- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
Canım sende inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Zaten diyetisyen randevunada az kaldı. Ben senin çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Bi de ben o kizin zayıf haline imrendim simdi çok daha sağlıklıdır yazmissin. Aslında öyle değil hic de kıskanma canım. Daha birkaç gün önce doktorun biri tv de şöyle diyordu. İnsanlarımız zahmetsiz kilo vermek için midelerini küçültüp sağlıklı olan organlarını vücutlarından atıyorlar. Tüp mide ameliyati çok yaygınlaştı ve malesef bunu herkes yaptırıyor. Simdi görüntü olarak iyi olabilirler ama bu insanların yıllar sonra yani yaşlandıklarında nasıl olacaklarını hic birimiz bilmiyoruz.
Gerçektende öyle doktor doğru söylüyor. Bu insanlar yollar sonra mideleriyle ilgili nelerle karşılaşacaklar acaba. Daha önce tv de birkaç doktordan daha dinlemiştim.
Sen yazınca paylaşmak istedim.
Ben gunden geldim simdi esimle ona telefon almaya gidiyoruz. Gitti benim gun parasi
Günaydın hayirli sabahlar
Bugun gec kalktik esimle o hatta kahvalti bile yapamadi. Ben yaptim ama gec kalacagim sanirim bu sabah hic yuruyemeyecegim okul icin. Opuldunuz...
Kahvaltı faslıda tamamHemen hazırlanmaya başlıyorum
Aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su + 1 şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı olarak da 2 haşlanmış yumurta + 1 salatalık( peynir canım istemedi birde cıkıcağım diye ayrıntıya girmedim ama baya doydum )
Evde olduğum günler daha özenli olacak kahvaltılarım
kızlar iyi akşamlar şükür eve geldik az kaçamaklı bi hafta sonu geçirdim şükürler olsunki bütün eltiler görümceler biraradaydık sıvı diyeti yapan arkadaşlar metabolizma hızlandırıcı bi çorba tarifi buldum bi diyetisyenin tarifi isteyen olursa yazarım
Iyi geceler kızlar bugün yogun geçti bayagi düğün sonrası kV kp gorumce üçlüsü bizdelerdi gittiler
Kızımı uyuturken buraya bakayım biraz dedim
Herkese iyi uykular
Günaydın herkeseoynakbasi34
Kaptancım inşallah cok güzel olur bundan sonra saglıkla verirsin kiloları
LargeGemini Huzurvemavi kızlar hiç sesiniz çıkmıyo kaçamaklardamısınız yoksa
İyiyim cok şükür canım ohh ne güzel yüzük gelmiş artik parmagına bol gelecegi günleride görecegiz inşallah ozamanda ceker hönderirisin bizeRakibem nasilsin?
İyiyim cok şükür canım ohh ne güzel yüzük gelmiş artik parmagına bol gelecegi günleride görecegiz inşallah ozamanda ceker hönderirisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?