oldum dedim :)
Yengeciğim sen diyetisyeni dene inşallah faydasını görürsün ama eğer görmezsende bence kesinlikle çok daha fazla bekleme dedi üstelik devlet hastanesinde hiç ücret vermeden ameliyat olmuş heee istersen işlemi başlat ( bekleme süresi 1 senemiş ) o arada diyetisyenle verirsen zaten ameliyattan 1 gün önce bile vazgeçme şansın var dedi tabi açıkçası yemiyor eşimde biraz daha bekle önce diyetisyene git ömür boyu kurallara uymak seni hayattan bezdirir dedi ( sonuçta yemeğin yanında 1 yudum da olsa sıvı tüketmek yasak yada atıyorum arada da olsa bir soda içmek yasak )

Rabbim hayırlısıyla inşallah normal yolla zayıflamayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn

Ben gunden geldim simdi esimle ona telefon almaya gidiyoruz. Gitti benim gun parasi

Ya hangi hatunun gün parası kendine kalmış
Bizim bu sene eşimle iki kişi katıldık ( eşimin adınada para verdim ) ama hesapta birini bana verecekti valla gün bizde olduğunda öğleden sonra eve damlamıştı nasılsa gelenlerin hepsi kendi akrabaları diye eşimin halasıda şakasına ana ev sahibi parayı almaya geldi demişti

Bir dahakine valla hiç kendimi kasamam nasılsa bana vermiyor
Bende bu yaptığımız ahşap işinden kazandıklarımıza el koymaya karar verdim bu sabah iş aldığımız hatun sipariş için aradı kapattıktan sonra eşime ilettim ve dedim bana bak bu bayandan kazandıklarımızın hepsi benim aaa dükkana sermaye kazandığımız dedi bende valla beni ilgilendirmez ben parayı alır ister yerim ister biriktiririm patron ben değilmiyim dedim en azından ben biriktiririm sıkıncada kimseye el açmak zorunda kalmaz arabayı değiştirmek istiyordu ona katkı yaparım üstelik makineyi alırken Annemdende borç aldık onada biraz ödeme yaparım ufak ufak

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yatmadan sizlere bir bakayım dedim bende
SAğ olsun yine eşim laptopa el koydu gelince hesapta bana alınmıştı laptob
Sonunda para biriktirip kendime bir tane daha alacağım elleyeninde ellerini kıracağım

Bu arada malum cumartesi diyetisyene başlayacağım o yüzden bugün kendime su hatırlatıcı yükledim ( hafıza kartım yetersizdi bende gittim fotoğraf makinesinin hafıza kartını aldım )
Bu ara bazen sadece 2 - 3 bardak su içiyordum ( sanırım en büyük hatamda buymuş )
Meğer kiloma göre 4 litreye yakın su tüketmem gerekiyormuş kilo verebilmem için

Kızlar bana dua edin bu son miladım olsun inşallah Yarın sabah itibariyle tekrar çok daha sıkı başlıyorum hatta İG hesabımdan da uzun zamandır diyet günlüğüme paylaşım yapmıyordum onuda yapacağım artık en azından daha çok motive olurum diye Hatta isteyen takip edebilir beni en azından neyi ne kadar yediğimi de görmüş olursunuz malum buraya resim yüklemek daha zor geliyor BNYKKNCLK hesabım

Neyse bugünlük yatayımda sabah erken kalkacağım Yarın malum Kurs günüm sonrada öğlen eşimin ilaçlarını yazdırmaya gideceğim sağlık ocağına
Hatta bundan sonra dahada erken yatmaya çalışacağım ki şu uykumu düzgün alabileyimde güne dinç uyanayım

Hepiniz Allaha emanet olun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyanabildim tabi hemen su hatırlatması sağ olsun güne suyla başlamamı hatırlattı
İnşallah bugün itibariyle çok çok daha dikkatli devam edeceğim az kendime geleyimde kahvaltımı edeyim
Menülerimide her gün yazacağım ( yazmayınca hafif savsaklar gibi oluyorum )
Regl yüzünden hala ağrım var ama dünki kadar değil Allahtan

Günaydın hayirli sabahlar
Bugun gec kalktik esimle o hatta kahvalti bile yapamadi. Ben yaptim ama gec kalacagim sanirim bu sabah hic yuruyemeyecegim okul icin. Opuldunuz...

Sanada günaydın canım
Bende şimdi kahvaltımı yapıp kursa hazırlanacağım sana kolay gelsin

Kahvaltı faslıda tamam Hemen hazırlanmaya başlıyorum

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su + 1 şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı olarak da 2 haşlanmış yumurta + 1 salatalık ( peynir canım istemedi birde cıkıcağım diye ayrıntıya girmedim ama baya doydum )

Evde olduğum günler daha özenli olacak kahvaltılarım

Afiyet olsun kaptancım gayet iyi. Hadi senide listelerde görelim

Ben istiyorum bunu canım. Sivi diyeti yapmiyorum ama menulerimde corbada var.

Iyi geceler kızlar bugün yogun geçti bayagi düğün sonrası kV kp gorumce üçlüsü bizdelerdi gittiler

Kızımı uyuturken buraya bakayım biraz dedim
Herkese iyi uykular

Allah kolaylik versin. Misafir agirlamak zor is.

Yazili kagidi okuyan bu murekkepli el bana ait
Aslinda dikkat cekmek istedigim sey 3 aylik hamileyken cikarmistim bu yuzugu. Arkadasim parmagin sismis ilerleyen zamanlarda hic takamazsin demisti. Dogum yaptim sonra kilo aldim parmagima hic olmadi 11 kilo verince oldu. Her kilo verisimde deniyordum 90 na dusune kadar takmayacaktim aslinda. Biraz zor cikiyor ama sabunlamadan kremlemeden cikiyor artik. Daha incelince esimle yenisini alacagiz tabi bu kez ona gümüşünü Hadi motivasyonunuz artsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…